Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KBear

    tag

    Sziasztok!
    Arra lennék kíváncsi, hogy a PS3 +-os szolgáltatásában letölthető ingyenes játékok és az ottani ingyenes multiplay ellenére miért éri meg inkább az xbox 360-ast venni? Nem trollkodni akarok, de vacilálok egy konzol beszerzésén és nem tudok dönteni. Valami miatt sokkal inkább húzok a box felé, ki is néztem az új fifás csomagot, de túl sok pénzt nem fogok tudni költeni játékokra, annyit biztosan nem, amennyit látom, a PS3-ra ingyen kitolnak. Tudom, hogy év végéig van egy havi két játékos akció itt is, de ez a PS-hez képest azért elég gyér (bár az október végi Halo jól hangzik). Szokott lenni ilyen akció máskor is? Gold tagsággal vannak rendszeresebben ingyenesen elérhető címek? Heti akcióban én csak olcsósított kiegészítéseket találtam.

    Miben jobb az Xbox, ha a fentiekben jobb a Sony gépe? Ti miért választottátok ezt a gépet?
    Honnan érdemes beszerezni olcsón játékokat? Láttam, hogy van pár külhoni oldal, ahonnan többen rendeltek már. Ezek megbízhatóak, ott vannak rendszeres akciók, amik a itthoni áraknál valamivel jobbak? Esetleg van valamilyen használt játék piac?

    Most nem férne bele a költségvetésbe, de egyszer talán rászánnám magam egy kinect vételére is, a gyerekeim pont olyan korban vannak, hogy ezt tuti élveznék. Melyik a jobb megoldás ebből, a Move vagy ez?

    Köszönöm és ne haragudjatok a láma kérdések miatt!

    XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112

Új hozzászólás Aktív témák