- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
HagaNRG #24225 üzenetére
Én mindenképp fóliásat akartam. Ami használt ennyiért van, az karcos. Ami jobb állapotú, az 2,5 k, ennél meg jobban megérte ezt a csomag, mert ez akkor is új. Több helyen megnéztem, de 1,5-ért nem igazán volt a Forza 2.
A Viva Pinata meg jó lesz a barátnőmnek.
Sorban akarom végigvinni a sorozatot.Másrészt: régen is sokszor volt, h vettem többször használtat Xbox Classicra. Mindenki "karcmentesként" hirdette, aztán itthon szembesültem vele, h tiszta karc a lemez, minden, csak nem karcmentes. Pedig esküdözött többszöri kérdésre is eladó, h újszerű, 1x használt.
Ezután (tisztelet a kivételnek) pénzkidobásnak érzem a legtöbb használt játék vásárlását. Természetesen vannak kivételek, nagyon korrekt eladók, akiktől valóban azt kaptam, amit vártam. De több volt a negatív, mint a pozitív tapasztalat. Így inkább fizetek 500-1000 Ft-tal többet, de az legalább örömet, és nem bosszúságot okoz.
-
Romeo619
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
HagaNRG #23016 üzenetére
én senkinek nem küldök előre semmit... utánvétet pedig kerülöm... kicsit fenyítsd be, hogy "hiába kis értékről van szó, akkor is meg tudod tenni a feljelentést csalás miatt, amiből ő jön ki rosszul" ...1-2 éve hasonló helyzetben ennyi elég volt és azonnal máshogy állt hozzá a másik
ui: ja meg jelentsd, ahogy írják...
-
raziel01
veterán
válasz
HagaNRG #22301 üzenetére
Mondjuk a Pure meg a Too Human pont olyanok, hogy még pénzért se játszanék velük olyan rosszak.
Én most rendeltem GAME-ről:
Hitman Absolution Professional Edition
Megfogadtam délután, hogy ha lesz még Black OPS2 mire hazaérek munkából akkor rendelek egyet. 3500-ért nem olyan rossz.
Hitman meg gyönyörű ebben a kiadásban. Ráadásul még nem próbáltam a játékot úgyhogy bízok benne, hogy tetszeni fog és minden benne lesz a dobozban.
Remélem még lesz valami jó kis Black Friday akció.
Mondjuk egy olyan jó lenne, hogy az oldalon található összes használt játékra érvényes lenne a kettőt fizet hármat kap. -
kovsol
titán
válasz
HagaNRG #22081 üzenetére
Olyan apokalipszis utáni fps game.
Nekem tegnap feladták gameről rendelt játékomat, remélem a héten megjön. Aztán tolom is az AC -t. Most meg épp a GoW2 -t telepítem a gépre.
(#22082) BoboDJ kérdezz rá a boltnál. Hátha nekik a csomag száma alapján sikerül kideríteni merre jár.
-
raziel01
veterán
válasz
HagaNRG #22081 üzenetére
Ezen a héten ígyse úgyse lett volna meg.
Szerintem holnap feladják és megkapod jövőhét szerdára.BoboDJ: ez semmivel nem különbözik az összes többi lehetőségtől.
Simán nem jött meg a csomag azaz 45 nap után reklamálhatsz.
Írhatsz nekik de azt fogják írni, mint nekem, hogy nem tudnak foglalkozni a nemzetközi küldeményekkel csak ha eltelik 45 nap. -
zolesz78
csendes tag
válasz
HagaNRG #22015 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarom tovább folytatni ezt témát, konzol vs kisgyerek, de azért ezt a cikket érdemes mindenkinek elolvasnia (nem pont ezt a cikket szerettem volna, de hirtelen ezt találtam és ez hasonló azzal amit a napokban olvastam:
A televízió szerepe a gyermek fejlődésében - érvek és ellenérvek
Főleg ezt emelném ki:
"• Egy kiskorú gyermek nem tud különbséget tenni a valóság és a tévében látott jelenetek között. Ő úgy éli meg a tévében nézett mesét, mintha az valóban megtörtént volna. Sok gyerek él abban a tudatban, hogy kedvenc mesehőse a tévékészülékben lakik. Ez összezavarhatja a gyereket, nem érti meg az élet működését, téves eszméket kerget, téves világképet ismer meg. Labilissá válhat, s ha mindennek tudatára ébresztik, magába fordulhat."Zoli
-
Dave™
nagyúr
válasz
HagaNRG #22030 üzenetére
google:
tescodr
(újonc)
Elég etikátlan én ha megvenném úgy csinálnám mint a többiek elajándékoznám! Ha már jó ügyért dolgozik az ea is akkor nem lenne arcom pénzt kérni ezért sok rendes gamer tarsunk van aki nem engedheti meg magának hogy meg vegye.De ez személyes vélemény én is kaptam crysis 2 cd kulcsot és nagyon szépen köszönöm a kollégának!Egy felesleges BF3ja ha lenne valakinek még akkor bearanyozná a napom!tescodr
(újonc)
Én is így vagyok velesajnos a régi bf3 példányomat el lopták :S pedig nagyon szerettem gondoltam hátha valakinek van feleslegesen
Ahol elfut a Crysis 2 meg a BF3 azon talán tudna játszani az 5 éves gyermek is sok mindennel. Nem érzem reális kérésnek semmilyen szinten az Xboxot...
-
mephi666
nagyúr
válasz
HagaNRG #22030 üzenetére
kolléganő pár hete ecsetelte, hogy a 17éves fia leadta a listát, hogy mit "szeretne" karácsonyra: pl. 150ezres bringa, almapad, macbook, almafon... (nem hinném, hogy ezek közül bármi is meglesz...
)
#22032: ja, durva de ismertem olyat, aki ezeket meg is kapta csettintésre hasonló idősen... ja, bringát ő nem kért, kocsija volt
mi azért máshogy képzeljük el... hogy lesznek hozzánk hasonló gondolkodású szülők, hasonló gondolkodású gyerekekkel... kapjon meg a gyerek dolgokat, de ne mindent és ne így, hogy semmit nem kell érte tennie...
-
mephi666
nagyúr
válasz
HagaNRG #22021 üzenetére
szerintem az újság sem rossz dolog: én 5évesen már olvastam (amiről tisztább emlékeim vannak: utáltam mindig is a délutáni kötelező alvást és az "olvass magadnak" sorozatból a gábor áron rézágyúját olvastam ehelyett sutyiban
) ...nővéremék idősebb fia szintén kb 5évesen tanulta meg a betűket úgy, hogy az apja dolgozott pc-n és kérdezgette sorban, hogy "melyik milyen betű?"
...ez meg szerintem baromi nagy motivációt ad a gyereknek, hogy ott van pár színes újság, amiben vannak tetszetős képek, de azokat a rohadt betűket nem ismeri és nem tudja miről írnak
...mondjuk tartalmilag kicsit máshol kellene kezdeni
...ja meg másik nővéremék fia - aki most már egyetemista (basszus mennyire telik az idő) - kb 13éve 6 éves volt és egyik haver nálam volt, bejött a szobába, aztán elkezdte neki ecsetelni, hogy az apja épp a windows xp-t teszteli és mi jó/rossz benne
haver csak pislogott... "gyerekek agya olyan, mint a szivacs"
ui: amúgy könnyen lehet szerintem is, hogy lehúzás az egész... komplett konzolt tarhálni 5éves gyereknek? azért lehet anélkül létezni... akár tabletet, vagy okostelefont is kérhetne ennyi erővel
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
HagaNRG #21995 üzenetére
Nem titok az életkorom 31 vagyok.Talán a topic legidősebb tagja...
Az jó hogy tudod mi való neked...de számomra nonszesz, hogy egy kétéves gyerek CoDozzon...a karika jelzés pedig a szülőknek szól, nem véletlen , de teljesen felesleges van feltűntetve, mint itt az első számú komment , mert senki nem olvassa vagy tartja be...
Nem a technika és az informatikától óvnám a gyereket,mert tény hogy elkerülhetetlen , előbb utóbb szembesül vele és a szülő is , de ilyen korban szerintem más játék való neki...lego , kézségfejlesztő játékok...de nem ilyen ahol halomra lövik egymást , robbanások, és egyéb effektek vannak...Az hogy a neten mit néznek, szerintem ez is szülői felügyelet mellett lehetne otthon figyelni. Nyilván az iskolában,már kevésbé , de legalább otthon nem nézne mindenféle rotten oldalakat...
Mindenki úgy nevel ahogy teheti , de ezt nekem ne magyarázza be senki , hogy ilyennel kell játszatni egy gyerkőcöt... Hozzátészem nekem nincs még ,ezt is felvállalom , csak hogy tiszta legyen a kép. De van elképzélesem , hogy fogom majd nevelni. Ez csak az én véleményem -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HagaNRG #21985 üzenetére
Ha lesz gyerekem én tuti hogy rengeteg LEGOt veszek neki. Jómagam is imádom, 29 évesen is legózom idén is vettem már pár készletet és szerintem a legjobb készségfejlesztő játék. Igaz nem olcsó ez tény de inkább ezzel játsszon mint valami konzolos vagy PC-s játékkal kis korában.
-
mephi666
nagyúr
válasz
HagaNRG #21985 üzenetére
egyetértek teljesen
én sem akarok viccet csinálni belőle és mi sem szeretnénk elzártan nevelni... félre vannak rakva pl a matchboxaim (kicsit ütött-kopottak) és barátnőmnek is el van pakolva csomó nagyon régi játéka, amit anno szeretett és nem volt szíve kidobni... akár fiú lesz, akár lány, fel vagyunk készülve... amit írtál, én is hasonló voltam tizenévesen: játszottunk éjjel-nappal, ha nem volt suli... 2-3 napos lanpartikat csaptunk és volt, hogy a fáradtságtól már elaludtunk sc közben
később meg fősuli, bulik, piálás (időnként néhány sör most is lemegy), zöldség (lassan 10 éve nem csináltam, de előtte volt pár masszívabb év), de kinőttem és úgy érzem kellett is mind, hogy átessek ezeken... hasonlóan képzelem el a gyereknevelést: ne tiltásról szóljon minden, hanem legyen elmagyarázva/megmutatva, mi a jó/rossz és érezze, hogy a döntés az ő kezében van, mit választ... ennek a döntésnek pedig ahogy telnek az évek, egyre nagyobb súlya lesz...
inkább játszok vele később akár durvább játékokkal is, ha már tudja megfelelően kezelni: belőlem se lett pszichopata állat, hiába játszottam anno resident evil, quake, unreal, half life, soldier of fortune meg hasonló játékokkal... meg hiába olvastam már kb 12évesen stoker-től a drakulát és néztük anyukámmal az alien filmeket, amik még ma is nagy kedvenceim
ja, pár hete voltunk kint szüleimnél és eszembe jutott, hogy nézzünk már szét barátnőmmel a padláson, mert van fent csomó régi könyv/játék, amiket nyugodtan vihetünk... órákat turkáltunk a több centis porban és nagyjából félig pakoltuk a kocsi csomagtartóját könyvekkel/játékokkal
rengeteg emlék eszünkbe jutott, ahogy előkerültek olyan dolgot, amikre mindketten emlékeztünk... sokat beszéltünk, de nem szeretnénk elkényeztetni sem a gyereket meg mindent megadni neki, amit épp divatba hoznak, de nem lesz egyszerű a dolgunk (látjuk, hogy mi megy nagyrészt: barátnőm nővérének a 8év körüli lánya mindent akar, ami épp "divat": pl 5-10ezres monster high barbie-k meg hasonlók
arra azt mondtam, hogy zsibpiacon vennénk ezresért egy tucat hagyományosat és összekennénk festékkel, ugyanúgy néznének ki) ...elég undorító, ahogy gusztustalan mód nyomják a gyerek képébe a reklámokat, aki erősen manipulálható (meg elég korán képesek klikkesedni és kiközösíteni maguk közül azokat, akiknek nincs olyan játékuk... vagy később telefonjuk/akármijük)
ui: lassan át lehetne nevezni a topikot
#21989: szerintem mindkettő beleférhet
főnököm pl motivációs eszközként használja a boxot: akkor játszhat a fia, ha viszi haza a jó jegyeket
mondta, hogy év elején hazavitt pár rossz jegyet, bevezették ezt a szabályt és azóta rákapcsolt a gyerek
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HagaNRG #21931 üzenetére
Nekem 10k-ba volt de még annyit is simán megért, sőt amelyik ismerős próbálta mind így vélekedett. Kábeles dolog nálam is gond volt, egy rendes kormányt nem tudnék a tv elé tenni, emiatt is jó ez. Annyit azért hozzátennék hogy hardcore szimulátorhoz annyira már én se ajánlanám. De ilyen játék létezik egyáltalán boxon?
-
MasterMark
titán
válasz
HagaNRG #21838 üzenetére
Nem kötelező. De ha szeretsz egy játékot, akkor szeretni fogod ezeket is megcsinálni.
kovsol: Egyáltalán nem rossz szerintem az AC 1 sem. A hangulata nagyon ott van, tény hogy repetitív, de kis szünetekkel jól el lehet vele szórakozni.
más: Mindig lelőnek a Reach-ben.
Már tudom miért nem szeretek multizni.
-
Prof01
veterán
válasz
HagaNRG #21759 üzenetére
A grafika elég szép, azzal nincs semmi baj, de a feladatok nagyon egyhangúak, unalmasak.
Egy NFS-től elvárnék egy kis sztorit is az egyjátékos módba, de itt nincs semmi. Csak kapod az új feladatokat, amit teljesíteni kell és akkor szintet lépsz és kapsz új autót. Amiből összesen 21 darab van, ha jól számoltam, plusz kb. még ennyi a rendőr karrierben is.
A Forza más kategória, nekem az a kedvencem autóversenyek közül, de az NFS arcade világa se rossz, viszont ez most nagyon nem jön be nekem. Nem is értem a 7-8-as értékeléseket, amiket kapott a játék.
Persze ez csak a személyes véleményem, másnak lehet, hogy tetszik...A COD és a BF más tészta, mert ott a többjátékos mód a lényeg, az mindig nagyon jó, több 100 órát elvan vele az ember. Az egyjátékos módja szerintem a BF4-nek jobb lett, mint a Ghost-nak és 1-2 órával hosszabb is nála, de sokat nem lehet elvárni tőlük ezen a téren.
Ha olyan FPS kell, ahol a sztorira gyúrtak rá, akkor érdemes lehet kipróbálnod a Metro 2033-at és a Metro: Last Light-ot! -
-
joysefke
veterán
válasz
HagaNRG #21430 üzenetére
A Gears of War-ral még soha sem játszottam, véletlenül került csak kezembe a 2. rész, és miután egész szimpatikus volt, én is gondolkodtam rajta, vajon nagy visszalépés lenne-e, ha azért az 1-2 ezerért bevállalnék egy első részt...
Eddig az első három részt tóltam végig és melegen ajánlom az elsőt is. Semmiféle csalódás nem fog érni se grafika se pályadesign, se történetvezetés terén, feltéve, hogy tetszett a második rész...
Szvsz kötelező vétel 2013-ban is.
(mellesleg a GoW1 nagyon jó minőségben lett portolva PC-re is, X360 kontroller támogatással)
J.
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #20435 üzenetére
És még azt hittem, a GHOST-ot nem érdemes a "régi" gépre megvenni, mert már úcsis csak a nextgen lesz az igazi grafika!
Ezek után szerintem lehet teszek egy próbát vele 360-on is, nem nagyon hiszem, hogy lesz fölös 160 ezrem az új One-ra egy hónap múlva
(Ti mennyire pályáztok az új gépre?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest