- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
ellington #10431 üzenetére
nekem benq van, és origi gém. A hdd-m most szart be és kapok újjat. GTA 4 hddd nélkül nejem multiba nagyon akad. De akikkel beszéltem, mind azt mondják, hogy a flash a szar.
szerk: Skynet: Onnantól számít wareznak ha eladja, mert az új tulajnak nincs meg az eredeti. Szóval ha megvan a gta4 origi meg másolt, akkor még nem warezolok.
-
-
late
tag
válasz
ellington #9764 üzenetére
Amennyiben több alkalommal is járt már a Microsoftnál (legalább 2-3 alkalom), akkor én már "asztalt burogatnák", követelném, hogy adjanak egy zsír újat, vagy vmit csináljanak már a szarjukkal, illetve ilyenkor érdemes a fogyasztó védelemhez is fordulni, akik az ügy kivizsgálása érdekében megkeresik a microt.
Jogos panasz esetén nem hiszen, hogy ne cserélnék, ne kezelnék kiemelten a problémád! -
late
tag
válasz
ellington #9758 üzenetére
Az én Boxom is gayott már 2x, 1 hónapos ARCADE, flash mentes.
Harry Potter and the Order of the Phoenix game alatt fagyott 1x meg, vmilyen demot toltam akkor.
Nem parázom, anno a sima xbox is fagyott néha, ha meg 3 led lesz, akkor futár viszi, hozza, 1-2 hetet kibírok nélküle, persze nem repesnék az örömtől, de... -
spammer
veterán
válasz
ellington #9185 üzenetére
Valószínűleg még javítható, csak ők már nem vállalják. Ugyanis kiírták az oldalukra, hogy ha előtte már más javította a gépet, akkor ők nem hajlandók vele foglalkozni. Mert sok kontár nekiállt javítgatni, így ha most ők már hiába takarítják mások után a sz*rt, nem tudják garantálni, hogy jó lesz az eredmény. Ennek megelőzése érdekében nem vállalnak már mások által javított gépeket. Valahol érthető.
Ha mégis javíttatni akarod, kérdezz meg más konzolboltot. Bár a golemkonzol nem bolt, és ők nem wadarr, de azt írják h vállalnak 3 ledes hibajavítást is. Vagy esetleg kérdezz körbe más konzolboltot.
Amúgy ha 20-ba beszámolják, magát a gépet akkor szerintem cseréld be, az legalább zsír új Arcade. Mondjuk azt nem írtad h csak magát a hibás gépet vagy az összes tartozékkal együtt mondták a 20-at... Mert ha utóbbi, akkor inkább add el külön a cuccokat, aztán 50 körül vagy jó esetben alatt már vehetsz Arcade-ot.
-
late
tag
válasz
ellington #9166 üzenetére
R.I.P.
Nekem is kb. 1 hónapja halt be a Core gépem, de Waderr fajta javítás már nem tudta orvosni, alkatrészként adtam el itt a forumon.
Most egy új Arcade gép boldog tulajdonosa vagyok + régi gépből megmaradt HDD, no flash, viszont van live, sok demo, meg eredeti gamék. -
bwoay
nagyúr
válasz
ellington #9068 üzenetére
én inkább csak kevesebbet nézem a TV-t. az a környezetnek,
meg nekem is jót tesz
meg azért az tetszik, hogy ezek a kütyük egy idő után tényleg elfelejtik az időt,
mert úgy vannak tervezve, hogy folyamatosan vehetnek fel némi áramot.
azt persze sosem fogom megérteni,
miért nem szedi le mindegyik a pontos időt a teletextről.
az asztali DVD-íróm valahogy megoldja, pedig attól várnám el a legkevésbé -
bwoay
nagyúr
válasz
ellington #8474 üzenetére
hát nem is földhözragadtságnak, inkább realitásnak mondanám azt,
amiből a Skate-ben nagyságrendekkel több van.
ha csak azt nézzük, hogy a Skate-ben folyamatosan hajtani kell,
meg kell tanulni olliezni, kickflipezni, stb, mindezt jól időzíteni...
TH-ban elég egy gombkombót megjegyezni,
de a Skate-ben megnézem azt, aki 5-ből 5 laser flipet,
vagy inward heelflipet bead!
(ilyen is van biztosan, csak jó sok gyakorlás kell hozzá).
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest