- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
nálam is inkább digitálisan vannak meg a játékok.
110/10 arányban, hogy miért is?
talán azért mert a storeban combosabbak az akciók, mint a jó magyar kereskedőknél, és ügyeskedőknél.
erre + rájön a goldos havi 2 játék...nálam így alakult -
zsola32
őstag
válasz
MrPeekaboo #48202 üzenetére
köszi
-
zsola32
őstag
válasz
MrPeekaboo #47814 üzenetére
köszönöm
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #46443 üzenetére
gratula az új játékokhoz
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #46431 üzenetére
mondjuk hihetetlen hogy így jártál, én is vettem már jónéhány kódot, soha nem volt vele gond
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #46099 üzenetére
köszi az infót, leszedtem én is
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #46047 üzenetére
őssze kell szedni négy ungarische embert...azzal bizti tuti lesz a játék
-
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #46043 üzenetére
és ezt mire alapozod, kifejtenéd nekünk?
-
zsola32
őstag
a 4 db Wipeout játékot nagyon megvettem volna most a "Sale" keretében - jó is családi játéknak nézem őket - de hát magyar accal nem működik a dolog...
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #45900 üzenetére
én is mostanában adtam el a Lego Indiana Jones 2-t, 3500 froncsiért.
karácsony előtt talán több pénzért is elment volna. -
zsola32
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #45834 üzenetére
szerintem nem csak ez a kérdés megoldása....
ha már veszel egy prémium terméket, mert ugye erről szól a világ, hogy minden szinten megvannak a prémium termékek, amik szelektálják az embereket.. szóval ha veszel egy prémium terméket, elvárod hogy az összes játékod inditható legyen, "mert ugye ez nem egy PC"...
a goldos játékok is jókor indultak, ki lehet számolni, hogy a havi kettő az évi szinten mennyi...
csak pár olyan címet kell bedobni, ami több részes, persze hogy megveszed a többit is...és már a csapat tagja vagy...jó sokáig...írom ezt úgy, hogy 100 játék felett vagyok, ebből kb. 8 lemezes, csak azért, mert digitálisan nem lehettett megvenni.
és végül egy konkrét példa, lemez/digitális verzió:Lego Indiana Jones 2:
megvettem 5000 környékén lemezes verzióban, erre jött a postaköltség, mivel pécs vidék, nincsolyan nagy választék.
kb. egy hónapja megvehető digitális formában, 990 forint
árulom most 3500 forintért
mennyit is bukok?
2 rugó+posta - mennyi az új játék? 990 Ft.... -
zsola32
őstag
válasz
zsola32 #45832 üzenetére
ami az előbb kimaradt:
az xbox-nak az a lényeg, hogy ne veszítsen el Téged, ezért volt olyan szíves, és megengedte a külső HDD-k használatát, és most elkezdte a viszafelé játszhatóságot.mert ugye zavar volt a rendszerben, a gyűjtögető userek, nem tudták már hová telepíteni a játékaikat, és arany áron ugye meg sem akart xbox-os hdd-t venni.
a visszafelé játszhatóság meg a one-t szeretné promózni, hogy milyen sikerrel, azt majd az idő eldönti.
-
zsola32
őstag
szerintem nem éri meg jobban
a lemezessel több a bukta anyagilag, míg a digitális verzió a Tiéd marad....
egy a lényeg, jó áron kell venni, akkor kb. azért az árért veszed, amit buksz a lemezen.szerk: itt ne feletsük el hogy egy terméket vettél, játszunk el a gondolattal, hogy egy sört vettél...megittad (a lemezt kijátszottad) utána menniért ist udod eladni a sört?
a magyar persze találékony ember, a használtat szinte új áron akarja eladni, és utána néhányan nem értik, miért nem mennek el a lemezek, úgy hogy már ott a rizikó, hogy karcos, sérült a lemez...a másik:
ha csak lemezes játékokat veszel, akkor van rá sanszod, hogy tudsz váltani pl. ps-re, mert nem áll benne a pénzed.
ha digitális játékaid vannak, túl sok pénz van benne, hogy váltsál.
erre jön még rá az xbox cég keverése, hogy visszafelé játszhatóak a játékok, így meg sem fordul az ember fejében, hogy váltson.
mindenki jól jár, persze a legjobban az xbox, mert egy hullámzó szinvonallal is nála maradsz.
elég átnézni a one-ra... -
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #45682 üzenetére
htpc házikó lesz, vagy valami mást építesz belőle?
-
zsola32
őstag
válasz
MrPeekaboo #45520 üzenetére
szép kis csomag, 2-3 játék biztos befutó
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #45229 üzenetére
szerencsére csak xbox-os bug volt...
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #45219 üzenetére
jó lenne ha megvennéd...multizhatnánk egy jót
-
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #45209 üzenetére
ezt javasoltam én is, csak programhiba lehet...ha jól emlékszem én javasoltam az említett játékokat a tesómnak, és mind teljes game volt...
-
zsola32
őstag
szegeden is van valaki, a játékaim-on hirdeti a lemezeit, az összes karcmentes, 1x utánaolvastam az eladónak, neki is van valami szakboltja, meg egy ilyen herkntyűje.
gondolom Ő nagyipari szintem hozza vissza a halálból a karcos lemezeket, és utána árulja karcmentesenek őket.
(nekem is van 2 lemezem tőle, ma már egyik sem kapható, csak használtan, és tökéletesen működnek) -
zsola32
őstag
válasz
Suineg #45117 üzenetére
én megnézem a kiszemelt játék videoját, ha megtetszett, jobban beleásom magam a róla készült videokba.
teszt oldalakat is érdemes olvasgatni, ott a jelentősebb játékokról írnak néhány oldalt - magyarul.
kb.ennyi, pici piac vagyunk mi, főleg ha beleszámolom az eredeti lemez eladásokat is.
sajna ez van. -
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44973 üzenetére
köszi az infót, már szedem is
-
zsola32
őstag
mindkét májusi gold játék fut One-n is, nálam ezzel 32-re bővöl a mindkét masinán futó game száma.
szerk: közben most nézem, a két áprilisi játék is kompatibilis One-ra
-
zsola32
őstag
vett valaki mostanában 12 hónapos goldot itt a prohardveren?
elfogyott a live-om, és nagyon kellene egy új előfizetés... -
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #44844 üzenetére
köszi a segítséget, én vagyok a tesó
holnap gondolom ismét megpróbáljuk a kapcsolatot, jó lenne ha összejönne a játék
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44749 üzenetére
persze hogy kapsz különbséget
5x-ös játék árakat
"ahogy az autószerelőm mondaná: lukat ütne a pénztárcádba" -
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44720 üzenetére
akkor "megnyugtató", hogy mások is írják, nem volt a csomagban.
már azt hittem kilopta belőle a jézuska (mintha azt írtad volna, hogy karácsonyra kaptad)
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44680 üzenetére
és van hozzá magyar felirat is...
-
zsola32
őstag
aki letöltötte: magyar felirattal jön a marketről? - köszi
-
zsola32
őstag
köszi, elég gyengusra sikeredett
-
zsola32
őstag
válasz
sugarforce #44648 üzenetére
akinek hiányoztak a legós játékok, annak jól jött
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44593 üzenetére
2-3 óra között
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44525 üzenetére
én is most vettem meg, és már megy a gold...
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44412 üzenetére
köszi
a cars2-t is megvettem a gyerekeknek -
zsola32
őstag
válasz
parandroid #44370 üzenetére
szerintem nem vicces
beszélgetünk valamiről...
mondjuk nekem csak 2 éve van xboxom, innen hogy hány éves a játék, és 2016ból visszatekintve mekkora a játékélmény, az mindenkinek mást jelent. -
zsola32
őstag
válasz
Casoli #44356 üzenetére
én vettem a fáradtságot és elindítottam - angol.
közben ki lettem okosítva, hogy pc-s verzióban van csak magyar feliratos.ezért nem értettem itt a többi "szakértőt" aki azt írta hogy létezik magyar verzió belőle
Más: ami érdekes, a Gears 2. illetve a 3. részét is megvettem a Marftból.
a 2. rész magyar feliratosan jött, a 3. viszont sajnos nem.
Megvette vakai még mostanában a 3. részt? ha igen agyar vonatkozással jött le?Ha máshogy nem jön össze, veszek egy lemezt... ami magyar feliratos.
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44289 üzenetére
köszi az infót
már zsákolom is, régóta rajta van a kiszemeltek listámon -
zsola32
őstag
tegnap ismét tesztelték a gyerekek a Kinect party játékot.
nem volt fagyás, a gyerkőcök betartották a pályákhoz tartozó mozgásokat.tehát 100%, hogy az akadás a NEM megfelelő mozgásból adódott.
(írta valaki hogy nála is akadozott a játék, ki kellene próbálni hogy picit jobban odafigyeltek a mozgásra, lehet csak ennyi a gond) -
zsola32
őstag
igazad lehet, nálunk relatíve magasabb lehet a szám, mivel a használtpiacot megnézve, elég magasak az árak.
lehet többen úgy vannak vele, hogy eladásnál elfeletik hogy használt a termék,és mennyit játszottak vele.
ilyen az egész játékaim.xx oldal, meg ugye az sem utolsó, hogy többen ebből akarnak megélni.közben eszembe jutott még1 gondolat: ezért érdemes bezsákolni a goldos játékokat, főleg ami időtálló, később majd ONE-n is játszható.
egyszer a ONE-s lufi is kilukad talán, és az ár és az érték aránya köszönő viszonyban lesz egymással. -
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #44158 üzenetére
úgy tűnik, megvan a Kinect Party játéknál előállt problémára a megoldás.
ma feltettem még1x a játékot, és átadtam tesztre a gyerekeknek.
(nálunk ketten játszák egyszerre a játékot)
az első négy pályán jó volt a program, semmi fagyást nem tapasztaltunk, majd jött két fagyós pálya.
utána később még1 fagyás.a harmadik után végig gondoltam az esetleges okokat, és a következőre jutottam.
mindhárom pályán a kisfiamnak van egy kialakult játékstílusa, ami nem helyes, körbe-körbe fut a szőnyegen, 2x is kifutva a szenzor látóköréből. ekkor jönnek (szerintem) a fagyások.ergo, ha nem a játékhoz kigondolt mozgásvilágot alkalmazza a gyerek, fagy az adott pálya.
ez talán megmagyarázza azt is, miért "csak" most kezdődtek a fagyások, a fiam mostanában merült bele csak a játékba, viszont a lányomnál soha nem tapasztaltunk fagyást.a közeljövőben csinálok még1 tesztet, a helyes mozgásokat betartatva...
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44165 üzenetére
Látom hullanak mint a legyek...
-
zsola32
őstag
válasz
MrPeekaboo #44162 üzenetére
a gears 2 magyar vonatkozással jön vagy sem?
-
zsola32
őstag
válasz
MasterMark #44158 üzenetére
az az érdekes, hogy ezt a jelenséget most csinálta kb. másodszor.
több mint egy éven keresztül, nem találkoztam a problémával.
(és semmi nem változott, sem a hely, sem a szoba, tehát nem alakult ki új helyzet)meg fogom csinálni - holnap - a törlést, és beszámolok a fejleményekről
írtam az előbb, hogy kiírt valamit az xbox, de sajnos nem láttam, de könnyen lehet hogy melegedéssel kapcsolatos volt.
-
zsola32
őstag
hali
adott egy 2 éves, nem mókolt, xbox 360 e masina, belső hdd-n a Kinect party
a szoftver/xbox kb 1 éven keresztül hibamentesen működött, az elmúlt két alkalommal, úgy 15 perc használat után, akad a program, de rendesen.
a hang folyamatos, a kép 2-4 másodpercekre is beragad.utoljára ,vacsi után benéztem a gyerekekhez, és láttam egy sort - kb. fél másodpercre - amit kiírt az xbox, a break szót tudtam csak elolvasni...
lehet hogy túlmelegedik a gép?
az első 5 percben nem szaggat. (talán poros a belseje?)
más játékoknál még nem tapasztaltam hasonlót.várom a hozzászólásokat - köszi
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #44083 üzenetére
persze hogy nem, csak be kell csúsztatni a helyére a vinyót...
-
zsola32
őstag
válasz
r.levente75 #43965 üzenetére
igen
-
zsola32
őstag
válasz
masterful87 #43888 üzenetére
köszi az infót
magyarított a játék, tudtok róla valamit? -
zsola32
őstag
sziasztok
adott az én xbox gépem, saját liveos előfizuval.
a tesómnak vettem karácsonyra egy xbox 360-ast, számítógépen elkészítettük a teljes profilját, bankkártya adatokat, stb.nála csak mobil net van, ezért az én gépemre, az Ő usb-s vinyóját kötöttük rá, és a tesóm neve alá próbáljuk a live szolgáltatást beüzemelni.
ezt pontosan hogyan kell csinálni?
a profilja alatt a "sign up" opciónál kell megadni a Microsoft fiókos email cím/jelszavát?
köszi a segítséget
-
zsola32
őstag
sziasztok
kinect party ügyben kérnék segítséget Tőletek:megvan a kinect party base game + kinect party - full unlock
találtam az oldalon egy " Kinect Party - Full Unlock for DFHAT Owners" lehetőséget is (1290 ft)
ez szerintetek mit takar?a gyermekeim mostanában nagyon rá vannak kattanva a játékra, jól jönne némi + pálya...
-
zsola32
őstag
válasz
masterful87 #43235 üzenetére
free játék volt 1-2 hónapja, gondolom elég sokan letöltötték akkor...akinek volt goldja
-
zsola32
őstag
dirt 3 - VIP Pass, gold tagsággal ingyenes
-
zsola32
őstag
a két lego harry potter játék bezsákolva
-
zsola32
őstag
szia
nekem van egy farming simulator játékom.
használtan vettem a gépem, és kaptam az eladótól kb. 8-10 lemezes játékot.
ez a sima farming, a lemez karcos, doboza nincs meg (így kaptam, de működik)
ha kell elküldöm neked ajándékba, ha írsz egy postacímet privátba.
legyen az én ajándékom Neked... -
zsola32
őstag
ma kihozta a futárcég a az edigitalos "akciós" Xboxot.
szerveztem hozzá két lemezes játékot is, így teljes lesz a meglepi a tesómnak karácsonyra -
zsola32
őstag
örvendetes, hogy egyre bővül az xbox 360 - xbox one kompatibilis játékok száma.
gondolom, ez a lemezes és liveon megvásárolt játékokra egyaránt vonatkozik... -
zsola32
őstag
én is rendeltem egyet....
az enyém "összekészítés alatt" áll. én is kaptam tegnap este emailt, hogy a rendelésemet rögzítették.egyébként a rendelésem is úgy zajlott mint a Tiéd, amikor elküldtem, kiírta az oldal hogy HIBA...
le is gyöngyöztem rá rendesen, mire visszajött az oldal, már nem volt rendelhető státuszban a konzol - elfogyott.Más:
segítséget szeretnék kérni az alábbi témában:nekem már van egy Xboxom, ez a tesómé lesz, karácsonyra fogom átadni.
Ők nem igazán nagy számtech userek a párjával, 8 gigás mobilnetről nyomják a netet/hó.össze lehet azt valahogy hozni, hogyha vesz a tesóm is egyéves goldot, akkor az én gépemről az Ő külső vinyójára (és természetesen az Ő goldjával) letöltsem neki a játékokat?
(nekem is van goldom, gondolom be lehet jelentkezni az én gépemről az Ő nevével is...)
a cél az lenne, hogy ne a 8 gigás mobil netet szívja le az xbox-a.köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest