- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
eladogeppc #53118 üzenetére
Próbáld meg lecsatlakoztatni a hálózatról a Box-ot, volt pár játék, ahol ez megoldotta...
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #53038 üzenetére
így van
Emiatt kellett csak elvinnem a szervizbe a boxot.
-
consono
nagyúr
Sziasztok,
csak az lesz a vége, hogy a család nyomására javíttatni kell a 360-at
Hova érdemes vinni szervízbe, ahol gyorsan és megbízhatóan dolgoznak (és esetleg garit is adnak)?
-
consono
nagyúr
Sziasztok, rég jártam erre, mert a 360 kicsit parkolópályára került a PS4 miatt. Most viszont bajom van: nem kapcsol be a gép (360E). Az adapter világít narancssárgán, de nem történik semmi sem. Szétkaptam már a gépet, de a bekapcsoló panel épnek látszik, nincs megfeketedve semelyik alkatrész. Mit tudok még kezdeni vele? Lehet, hogy a táp gépbe menő drótja halott? Vagy mégis csak a bekapcsoló panel?
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark #46313 üzenetére
Igen, zenei, vagyis hát audió CD.
-
consono
nagyúr
Sziasztok,
van arra valami ötlet, hogy a 360-on lementett CD-ket át tudom e vinni gépre? Gondolom a DRM miatt ne, de nagyon szívesen hallgatok minden ötletet. A kölkök nyelvtanuló CD-it másoltam, fel, hogy ne pörögjön mindig a lemez, de most jó lenne gépen is. Ja, nincs olyan számítógép már a háztartásban, amiben lenne még optikai meghajtó, ez a legnagyobb baj...
-
consono
nagyúr
Ja, kb. ez lehet a reális. El is csodálkoztam ma a TESCO-ban, hogy 70 eFt az E... Mondjuk nem néztem, hogy kinectes vagy sem.
Tényleg, ha már Kinect: arról nincs hír, hogy a kinectes játékok is bekerülnének a BC-be? Ha jól láttam egy sincs közülük ott. Persze lehet, hogy ez hardveres probléma inkább, de nálam ez az egyik ok, ami miatt nem lépek feljebb.
-
consono
nagyúr
Hát, nekem 90% a a játékaimnak digitális, lemezes csak pár van, jellemzően azok, amikhez más hardver is kell (Skylanders, Disney Infinity, kinectes gammák). Mondjuk engem főleg a kényelem motivál, eladni nem nagyon szoktam a dolgaimat, meg ráadásul évekbe telik kijátszani egy egy játékot, amennyi időm van rá, csak porosodna a sok lemez
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark #45383 üzenetére
Nem, sajnos, az 1:1 minden amerikai termékre igaz (volt). Ha az ÁFÁ-t is nézzük, akkor még sokkal rosszabb a helyzet, pl az iPhone SE 16 GB az az USA-ban $399 a németeknél meg 489 EUR... De akár az MS store-t is lehet nézni, az USA boltban XO $279, a németben 299EUR.
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark #44975 üzenetére
Köszi! Én is bezsákoltam!
-
consono
nagyúr
válasz
r.levente75 #44949 üzenetére
Szerintem a Black Flagben pont a hajós részek a legjobbak
Én utálom a városban bóklászós felét, csak azért csináltam meg, hogy hajózhassak
-
consono
nagyúr
válasz
r.levente75 #44718 üzenetére
Az nekem sem volt a dobozban. 4GB-s E.
-
consono
nagyúr
válasz
r.levente75 #44677 üzenetére
De jó, hogy szólsz, el is felejtettem volna, hogy van Goldom
-
consono
nagyúr
válasz
masterful87 #44508 üzenetére
Köszi, be is zsákoltam!
-
consono
nagyúr
válasz
r.levente75 #44506 üzenetére
Hol van ez a 200 Ft-os gold? Én ingyenes 1 hónap trialt látok, meg 2000Ft-t...
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark #44501 üzenetére
Ugyan ez járt az eszemben, ki kellene próbálni másik hálózaton.
Meg még egy dolog, ami hasonló problémánál PC-n már bejött: teljes áramtalanítás. Lekapcs, kihúz a tápból, vár. -
consono
nagyúr
válasz
coolicool_hu #43385 üzenetére
Már miért ne lehetne velük játszani??? Nálunk csak az én profilom online, a többi helyi, de lazán játszanak a gyerekek az általam letöltött játékokkal.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
BaLee_ #42150 üzenetére
Kár, hogy már megvan
Hupsz, van ott még:
Metro 2033 egy gyenge ezres.
Narco Terror 373 Ft
Risen 1497 Ft
Risen 2 747 Ft
Risen 3 1497 Ft -
consono
nagyúr
Ez a frissítés nálunk is megjött? Nem vagyok a Box közelében... A 2GB Cloud save jól hangzik!
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark #40201 üzenetére
Még csak az elején vagyok, de tényleg csúnyán akad az átvezető animoknál....
-
consono
nagyúr
válasz
sugarforce #39807 üzenetére
Azzal sincs baj, ha rendesen meg tudták csinálni... Elég nagy az architekturális különbség a 360 meg a One között, gondolom ezért sem egy "generic" VM-et kap a gép, amiben minden játék fut, hanem megfelelően a specifikus játékhoz igazítottat...
-
consono
nagyúr
Ahogy írták már, flash nincs, de minimál böngészésre egészen használható. Én pl. a kissanime-ről szoktam rajta keresztül videót nézni, az működik. a Samsung Smart Tv-m böngészőjénél sokkal jobb. Be lehet kapcsolni, hogy a mobil nézetet preferálja, ha tényleg csak az infó a lényeg, lehet zoomolni a kontrollerrel a weboldal részeire, stb.
Ha már alkalmazások: érdemes a YoutTube playert is feltenni, az is jobb, mint a TV beépített lejátszója!
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38043 üzenetére
Hát, ahogy látom csodák nincsenek, a 3 hónap itt is drágább, mint ha az MS-nél veszem meg... Mondjuk az éves az tényleg jó árban van!
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38040 üzenetére
Hol érdemes most venni? Mintha a g2a-s kódokkal mostanában lett volna valami gebasz, nem? Tavaly nekem is volt onnan, minden probléma nélkül be tudtam váltani.
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38020 üzenetére
Én online egyáltalán nem játszom, a játékok és a kedvezmények miatt veszek csak goldot.
-
consono
nagyúr
válasz
penge111 #36798 üzenetére
Én pl. nagyon szeretem az RPG-ket, de már mindet felsoroltad amit mondtam volna
Per pillanat párhuzamosan tolo a Skyrimet meg a Fable III-at, de már a II is ott van a vinyón, meg az Eternal Sonata is
Próbáltam még a Daggerdale-t, az nem tetszett igazán...
Sajnos heti 1-2 óra játékkal nagyon lassan haladok mindegyikkel...
-
consono
nagyúr
Nekem már 8 a fiam, ami gyakorlatilag generációs különbség, de ő imádja a 360-at. Mondjuk ő is igazán Kinectezik, meg jump and run játékokkal játszik (mondjuk a FEZ-t végigtolta egészen minimális segítséggel, meg a Portal 2-ben is sokat segített nekem). Ha te nem akarsz játszani a gépen, akkor egyetértek a korábbi véleményekkel és én is azt mondanám, hogy egy wii/wii u jobb választás kisgyereknek.
-
consono
nagyúr
válasz
tomee007007 #35289 üzenetére
Jó a projektor is, ha van helyed
Én pont tegnap a céges mikulásbulin raktam össze 360-at kinect-tel, meg projektorral, hát, nem kicsit élvezték a srácok!
-
consono
nagyúr
válasz
ugyeletes #35171 üzenetére
Elvileg jó, ha van otthon a fiókban egy, akkor érdemes lehet nekilátni, nekem is így lett HDD az E-ben. Persze azért némi rizikó van a dologban, meg kell venned egy keretet is. Itt tudsz tájékozódni:
Ha venned kell, akkor lehet, hogy egyszerűbb venni direkt hozzávalót...
-
consono
nagyúr
válasz
tomee007007 #34405 üzenetére
Nálam ott van, legalábbis ha gépről nézem az avatáromat (boxról nem volt időm megnézni). Az első ruha rögtön az.
-
consono
nagyúr
válasz
tomee007007 #32862 üzenetére
Hehe, tényleg, azt el is felejtettem, olyan sokszor használtam
-
-
consono
nagyúr
No, meg is van a Skyrim, meg a New Vegas
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest