- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Geresics #57637 üzenetére
Annyival egészíteném ki a fentieket, hogy a 360 -as verzió ritkább. Ez a Sumo Digital -os általában 8-12 között beszerezhető. Természetesen inkább a drágább a jellemző.
A Playground Games -es One verzió sűrűbben előfordul. Az már szokott lenni 4-6 ezerért is.
Szóval igen. Simán lehet, hogy valaki 12-15 ezer forintért árulja.
-
-
-
x360elite
őstag
válasz
Geresics #57108 üzenetére
FB-t is megnézem majd, köszi.
#Guitar14
Én is régóta itt vagyok (11 éve) és sajnos csak a színvonal romlását vettem észre ez idő alatt. HA-val egy baj van, amit írtam is. Több a kereskedő, mint a vásárló. Így nehéz korrekt áron eladni bármit is. Amúgy abban igazad van, hogy a regisztrált tagok 90%-a normális emberileg, üzletileg háááát.... ezt inkább nem fejteném ki.#szemy94
Pedig tényleg ezt csinálta, kicsit sem túloztam. -
zsolt160
aktív tag
válasz
Geresics #56699 üzenetére
Igen lehet. Én amikor megvettem 500-as HDD-t vettem bele (akkor még volt új). Manapság használtak vannak, és abból is a 250 GB változat. Gépemre több fiók is került, és most tartok a HDD kb felénél a hosszú évek során (már nem emlékszem mikor is vettem). Sajnos én meg úgy jártam, hogy a Kinect Sport első részét kaptam a géphez, és a lemezt valaki nem tette vissza a dobozba, és sajnos megvásárolni sem tudom az áruházból, csak a második részt ami meg van. Használtan sem találtam, esetleg valaki?
Origin-nál volt egy lehetőség, hogy a kulcs regisztrációja után online letölthető lett a játék a fiókomból, itt ilyen nem lehetséges? -
-
MasterMark
titán
válasz
Geresics #56501 üzenetére
Nem az.
Csak One-os (vagy mostmár Xbox Series S/X is) címek lehetnek azok.
szerk.: De ahogy nézem One-nál sincs benne a play anywhere címek között, ezt ott is külön kéne megvenni.
-
4C
csendes tag
válasz
Geresics #56210 üzenetére
Ja! Szóval kihúzgálás helyett inkább csak simán kapcsoljam le az xboxot az áramról. Már ha van a hosszabbítómon ilyen kapcsoló. Amit egyébként nagyon szeretek, mert ha jól tudom, mindenhol glimm égőket használnak az ilyen kapcsolókban. Mondjuk ez egy másik topik témája lehetne.
Mindegy. Azért köszönök minden segítséget!
-
icemad
nagyúr
válasz
Geresics #55900 üzenetére
Mi számít normál árúnak? 360 korszakunkban a Disney Infinityvel rengeteget játszottunk. Ott volt olyan figura, ami 15 euró volt. Kb 500 eurót költöttünk csak arra az egy játékra. De azt mondom megérte. (még úgy is, hogy steamen a komplett játék, az összes figurával, kiegészítővel 20 euró) Sokan nem ismerik, pedig remek játék. Néztek is rám hülyén, amikor valamelyik Fallen Order fórumban írtam, hogy az Infinityben is milyen jó Star Wars történetet raktak össze. Sokan úgy tudják a Force Unleashed 2 volt az utolsó story alapú SW játék. Infinityről nem is hallottak.
-
icemad
nagyúr
válasz
Geresics #55896 üzenetére
Ezt nem is vitattam sose. Nálunk is van még 2 darab 360, igaz, hogy csak az egyikhez van Kinect. A másikhoz van Disney Infinity. Mi is rengeteget játszottunk vele, pont olyan játékokkal, amiket te is írtál. Olyat sem írtam, hogy ezek nem elég szépek. Én még spektrumon meg c64-en játszottam, ahhoz képest van fejlődés. De nekem is sokadlagos szempont a grafika.
X360elite: én műszaki cuccot nagyon ritkán adok el, engem ez nem érint. Pár év múlva semmit nem fog érni, de 360 sem. Ez ilyen, nem jó befektetés,de melyik műszaki eszköz az? All Digitalhoz jár pl Sea of Thieves és Minecraft. Mindkettő remek játék gyerekeknek, főleg a Minecraft.
Qqcqqc: ha ennyire pontos elképzelésed van, azzal nem tudok vitatkozni. Én csak, mint lehetőségre szerettem volna felhívni a figyelmet. Az online játékot egy ideig tudod halasztani, de később esélytelen. Én is próbáltam, de az osztálytársak/barátok erősebbek.
Azt meg nem akartam, hogy kimaradjanak valamiből. Főleg most, hogy nem is tudnak személyesen találkozni. Minecraftban elképesztő dolgokat építenek együtt. Hullámvasutat, csapdákat, rejtett szobákat, stb.
És elég szépen lehet korlátozni mindent a szülői felügyelettel. Mivel játszhatnak, mennyi ideig és mikor. -
x360elite
őstag
válasz
Geresics #55871 üzenetére
Egy megoldás jut eszembe, más most szerintem nincs.
Veszel 1 havi gold-ot 2500-ért, erre ráaktiválsz 1 havi game pass ultimate-t 300-ért és így lesz 2 havi game pass ultimate-d (ami így magában foglalja a gold-ot) 1400/hó áron. Arra figyelj, hogy amíg ez nem jár le, addig ne aktiválj be újabb gold-ot, mert az egész fennmaradó időszakot visszaváltja a rendszer sima gold-ra, ráadásul arányos időveszteséggel.
-
icemad
nagyúr
válasz
Geresics #55778 üzenetére
Szerintem emiatt nem kell aggódnod, a Kotor biztosan megy majd az új generáción is. Le a kalappal a türelmed előtt, az a 14 végigjátszás nem két óra lehetett.
Egyébként angolul én is a játékokból tanultam meg, még anno c64-en. Azon volt rengeteg szöveges kalandjáték, és bizony én is a kis angol-magyar szótárral próbáltam megérteni, hogy ki kivel van.
A mai világban jóval egyszerűbb, elég egy okostelefon+ goggle translate. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Geresics #55764 üzenetére
Minden olyan kiegészítővel és szoftverrel kompatibilis lesz a Series X, ami jelenleg elfut One-on is. Részletek a hivatalos topikban:
https://gamepod.hu/tema/xbox_series_x/friss.html -
Throme
veterán
válasz
Geresics #55679 üzenetére
AC kellemes széria. Valós helyszínek, történelmi események, és személyek, és ebbe ágyazott sztori, több részen át.
Az első rész hibájának felrótták, hogy sok az ismétlődő küldetés, de szerintem akinek tetszik a játék, annak nem gond.
Néhány időre teljesítendő küldetéstől mondjuk kaptam hülyét rendesen...RDR-ben (bár nagyon régen játszottam vele) az irányítás nem feküdt annyira. A lovaglás közben célzós dolgok sem mentek könnyedén elsőre...
Egyikkel se jársz rosszul.
-
x360elite
őstag
válasz
Geresics #55513 üzenetére
Igen, így van. Erős váltás, de nekem is haldoklott egy ideig az olvasóm, mielőtt végleg feladta. Ez van.
#l.skywalker
Felőlem aztán nyugodtan lehet panaszkodni, de valamiért mindig megy a hiszti. Amikor sok játék volt, akkor az "ilyen rakás szart" és társai mentek. A lényeg, hogy soha nem jó semmi -
-Tsaba-
tag
válasz
Geresics #55356 üzenetére
Valamelyik konzolos bolt kínálatában láttam ilyet, de ott leírásban azt említették hogy valójában olyan 800mha a kapacitása (most nem találtam meg, de ha megtalálom belinkelem). Esetleg a venomos aksikat javasolják, de azok konkrétan 800mha-val is vannak hirdetve. És több fórumot átolvasva arra jutottam hogy hamar tönkre is mennek. Ill itt is midenneki a tölthető ceruza akkukat javasolta...
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Throme
veterán
válasz
Geresics #54515 üzenetére
Nekem is pozitív tapasztalatom van velük. Mikor még csak x360-am volt addig-addig néztem a Fifa 18 akciós ajánlatát, míg sikerült az XO-s verziót megvennem (pedig még drágábban is adták). Sima lámaság.
Írtam nekik, hogy ezer bocs, légyszi segítsenek. Pénzt visszakaptam és már vettem is meg a megfelelő verziót. Gondolom nálam is ellenőrizték hány hasonló esetem volt.
Ha nem is ez a fő szempont, de ez is számított, mikor megvettem az XO-t. -
masterful87
senior tag
válasz
Geresics #54282 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, csütörtökig még él az egy havi akciós Gold. Én 3-án fogom megvenni az egy havi előfizut 300Ft-ért, mert akkor biztosan jár januárban 2-szer a GwG, meg még a február elejét is behúzhatom!
Ha ma venném meg, akkor azt hiszem január végén lejárna, talán még ha másodikán veszed akkor is, mert azt hiszem csak 30 napot adnak. Ezért veszem majd 3-án. -
haris
őstag
válasz
Geresics #53935 üzenetére
Én nem haragszom, próbáltam viccesre venni, pont arra reflektálva, hogy írtad, hogy te nem keresel.
Nem bántottál meg, és nekem sem volt szándékom, ezért is tettem kacsintós smile-t a végére.
Spongyát rá!
Éljen a 200 Ft-os gold!Kár hogy én nem kapok soha, mert 0-24-ben Gold vagyok. Amint lejár az éves, keresek egy akciós évest valahol.
De hogy ON is legyek.
Azért én is bezsákoltam néhány akcióst. Pl Mini Ninjas vagy a Zombie Driver HD (aztán lehet megbánom de 300-ért nem vagyok képes kihagyni)
....meg pár nem akcióst is mielőtt kivezetik anélkül hogy megvehetttem volna. Pl Disney Univers (mertt a fiam a demo-t nyúzza mintha muszáj lenne, gondoltam most van rá, hát gyerünk -
x360elite
őstag
válasz
Geresics #53629 üzenetére
Jelenlegi negyedéves prémium 120.000.- a szellemi munkát végzők körében a cégnél. A fizikai munkát végzőknek pedig 75.000.-. A karácsonyi pont a duplája. Tedd már oda mellé az 5000.- forintot és láthatod, hogy pont annyi (sőt rosszabb), mint ha semmi lenne.
Nem mellesleg anno részlegvezetőként kaptam volna azt a hatalmas összeget, és igen, sértő volt bárki bármit is mond. Egy "köszönöm az éves munkád" oklevél (és egy erős kézfogás) is jobban esett volna, mint az a ......
Most meg mezei tesztelőként a sokszorosát. Szarrágó cégnél dolgoztam, nincs ezen mit szépíteni.
-
r.levente75
addikt
-
szupermacs
veterán
válasz
Geresics #53376 üzenetére
A Horizon 2 megjelent 360-ra is. Érdemes a kulcsos oldalakon nézelődni, mert Box mellé adták a játékot. Hátha valaki feltette valahova.
Hozzáteszem, hogy a 360-as kiadás ritka szutyok. Ronda, kevés tartalom. Az első rész szebb és jobb minden tekintetben.Meg is van. Ennyit viszont nem ér.
-
haris
őstag
válasz
Geresics #53378 üzenetére
De a visszafelé kompatibilis az jelenti, hogy az xbox 360 képes futtatni az ős xbox játékokat.
Vagy a X one képes futtatni a 360as játékokat.
Ezért írtam, hogy amit te szeretnél az előre kompatibilitás.
És nem. Ilyen nincs. Létezik forza h2 xbox360 verziója. Meg kell venni azt.
Mivel létezik one verzió, így ez sosem lesz 360as games w gold, mert minden 360as games w gold játék bekerül a X one visszafelé kompatibilitásba. De minek tennék bele, ha létezik natív one verziója?Egyébként nekem is csak 360 van. Fel is csillant a szemem a kép alapján, aztán esett le, hogy mi csak a horrort, meg a mickeyt kapjuk. Mickey már megvan, dead space nem érdekel. Így jártam
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest