- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
mrrr74 #50883 üzenetére
Ellenbendeviszont amennyire én tudom, a 14 napos, és rövidebb _trial_ kódokkal aktivált goldokkal nem tudsz kedvezményesen vásárolni, tehát pont arra nem lenne jó, amire neked kell. Alapvetően azért vannak, hogy ha valaki csak egy hétvégén akar valamit kipróbálni online multiban, az megtehesse.
p
-
parandroid
félisten
válasz
andzsin73 #50817 üzenetére
Ha nem beszélsz angolul, hívd fel a magyar üfsz-t munkaidőben, ha igen, írj rá cseten az ügyeletes munkatársra bármikor. Pikk-pakk segítenek, tényleg van sajnos, amit nem tudsz egyedül megoldani, különösen x360-as ügyekben. A One-nal kapcsolatban már sokat javult, és jelentősen felhasználóbarátabb a rendszer.
p
-
parandroid
félisten
Egyrészt sokunknak alapból folyamatos Live Gold előfizetése van évek óta, másrészt vannak itt páran a topikban, akik eléggé rá vannak kattanva erre a konkrét játékra, harmadrészt egy egész iparág épül az MMO játékokra, ami azt mutatja, hogy a te személyes véleményed ellenére bizony van ennek piaca. És ezt lassan 10 évnyi WoW-os múlttal mondom, de nézd csak meg boxon is, hogy mennyire megy akár a Diablo multija, akár a Destiny, vagy az Elder Scrolls online, az olyan címeket nem is említve, amik a semmitmondó single player tartalom mellett igazán multiban élvezhetők, mint a Titanfall, a Battlefield, vagy a CoD újabb részei, vagy akár az Overwatch, a sportjátékokról (FIFÁsok, szevasztok) nem is beszélve.
p
-
parandroid
félisten
válasz
andzsin73 #50792 üzenetére
Szerintem nem állítottál be alapértelmezett profilt a géphez. Van XBOX Live profilod (Microsoft account) bejelentkezve?
Amúgy igaza van annak a kollégának is, aki említette, hogy ez csak online játszható játék, most nézem a neten a borítót, és rajta van, hogy 'online only', illetve hogy 'XBOX Live Gold required (sold separately)'. Szóval valóban kell hozzá Live Gold előfizetés, és csak online játszható.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #50678 üzenetére
Bármelyiknek neki tudnék állni még ma is. Pont a minap gondolkoztam az Aladdinon, meg a Lion Kingen (+ Tarzan), hogy de kár, hogy ilyenek nincsenek már konzolra.
p
-
parandroid
félisten
válasz
laracroft #50636 üzenetére
RotTR szinte mindig bekerül az akciókba, de eddig sosem sikerült annyiért adniuk, amennyiért amúgy dobozosan hozzá lehet jutni normál áron (ez felénk most 30 EUR körül van). A másik ilyen játék a Lego Marvel's Avengers, bár már elvesztette az aktualitását, mert a gyerekek leszoktak a Lego-játékokról, de most az akcióban kerül a magyar Store-ban ~8400 HUF-ba, miközben a németeknél elektronikai multiknál volt már 20 EUR körül is. Far Cry Primal Apex Edition ugyanez, azt is 20 EUR alatt vettem dobozosan (talán valami 3 játék 50 EUR-ért akcióban), most minden akciót összeadva lenne 6000 HUF a magyar Store-ban (németeknél 18 EUR).
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50621 üzenetére
Eredetileg a GTAV-re gondoltam, de ha jól tudom, a Destinyvel is ugyanez a helyzet.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50618 üzenetére
Egyike azon kevés játéknak, amit nem szabad megvenni 360-ra. Külön kiadás készült One-ra, ha váltasz (márpedig most már inkább előbb, mint utóbb mindenki váltani fog), a sajátodat csak a régi konzolon fogod tudni játszani, One-ra veheted meg még egyszer. annyira meg nem olcsó...
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50585 üzenetére
Ha rákeresnék biztos tudnék, de mobilról hadd ne. Guglizz rá, hogy xbox summer sale 2016, menni fog az egyedül is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
nincsnév007 #50580 üzenetére
Nemsokára. Nincs még hivatalos bejelentés az időpontról. Tavaly július első hete vokt.
p
-
parandroid
félisten
válasz
nincsnév007 #50578 üzenetére
Igen.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50312 üzenetére
Tekintve, hogy digitálisan is 3k, szerintem 2k-ért elég valószínű.Bocs, nem vagyok otthon X360-as árakban, ezek szerint itt is beelőztek gazdaságosságban a dobozos cuccok a digitálishoz képest.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50307 üzenetére
Pár óráig még akciós, most csapj le rá.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #50150 üzenetére
A digitális árak betegek az MS-nél mindig. Volt már a D3 6k-ra leárazva, egyébként meg dobozosan régóta annyi mindenhol (a kiegészítős kiadás).
Ami miatt a Diablo nekem sosem jött be (már az első két rész sem), az pont a képi világa, és a TL pont ebben más. PC-n nagy kedvenc volt mindkét rész, ennyiért meg kihagyhatatlan, és pont.
A Trine multiját kérdezte valaki, hogy jó-e: ez pont az a játék, ami multira lett kitalálva. Szerintem az elmúlt évtized legjobb platformere, ügyes, okos, hanguatos, és még szép is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #50133 üzenetére
Erről olvastam már korábban, hogy a fejlesztők kevesellték a második rész átportolásához a ramot a boxban, ezért nem készült el erre a platformra.
Mondjuk ha egy Dio3-at ki tudtak hozni, akkor ezt is biztosan meg lehetett volna oldani, de nyilván nem ugyanazzal a háttérrel, és erőforrásokkal rendelkeztek azért, mint egy Blizzard.
p
-
parandroid
félisten
Trine2 és Torchlight végre egy ezresért (nektek, nekem sajna kicsit drágább, 3,75 Eur darabja). Akinek még hiányoztak, most kötelező vétel mindkettő, főleg, hogy továbbvihetők XBO-ra.
p
-
parandroid
félisten
Dehogynem, a játékok mennek, csak a home-olás, és a második konzolon való működtetés problémás. Az XB One előtt X360-am volt, ott is ugyanez volt a rendszer, és működött minden. Annyival jobb a helyzet még XB One-on, hogy itt a Gold előfizetést is mindenki használhatja, aki azon a gépen játszik, ez X360-on még nem működik.
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #49893 üzenetére
Ohshit, sry, mobilról nézek csak be néha, és azt sem tudom már, melyik topikban vagyok...
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
spanyoll #49827 üzenetére
Semmiképpen sem shooter, inkább izometrikus ügyességi platformernek mondanám. az első részek kimondottan kreatívak, ötletesek, sőt, nehezek voltak, rengeteg logikai és ügyességi feladvánnyal, ahogy haladt előre a sorozat, úgy lett belőle a végére egy kvázi Lego-GTA (de még mindig inkább ügyességi játék, mint shooter).
p
-
parandroid
félisten
válasz
spanyoll #49819 üzenetére
Szerintem a Trine az egyik legjobb a műfajban. Amúgy meg a Lego játékok a királyok még mindig, különösen a franchise elejéről: első SW játékok, Indy Jones, de ha Harry Potter rajongó, abból is lefedték a teljes szériát, plusz Hobbit, Karib tenger kalózai, és akkor még mindig csak a mára fillérekért vesztegetett régebbi darabokat említettem.
p
-
parandroid
félisten
Normális, magyar fiókkal műkdödik youtube, és netflix is. Utóbbira természetesen külön be kell regisztrálni, és fizetni a havidíját, illetve, mivel régiólockos, Magyarországon csak az ott engedélyezett tartalmakat fogod elérni - ha addig valami civilizált országban használtad, azért észre fogod venni a kínálat szűkülését.
XBox Live Gold előfizetés (a fizetős verzió) már egy ideje nem kell ezekhez a szolgáltatásokhoz - régen kellett, a sima MS account, amivel bejelentkezel a boxra (ami ingyenes), szerintem igen, bár nem kizárt, hogy ha a boxon már be van valaki accountja állítva, és megy a rendszer, akkor bejelentkezés nélkül is eléred ezeket az appokat. Ez utóbbit sosem próbáltam.
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #49702 üzenetére
Húzd be a one-osakat is, jó lesz később.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Potyka03 #49606 üzenetére
Nyilván nem hazudsz, viszont a magyarral lesznek azért gondok.
Ha lemezről feltelepítetted már egyszer a játékot, és aztán megvetted digitálisan, akkor
1.) nem kell újra letöltened,
2.) nincs szükség a lemezre,
3.) nem kell licensz transzfert csinálni,
4.) nem fog szólni a rendszer vásárláskor, hogy ez már megvan neked ( itt egyébként nem is tiszta, hogy akkor most sikerült-e a digitális vásárlás).p
-
parandroid
félisten
Én ezt az egészet nem értem már, de nem arról van szó, hogy a kolléga anno vett egy lemezes játékot, amit most a lemez nélkül akar játszani? Vagy mit akar letölteni, és milyen lemezt nem ismer fel?
Szerintem fussuk le a kötelező köröket, és tisztázzuk, hogy akkor ez most lemezes játék-e, vagy digitális, és ha lemezes, akkor ugye beteszi a lemezt a meghajtóba, amikor játszani próbál?
Aztán simán lehet, hogy ez csak nekem nem tiszta, de én már teljesen belekeveredtem.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #49401 üzenetére
FIfából nemhogy a 18, de még az 52 is biztos. Ennek az új Xboxhoz semmi köze, addigra már a tudományos számológépek és a mobiltelefonok mellett okoskarkötőkön, kisállat-azonosító chipeken, és intelligens termosztátokon is meg fog jelenni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #49366 üzenetére
Azt te csak hiszed. Én is így indultam, aztán amikor hónapokig be se lett kapcsolva a One mellett, eladtam. Nálunk akkoriban a Forza mellett még a Minecraft mentek, meg a legós cuccok, utóbbiról azóta leszoktak (az új sw szinte el se kett indítva, pedig nagy rajongók), bejött helyettük a skyrim, meg a fc primal, a nagynak meg a gta5. Forza viszont sosem fog kikopni... és a Horizon 3 tényleg az eddigi legszebb rész.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vadernagyúr #49357 üzenetére
Ez az avatár ezzel a névvel... Legalább egy fekete sisakot kértél volna rá.
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #49281 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, nem foglalkozom hangrendszerekkel, meg házimozival, nekem csak soundbarom van, de ha a box és a tévé között hdmi van, tévéből meg optikai megy a hangrendszerbe, az nem jó? Ez lenne a logikus sorrend. Vagy a tévétől is függ?
p
-
parandroid
félisten
válasz
icemad #49125 üzenetére
A Németország része konkrétan hülyeség. MC, Visa, mindenhol megy. Az tény, hogy a legjobban a saját V-Pay-es rendszerüket nyomják, amivel viszont a netes fizetés nem megy, és hogy a hitelkártya alapból nem 'jár', viszont az igénylése nem egy nagy kaland, csak helyi jövedelem kell hozzá. Ausztria ugyanez, bár ott a V-Pay nem alap, de működik. Egyébként már Mo-n is, szerencsére. Olaszoknál, szlovéneknél, horvátoknál próbáltam még, mindenhol elfogadták ezt is, és a Visát is (ATM-ek, benzinkutak, és üzletek mellett éttermek, hotelek is).
De hogy segítőkészek is legyünk:
A kollégának annyi a dolga, hogy bebumlizik a számlavezető bankfiókjába, és megbeszéli az eladóval, hogy neki olyan bankkártyára lenne szüksége, amivel interneten is tud fizetni (a Maestro nem ilyen), és megbeszélik a feltételeket, ami függ a számlája típusától, a hiteltörténetétől, az egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól, a jövedelmétől, meg még egy rakás egyéb dologtól, szóval ebben végképp nem fogunk tudni itt tanácsot adni.
Szerk.: Maestrot egyébként a németeknél konkrétan még nem is láttam... Nekem a német számlám előtt magyar MC-om volt, azzal fizettem sokat a németeknél üzletben, benzinkúton, hotelben is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #48944 üzenetére
Használt cuccokra nem valószínű, azok nem az amazon saját áruházából vannak, hanem külsős cégek árulják őket. Olyasmi, mint az ebay, sőt, általában ugyanazok a cégek mindkét nagy kereskedővel kapcsolatban vannak. Viszont ezeknél kétesélyes, hogy szállít-e Mo-ra, ingyen viszont biztosan nem.
Figyelni kell amúgy, mert új cuccok között is akad ilyen (mármint hogy nem saját amazonos cucc, hanem partnercég, csak ott árul).
Ellenben az amazonnak van egy warehouse deals nevű saját aláruháza, ahol jelentős kedvezménnyel árulja a visszaküldött, vevőnek valamiért nem tetsző, vagy mégsem kellő cuccokat, bevizsgáltan, többnyire fullos eredeti csomagolásban, de jogilag használtként (olyan, mint konzoloknál a refurbished). Na, ez viszont elvileg ingyen rendelhető Mo-ra is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
IMIIKE1998 #48834 üzenetére
60-ért már kapsz ms által felújított, átvizsgált, garis példányt. 1 év gari tuti, de a tulajok eddig regisztrációkor mindig megkapták a 2 évet a beszámolók szerint. Amúgy a használt piacon sem nagy ügy garis példányt találni, még az olcsóbb fat változatból sem.
Erre mondtam korábban, hogy már nincs akkora árkülönbség az X360 és az XO között.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #48778 üzenetére
Leszel te még xbo tulaj is.
Már majdnem annyi egy 1gen xbo, mint egy utolsó szériás x360, és ha jön ősszel a skorpió, ez csak még ígyebb lesz.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #48775 üzenetére
Na, EZ dűt-burít, ha tényleg így, és ennyiért. Wow.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #48333 üzenetére
Ezzel mennyit játszottam mobilon. Kár, hogy ha "végigviszed", onnét kuka az egész. Viszont ügyes kis játék, főleg ahhoz képest, hogy promónak indult csak a Fallout 4-hez. Több ilyen ötlet kéne, és kevesebb folytatás, kicsit előrébb tartana a játékpiac.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #48084 üzenetére
De pont ez az, hogy a sonicok nem a dwg-s akció részei.
p
-
parandroid
félisten
Szerintem a store-ban még nem frissült az ár... Amúgy is az akciós lista csak Major Nelsonos, ez azért nem hivatalos, szóval valószínűleg még nem indult el az akció, vagy nálunk nem elérhető - merthogy MJ eleve a US akciókat figyeli.
p
-
parandroid
félisten
válasz
IMIIKE1998 #48067 üzenetére
Ha minden rendben van vele, korrekt árnak tűnik. Gond esetére meg még mindig ott a fél év gari. de vagy megbízható eladótól vedd, vagy ellenőrizd le, hogy valóban minden rendben van-e, beleértve a gari létezését is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
IMIIKE1998 #48065 üzenetére
Szinte teljesen kizárt.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Janusz001 #48047 üzenetére
Azért ez ennyiért nem olyan rossz vétel még mindig: [link]. Különösen, hogy a FH2 még mindig az egyik legdrágább játék X360-ra, és azért ez mégiscsak új gép, 2 év garival.
Német gamestop ad egyébként még egy év garit a használt gépei mellé, legutóbb, amikor néztem, akkor 89 EUR körül tartottak az árral, de ha jól rémlik, náluk külön kell kontrollert venni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Casoli #48010 üzenetére
De hát ez az, ha ugyanannyi a HDD-s gép, mint a HDD nélküli + HDD, akkor miért venné meg külön?
Az külön szervezés, utánajárás, még egyszer postaköltség, hibalehetőség, elvesztési lehetőség a postának, és még neked is kell vele foglalkoznod, hogy összeszereld.
Ha ugyanannyiba kerül, akkor nem érdemesebb egyben megvenni egy működő rendszert, amit megkapsz, bekapcsolsz, örülsz?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Casoli #48008 üzenetére
Jó'van, hülye vagyok hozzá, szerintem keverem a kettőt (E és Elit).
Utólagos HDD-vásárlás működik persze, de szerintem nincs akkora árkülönbség egy eleve HDD-s gép, vagy egy HDD nélküli + egy HDD között (ha van egyáltalán, vagy nem az utóbbi verzió drágább), hogy érdemes legyen ilyesmivel foglalkozni. Aztán itt lehet, hogy megint tévedek, de akkor meg ezt is nézni kell a kereséskor, hogy még mikor éri meg az ilyesmi.
p
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #47956 üzenetére
Akkor itt az idő egy Your Shape fitness Evolvednak.
Amúgy a Kinect Sportsban talán a futás a legkegyetlenebb.
Kinect Star Wars is jó móka egyébként, nálunk nagyon szerették a gyerekek. Meg valami Just Dance, ha olcsón adják.
p
-
parandroid
félisten
válasz
core i7 #47929 üzenetére
Van még pár játék, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ha még nem volt konzolod, mert maguk jogán is remekül sikerültek, akkor is, ha amúgy a műfajnak nem vagy rajongója, nem mellesleg fillérekért lehet őket kapni akár dobozosan, akár digitálisan is: Forza 4, Forza Horizon, GoW első részek, Assassin's Creed első részei, első Lego játékok (SW-k, Indy Jones), meg még amit a többiek majd ajánlanak.
Jó játékot, kívánom, hogy tudd használni minél tovább problémamentesen!
p
-
parandroid
félisten
válasz
core i7 #47927 üzenetére
Ha jól dugtad össze, akkor gondolom scart-on megy be a tévébe, szóval kapcsold av-re. Amúgy meg honnét tudod, hogy működik, ha 'nem jön be' a tévén???
Szerk.: Sokat segítene, ha ki lehetne venni valamit a képen (az elefántokon kívül is), szóval vagy rendes fényképezőt használj, vagy legalább próbáld meg fixen tartani a telefont, amíg exponál.
p
-
parandroid
félisten
válasz
-szabi- #47769 üzenetére
Mert angol az accod. A 360-as játékoknál sajnos számít, hogy milyen lokalizáción vagy, nem lehet másik store-ból vásárolni, mint ahol élsz (elvileg). Ha meg migrálod az accot, és nem a választott régiód szerinti az ip-d, akkor meg az ingyenes gold játékokat nem fogod elérni - és a többi részre sem lesz garancia, hogy rendesen fog menni. Így vettem én is egy rakás 990 Ft-os játékot 10 EUR-ért, sajnos nincs más lehetőség. Igazából csak a Secret of Monkey Islandnál fájlaltam a dolgot, ami pár hónappal később ingyenes gold játék lett...
Ami a képet illet, és a hibaüzenetet: bizonyos játékok bizonyos régióban nem elérhetők.
p
-
parandroid
félisten
válasz
nincsnév007 #47509 üzenetére
Gondolom nem magyar store-ból vásárolsz. Ahhoz, hogy a rendszer tudja, melyik ország áfáját számolja neked el, tudnia kell, honnét vásárolsz, és ehhez kell egy érvényes számlázási cím. Magyarország ezek szerint nincs a támogatott országok között, vagy feljebb másik ország van kiválasztva. Utóbbi esetben állítsd át, előbbi esetben sajnos így jártál.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szupermacs #46859 üzenetére
Igen. Én a 360-ról One-ra költözésnél csináltam, de már nem emlékszem hogyan. Hivatalos helpben benne volt, az alapján egyszerűen sikerült, szóval érdemes onnét indulni.
p
-
parandroid
félisten
Igen, szolgáltató spórol időnként az ip-címekkel, az online játékhoz pedig publikus ip kell, a privát nem mindig jó (ez is lehet változó, ahogy olvastam, ezért lehet neked hol jó, hol nem), de általánosságban a tartós megoldást, és az open nat type-ot a publikus ip tudja biztosítani. Jelezni kell a szolgáltatónak, ha nem az, és szó nélkül beállítják.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Csapoati #46657 üzenetére
A mentések is megmaradnak, ha nem a gépen, hanem felhőben tárolod őket. Már meglévő mentést is át lehet helyezni, de aktív Gold előfizu kell hozzá.
Kinect xbo-n halott, arra ne pályázzon senki.
Mindkét gépen megjelent címek nem visszafelé kompatibilisek, illetve itt a mentések áthozása sem működik.
B4sxe: publikus, vagy privát ip? Nat type routerben mi?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vadernagyúr #46639 üzenetére
Ami még megjelenik, az feleannyiba kerül, mint One-ra, régebbi címek 1-2e Ft-ba kerülnek hivatalos storeból, használt piacon pedig hegyekben állnak a dobozos játékok. Mit akarsz még? One-ra egy új cím 21e Ft, ennyiből itt hónapokra való játékot kapsz.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vadernagyúr #46609 üzenetére
Teljesen mindegy a véleményed, mert nem a boltba viszed vissza, hanem a Microsoftnak kell visszaküldeni garanciális problémákkal a gépet. Ha még garis.
Amúgy 4GB-osat egyáltalán ne vegyél, 40e-ért meg főleg ne. Az a 25k-s, HDD-s gép ellenőrzött forrásból, gondolom pár hónap garival pedig még jó vétel is lehet.
p
-
parandroid
félisten
válasz
weinmaker #46555 üzenetére
Ha amúgy minden rendben van a nettel, akkor én megnézném, hogy privát, vagy nyilvános-e az ip-m (NAT type beállítás a routerben). XBO topikban foglalkoztak többet a témával, de egyébként más multis játéknál is bekeverhet, nem cask xbox-on.
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #46410 üzenetére
És elbúcsúzhat egy csomó játéktól, amik csak belső hdd-ről mennek... Ez a 4GB-os X360 már annak idején is egy utolsó gettótetű húzás volt az MS-től, nem csodálom, hogy hasonló aljasságot már nem mertek elkövetni, inkább azt, hogy gyakorlatilag a széria kivezetéséig kaphatóak voltak ezek a 4GB-os szarok.
p
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #46371 üzenetére
Kinect Sports 1-2-t vedd meg mindenképpen, a legkiforrottabb kinectes játék, meg a legtöbb szórakozás. Rush sem rossz, csak rövid, Kinect Star Wars hasonló, de azt is rengeteget tolták. Kinectimals is jó móka, de csak kicsiknek, 7 fölött én már nem venném meg (és nagyon szövegfüggő, ha gond, hogy angolul van). Kinect Party ingyenes részével is el lehet lenni, én sem vettem meg.
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #46183 üzenetére
Mittudomén, én sportjátékot utoljára talán az NBA2003-at játszottam még pc-n. 360-ra talán a 2k13-at vettem meg nagyon leakciózva, de kipróbáltam, és rájöttem, hogy mindent újra kéne tanulni, ahhoz meg már öreg vagyok...
p
-
parandroid
félisten
válasz
-secret- #46180 üzenetére
Ez alapján elég sokan. Amúgy az XBO-topikban rendesen szidják-hordják a céget, szóval biztosan nincs egyedül.
p
-
parandroid
félisten
Azaz a normál áron 4k-s (most 1k) season passban benne van a normál áron 5k-s (most 1250) kiegészítő is, , meg még 30 autó? Tudnak ezek árazni... Egyébként ez van a leírásban is, szóval elvileg stimmt.
Az autók annyira nem is érdekelnének, de a Rally kiegészítő miatt be is húztam, úgyis épp most néztem, hogy még nem volt az alapjáték sem anno 360-on végigjátszva, pár százalék még hiányzott a teljes teljesítésből, úgyhogy ezzel kezdek, utána meg átszaladok a H2-n, addigra talán normalizálódik a H3 ára is - vagy kap valami black Friday akciót.
p
-
parandroid
félisten
válasz
kaposznyak #46063 üzenetére
Hm, ahogy nézem, még el is kell indítanod a korábban csak a konzolon tárolt mentéssel rendelkező játékokat, hogy feltöltse a felhőbe a mentést. Ez nekem is új, én is úgy tudtam, hogy mindent szinkronizál, ha beállítod neki.
p
-
parandroid
félisten
válasz
kaposznyak #46061 üzenetére
Ha jól tudom, egy élő gold előfizetés kell hozzá, azon kívül egyszerűen csak engedélyezni kell a 360-nak hogy felhőbe mentsen ([link]).
p
-
parandroid
félisten
Az ingyenes goldos játékok mind működnek XBO-n is, szóval szinte biztos,hogy ami ezután belekerül a Games with Gold programba, az továbbra is mind visszafelé kompatibilis játék lesz. Szóval amíg lezsnek ingyenes gold játékok X360-ra, addig midnenképpen folyamatosan bővülni fog a visszafelé kompatibilitási lista. És van egy olyan érzésem, hogy ahogy fut ki a platform, és már amúgy sem jön be pénz az eladásokból, úgy sorban jönnek majd azért nagyobb nevek is ide. Ami bekeverhet, az pont a remastered játékok, mert ami lesz remastered, arról le lehet húzni még egy rókabőrt, és inkább eladják pénzért a kicsit átrajzolt cuccot, minthogy visszafelé kompatibils legyen (lásd Skyrim).
p
-
parandroid
félisten
válasz
sayCet #45862 üzenetére
Még mindig bármelyik Lego játék. Nekem a régebbiek még jobban bejönnek, mint az újak, sokkal 'nehezebbek', gondolkodtatóbbak voltak (klasszikus SW trilógia, Indy 1-2), és később a játékmenet is csak gyerekbarátabbá, egyszerűbben fogyaszthatóbbá vált, de az igazi feeling azért az, amikor várnod kell a másik karakterre, sőt, szükséged is van a segítségére, és nem bóklászhatsz csak úgy. És fillérekért megvehetők digitálisan a store-ból.
A másik tipp nagyon egyéni preferencia függvénye, de Minecraft.
p
-
parandroid
félisten
Mondjuk a hülye kérdés mellett ebben annak is része lehet, hogy történelmi mélyponton van az XBO ára az S-modellnek (sic!) köszönhetően, akit kicsit is érdekelt a téma, az már váltott, aki meg nem, az valószínűleg pont azért nem, mert túlzottan nem aktív konzol-ügyileg.
Épp a minap lepődtem meg, hogy 250-es használt gépet egy kontrollerrel, átnézve, bevizsgálva, egy év garival 99 EUR-ért árul a helyi Gamestop, ami alapvetően nem egy olcsó üzlet. Kinect azt hiszem, nem volt hozzá, bár most ebben sem vagyok biztos, de játékok meg ugye fillérekért mennek, és tele van velük a polc ugyanott, szóval azért nem életképtelen ez a téma sem, ha valaki nem mindenáron a legújabb címekkel akar játszani, csak bele akar kóstolni a konzolosdiba. PS3 terén meg tökre nem vagyok otthon, de gondolom ott is nagyon hasonló a helyzet.
p
-
parandroid
félisten
válasz
r.levente75 #45610 üzenetére
Mind a két gyereknek, és a nejemnek is saját accountja volt már 360-on is, simán ment minden játék a saját accjukkal, amit én vettem, sőt, az ingyenes gold játékok is mentek, pedig csak egy acc van mindig előfizetve. Ez XBO-n is ugyanígy van egyébként.
Akkor van keveredés, ha ugyanaz az acc másik gépen is bejelentkezik, akkor lesz valami licenszütközés (illetve kell XBO-n homeolni), de ez engem nem érintett, nem jártam utána.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Karcub #45507 üzenetére
Ha megveszed ezeket a játékokat az xbox store-ból (vagy van gold előfizetésed, amihez jár kéthetente egy játék), akkor természetesen. A vásárláshoz csak egy címet és bankkártya adatokat kell megadni, akár magán az Xboxon is intézheted, nem feltétlenül kell hozzá számítógép sem, bár az ilyesmi egérrel-billentyűzettel kényelmesebb.
Már amennyiben nem tört a konzol, mert akkor a fene sem tudja, hogyan fog viselkedni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
sugarforce #45452 üzenetére
Vagy tört boxról...
p
-
parandroid
félisten
válasz
MasterMark #45383 üzenetére
Jah, a közgazdaságtan ezt mondja, a gyakorlat meg azt, amit én. Kezdd el összenézni az EU-USA-HUN árakat, eddig akármit néztem, szinte mindig hibahatáron belül kijött a képlet.
Szerk.: Épp most beszélgetünk a másik topikban az XBO kontrollerről, a legjobb példa, 40 USD / 40 EUR / 15-16k HUF (jó esetben, sok helyen 18k). De az előbb említették a 300 USD / 300 EUR / 110k HUF árazású konzolt is. Persze, lehet venni 100k-ért is, de kint is van időnként 250 EUR-s akció... Sőt, Amazon Warehouse Deals-ben nemrég 200 EUR volt a refurbished példány.
p
-
parandroid
félisten
A szokásos árképzésre számíts: váltsd át az USD-t 1:1-ben EUR-ra, azt HUF-ra, és tegyél rá 27% ÁFÁ-t, és kerekítsd kicsit fel. Eszerint kezdésnek olyan 120, 140, 160k körül lesz a dolog, valószínűleg a nagyobb modellek esetében kis tpvábbi extra haszonkulccsal. Persze a magyar kiskereskedelmi árképzés ettől felfelé még tovább is eltérhet, illetve nem létező példányokat kínálhatnak kicsit olcsóbban, amíg a készlet tart...
l.skywalker: Én is így voltam vele, aztán amikor három hónapig be sem kapcsolta a családból senki a 360-at, akkor eladtam. Már így is egy csomó minden jött ki visszafelé kompatibilitásban, amit meg felújítanak, vagy van belőle új verzió is (Diablo, Horizon 2, GTA5, Tomb Raider, amik engem érdekeltek), az meg eleve szebb, és érdemes megvenni az új konzolra is (illetve inkább arra). Skyrimból is most ígérik az átiratot, gondolom ez is kap még egy grafikai boostot.
p
-
parandroid
félisten
Nem olyan sok az, csak a gold játékokból két év alatt összejön. Emellett ha az ember ésszel vásárol, és csak leárazott cuccokat, vagy használt dobozosakat, akkor 360-on elég kevés pénzből össze lehet szedni egy elég szép gyűjteményt. Hogy ki mivel mennyit játszik, az persze más kérdés. Én is kőkeményen próbálom magam visszafogni folyamatosan, tekintve, hogy a játékra maradó időm szinte a nullához konvergál, de nálunk szerencsére a gyerekek helyettesítenek, ha én nem érek rá játszani.
p
-
parandroid
félisten
válasz
maroni #45183 üzenetére
Track, vagy truck? Az elsőt nem tudom értelmezni, az utóbbi tudtommal konzolra nem készült el. Legalábbis egy ismerősöm kereste korábban, de aztán kénytelen volt PC-n tovább játszani. Cserébe van jófajta mezőgazdaság-szimulátor, az állítólag nagy királyság. Én nem tudok nyilatkozni, nem az én műfajom.
p
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker #45018 üzenetére
Ez duma. Rendszeres a hiba, nálam is állandóan feldobálja, ingyenes gold játékok letöltésnél is, illetve a géphez kapott Fallout 3 kódomat sem tudom hónapok óta beváltani. Meg kell próbálni másnap, aztán harmadnap, aztán megint, előbb-utóbb sikerül. Ha szerencséd van, nem csúszol ki az akcióból - volt már, amiről én így lemaradtam. Közben véletlenszerűen másik játékokat nyugodtan tudok venni. Sőt, olyan ingyenes gold játék is volt, ami folyamatosan hibát dobott, aztán egyszer csak megjelent a letölthető játékok között, pedig elvileg egyetlen alkalommal sem sikerült végigmenni a vásárláson.
Mondjuk úgy, hogy nem tökéletes a rendszer...
Szerk.: Igen, konzolon gyakrabban működik, mint nem, de ott sem százas. Illetve XBO-n szokták ajánlani, hogy váltsunk régiót, az megoldja, mondjuk a Fallout 3-mat nekem sem magyar, sem német, sem US régión nem engedi kódban beváltani - a US annyival van előrébb, mint a másik kettő, hogy ott felismeri, hogy milyen játékhoz tartozik a kód, és csak utána közli, hogy hiba történt, a másik két régión már eddig sem jut el.
p
-
parandroid
félisten
válasz
masterful87 #44937 üzenetére
A refurbished-del nincs semmi gond, alapvetően egy csomó forrásból jönnek ezek a gépek, és csak ritkán javítottak. Általában le vannak már ezek írva marketingköltségre: kiállítási darabok üzletekben, kiállításokon, csomagolássérült termékek, vagy olyanok, amit a vevő megvett, aztán pár napon belül visszavitt, hogy mégsem kell - nyugaton a nagyobb piacnak és a erősebb vásárlói érdekérvényesítésnek köszönhetően ez elég gyakori. Ráadásul civilizált helyeken ha bármi reklamáció van, cserélik a gépet, ami viszajött, annak meg sok esetben semmi baja, csak valami user error volt. Szóval ezeket szépen bevizsgálják, átnézik, cserélik, illetve pótolják a csomagban, amit kell, aztán megy olcsóbban refurbished akcióba, és mindenki jól jár.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest