- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
r.levente75 #55929 üzenetére
Bár az eladások nem igazolják ezt, de szerintem a Ps3 Move szett volt a legjobb. Abban benne volt minden amitől jó volt a Wii és a Kinect is. Csakhát maga a Ps3 késői felzárkózása az ami miatt nem lett sikeres eladásilag.
Viszont olcsón beszerezhető. Bő egy éve vettem Ps3 SuperSlimet 500 gigás vinyóval 25000 forintért és hozzá 8000 forintból hoztam ki a kamerát és a Move kontit. Ennyiért bőven megérte.
A Move játékokat meg már itthon is gombokért lehet beszerezni, ha nyitott szemmel jár az ember. Javaslom a Cenex boltjait (itt a 360-as címek is jó árákért kaphatóak). -
icemad
nagyúr
válasz
r.levente75 #55929 üzenetére
Kár hogy kukázták az egészet...
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #55500 üzenetére
A FAT gépekhez kell külön táp, az S és az E tartalmazza a kinect csatlakozót.
-
MasterMark
titán
válasz
r.levente75 #55500 üzenetére
Csak a régi "FAT"-okon nincs Kinect port.
-
MasterMark
titán
válasz
r.levente75 #55497 üzenetére
S és E-n is gyárilag van Kinect port, nem kell hozzá semmi.
-
Kbali
nagyúr
válasz
r.levente75 #55488 üzenetére
Mi kipróbáltuk, nem jött be, nagyon nehezen irányítható
-
törölt tag
válasz
Szerintem borzalmas, alig találja el a mozdulatokat, a gameplayt meg folyton megszakítják.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Van Demo-ja mi azt próbáltuk. Nem nagy was ist das
-
diablo1984
veterán
válasz
r.levente75 #55473 üzenetére
Én akitől vettem, annak volt hozzá 3db játéka, azért is data el, mert nem használta, számítógépen játszott vele, szinte új volt mikor vettem tőle(dobozában mindenével). Nálam sem kopik el az állásban, max a por lepi, de a fiam még 4,5 évesen sem nagyon fogja fel a játék lényegét, így még éretlen hozzá, hogy lekösse, max néz engem ha játszom a géppel, ami kb abban merül ki, hogy a frissen megszerzett játékokat kipróbálom, kínlódok vele vagy 10-20 percig.
-
masterful87
senior tag
válasz
r.levente75 #55238 üzenetére
Közben a 12,5k-s Gold-ot hiába írja a G2A Európára, azt írja nálunk nem lehet aktiválni.
A Globalt meg 14,5-ért hirdeti, de a kosárban már rákerül 1400Ft egyéb költség, így 16 ezer a G2A-n is az egy éves Gold....Apropó, hívtam a 80-as számon az Xbox ügyifogyit, erre kapcsolnak egy indiai ügyintézőt, aki angolul akar velem beszélni. Magyar szóra ne is számítsak? Pedig én nem az angol részt választottam.
-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75 #55240 üzenetére
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75 #55238 üzenetére
Ki az a KV?
-
diablo1984
veterán
válasz
r.levente75 #54935 üzenetére
Nekem a tölthető elem szorul a tartóban....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #54894 üzenetére
Így tették előrhetővé a letölthető részeket azoknak akik nem a Complete kiadást vették meg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75 #54818 üzenetére
Köszönöm!
-
diablo1984
veterán
válasz
r.levente75 #54698 üzenetére
arra én is vadásztam, de már megvan, kipróbáltam, örömmel vettem tudomásul, hogy jó és azóta sem értem rá vele nyomni! Igaz már 2 hónapja nem volt bekapcsolva a boxom, de majd 1 hét múlva behúzom a 300ft/hónapos live-ot, letöltöm majd a 3 ingyen játékot jövő holnap végéig így legalább 3x be lesz kapcsolva!
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #54686 üzenetére
Szomorú. Pedig szívesen látnék (legalább néha) pl. DBZ, NFS, Ben 10, vagy hasonló játékokat. Vajh miért nem tesznek be egy ilyet sem....
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #54308 üzenetére
Hogyne lenne. Itt pihen a polcon. Még a 15-ben is van magyar nyelv. 16-tól találták ki, hogy nem lesz magyar, mert.... Azután véletlenül teljesítettük a "mert"-et, utána meg hoppá, mostantól akkor népesség alapján is szelektáljuk a választható nyelveket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75 #54264 üzenetére
Az nincs meg.
De ezt sem veszem meg, pedig elég olcsó. -
eeXaa
addikt
válasz
r.levente75 #53718 üzenetére
...ja.. lehet... pont ezért nemis igazán a pénz izgatott.... inkább az átb.szás....
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #53660 üzenetére
Én kérek elnézést
A lényeg, hogy jó szerviz és nem lehúzó bt.
-
zsolti72837
addikt
válasz
r.levente75 #53486 üzenetére
Jaaa.
Azzal nem szeretnék játszani. -
Geresics
addikt
válasz
r.levente75 #53481 üzenetére
csak eredeti MS winyó mehet bele? Tehát, ha pl. meghal a gyári HDD-m, akkor nem rakhatok bele egy SSD-t?
-
haris
őstag
válasz
r.levente75 #53292 üzenetére
Csak a jobb helyeken....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #53292 üzenetére
ki kell újra menni az ajtón és megint bejönni
-
haris
őstag
válasz
r.levente75 #52748 üzenetére
Szintén zenész!
Csakhogy One-unk nincs, így kb az nem releváns még egy ideig.
A Dead Space 2 pedig hát....
Az elsőt is ingyen kaptuk, és 3 perc után töröltem, mert para. Nekem az nem szórakozás.
Meg aztán Isten ments, hogy a gyerek véletlen elindítsa. Ment kukába.
SZERK:
Persze nem fikázni akarom, egyre kevésbé hiszem, hogy tudok számomra érdekes játékot kapni a Golddal, mert ami érdekelt, az szinte már mind megvan, mert az akciós árakon már be- behúztam. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #52726 üzenetére
Nem, most 2600 forintos három havi van.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #52644 üzenetére
Igen.
-
Dinomano
őstag
válasz
r.levente75 #52636 üzenetére
Köszönöm a vàlaszokat.. A lényeg az,h.ne trükközzek.. :-/ Még 1 kérdés:Van egy x360 E-m is,4gigas verzio... egyelore a Fat-et használom, amig mukodik. Miután (ha megadja magàt) tonkre ment, váltok másikra. A kérdés: Xbox 360 E USB-s HDD-t felismeri saját HDD-jének?
-
haris
őstag
válasz
r.levente75 #52577 üzenetére
Akarod mondani : Gunstringer
Egyébként tényleg jó, de azért nem épp gyerekjáték pl amikor a favágó (vagy ki) és a krokodil "összemelegednek" és lesz közös utódjuk...
Szóval csak óvatosan. -
Throme
veterán
válasz
r.levente75 #52440 üzenetére
Sima offline játékos vagyok.
Nem igazán rajongok az online-ért, ráadásul család mellett nem is tudnám összeszervezni, hogy fix időpontban én is megjelenjek virtuálisan...Egyik haverral szoktuk offline tolni, úgy hogy egy csapatban játszunk (sör-meccsek). Ezt próbáltuk online, gold-dal, de nem ment. Vagy mi vagyunk a bénák, vagy online nem lehet, csak egymás ellen.
(#52441) Csapoati : Nem is a grafikával van a gondom. Régi motoros vagyok, spectrum/c=64 grafikán nőttem fel, ezekhez képes a mostani már űrtechnika.
A történések ugyanazok. Szünetben, vagy nyertes meccs után, vagy cserénél ugyanazok a kameraállások, ugyanúgy van "megrendezve" a jelenet...Néztem összehasonlítást x360/nextgen konzol témában. Tényleg baromi szép az új konzolokon minden játék, de a meccs hevében (hogy maradjak a fifa-nál) ez nem olyan sokat számít. X360 nekem simán elég.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #52443 üzenetére
Áhh !! Fifa-ban nem vagyok jó, csak tetszik a játék.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #52440 üzenetére
Te még be tudsz lépni a fifa 13 online felületére? Nekem már hónapokkal ezelőtt azt írta, hogy az "EA szerverei nem működnek"... Ha be tudunk lépni és van kedved, akkor mehet pár meccs.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #52423 üzenetére
Egyébként nem is nézik ezt kőbe vésve. Ha valaki sokat vásárol egy naptári évben, akkor többször engedik a refundot. Én az elmúlt 1 évben kábé 7-8 alkalommal kértem és kaptam refundot. Egyszer sem mondták, hogy hát nem lehetne stb. És ebből 1 alkalommal a vásárlási oldalon a Refund gombra kattintva csináltam meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #52418 üzenetére
Szerintem neked ezt a 360-as játékokra mondták, nem? Mert ez az Xbox One tavaly bejelentett hivatalos refund policy-je.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #52416 üzenetére
Igazából 14 nap és csak akkor ha minimum 2 órát játszott vele. Neki ezért nem jelenik meg, mert el sem tudta indítani. Support-nak azt kell mondania, hogy rossz verziót vásárolt meg és akkor kedvesek lesznek.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #52343 üzenetére
Nálunk én voltam/vagyok a gyerek.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #52091 üzenetére
Pár játék bekerült a One X Enhanced programba. Assassin's Creed 1 és Gears of War 3 amiről én tudok, hogy feljebb húzták a grafikát (4K felbontás). Azt nem mondom, hogy sokkal szebb, de nem pixelesek sehol és multiban (GoW3) előnyben vannak az X-esek a nagyobb látótávolság miatt.
Viszont a legtöbb játék ugyan olyan és ugyan úgy fut (az fps lock miatt 30fps). -
Aby_2014
aktív tag
válasz
r.levente75 #52092 üzenetére
Mi most vettük nem tudom mit jelentene, hogy újdonság, azt tudom, hogy egy csomó minijáték van benne (decemberben dlc formájában is jött egy adag)...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #51922 üzenetére
Tényleg
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #51918 üzenetére
Szerintem a 360-nál nem kell ennyi. Én úgy emlékszem simán valami 16GB-os pendrive-ra másolgattam eleinte.
-
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #51916 üzenetére
Mi? Külső vinyónak 256gb-osnak kell lennie ha játékokat is akar rápakolni?
-
Edgar2621
őstag
válasz
r.levente75 #51906 üzenetére
És ha mégis szeretném elvinni valakihez?
-
havri1
félisten
válasz
r.levente75 #51810 üzenetére
Milyen konzol kell még?
(#51809) x360elite : Köszönöm! Akkor 360 lesz.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #51702 üzenetére
Ha a konzolban is lesz, akkor jön update?
-
RaverShox
tag
válasz
r.levente75 #51697 üzenetére
Sikeresen megoldódott,köszi mindenkinek
-
RaverShox
tag
válasz
r.levente75 #51692 üzenetére
-
maroni
aktív tag
válasz
r.levente75 #51689 üzenetére
Köszönöm! Ezt nem tudtam!
-
maroni
aktív tag
válasz
r.levente75 #51684 üzenetére
Szia! Mit jelent ez a refund vagy mennyi játékidő után? Légyszíves fejtsd ki egy kicsit bővebben!
Laci -
taki01
őstag
válasz
r.levente75 #51407 üzenetére
Végre nálam is működik a live Telenor 4G-n keresztül.
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #51380 üzenetére
Annak a rengeteg embernek egyszerre elromlott a routere? ráadásul ugyan olyan volt mint a tied?
Ez azért nehezen hihető...
Nem neked nem hiszem, hanem maga a szitu, elég 1 a milliárdból
Max olyan lehet ha átállítanak valamilyen portot vagy bármit és mindenkinek át kell hozzá konfigolni, de arról meg illene szólniuk.Jah első körben most is ezt javasolták, csak elküldtem a traceroute-ot és mondtam, hogy bakker redmondig elmegy, nem router hiba
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #51192 üzenetére
Pont most fagyott le nálam is a Diablo 3. Ilyenkor a bekapcsolóval nyomom ki én is.
-
MasterMark
titán
válasz
r.levente75 #50931 üzenetére
Sima analóg sztereót ki tudsz hozni belőle az AV kábellel.
-
MasterMark
titán
válasz
r.levente75 #50390 üzenetére
Igen, mulatságos lenne, ha azok nem mennének.
-
pimmi
senior tag
válasz
r.levente75 #50365 üzenetére
jaja , ezért is csípem ezt a fórumot, de ezt a lego cuccost, nem vettem észre csak most a goldban,,,,
-
Silεncε
őstag
válasz
r.levente75 #50327 üzenetére
Az azért túlzás, hogy minden... A játékok 1/3-a (vagy 1/4-e) nem ultetheto (vagy nem éri meg) XO-ra.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #50327 üzenetére
Azért ezt kétlem. Mintha Classic játékokból sem lenne minden 360 BC.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #50297 üzenetére
Ahogy az ilyen stílusú "embereket" ismerem.... Jönni fog új regisztrációval.
Bár remélem nem lesz igazam. Azért a 30+ nap büntihez elég erős dolgot kellett tennie/mondania a rossz embernek. Mondjuk várható volt, hogy előbb utóbb belefut egy moderátorba a tenyérbemászó szövegével.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #50297 üzenetére
A homokozóban.
-
darnics
aktív tag
válasz
r.levente75 #50236 üzenetére
tuléleMMde szerintem ne én legyek már a hibás ha valami paraszt elökerül és helikopterezik meg ilyenek ugyhogy ne legyetek már istenek ezen a forumon.olyan nagyképű emberek vannak itt hogy hihetetlen.egy értelmeset nem lehet kérdezni mert egyböl jönnek az unatkozó parasztok.szánalmasak vagytok!ez nem olyan forum aminek kéne lenni a 80% csak otthon ülös okoskodó semmi!na léptem mert nekem van dolgom nem untkozom mindt itt a sok barom!!kellemes semmitevést szép napot!
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #50157 üzenetére
Ja persze. Főleg mikor egy "le, előre, le hátra" kombinációt kellene bevinni és a mikrokapcsoló túlzott érzékenysége miatt egy nagy katyvaszt vesz be az említett kombináció helyett. Mint mondtam szeretem a verekedős játékokat (főleg az MK-t) és ott nagyon fontos a pontosság, ezért számomra ez a joy megoldás óriási vissza lépés az előző generációhoz képest. Néha egy mezei "le, hátra" dolgot "le, le, hátra, le"-nek vesz be. Borzalmas. Szerencsére már van a one-hoz is értelmes joy. Nagyon várom, hogy megérkezzen (2 napja rendeltem)...
l.skywalker: Tutira nem játszol verekedős játékkal, ha tolnál egyet kb 1 óra után dobnád ki a joy-t a csukott ablakon.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #49989 üzenetére
Csak nem összefutottunk live-on?
Nyugi tudom, hogy igen, csak húztalak. Te is jól nyomod.
Sensei = Kicsimukisensei....
Nagyon sajnálom, hogy ez a név már foglalt volt mikor én regeltem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
r.levente75 #49884 üzenetére
Halo 2-t anno tesomekkal igy jatszottunk, csak kartonlap helyettepedot hasznaltunk.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #49884 üzenetére
Egy körökre osztott játékban (Heroes széria) ezt kíváncsi vagyok, hogyan oldanák meg a leleményes emberek.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #49833 üzenetére
Jó ötlet. Holnap felhívom őket.
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #49782 üzenetére
Tegnap megvásároltam kulcs formájában és jobban utána néztem. Azt írták a hivatalos fórumon, hogy leszedik a boltból, nem megvásárolható 2016. Októberétől. Néha felbukkant, furcsa is volt. A DLC-ket szívesen megszerezném.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #49709 üzenetére
Ahogy olvastam Mark elég penge PC-t futtat
-
pubos
tag
válasz
r.levente75 #49679 üzenetére
fasza.köszi
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #49652 üzenetére
Más gyártóké milyen? Van tapasztalat? Ez a kérdés mindenkihez szól, nem tudom miért válaszba írtam.
-
válasz
r.levente75 #49629 üzenetére
ennek benne van a nevében, hogy trial, gondolom nem véletlenül van ingyen.
egy darabig. -
válasz
r.levente75 #49620 üzenetére
Viszont NAT errort ír a hálózati teszt. Már csináltam portforwardingot is. Néha átmegy a teszteken, de a legtöbbször nem. Mi a szösz? Kell nekem ezzel foglalkozni? Befolyásolja a multiplayert?
-
darnics
aktív tag
válasz
r.levente75 #49466 üzenetére
azt honnan tudom hogy van?ilyenekröl hol értesülök??
-
nincsnév007
addikt
válasz
r.levente75 #49444 üzenetére
nálam jó
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49422 üzenetére
Nagyon király játék
Lehet,hogy majd én is előveszem és játszok még vele
-
Ispy
nagyúr
válasz
r.levente75 #49424 üzenetére
Hát, majd egyszer, talán, én egyelőre pc-n játszok csak.
-
Ispy
nagyúr
válasz
r.levente75 #49422 üzenetére
Dehogy vagy. Nekem megvan mind a 3 rész, de még egy percet sem játszottam vele. Na, én le vagyok maradva.
-
nincsnév007
addikt
válasz
r.levente75 #49405 üzenetére
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49395 üzenetére
Ha megbizható embertől veszed,meg aki vigyázott rá,lehet még jó állapotban lévőt is kapni tuti
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49393 üzenetére
Mit jelent az,hogy a minőségét illetően? Nekem már akkor is volt konzolom,mikor kijött a második rész,meg most is van,de azóta is azt mondom,hogy gyönyörű játék 360 szinthez képest
Bár annyi bajom van vele,hogy szinte mindig ugyan azok a pályák vannak benne,csak mondjuk forditva stb.. A 3. részben legalább vannak külön-külön szakaszok,amik változnak
szupermacs: Köszönöm
-
szupermacs
veterán
válasz
r.levente75 #49358 üzenetére
Sajnálhatod, hogy nem szerezted be a lemezes második részt. A legjobb Dirt volt, bár az első rész kimaradt. A harmadik is kegyetlen a jó pályák és változatosság miatt. A Showdown nekem annyira nem jött be.
Grid-et akarom majd beszerezni, de igazából az Steamen is megvan. Csak ki akar leülni PC elé, ha van box?Vadernagyúr: Király az avatárod!!!
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #49380 üzenetére
Igen, azt én is észre vettem. Ha 5 percenként nem mosol kezet, akkor már koszolódik is.
Ha csak ritkán használsz D-pad-ot, akkor valóban jó. Pl fifa-t jó vele játszani, de bármely verekedős játék felér egy kínzással.
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #49377 üzenetére
Milyennek találod a kontrollerért? Úgy értem, hogy a D-pad mikro kapcsolós megoldása téged nem zavar? Anno én is vettem egy one-t és kb 3 hét után ment is vissza a dobozába. Azt várom, hogy legyen hozzá után gyártott kontroller és csak remélni tudom, hogy normális lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #49377 üzenetére
Most már kezdenek "rendesen" aludni a gyerekek. Csak fél óránként sír fel valaki hajnal 1-ig.
Még 2 év és annyi időm lesz este, hogy azt se fogom tudni mit csináljak -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75 #49375 üzenetére
De eddig Gold-on begyüjtötted a havikat, nem?
És melyik modellt vetted meg? (One, One S). Kinectes? Én 1 hónapja majdnem beizzítottam a dolgot, annyira érdekelt pár újabb játék, de végül megálljt parancsoltam magamnak, hogy addig NEM, amíg azokat a játékokat nem játszom végig amelyek még nincsenak a Backward Compatibility alatt.
Elnézve a haladásomat, a Skorpio lesz 10 éves mire veszek
ps.: de eljutottam már oda, hogy felraktam a Gears of War 1-et. Ha jól emlékszem ott lehet együtt tolni a story módot is. Ha valakinek van kedve becsatlakozni a leges leges legelejétől, akkor jelöljön be (XLive: DreYnreh) és éjszakánként megtalál fen. Habár a Titanfall-ban nagyon kezdek penge lenni, lehet, hogy először azt maxolom
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #49366 üzenetére
Azt te csak hiszed. Én is így indultam, aztán amikor hónapokig be se lett kapcsolva a One mellett, eladtam. Nálunk akkoriban a Forza mellett még a Minecraft mentek, meg a legós cuccok, utóbbiról azóta leszoktak (az új sw szinte el se kett indítva, pedig nagy rajongók), bejött helyettük a skyrim, meg a fc primal, a nagynak meg a gta5. Forza viszont sosem fog kikopni... és a Horizon 3 tényleg az eddigi legszebb rész.
p
-
válasz
"pvz gw2" Ez mi a szent sz@r? Ha valaki nem értené a kérdést: emaszsz? - stílusosan.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49368 üzenetére
Szerintem ez a legszebb Forza
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Horizon 3-at is próbáld majd ki mindenképpen
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49358 üzenetére
Hát igen.. Nekem is olyanok a játékaim már sajnos.. De az újabb generáció már ugye Bluray lemezen van,ami sokkal nehezebben karcolódik szerencsére..
Köszönöm
Jólett volna,csak már foglalt volt a Dart Vader avatar sajnos,de ez is tökéletes
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49356 üzenetére
Nekem meg a három nincs meg pont,szóval marad a lemezes verzió megvétele
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49354 üzenetére
Eléggé,főleg a második rész
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
r.levente75 #49351 üzenetére
Jaa.. Bár nem értem,hogy miért fordulnak elő ilyenek..
-
MasterMark
titán
válasz
r.levente75 #49351 üzenetére
A Dirt-ök amúgy Steam-ről is lekerültek.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
r.levente75 #49329 üzenetére
Már látszanak az akciók, de ez most nagyon gyenge lett.
-
Ispy
nagyúr
válasz
r.levente75 #49327 üzenetére
Bezár a bazár?
-
masterful87
senior tag
válasz
r.levente75 #49269 üzenetére
Én most olvastam vissza az elmúlt két napot, amiben 100 hozzászólás született! Elhiheted, hogy én mennyire örültem ennek a pörgésnek...
-
x360elite
őstag
válasz
r.levente75 #49264 üzenetére
Nincs mit. Simán menni fog. Én sem szoktam megvárni a lejárati időt, csak annyi a különbség, hogy én 3 havonta adakozok a microsoft-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest