- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek van itt eladóba szalon állapotú X360, 250Gb-s verzió, úgy szóljön bátran privben, mert érdekelne!
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ha a Wireless Speed Wheel kormányok érdekel valakit, jó áron megválok tőle. (alig egy hónapja vettem, tökéletes állapotban- összesen pár kör Forza 4 van benne)
Tökéletes mindene és nagy élmény vele játszani, de egyszerűen nem köt le. (maga a box is megy eladóba lassan azt hiszem- lakkfekete 250Gb, tökéletesHa valakit érdekli valamelyik, privben keressen, köszi!
-
HagaNRG
őstag
Kellemes karácsony mindenkinek!
(meg sok játékot a fa alá
-
HagaNRG
őstag
válasz
Hardver Arc #24399 üzenetére
Mivel a PS3 egyidős az X360-nal, így nem értem, hogy jutottál arra a következtetésre, hogy ha az új játékok csak One-ra fognak kijönni, akkor PS3-at veszel.
Én inkább úgy értelmezném a dolgot, hogy a következő 1-1.5 évben folyamatosan és jelentősen csökkenni fog az aktuális konzolokra, tehát az Xbox 360-ra és a PS3-ra megjelenő játékok száma, mert természetesen nem hülyék a vállalatok, hogy ne az újdonságot erőltessék.
Természetesen van egy rahedli multicím is, amik szerintem még 2 évig minimum simán, folyamatosan fognak jönni mindenre: EA sports játékok, NFS (szintén tőlük most már
, 2k games játékok, COD, Battlefield, ilyen-olyan rallyk, stb. stb.
De az újdonságok és premierjátékok nyilván vevőcsalogatónak csak a nextgenre lesznek
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #24238 üzenetére
Azért ne már, hogy a Forza 3 gagyi.
Én a 3 és a 4 között nem nagyon látok különösebb előrelépést.
Ha nem lenne a kis grafikai változás, akkor nem biztos, hogy egyáltalán meg tudnám különböztetni, melyikkel is játszom.De ettől függetlenül tényleg nem értem, miért jó az valakinek, ha egy 6 éves, tehát finoman szólva is elavult Forza 2-vel kezdi az ismerkedést a 360-nal....
Nehogy attól félj, hogy ha egyből a legújabbakkal kezded, akkor nem lesz mivel pótolni.Egy akármilyen Forza rész pont nem az, amit két este alatt kijátszol.
Én a 4-gyel már jónéhány estét eltöltöttem, aztán kiírta, hogy 2% teljesítve. Köszi!
Szóval tényleg, hidd el, nem érdemes és nem is éri meg a régi címekkel kezdeni az ismerkedést. (sőt, az új címek is csak kezdésnek drágák, de ha kijátszod, eladod és nem tartogatod későbbra, akkor relatíve kis veszteséggel tovább lehet adni.)
Ja, a többieknek mondom, Tomb Raider 16 Euro a Zavvin.
Meggondolom. (bár mióta végigjátszottam a Ghosts-ot, azóta egyszerűen nem érdekel semmi játék és nem is nagyon köt le.)
A BF4-gyel be kéne próbálkoznom, de ha az sem fog bejönni, akkor adom tovább a gépet. -
HagaNRG
őstag
-
HagaNRG
őstag
Már többször kérdeztem, de most, hogy újra felmerült, légyszives, segítsetek!
Aki játszik a GHOSTS-szal, mondja már meg nekem, hogy csak nálam pixelesek az árnyékok, vagy ez így X360-on ezt tudja?
Csak, mert hihetetlenül rontja a grafikai élményt és egy-egy pályán rendesen zavaróak a kockás árnyékok...Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Ne haragudjatok meg, de egyesek elég nagy homályban vannak nemcsak a PayPal, de az egész internetes vásárlás körül.
A paypal-ra oda-vissza lehet tölteni pénzt, pár hónapja már olyan szinten működik a dolog itthon, hogy egy banki feltöltésem a PayPal számlámon akár egy óra alatt is megjelenik. Egy éve ez még pár napot is igénybe vett, emiatt volt, hogy lemaradtam néhány jó vételről.
Aztán van olyan is,hogy bankkártyát hozzáköthetsz, így ha van pl. 2e. forintod a PP számlán, de 2500-ért akarsz vásárolni, akkor felkínálja, hogy a maradék ötszázast a kártyádról vonja le.
(viszont most a saját maestro kártyám mióta meg lett újítva, nem tudom hozzákapcsolni, állítólag a bank elutasítja a próba 300 Ft levonását) érdekes. -
HagaNRG
őstag
-10% off van ma este 10-ig a Zavvin.
Az azt jelenti, hogy kerek 8 ezer Ft-ra jön ki az NFS Rivals.
Basszus, nagy a kísértés. (még szerencse, hogy csak egy órám van eldönteni. De kinézem a Zavviból, hogy karácsonyig lesz még ettől jobb ajánlatuk is, ahogy közeleg a szenteste)
Végülis a lényeg, hogy kötve hiszem, hogy most már bármi is ideérne január 4 előtt... így elvileg fölösleges elsietni.
És akkor még ott van az a lehetőség is, hogy karácsony után meggyarapodnak a használt, "kéretlen" ajándékok a prohardveren, lenyomva kicsit az árakat. A Fifa 14 sem véletlenül van már 6500-ért is -
HagaNRG
őstag
Csak én érzem így, vagy a Matrix rabjai lettünk, vagy nem tudom, de kb. két hónapja vagyok napi vendég ebben a topicban és folyamatosan azt érzem, mintha 2-3 naponta ugyanaz a 3-4 kérdés ismétlődne és kerülne kitárgyalásra.
Ezek sorrendben:
1. Mi a különbség az E és a Slim között?
2. Megéri-e a tescos 39 ezres X360 az árát, vagy lesz-e még olcsóbb is?
3. Tudok-e játszani LIVE-on/offline külföldi/használt játékokkal?
4. Ha 10 perc próbálgatás után nem bírok az FPS-ekkel kontrollerrel, akkor lehet-e venni egeret/átalakítót a boxhoz?
5. Milyen kábellel tudok HD képet varázsolni a lapostévére, ha ilyen/olyan/amolyan kiementes X360-am van?Ennyi. Olvassatok vissza próbaképp bármelyik oldalra, tutira eme 5 téma valamelyike van porondon....
Amivel nincs is baj, de azért valamennyire olvassunk már vissza ezek után! (ezt üzenem minden új belépőnek- én is így kezdtem- de azért ennyire talán mégsem. Tehát ne kérdezzétek meg századszorra, hogy miért nem tudtok kontrollerrel FPS-ezni, mert mindenki így kezdte. A kisfiamnak is megy az autó össze-vissza a Forzában most még, de ő csak két éves. Mégsem mondom neki, hogy kérdezze már meg a fórumozókat, hogy mi a baj. Majd megtanulja és kész, ő is tudja.
Ha a GHOSTS és a Battlefield 4 a hónap top játéka konzolokon, akkor nagy eséllyel meg lehet tanulni irányítani ezeket nem is gyengén.... -
HagaNRG
őstag
Két hónappal ezelőtt, ami belevitt az X360 újbóli megvásárlásába- a COD- Ghosts véget ért számomra. Nem is hosszú idő alatt, két rövid estét nyomtam le vele.
A végéhez közeledve azért behozott kicsit az elején tapasztalt óriási csalódásokból, sőt, talán 1 hónap múlva újrajátszva még jobban fog tetszeni, de ez így, ebben a formában csalódás volt számomra, ahogy van.
Talán az MW3, illetve a BO2 még mindig szebb emlékként él bennem, nem tudom, de úgy döntöttem tovább adom, míg értéke van
Úgyhogy akit érdekel, az megtalálja az apróban, az árába még a PK-t is beépítettem.
Azt hiszem adok egy esélyt a Battlefield 4-nek, bár annak meg a single kampányát soha nem is ajánlotta senki. Most jobb híján rástartolok, meglátjuk. Aztán ha az sem jön be, nem tudom, mivel fogok játszani, mert a Forzán kívül kb. ez a két játék érdekelt még.Az Injustice Steelbookom sajnos odaveszett adás-vétel közben, buktam az árát is, meg a csodaszép játékot is.
Na jó, azért bevallom a vége felé lévő űrállomás-pálya elég szép volt...
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chereiose #23358 üzenetére
A GHOSTS-ot még szokom.
Igazából nem sok időm volt rá, nagyon az elején járok (mondjuk így szokott lenni a COD-okkal, mindig azt hiszem, hogy még mindig az elején járok, aztán egyszer csak vége lesz)
De valahogy nagyon sokat vártam tőle, attól félek... Feelingben, pályák hangulatában valahogy nem hoz semmi újat, hiába volt már benne Űrállomás, árvíz, helikoptervezetés.
Ha két hónap múlva nyilatkoznom fog kelleni, akkor már 100%, hogy nem fogom tudni megkülönböztetni, hogy az MW2-3-ban, BO2-ben, vagy Ghosts-ban melyik pályákra emlékszem nagyon. Nagyon egyforma mindegyik játék, szerintem grafikailag sem nagyon javultak ezek már az első Modern Warfare óta. (a Black Ops széria volt az, ami másabb grafikát tudott a másik csapat miatt. Nem volt szebb, csak másabb)Mindezek ellenére még mindig nagyon bízom a GHOSTS-ban, de már most meghirdettem, ennyit most nekem nem ér meg.
-
HagaNRG
őstag
A pár napja már említett pixelesedés komolyan nagyon zavar a Ghosts-ban.
Ez biztos normális így?
Más COD játékokban nem rémlik, hogy láttam volna ilyet, és az, hogy minden árnyék full pixelhalmazként jelenikmeg, néha nagyon be tud zavarni a nyugalmamba. Ez olyan dolog, amit nem illik a nem next-gen hardverre fogni... -
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #23218 üzenetére
Igazatok van, én is ezt tapasztaltam már nem csak a Zavvinál, más cégeknél is, hogy szeretnek óriási akció keretein belül eladni olyan terméket, ami egyébként is annyiba kerül.
De azért van 1-2 jó dolog, pl. a Prometheus to Alien BD díszdobozt már Black Friday napon berendeltem. Aztán rájöttem, hogy semmi magyar vonatkozása nincs, ergo nem biztos, hogy itthon könnyen tovább tudnám adni. Aztán másnap megint ugyanannyi volt, harmadik nap is, talán most is.
Közben meg egyre jobban agyalok, hogy 6k FT körüli áron mégis kellene, ha másnak nem, polcdísznek jó leszAzért, hogy ontopic is legyek: az NFS Rivals pl. 30 euroért volt ma, de sajna, valamiért csak PS3-ra. Ennyiért megérte volna- még akkor is, ha állítólag csak egy egyhetes játék, annyira unalmas és semmilyen lett. (hiába, a premiercímek valamiért mindig jobban vonzottak)
-
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #23014 üzenetére
Köszi!
Azért, hogy legyen valami rossz hír is, van egy kekecnek tűnő felhasználó, aki bejelentkezett itt a hardveraprón az Injustice Steelbookomért, utalással.
A csomagot elküldtem, a pénz viszont csak nem akar megérkezni és emiatt kezdek egyre idegesebb lenni...(pont egy másik kormány ára néz ki bukónak).
Kell nekem állandóan jóhiszeműen cselekedni. -
HagaNRG
őstag
Szevasztok hej!
Kis csúszással bár, de ma végre megérkezett egy a gyönyörűség a Zavvitól! (Múlt szombat reggel rendeltem meg kb. )
Egyelőre idő híján csak pár körre volt időm vele, de meglepően, ijesztően precíz a méretéhez képest...
-
HagaNRG
őstag
Első 2-3 pálya után enyhe csalódás a Ghosts.
Nektek is van olyan, hogy közelről pixelesek a textúrák?
Nem kcisit, nagyon! ÉS fogalmam sincs, én látok valamit máshogy, mint eddig, vagy mi, de eddig ilyet egy COD résznél sem tapasztaltam az elmúlt hetekben...
PEdig nyilván itt nincs grafikai részletesség állítás, hogy véletlenül le legyen véve valami.Ha nem lesz javulás a pályák hangulatában, akkor óriási csalódás lesz számomra az év legjobban várt játéka és megpróbálkozom a Battlefield 4-gyel.
A kutyás részek a legnagyobb bukfencek, totál fölösleges volt kitalálni is... -
HagaNRG
őstag
válasz
br4adam #22866 üzenetére
Termsézetesen mindegyik magas színvonalon nyomatja a filmszerű, gyors akciókat.
De azért jobb lett volna sorban haladni, mert az egyik mindig jobb a régebbitől.
Ettől függetlenül bátran próbáld ki mindet, mert ha nem is folyamatosan magas színvonalúak a pályák, de az első rész csernobilos sniper pályájának jeleneteire a mai napig úgy emlékszem, mintha magam jártam volna ott, akkor feelingel csinálták meg. (pedig valamikor 2008 körül lehetett).
Természetesen grafikailag is picit mindig gyengébb a régebbi rész, mint az újabb. Az MW2 után én egy héttel játszottam végig az MW3-at, de nagy előrelépést nem éreztem grafikában.
Aztán további egy hét múlva jött a Black Ops 2, mert addigra már őrült nagy MW rajongó lettem és kellett az utánpótlás. A Vietnamos pályák nem jöttek be, de a jövőben játszódó részek fenomenálisak. (pl. mikor repülőből kiugranak a szárnyakkal felszerelt kommandósok és úgy kell lavírozni a rakéták között. Hihetetlen pálya!)Most pedig végre valahára beszereztem a Ghosts-ot, most azt várom, hogy bele tudjak kezdeni végre!
-
HagaNRG
őstag
válasz
whitezo88 #22769 üzenetére
Szia!
Én éppen ma vettem meg a második plazma TV-m!!
Kifejezetten az Xboxhoz! 42-es Panasonic, 50 ezret fizettem érte és csalódásmentes képet tud!
Ezenkívül a nappalimban egy 50"-es Samsung van, azt még újan vettem pár éve 200-ért.Én hónapok óta futottam a köröket a TV-kkel. Akciók jönnek mennek, de hadd segítsek:
40-42"-es méretben két darab a tuti vétel, tehát csak közülük kell döntened:
Panasonic Panasonic TX-P42X60 plazma, 106 és 120 ezer között van most. Új, persze. Az utolsó igazi jó, elérhető árú plazma. 20k-val több az 50"-es nagyképű verzió, az még jobb vétel 150-ért!!!A másik lehetőség egy LED TV: A Sony kdl40r47.
Ez 120 és 140 ezer között fut. Kinek melyik jön be. Az egyik feketében jobb, a másik fehérben. Tökéleteset úgysem lehet dönteni, én emiatt és a vak szerencsének köszönhetően botlottam bele ismerős 42-es Panájába.Ghosting, beégés engem nem félemlít meg, ez a régi, belépő plazmák betegsége volt. Mai átlag felhasználás közben nem könnyű beégetni egy TV-t sem. Nekem legalábbis még nem sikerült
Rem. tudtam segíteni...
-
HagaNRG
őstag
10 font az kb 3600 Ft.
Csak azért zsír a Tekken Tournament, mert ennyi, vagy egyébként is egy kiválóság a verekedős játékok között?
Mert én mikor pár hete érdeklődtem, akkor inkább mindenki az Injustice-t emelte ki, esetleg a Mortal vs. DC-t.
Nem is csalódtam az Injsutice-ban, soha nem láttam még ilyen szép verekedős játékot. Egyszerűen hosszútávon nem tud lekötni egyik sem...
Gondolom a Tournament grafikailag visszalépés ehhez képest, nem? -
HagaNRG
őstag
Most én kérnék netes vásárlási tanácsot, bár alapvetően tapasztaltnak érzem magam a témában...
Tehát megzavart az egyik Black Friday akció a Zavvin, aminek nem bírtam ellenállni.
Nem rémlik, hogy 2-3 ezernél több pénz volt a PP számlámon, de azért végigvittem a rendelés lépésről lépésre. Meg is kaptam a visszaigazoló emailt a PayPaltól, illetve a Zavvitól is, h. köszönik a rendelést, értesítenek, ha elküldték.Amit nem értek:
- Ha nincs kredit a PP számlán, akkor általában az ad egy linket, hogy adjam meg a kártyaszámom és arról leveszi a teljes, vagy hiányzó összeget...
Tehát olyan PP-n nincs, hogy végigmehet egy rendelés anélkül, hogy pénz lenne a végén...
Most két lehetőségem van, lottó így is, úgy is:- Hétfőn (vagy akár holnap) kapok egy emailt, hogy nem állt rendelkezésre az összeg, ezért vissza az egész
- Vagy megvolt a zsé és nincs gond.Jelenleg a PP számlám azt mutatja, hogy van rajta 2.300 Ft. Most azt nem tudom, hogy a PP azonnal levonja az összegeket vásárlások után, vagy egy ideig a vásárlás előtti egyenleg látszik... (akárhogy is, egyelőre a PayPalon az Order- Pending megjegyzés látható, nem pedig a completed, mint a régebbi vásárlások alatt
Köszi bármi tippet!!
-
HagaNRG
őstag
válasz
tescodr #22468 üzenetére
De azt muszáj megkérdeznem, ha annyira vevő a kisfiú a videojátékra, akkor miért nem engeded neki néha, hogy a PC-n játsszon 1-2 autós játékkal?
(Elárulok egy titkot a gyerekek grafikai igényeiről:
Tanár vagyok, ezért elég komoly tapasztalatom van a gyerekek számítógépezési szokásairól. Az informatika terem meglehetősen elavult gépeire telepítettem pár régi klasszikust. Amik nem igényelnek komoly VGA kártyát, tehát Colin 1, Viper Racing, Midtown Madness, stb. stb. Rég elfeledett klasszikusok. Én is megdöbbentem, de nemhogy a legtöbb, hanem kivétel minden általános iskolás korú gyerek pont letojja, hogy mi most a premier játék, tökéletesen elvannak ezekkel is. Nemhogy elvannak, de abszolút mindegy nekik, hogy épp egy flash oldalt scrollozós motoros játékkal játszik, Super Marioval, vagy épp ezekkel a Colin féle szimulátorokkal játszanak. Ismerik ők mind, hogy mi a GTA V, a Fifa 14, stb. stb. Sőt, én magam, tanár létemre világosítottam föl a legtöbb gyereket arról, hogy most mekkora nagy dolog az XOne, meg a PS4 megjelenése, stb. stb. (sőt, pár órával ezelőtt a konzolok történelméről tartottam szakkört.).
A lényeg, hogy miután fölraktam a Viper Racinget, mentem egy kört vele azzal a régi Thrustmaster kormányommal, amit meguntam és beüzemeltem az info terembe, hogy a gyerekek lássanak ilyet is... A lényeg, amit magam sem hittem el: A Colin 1, a Viper Racing, kb. 13-14 éves játékok, 2 perc után fel sem tűnik a grafikai visszalépés a Forza 4-hez képest, a szimulációról meg ne is beszéljünk. Ebben gyakorlatilag semmit sem lépett előre egy játék sem, olyat tudott a Viper Racing annak idején. De ha már emlegette valaki a WRC4-et, mint jó vételt- én a demot próbáltam. Full árkád, pattogós, irányíthatatlan hülyeség. A Colin McRae Rally első része mérföldeket ver rá fizikában, pedig az 1998-as játék, sosem felejtem el, mikor az és a Need for Speed 3: Hot Pursuit között variáltam, hogy karácsonyra melyiket kérjem. (na, de nem ám a tescoból, hanem a szomszéd Károlytól, akinek volt kapcsolata, és 2500-ért tudott írt játékotSzóval a lényeg: Ha komoly PC van otthon, akkor egyrészt nem kellene, hogy az apukának gond legyen egy 30 ezres konzol beszerzése, ha meg mégis, akkor vehetsz 2500-ért a tescoban egy gamepadot, fölraksz valami autós játékot és a kisfiadnak abszolút nem lesz gond, hogy azzal játszik, nem a Forza 4-gyel.
És ezt tényleg olyan szülői jótanácsként mondom, hogy átélem a problémád, sőt, mióta megláttam a hirdetést, azóta foglalkoztat a dolog, mert tényleg a helyedbe tudom képzelni magam és elhiheted, én is minden követ megmozgatnék, ha a gyermekem boldogságáról lenne szó. -
HagaNRG
őstag
válasz
dilipok #22454 üzenetére
"Mi a rakert kell 360? Meg forza 4? Bakker, a gyereknek meg kell tanulni, hogy marpedig az elet lemondasokkal jar. Vegyen egy ps2-t, egy gt-vel, olcsobb is, autos is, aztan koszonom. Mas is merlegeli, hogy mire van penze v nincs... Hogy fogja igy a gyerek megtanulni, hogy meddig nyujtozkodjon? Nagyon nem tamogatom az ilyet..."
Nagyon igaz, akár te mondtad, akár más.
Én a minap vettem a kisfiamnak egy HotWheels-es kisautót. Feleségem mondja, ne adjam neki oda, mert a nagyszülőktől két nappal előtte kapott autót, nem kell rászoktatni, hogy mindig ajándék.
Elmondtam a 2 éves kisfiamnak, hogy nem hoztam neki autót, mert nem volt nálam pénz.
A gyerek megértette, semmi gond, játszott tovább.
Aztán eltelt fél óra, óra, és csak hajtogatta magában játék közben, hogy apának nincs pénze, ezért nincs autó.
Mire fel úgy meghatódtam, hogy elmagyaráztam neki, miért nem akartam odaadni, de megvan az autó, megkapja. Hihetetlen mód örült neki, oda-vissza volt érte.
Tehát ilyen mód tényleg nem könnyű egy szülő helyzete sem, mert jöhet mindenki azzal, hogy nekem sem volt ez, meg az, meg semmi, de azért régebben nem is volt minden sarki boltban Matchbox, vagy Lego.
Én tisztán emlékszem a legegyszerűbb, legolcsóbb kisautómra is, hogy hogyan és kitől kaptam kb. 3-4 éves koromig visszamenőleg. A '86-os kiadású Legoim mind megvannak zsír állapotban, de van pár '76-os évjáratú Matchboxom is.A gyerekemnek is vettem már sok-sok dolgot, legokat, stb-t, mégis büszke vagyok rá olyan szempontból, hogy ha beviszem egy játékboltba, akkor nem hisztizik, nem balhézik, végignézzük a játékokat és ha azt mondom, hogy ma nem veszünk semmit, mert múlt héten kaptál, akkor megérti és nincs gond. Szóval a lényeg az egyensúlyozás...
De azt én is belátom, hogy ennyi erővel kérhetnék én is X One-t, hogy nincs rá pénzem.
De nekem a szüleimnek ha nem volt pénze '95-ben Sega-ra (ami 22 ezerbe került akkor), akkor kaptam egy 3 ezer Ft-s Lego kamiont és nem volt semmi gond.
De a mai világban, mikor 39k egy zsír új Xbox, akkor nekem nehéz felfogni, hogy bárki is olyan anyagi helyzetben legyen, hogy ha annyira óriási nagy lelki válságot okoz a gyerekemnek, hogy megkapja, akkor nehogy már ne tudjak félretenni karácsonyig az ajándékára. Úgy értem, akkor veszek egy 15-20 ezres PS2-t és a gyerek tutira nem fogja észrevenni a különbséget. (főleg, ha nem 50"-es LED TV-n nézi, de ha meg azon, akkor nonszensz a kérés is) -
HagaNRG
őstag
válasz
nagy.laurent #22424 üzenetére
Én tavaly ilyenkor őrülten rákészültem a Black Friday-re, utána meg nem lett semmi nagy durranás belőle, legalábbis nem ebay-es, netes nemzetközi boltokban...
Az lenne az igazi, ha USA-ban laknánk, most reggel 6-tól aki beáll egy multi, vagy szupermarket parkolójában kígyózó sorába, az tuti hozzájut pár 15-20 ezres konzolhoz, 50 ezres laptophoz, 100 ezres 50"-es LED, vagy plazma TV-hez, de minimum 500-ért lehet bárhol játékot kapni Xboxra, vagy PS3-ra.Itthon meg semmi
Utólag mondom, hogy BF4 van 9800-ért, Ghosts és Assassin's 4 10500-ért újan UK-ból
Kár, hogy nincs kreditem sehol, se PP, se kártya... -
HagaNRG
őstag
válasz
Romeo619 #22413 üzenetére
Azért 4GB ide, vagy oda, lássuk be, tavaly ilyenkor a PS2-esek voltak kb. 39 ezerért.
Ez mindenféle formában csalogató ár egy X360-ért, még kicsit nekem is megfordulta a fejemben, hogy kb. 2-3 hete majdnem beleugrottam az 59 ezres Fifás verzióba, mert ennél jobb már nem lesz.
És tényleg, itthon még híre sincs a One-nak sehol.
Jövő ilyenkor garantált a 25 ezres X360 ár, csak ugye akkor már javában bízok a 100 ezer körüli X One-okban. (még, ha túlzás is a részemről ez a bizalom)Ha a pendrive-ot felismeri a gép, akkor simán megéri, mert kb. 7 ezerér tehet venni 32GB pendrive-ot, arra már bőven fér 3-4 telepített teljes játék, meg pár demo is.
Én annak idején az első 3 Xbox esetében is meg tudtam oldani, hogy 4GB-s HDD_vel játszottam 1 teljes játékot és mindig 1-2 demot. (bár most, ahogy nézem, csak a Forza 4 is többet rak föl, mint 4Gb)Szóval olyan nincs, hogy 39-ért ne legyen bármelyik gép is jó vétel, ennyiért egy hónappal ezelőtt még használtan is csak az első szériás darabok mentek kb.
(bár én mind a 3 X360-asom használtan, de telejsen újszerűen, jó helyről vettem, mindegyikhez volt mindig 1-2 nem is gagyi játék, és 2008-ban egy 1 éves, 3 ledre hajlamos gépet vettem 35k-ért, aztán 2009-ben egy Elite-et 45k-ért, végül nemrég egy 250-es lakk Slim-et szintén ennyiért).
-
HagaNRG
őstag
Ezek csak nekem tűnnik jó áraknak?
[Zavvi]Pl. Splinter Cell Blacklist nem is olyan régi játék, nem?
Vagy egyébként nem jó? Sosem játszottam egy Splinter Cell-lel sem...
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #22302 üzenetére
Azért a Pure mondhatni az árkád krosszos/ freesyles-os versenyek között korszakalkotó volt és a nem is olyan régi Nail'd sokkal butább, bénább nála.
Szóval ha a helyén kezeljük, nem egy rossz játék.
A Too Human meg az a fajta, ami már akkor sem érdekelt, de elkapott a hév az agyonreklámozott premierjáték 20 GBP-s árával és nem bírtam nem megvenni. Egy órát sem játszottam vele...
De a lényeg nem ez volt. -
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #22299 üzenetére
Én is pár perce nézegettem a Black Friday előzetes akcióban a BF4-et és Ghosts-ot.
Mire ideér, sajnos semmivel sem lesz olcsóbb egyik sem, mint 1-2 jó árban kínált fóliás példány itt a PH!-n, sőt.
Tehát a BF4 is közel 11 ezerre jön ki, a Ghosts meg még több...
(hol van már az a GBP árfolyam, mikor ráadásul magam is Londonban éltem és a HMV heti akcióiban 20 fontért (akkor alig 6000 Ft-ért) mentek a premierjátékok. (megjelenés után két héttel így vettem spéci, króm dobozos Pure-t, Too Human-t, illetve Dead Space-t is. 2009 októberében. Mondom, megjelenés után 1-2 héttel, átszámolva alig 6 ezerért!!!!)
Most meg már a 20 font is kb. 7200 Ft...
Ja és akkor még itthon nem ám 12900 volt egy premier játék, hanem néha 18k is -
HagaNRG
őstag
"Hatalmas leárazások az Xbox Live-on Fekete Péntek alkalmából
E hét pénteken végérvényesen is elkezdődik a karácsonyi vásárlási láz: a tengerentúlon Fekete Pénteknek nevezik a szezon kezdetét. A Microsoft hatalmas kedvezményekkel készül a jeles alkalomra: november 29 és december 2 között számos napi ajánlattal szembesülünk az Xbox Live-on. Szóval, ha amerikai accounttal rendelkezel, pontosan ilyen árakon juthatsz hozzá az alábbi címekhez:
The Bureau: XCOM Declassified – $19.79/£16.49
Tomb Raider – $14.99/£9.99
The Elder Scrolls 5: Skyrim – $14.99/£12.49 (DLC on sale too)
Fallout 3 – $7.49/£5.99
Mark of the Ninja – $5.09/£3.39
BIT.TRIP Presents… Runner2: Future Legend of Rhythm Alien – $7.49/£4.99
Dust: An Elysian Tail – $5.09/£3.39
The Cave – $3.74/£2.49
Motocross Madness – $4.99/£3.39
Deadpool – $29.99
Sleeping Dogs – $12.39/£9.29
Metro: Last Light – $24.99/£14.99
Sacred Citadel – $7.49/£4.99
The Walking Dead: Survival Instinct – $24.99/£14.99 (Gold-exkluzív)" -
HagaNRG
őstag
válasz
killerjohn #22124 üzenetére
Szerintem már egyszer kérdezted és mondták is,hogy nem. Nem működik akármilyen USB-s kormánnyal. (sőt, nekem a pendrive-ot sem akarja formázni)
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #22080 üzenetére
Bizony meg, gratula hozzá!
Miféle játék ez a Metro? Amolyan földalatti horror- fps?
Akkor kihagyom, a nyomasztó gammák nem jönnek be...
(én meg egész nap a zavvi despatched üzenetét vártam a kormány miatt, de továbbra sem adták föl sajnos. Azt hiszem ezen a héten már nem lesz meg) -
HagaNRG
őstag
válasz
joysefke #22027 üzenetére
Hát az, nem is tagadom.
De mi van, ha nem átverés, és valami módon tényleg egy kisfiú karácsonya múlik rajta.
(bár azt is tudom, hogy manapság az emberek hajlamosak ezerfelé szórni a pénzt, aztán ha a gyerek kér valamit, fennakadnak. Nekem is van olyan kollégám, akinek a 14 éves fia megemlítette, hogy PS kéne neki, de amúgy nem is nagyon tudják, mi az. Mondom egy kb. 60 ezer forintos játékgép+a játékok még 5-15 ezer/db.
Persze infarktus, meg minden, hogy akkor kész, ez milliomosoknak való.Pedig tudom jól, hogy tőlem jóval többet keresnek...
-
HagaNRG
őstag
Ti láttátok reggel azt a hirdetést az apróban, amelyben valaki az 5 éves kisfiának keresett komplett konzolt?
http://hardverapro.hu/apro/egy_5_eves_gyerek_almaxbox360
Állítólag nehéz anyagi helyzetben van a család és kölcsöngéppel játszott a gyermek, de nem engedhetnek meg maguknak karácsonyra egy új gépet, így kérik valaki segítségét.
Ahogy nézem eltűnt a hirdetés már, nyilván szabályokba ütközik...
Ti mit gondoltok a dologról egyébként?
Ilyenkor az emberben felmerül, hogy mi van, ha csak szimpla lehúzás a dolog, ettől függetlenül írtam egy privet nekik, hogy konzolt nem tudok szerezni ajándékba, de szívesen küldök pár új, bontatlan Gamestar újságot játékkal, ha van pc legalább. De nyilván az egy kisgyereknek, aki olvasni sem tud, a játék meg az apa szerint nem menne az elavult gépen, nem az igazi ajándék.Nem akarom magam átveretni, de a fejembe vettem, hogy mindenképpen segítek valami úton módon a családnak (van egy fullos, annak idején marha sokba került Thrustmaster kormányom. A kisfiam nem nagyon fogja már hasznát venni, értéke alig van, szerintem odaadnám nekik. Az iskolai gépekre, amik szintén nem mai darabok épp pár napja tettem föl pár régebbi autós játékot, elohoztam hozzá ezt a kormányt a gyerekeknek kipróbálni, magam is meglepődtem, milyen realisztikus fizikát tudott anno egy Viper Racing, vagy Colin McRae 1.) ... Mit gondoltok a dologról?
-
HagaNRG
őstag
válasz
WhiteWalker #22007 üzenetére
Részemről szerintem zárhatjuk a gyerek vs. konzol témát. De még mindig jobb néha ilyen dolgokat is megbeszélni, vagy ilyen oldaláról megismerni a tagokat, mint kétnaponta elmondani egy újoncnak, mi a különbség az E és a slim között (amit amúgy én sem tudok, de nem is érdekel
), vagy azt, hogy le tudja-e játszani a kínából az ebay-en 500-zal olcsóbban megvett játékokat.
(én hetek óta figyelem az ebay-es kínálatot, főként eu-s országokét, de egyre inkább föladom a keresgélést, mert kb. minden premierjátékot olcsóbban megkapni itt a PH-n az apróban, mintha kintről rendelném. Én legalábbis a megjelenés óta még nem láttam sem Battlefield 4-et, se Ghosts-ot, se BF4-et, se Arkham-ot az itthoni 8-10 ezres ár alatt, de inkább drágábban.
Hiába figyelem néha napokig az aukciókat, minden 0 eurós licitből 30-40 eurós winner licit lesz a vége és ehhez még jön a kiszállítás.
Ahogy nézem, az elmúlt években megszokotthoz képest hihetetlen fejlődésen ment végbe az itthoni konzolos világ és felvevőpiac. Aki türelmes, gyakorlatilag 1-2 héttel a megjelenés után már 9-10k körül kaphat premier játékot. Még ha egy hónapot játszom vele is aránylag kis bukással lehet továbbadni... -
HagaNRG
őstag
válasz
WhiteWalker #21993 üzenetére
Nekem soha nem kellett karikás jelzés ahhoz, hogy tudjam, mi a nekem, vagy nem nekem való. Ez csak a szülői munkaközösségi tagoknak szól....
Lassan 30 leszek, mégsem nézek meg olyan filmet, vagy tartalmat akár a neten, ami tudom, hogy felkavar és felzaklat, ezeket megtanultam még gyerekként messzire elkerülni és kész... (gondolok a rotten jellegű oldalakra és a többi, felesleges belemenni.)
Kíváncsi vagyok, te hány éves vagy most, hogy esetleg rémlik-e gyerekkorodból még az, hogy Rambo, Terminator, Amerikai Ninja, stb. Nem hiszem, hogy mikor azokat 5-10 évesen először láttuk, kevésbé voltak rossz hatással, mint most egy COD. Ugyan már...Ha esetleg nem tudnád, elárulom neked, hogy az átlagos tizenéves gyerekek a netnek köszönhetően rezzenés nélkül nézik meg az internet legsötétebb bugyraiban megtalálhatok, mondjuk ki, szarokat is, legyen az élő gyilkosság, durva halál, vagy beteges x film.
Isten óvja a gyermekeinket ezektől.
Csak tudod ma már értelmes ember nem azt próbálja meg, hogy hogyan óvja meg ezektől a gyereket, mert lehetetlen, max. időt húzhat. Hanem az lesz az okos és nyertes szülő, aki időben tanítja meg a gyerekét arra, hogy hogyan kezelje helyén a dolgokat és hogy válassza szét azt, hogy mi az értelmes, egészséges dolog és mi a káros és beteges, vagyis nem normális. -
HagaNRG
őstag
válasz
mephi666 #21983 üzenetére
Nem akarok viccet csinálni ebből, mert nagyon is tisztában vagyok vele, hogy semmi sem fontosabb a világon attól, hogy a gyermek mivel tölti a szabadidejét már kisgyermekkorban is.
Mindentől fontosabb számomra, hogy normális és rendes gyereket neveljek.Rengeteg, sőt, egyre több olyan ismerősöm van, jellemzően vezető pozívióban lévő, rendkívül intelligens és értelmes emberek, akik a gyereket úgymond teljesen a külvilágtól elszeparáltan nevelik. Ez azt jelenti, hogy nemhogy tv, meg számítógép nincs, de pl. 4-5 éves kisfiúk, kislányok azt sem tudják, mi az, hogy Lego.
Mert a szülő ilyen szinten elítéli a fogyasztói társadalmat.Na, most én úgy vélem, hogy ha egy ilyen gyerek bekerül egy átlagos, mai, akár városi, akár falusi óvodai/iskolai közösségbe, akkor nagy eséllyel olyan szinten idegen lesz ott, ha talán egy életre kirekesztett marad az átlagos gyerekektől. Akik nincsenek sem túlnevelve, sem agyoniskolázva. Akikből később a normális felnőtt lesz.
Nekem jóformán 10-15 éves koromig a szabadidős emlékeim nagy részét a játékok teszik ki. Hogy mikor, melyik szünetben, melyik haverral mivel játszottunk, hogy hogy vártuk, hogy megjelenjen egy PC-X, egy 576 Kbyte, egy Guru. Ilyenek.
Mégsem lett belőlem gyilkológép, pedig tíz évesen éjszakákat töltöttem a Duke Nukem-mel, a Quake-kel és társaikkal. Mégsem lettem egy magának való, kommunikációra, ismerkedésre képtelen ember, sőt, úgy gondolom, az átlagos, nem iskolai tudásom 90%-át az interneten, különböző fórumokon, okos embereket meghallgatva szereztem.Ha a kisfiam azt látja, hogy az apja x kontrollerrel a kezében ül a tv előtt (nem állandó jelleggel persze) és néha játszik ezt azt, és őt is érdekli, akkor nem fogom eltenni a joyt, hanem megmutatom neki, mi, micsoda, hadd tanulja. (természetesen a BO2-t nem zombi módban játssza, nem mutatom meg az olyan jeleneteket, mikor a végén Menedez a sírból kézzel kikaparja a kislányt és benzint önt magára, majd meggyújtja, stb. stb. Más szülő megrémül, hogy úr Isten, a mai világban pisztollyal játszik a gyerek. Na és? Nekünk is volt szinte folyamatosan játék lőfegyver, a falusi búcsúk csak erről szóltak, mégsem lettünk rablógyilkosok).
A lényeg, hogy igen, két éves gyermek már ismerkedhet a kütyükkel, mert előbb-utóbb úgyis ez fogja kitölteni az életénék egy bizonyos részét, ahogy mindenki másnak is.
Sőt, tavaly karácsonyra, egy évesen normál Lego-t vettem neki, nem is akármilyet. A rokonok el voltak hűlve, hogy ilyen kis gyereknek ilyen apró játékot, még nem is Duplo, hanem rendőrkamion, 6-12 éveseknek való. Soha, egy darabot a szájába nem vett. Összeraktuk együtt, aztán szépen játszik vele. (mostanában építget). Két éves szülinapjára RC autót vettem neki, úgy, ahogy de elvezetgette. Két éves sem volt, mikor először felültettem a krosszmotoromra és elvittem motorozni az erdőben, óvatosan, lépésben haladva persze. Fel sem merül, hogy leugrana,vagy ilyesmi, kapaszkodik, figyel, ahogy kell.
Nem zseni a gyermekem, csak egy átlagos 2011-es generációjú kisgyermek. -
HagaNRG
őstag
válasz
WhiteWalker #21972 üzenetére
Az én kisfiam két éves, de rendszeresen játszik a Black Ops 2-vel, illetve a Forzával.
(mondjuk a COD játékok óta kicsit érdeklődőbb lett a lőfegyverek iránt... majd kinöviNem vagyok az a fajta szülők, aki úgy próbál a mai világban normális felnőtté váló gyereket nevelni, hogy próbálja elzárni mindentől, amitől gyakorlatilag lehetetlen.)
-
HagaNRG
őstag
válasz
Prof01 #21962 üzenetére
Nem, de lassan meg lehet, majd kipróbáljuk!
(a konzolvilág úgyis direkt nekem nagybetűkkel kiírta a játék adatlapjára: Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Need for Speed Rivals az Xbox 360 Wireless Speed Wheel kivételével nem támogatja a jelenleg kapható kormányokat, így csak kontrollerrel játszható.") -
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #21940 üzenetére
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Na, ha már ennyire szó van róla, akkor -főleg önnyugtatásként, másrészt hátha másnak is megjön hozzá a kedve- elolvastam pár tesztet róla, és mindenhol arról van szó, hogy full high-end kinézetű/tapintású, minőségi készülékről van szó, vibráció is működik, tehát nem nagyon van félnivalóm.
Akinek van ilyen, csak annyit mondjon már, hogy arra nagy ügyelni kell, hogy full függőben legyen tartva, vagy bármilyen helyzetben forgatható?
Aki emlékszik, még régen, volt egy ilyen MS Sidewinder gamepad, ha jól emlékszem ez volt az első olyan joy, ami érzékelte a vízszintestől való döntés mértékét, tehát elvileg ugyanilyen levegőben irányítós eszköz volt. Na, ezeknek a korabeli eszközöknek a rossz emlékei miatt ódzkodom csak kicsit tőle, de reméljük, amint kézbeveszem és kipróbálom, el fog múlni minden félelem... (legutóbb úgy rémlik, egy hét alatt meglett a Zavvis csomagom
-
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #21924 üzenetére
Dehogy mondtam vissza.
Ennyire nem vagyok én sem fanatikus fórumos, mert akkor szinte semmim sem lenne, ha arra alapoznák, hogy mindenkinek tetszik-e.
Csak a Zavvis vásárlói kommentek mindegyike azt írta a kormányról, hogy kiváló, pontos eszköz, nagyon megéri az árát.
(meg aztán hiába a full komoly kormány, ha legutóbb is a sarokban porosodott két hétig. Egyszerűen bosszantó volt állandóan tápkábellel szerencsétlenkedni, szobán keresztül-kasul áthúzgálni, pedálok kábeleivel bajlódni, ha volt fél órám egy-egy autós körre). Ebben meg tényleg bízom, hogy akár ágyból is egész jól el lehet majd kocsikázni, ha meg minden kötél szakad, bukok rajta 1-2 ezret és tovább adom.
Ekkora összegeknél már megtanultam, fölösleges aggodalmaskodni, ki kell próbálni, amit csak lehet. (a lényeg, hogy az ember ne hagyja magára porosodni a fölösleges, kihasználatlan cuccokat. Nálam, ha valami három hétnél tovább áll, már megy is az apróra) -
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21904 üzenetére
Na jó, egye fene, rábeszéltél. Order placed.
Még jó, hogy itt ecseteltem az előbb, hogy az életemben milyen sok, sokkal fontosabb dolog van ennél. Fölkel az ember egy gyönyörű ködös, borús, esős vasárnap reggelen, szomorúan rájön, hogy a motorozásnak valószínűleg búcsút mondhat a következő pár hónapra, unalmában ránéz a prohardver X360 topicjára, aztán 5 perccel később már azon izgul, hogy vajon egy hét múlva ilyenkor már javában nyomulhat-e az új X kormányával? (vagy akkor már régen átkozni fogja azt az ismeretlen fórumtagot, aki egy jó kis marketinggel rábeszélte őt az újabb fölösleges ajándékra.
De ez hagyján, ettől nagyobb meggondolatlanság volt az, mikor szintén ide bedobta valaki szintén a Zavviról a Modern Warfare fémdobozt, amiből kapásból 3-at rendeltem, hogy ha nem megy el, akkor majd jó lesz karácsonyra a rokonoknak.
)
Utólag köszönöm woodbearnek a kommentet.
Egye fene, 4k-ért szerintem továbbadható bármikor, nem? -
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21901 üzenetére
Na, de mégsincs stabil tengelye, amin forgatod, ergo a vízszintestől való elmozdulás alapján fordulsz vele, illetve ha ez még működne is, akkor is félek, a folyamatos levegőben tartás marha kigyúrt karokat igényel... és ezt úgy mondom, hogy rendszeresen krosszozok motorral kemény terepen, hozzá vagyok szokva, hogy a karom ki akarja tépni folyamatosan vagy a motor ereje, vagy a kemény talajra érkezés két keréken, de azért azt tudja mindenki, hogy folyamatosan a levegőben tartani még egy pohár vizet sem gyerekjáték...
(remélem érted, mire gondolok- így működne ez a kormány? Egyébként mennyi szokott lenni az ára? Ez a 18 euros ez új a Zavvin? Mert akkor egye fene, jöjjön, véletlenül épp van ennyim a PayPal számlámon)
-
HagaNRG
őstag
válasz
jozsi252 #21897 üzenetére
Ez így tűnik ésszerűnek.
Mindig azt tartom helyesnek én is, ha egyszerre kapható valamiből egy kifutó modell és a vadiúj -sokszor jóval drágábban- hogy akkor is inkább az újat kell erőltetni. (pl. kifutó modell autók esetében, mikor már van, vagy két hét múlva jön az új is). Nem érdemes a spórolás miatt a régi technikát választani.Most az egyszer viszont magam is úgy vettem X360-at, hogy előtte teljes erővel az X One-nal (vagy épp a PS4-gyel készültem az újraindulásra).
Aztán valami azt súgta, hogy mivel az elmúlt 4 évben már 2 X360-at vettem és adtam tovább rövid időn belül, így inkább jöjjön elsőre mégis a "kifutó" darab, lehúzok vele 1-2 hónapot, lenyomom a menőbb játékokat, aztán meglátjuk, elkapott-e annyira a játékszenvedély, hogy kell a One sokkal drágábban... (ha úgy lesz, ahogy tervezem, ahogy eddig szokott lenni, akkor karácsony táján lesz egy eladó X360-asom, mert addigra rájövök, hogy pár hét Forza 4 és pár fps után már nem az én világom a naphosszat való játék. Bezzeg régen, '97-től 2004-ig kb... Destruction Derby2, Driver, Midtown, Fifa 98, NFS3: Hot Pursuit, Commandos, Age of Empires, Red Alert, Heroes-ek. Ezekkel még nem volt gond reggel 8-tól hajnal 3-ig egyhuzamban játszani, majd reggel folytatni elölről. - persze, 14 évesen nem is voltak olyan prioritások az életben, mint a család, a kisbaba, építkezés, motorozás, baj is lenne, ha ezek mellett normális embernek napi 1 óránál több ideje jutna játékra -
HagaNRG
őstag
Ha esetleg volna itt valakinek 9k alatt BF4, vagy GHOSTS, az dobjon egy privet! Köszi!
-
HagaNRG
őstag
London, Leicester Square- pár órával ezelőtt.
[Youtube link]Hihetetlen, mekkora bulik vannak világszerte a gép miatt. (pff, pedig annak idején mennyi európai filmpremiert megnéztem itt, most meg ugyanolyan távolságba került egy ilyen show, mint maga egy One konzol)
-
HagaNRG
őstag
válasz
MasterMark #21825 üzenetére
De nekem ez nem élmény. Ilyen- olyan rejtett dolgok keresgélése, Fifában különös cselek elvégzése, extra gólok rugdosása, stb.
Nekem ez fölösleges tarkítást jelent egy-egy játékban, semmi mást.
Az életben nem néztem még meg, melyik játékban hány extra pontot értem el, nem is fogom azt hiszem.... -
HagaNRG
őstag
Sokan vannak itt, akik ma este már az X One-nal fognak Forza 5-özni?
-
HagaNRG
őstag
válasz
Prof01 #21757 üzenetére
Ne már, én is annyira vártam az NFS_t, ha hirtelen lenne rá pénzem, én is elhoztam volna bolti áron is valamelyik multiból.
(még attól is félek, hogy az egy hete vásárolt, amúgy két éves Forza 4 után csalódás lenne).De azért a grafika csak fullos, nem?
Nem?
Ha így megy, attól félek hamar ki fog fulladni az Xboxozás nálam, mert ami nagyon érdekelt az a COD MW sorozat az egyszerű, lineáris és nagyon gyors játékmenet miatt. A Black Ops 2-nek is vége lett pár nap alatt úgy, hogy csak esténként tudtam néha-néha egy-egy órát rászánni. Gondolom a Ghosts-ot is ugyanennyi idő alatt kivégezném, a Battlefield 4 nem tudom milyen élmény ezekhez képest, soha nem játszottam vele).
Ha nem mondtok valami erősen COD feelinges játékot, akkor két hét múlva ott fogok tartani, hogy várom a jövő novemberi új részt.Nem hiszem el, hogy az NFS tényleg gagyesz.
Pedig tudhattam volna, múltkor a Live-ról lehúztam a WRC4, a GRID 2, illetve a MUD nevű mx motoros játék demoját, egyikkel sem bírtam két percnél tovább.
A WRC 4 nevetséges, egy vicc.
Miért?
Mert full szappanosdoboz, sínautó vezetési élménye van a kocsiknak közepes grafikai élménnyel. Ma az iskolában a számtek teremben feltettem pár gépre a gyerekeknek a Colin első részét, egy kört mentem vele és le voltam döbbenve, hogy a 15 éves korához képest a grafika egészen OK, a fizika és a vezetési élmény meg teljesen színvonalas és szimulátoros.
Most meg itt vagyunk 2013-ban és ilyen játékok vannak, mint a WRC 4!! -
HagaNRG
őstag
válasz
WhiteWalker #21736 üzenetére
Na, ez meg a másik.
(mondjuk én paypal előtti korszakban virtuális kártyát használtam, most is él, ha webes vásárlásom van, akkor arra utalom a pénzt, majd onnan annyit vesz le, amennyit akar a cég) Eddig nem volt soha, semmilyen baj ebből, viszont kb. 2 éve hívott az OTP, hogy volt egy 150 ezres és egy 120 ezres vásárlási próbálkozás egymás után a kártyámról az Arab Emírségekből, csak érdeklődnének, hogy én voltam-e, mert a kártyán csak 9k van.
Akkor nagy ijedtség, kártya letiltás minden, azóta sem tudom, hogy került a netre bárkihez a kártyám száma, adatai. -
HagaNRG
őstag
válasz
woodbear #21733 üzenetére
De szállítási díjról sehol egy szó sincs, csak alul megjegyzésben, hogy UK-ba 2 font valamennyi.
EU-ba mi a helyzet?
Én eljutottam a fizetésig, de 25 font a vége a kredit kártya kiválasztásakor is.
(onnan nem léptem tovább)Ennyiért meg lehet próbálni a GTA-t. (bár valamiért egyáltalán nem érdekel...)
-
HagaNRG
őstag
válasz
dilipok #21712 üzenetére
Nem hinném.
Szlovákiában két nagy országos konzolbolt franchise van, 576 színvonalú mindkettő, több plázában is voltam már több boltjukban. Én sajnálom a legjobban, hogy már az elmúlt hetekben is többször voltam bent nézelődni, ez a Ghosts-os hirdetés egyszerűen elkerülte a figyelmem...(egyébként kp-re is egészen jó áron vesznek be játékokat, Assassin's Creed 2-t pl. 7.6 Euro-ért vették be, aztán megláttam, hogy van ugyanannyiért Gears of War 2-jük is szintén másodkézből, így elhoztam azt érte...)
Viszont az új játékok kivétel nélkül 60 Euroról indulnak, az húzós...
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Az milyen akció- lett volna- hogy előrendelőknek COD: Ghosts 20 euro? (Egy konzolboltban láttam a hirdetést Kassán. Sajnos más új játékra nincs ilyen akcó...)
-
HagaNRG
őstag
válasz
WhiteWalker #21660 üzenetére
Persze, ez így van.
De mit csináljak, ilyen ez a net, mikor csak egy fotelből kell a végtelen választékban bogarászni, akkor hajlamos az ember a ló másik oldalára átesni és extrém spór lenni. (aztán másnap meg bemegyünk a mekibe és megesszük a 3 játék árát 10 perc alatt, közben meg esetleg még éhesek sem vagyunk)... -
HagaNRG
őstag
válasz
Mateosz0925 #21653 üzenetére
kösz,h. szóltál!
Megnézem, bár épp ma fixáltam le végre a Ghosts-ot!
-
HagaNRG
őstag
válasz
catalunyavis #21584 üzenetére
Gratula az MW2 Steelhez!
Tényleg gyönyörű!
Én is rendeltem magamnak egy üres tokot, csak az MW-knek.
Régebben DVD-kkel voltam így, azok a gyönyörű digibook-os csomagolások még mindig a házam díszeiNem gondoltam volna,hogy egyszer odajutok,hogy közel a 30-hoz, játékdobozokat fogok jól látható helyre rakni a nappalimba...
(pedig igazából mindig rájövök,hogy olyan minimális pluszt kapunk csak az ilyen változatokhoz, hogy nem érik meg a felárat. De bontogatni a frissen megkapott csomagot meg mindig nagy öröm. Én már lassan ott tartok,hogy nagyobb élménynek tartom a neten a világ végéről berendelt csomagot várni, tracking numberrel nézegetni a helyét, majd átvenni és kibontani, mint besétálni a Media Marktba és levenni a polcról.)Azért a feeling még mindig, minden ilyen csomagnál majdnem ugyanaz,mint régen december 5-én este, mikor a Mikulást vártuk. (csak ez ha jól megy a Mikulás szekere, akkor havonta többször is lehet
Aki spéci kiadás őrült, ajánlom figyelmébe ezt a fórumot: (csak óvatosan, nehogy úgy járjatok,mint én,hogy utána az ebay-en nézelődik a collector's dobozok után
http://collectorsedition.org/forums/forumdisplay.php?f=3
Ingmar, 23 éves tanuló. Gyűjtő. (nyilván nem magyar főiskolás anyagi keretekkel)
http://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=5921 -
HagaNRG
őstag
válasz
MasterMark #21571 üzenetére
Köszi!
De akkor a konzolvilágnál, vagy 576-nál berendelve meg is lesz jövő héten? ....
-
HagaNRG
őstag
válasz
lajbi101 #21572 üzenetére
Nem olyan nagy varázslat ez a netes rendelés, nyugi.
Nekem jelenleg 3 termékem is bolyong a nagy világban.Profibb cégek, ahol a szállítási költség is húzósabb adnak tracking number-t, azaz nyomkövető számot, amivel az adott futárcég, FedEx, DHL, TNT oldalán a számot beírva leolvashatjuk, merre van a termékünk. (a csúcs az volt, mikor UK-ból kedd délután rendeltem valamit és szerdán 11-kor hívott a futár, hogy menjek már ki, mert mindjárt ideér. Hihetetlen, komolyan mondom. De USA-ból is ahhoz vagyok szokva, hogy hétfői rendelések csütörtök-pénteken befutnak. Általában itthon megy a tökölés a postán, vagy a futár kirendeltségeknél. Vagy elromlik a kocsi. Ez is rendszeres itthon.)
A zavvitól várok COD-ot, arról csak annyit küldtek, hogy elindult a csomag. Ez általában a despatched vagy shipped kulcsó az emailekben.
Mindig megjön minden, nem kell megijedni, ettől függetlenül ha valaki, én mindig addig zaklatom a cégeket, míg tutira biztosítanak mindenről, tehát ha jön a despatched email, akkor utána még külön mailben kérem a tracking numbert, ha tudnak ilyet, mert néha ezt sem adják meg maguktól, csak kérésre. -
HagaNRG
őstag
Most akkor mégis lesz itthon jövő héten Xbox One?
Én is arra készültem, aztán másik fórumon elmagyarázták, hogy itthon csak tavasszal érkezik, a novemberi start az csak nyugaton lesz. Meg egyébként is 24 órás live kell neki, meg játékok tovább adása megszűnik, stb. stb. Aztán ezért vettem múlt héten inkább a 360-at.
Akkor most mi a helyzet, légyszi világosítsatok már fel, de a 24 órás Live-val és a használt adás-vétellel kapcsolatban is lehetőleg, mert én is pályáznék a ONE-ra!
köszi!
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21489 üzenetére
Hát, 7 éves játékot megvenni, tényleg nem okos gondolat.
Mintha 1998-ban az Unreal, a Sin, a Half Life és a Driver után megvetted volna a Stunts-t, vagy a Wolfenstein 3d-t
(ne adj'Isten Super Mariot
- na jó, azért most sajnos nem lép ekkorát a játék ipar sajnos. De még a next genek között sem lesz ekkora különbség sajna, max. majd valamikor a 2010-es évek végére a következő köv. gen-re
Mára én is beláttam, hogy nem bánom, hogy kihagytam a 3for 10 akciót. Bárhogy is nézegettem, a GOW 3-on kívül nem volt nagyon vonzó cím benne, a Hot Pursuitot szerencse, hogy nem raktam bele a kosárba. A végén lett volna 1 oké+2 eladhatatlan játékom.
Ilyenkor be kell látni, hogy nem minden a csalogató ár, a szrt sem vesszük meg ingyen, inkább teszek a 11 fonthoz még ennyit és veszek egy Battlefield 4-et, vagy egy Ghosts-ot -
HagaNRG
őstag
A PlayIT-re deluxe/collectors kódot hogy tudnék szerezni?
Onnan inkább tudnék válogatni...
-
HagaNRG
őstag
Egyébként rendesen fogynak a game játékok.
A GOW 3 steelbookból már nincs is, pedig egyiknek mindenképp azt akartam, ha a másik kettő bukta, legalább ezen behozzam az árukat.
Ha esetleg kerül föl valami újdonság, azért szóljatok ide feltétlen, de ezt az akciót most kihagyom azt hiszem. -
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21409 üzenetére
Tényleg ennyire rossz a Hot Pursuit?
Én meg egy órája böngészem a game 3 for 10 listáját és nem tudom magam meggyőzni, miért is kellene nekem most azonnal valamelyiket elvinnem. A GOW 3 vonzó, lehet, de azon kívül nem nagyon van semmi olyan cím, ami igazán vonzana. (vagy túlzottan az újakra álltam rá az utóbbi hónapokban)
De valami azt súgja, hogy inkább tegyek hozzá egy kicsit és válasszak a Ghost, a Battlefield 4, vagy az NFS Rivals hármasból...
Vagy simán lehet 3 olyan címet hozni a GAME-ről, hogy ha nem jön be, akkor itthon simán bukta nélkül tovább lehet adni?
-
HagaNRG
őstag
válasz
norbi2010 #21429 üzenetére
Nem hinném, hogy nem engedné a gép elindítani anélkül, hogy az elsőt végigvitted volna...
Nekem legalábbis elindult a Black Ops 2 is és a Forza 4 is ma úgy, hogy az előzményeket nem is láttamViccet félretéve én visszamenőleg még soha nem próbáltam egy játékot sem, pedig kb. 15 éve játszom...
Mondjuk manapság egyre kevésbé van akkora evolúció bármilyen játéknál, hogy az 1-2 évvel azelőtti részek csalódást keltő látvánnyal bírnának.Épp a napokban prezentáltam a gyerekeknek egy informatika órán a videojátékokról. Ha visszagondolok, hogy '97 környékén olyan iramú fejlődésnek indult a játékok grafikája, hogy joggal vártuk azt, hogy 2005-re simán fotorealisztikus lesz minden játék, nemhogy 2013-ra.
Pl. Fifa 94- full gagyi rajzfilm, Fifa 96- 3d polygonos megjelenítés, Fifa 98 full 3D-s csúcsgrafika. Aztán a Fifa 2000-től kezdve már csak alig észrevehetően fejlődött a graf.
De mondhatnál bármelyik FPS-t, vagy szimulátort is.Most meg... Szomorú a helyzet. Jó-jó, mindig kicsit szebb, részletesebb, aprólékosabb világokat rajzolnak, de azért az utóbbi hetekben rendesen belemerültem a COD-okba és bizony az MW 1 és MW3 között alig fedezhető fel grafikai különbség. (egyazon engine miatt nem is várható el, de akkor is)
Vagy pl. pár napja játszottam a Forza 3-mal, ma megvettem a 4-et, de ha nem tudnám, hogy melyikkel játszom.
Attól félek, a next gen miatt majd még le is fogják nyomni az X360-as játékok grafikáját, csak, hogy a különbség még nagyobb legyen...
Szóval nem tudom, ahhoz képest, ami lezajlott 1995 és 2000 között, pláne, mikor megjelent a 3dfx Voodo és amit az művelt a grafikával, olyan mértékű változást nem nagyon fogunk egy ideig látni. Innen kiindulva akár én is bevállalhatnám simán bármely régebbi játékot.A Gears of War-ral még soha sem játszottam, véletlenül került csak kezembe a 2. rész, és miután egész szimpatikus volt, én is gondolkodtam rajta, vajon nagy visszalépés lenne-e, ha azért az 1-2 ezerért bevállalnék egy első részt...
-
HagaNRG
őstag
válasz
MasterMark #21302 üzenetére
Köszi!
Most 22.5 GBP a Kinect, az forintban 9000, mire ide is ér, annyira nem nagy vétel számomra, hogy beleugorjak. (ugrálni amúgy sem szeretnék a tv előtt).
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21236 üzenetére
1800 Ft-ért küldtél csomagot UK-ba?
Az elég jó ár!
Én úgy tudtam, hogy szinte mérettől függetlenül, bármit itthonról simán 10 ezer körüli összegért lehet csak küldeni...(tehát előre félek az ebay-es rendelésektől is, mert ha valami grimbusz van, hiába cserélnek simán, ha mire itthonról kiküldök bármit, bukok rajta egy csomót). -
HagaNRG
őstag
Jól látom, hogy a konzolvilágnál az új NFS Rivals csak 11k újan, ingyen futárral?
Meg fogom gondolni... (bár utoljára 98 karácsonyán kötött le NFS, még PC-n az első Hot Pursuit- igaz, az annyira bejött, hogy csak a PC-X mellékletén lévő demo-val képes voltam hetekig játszani)Félő, hogy a Forza 4 mellett semmiségnek fog tűnni manapság egy ilyen új, mainstream NFS cím is, mint a Rivals. (vagy 9-10 körül még simán továbbadható egy új megjelenés, ha nem jön be, tehát vesztenivaló alig van?)
-
HagaNRG
őstag
válasz
laracroft #21132 üzenetére
Azért jó, hogy ekkora arányban jönnek a minőségi, megkímélt használt játékok a GAME-től.
Én éltem Londonban, jártam több GAME shopban is (sőt, a HMV-ben és a Zavviban is vettem újat/ használtat egyaránt).
A megdöbbentő az volt, mikor a Holborn-on, vagy pl. Oxford Street közelében lévő boltokban tényleg full szalon állapotú használtakat lehetett kifogni, de a Stratford közeli boltok (London Harlemje) meg tele voltak hihetetlen módon lestrapált példányokkal, amiket el sem hittem, hogy ki mernek tenni eladóba. Amik nyilván a huszonéves lepattant fekák tulajdonai voltak. Tehát attól függ, hogy épp melyik boltból szedik össze a használt játékot gondolom... (vagy egyébként nem tudom elképzelni a központi game.co.uk oldal milyen raktárkészlettel és beszerzési forrásokkal operál).
De tényleg megdöbbentő nekem, hogy egy ilyen drágának mondható dolog, mint egy Xbox játék, egyes helyeken ezek szerint mennyire fogyóeszköz számba megy, ha olyan példányokat ki lehet fogni, amiknél láthatólag a tok is kb. mintha a kutya szájából lenne kihúzva. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még az a Pure is, amit 2009-ben kb. a megjelenése utáni héten vettem meg szintén Londonban a HMV exkluzív kiadású krómdobozos verziójában akciósan 20 fontért, még 4 év után is ugyanúgy néz ki, mintha új lenne.
Kiveszem a tokból, lemezt a szélén megfogva beteszem a gépbe, majd ha meguntam vissza a tokba, az meg megy a fiókba. Nem fogom fel épp ésszel, hogy lehet egy tokot, főleg egy lemezt össze-vissza nyúzni. -
HagaNRG
őstag
Lassan érkezhetnének már a használt Ghosts-ok az apróba...
Pont nem az a sokszor végigjátszós, vagy hosszan élvezhető játékfajta.Az ebay-en van olyan játék, ami az eladó szerint egy ülésre egy éjszaka végigjátszott, tehát egyszer kibontott Steelbook. (egész jó áron
Itt meg van, aki 14900-ért árulja. Kafa.
-
HagaNRG
őstag
Megvan a 3.!!!!
Hihetetlen mennyire gyermekien nagy feeling tud lenni még így, közel a 30. hoz is egy új konzol megvásárlása
-
HagaNRG
őstag
Na, holnap végre GHOSTS! (a legjobb az lesz, mikor a fél éve várt játék kifut 6 óra alatt, aztán megint lehet várni a következő részt
-
HagaNRG
őstag
Más is kérdezte már, de nem nagyon rémlik válasz, így én is megkérdem- Szerintetek van rá esély, hogy az elkövetkezendő hetekben, esetleg karácsonyra esik az X360 ára az új érkezése miatt?
Vagy ilyen karácsonyi akció nem nagyon szokott lenni?
MI most a legolcsóbb 250 GB_s verzió? A media marktos 59.000+Fifa 14? (ha még egyáltalán annyi)
-
HagaNRG
őstag
Figyeljetek már, nem is lesz itthon egyelőre X One legalább februárig?
Akkor valamit nagyon elnéztem...
De a Ghosts ugye mindenképpen jön kedden? Már nagyon fenem rá a fogam, közben meg még az MW3-omnak is csak a 20x%-ánál járok pár óra játék után. (egyébként elavult grafikai motor ide, vagy oda, de pl. a Londonban játszódó éjszakai, esős pályán leesett az állam a megjelenítéstől.)
Nekem a játékmenettel sincs semmi bajom, ez a játék számomra tökéletes, ahogy van.
Pedig azt hittem kibírom, hogy a GHOSTS-t majd csak nextgen-en nyomassam, de a fene sem gondolta, hogy ilyen hamar eljön Nov 5-e.Pár órájra került fel a legújabb TV reklám is a gémnek, tényleg óriási kár, hogy itthon efféle reklámok sosem mennek egy csatornán sem. (bár kb. az átlag magyar tv néző 99.9%-ának pont semmit sem mondana egy ilyen spot)
http://www.youtube.com/watch?v=YCMKRfyvUeE
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #20435 üzenetére
És még azt hittem, a GHOST-ot nem érdemes a "régi" gépre megvenni, mert már úcsis csak a nextgen lesz az igazi grafika!
Ezek után szerintem lehet teszek egy próbát vele 360-on is, nem nagyon hiszem, hogy lesz fölös 160 ezrem az új One-ra egy hónap múlva
(Ti mennyire pályáztok az új gépre?)
-
HagaNRG
őstag
Ja, és hogy teljes legyen a karácsonyi "azt sem tudom, mivel játsszak" feeling, van egy ilyen kormány is a Forzával.
Tényleg jobb, ha csak egy játék áll a polcon, mert akkor nem zavarodik be az ember a bőségbe... (és akkor még nem is beszéltem a polcon sorakozó 5-6 db kölcsön kapott gémről)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest