- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Üdv
Van egy eladó X360 Arcade-om, ha érdekel valakit a hírdetések közt megtalálja.
-
Vekiboy
tag
Üdv mindenkinek.
Van egy eladó eredeti Gta 4-em ha érdekel valakit. Full karcmentes minden megvan hozzá.
Bocs, az offért akit nem érdekel ne haradusjon.
Hali
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #11679 üzenetére
Látod ebbe igazad van, de mivel vettem egy x360at már nincs pénzem bowlingozni....
régebben jártam, de 3000 forint egy óra így mostanában hanyagolom, marad a konditerem meg darts itthon...
-
Vekiboy
tag
Valaki nem tud bowling játékot 360ra?
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #11620 üzenetére
Ja mert van olyan megoldás is? Álgarizás?
-
Vekiboy
tag
Én is pont a környezetvédelem miatt írtam az akkut. Két db 2500 akkuval szerintem elég sokáig megy a dolog, aztán legalább nem kell pakolgatni a kábeleket. Az tölthető, nem kell cserélgetni. Én vettem még egy gyári wireless controller edigitalban, szerencsére ahhoz is energizert adtak. Haverom olcsó ratyi elemmel használja neki is elég gyakran lemerül..
-
Vekiboy
tag
Szerintem azt meglehetősen rosszul tennéd. Nagyon jó a vezeték nélküli kontroller, nekem amióta megvan a box, az az elem van benne amit adtak hozzá (mondjuk szerencsére energizer, nem teszkó' gazdaságos ) és még mindig félig töltött állapotot jelez.... Pedig csak a gta 4-el 19 órát játszottam... És akkor ott van még a fight ninght 3, forza 2, pgr 3..... Szóval szerintem nagyon jól bírja, de megéri venni hozá tölthető pl energizer 2500as akkukat.
-
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #10682 üzenetére
Off:
Nem vagyok az a kötöszködős típus, tehát légyszíves ne akard megmondani, hogy milyen célból kifolyólag írtam. Megváltó szerepet meg még ennyire sem akartam vállalni, csak épp valamelyik nap beszéltük, hogy milyen jó lenne ha elkotródnának a warezos emberkék más fórumokra. Ha a gta 4 megjelenése előtt a játékmenetről beszélőkre rászolt a mod, hogy majd a megjelenés után dumálják meg a dolgokat, akkor úgy érzem ez is megérdemelne ennyit. Vagy akkor törölni kéne a topic nevéből a warezra vonatkozó dolgokat. Ennyi, részemről lezárva, egyébként szólásszabadság van, felőlem mindenki azt ír amit akar...
Üdv
-
Vekiboy
tag
válasz
30z.Samu #10621 üzenetére
Na az hatalmas. Elvittem a csajt a bárba, ahol lehet dartsozni is, aztán Nico barátom nem berugott mint a fene???.... Alig bírtam elmenni az autóig. Sajna eltünt a verda a sikátorból, amit otthagytam, ezért lopnom kelett újat.... Féltem , hogy a csaj mit fog szólni hozzá, de odamentem egy parkoló üres géphez Nico bekönyökölte az ablakot a csaj meg betérdelte az ő oldalán lévőt........
Az is poén amikor kijön a mentő egy sérülthöz és a mentős faszi újraélesztés közben, szentségel és nyomja a sódert, hogy "maradjon velem" stb..... Az internetkávézóban voltatok már?
Köszi a "galambos" infót!
Itt egy elég jó térkép a gamehez (amit adtak a játékhoz az töredékét sem tartalmazza az infóknak):
[link]Ja és mint már leírtam én is megvettem az eredetit (úgy érzem ha valami akkor ez a játék megérdemli), popup jelenséggel én sem találkoztam, viszont van, hogy lassabban húzza fel a házakra az éles textúrákat. Benq meghajtós arcadeom van. A játék meg fantasztikus, nekem pl a zenéi is nagyon bejönnek!
-
Vekiboy
tag
Valaki meg tudja mondani mit kell csinálni az arany "aurában" lévő galambokkal? Mert találtam egyet a tengerparton de fogalmam sincs mi a teendő vele.....
Az intro zenét végre megtaláltam, úgy rémlik valaki kérdezte ki az előadó és mi a cím: Michael Hunter - Soviet connection
-
Vekiboy
tag
Aki nem olvasná, most találtam. Bocs a duplázásért.
-
Vekiboy
tag
Basszus, nyomom a fight night 3-at, 19 meccs 19 győzelem, 19 KO
Most az egyik csóka majdnem levert, egyszer le is padlóztam.... Tiszta izgalmas a game, pedig nem vagyok box fan, mindenkinek merem ajánlani.
Kérdés attól aki játszott már vele: Lehet egy gépen ketten egymás ellen nyomulni?Gamekapcson kívül nem tudtok oldalakat ahol x360 játékokat tesztelnek? Magyar érdekelne. Köszi!
-
Vekiboy
tag
Gta 4-ben most vagyok 9.6 %-nál 272 perc elteltével.... Hatalmas poén, hogy lehet hívni a telón a 911-et....
Nekemtámadt egy dagydarab csávó, mert nekimentem, sikeresen lekéseltem aztán hívtam neki egy mentőt.....
Hihetetlen. A netkávézó is valami hatalmas poén... "rent a bit*h" !!!
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #10475 üzenetére
Ha másért nem is plazmat a fogyasztása miatt nem érdemes venni.
-
Vekiboy
tag
Teljesen igazad van! Én sem értem a dolgot, bár szerintem, ha sűrűbben járna moderátor akkor javulna a dolog, de magyarországon nagyon menő a warez.... Egyik unokatesóm amcsiban él, és ott azért osztják az embert ha nem eredeti cuccot vesznek/használnak, itthon meg azért cikiznek ha eredetire költessz.......
-
Vekiboy
tag
Az érdekes mert nekem is arcade változat van (nincs és nem is lesz hozzányúlva), és van benne textúra probléma. Szerencsére azzal (még) nem találkoztam, hogy totálra törrném az autót azért mert nem rajzolt ki egy oszlopot vagy akármit, de olyat látok, hogy pl egy ház textúrái mosottak, kb mint egy 10 évvel ezelőtti játék, és kb 2-3 mp után rajzolja ki szépen a ház külsejét. Amíg nagyon durvával nem találkozok addig, nem veszek winyót.
A Forza 2 tényleg nagyon baba játék, végre van bmw!
Bár azért az sem semmi, hogy beleraktak 350 autót.....A pályák tényleg kicsit elnagyoltak (576 konzolban írták, és szerintem is), és lehetnének változatosabbak is.
-
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #10385 üzenetére
Szaggatást szerencsére nem tapasztaltam.
-
Vekiboy
tag
No. Gta 4: Sajnos szembetalálkoztam azzal a problémával amiről beszélgettünk az arcade-dal kapcsolatban. Szerencsére annyira nem dúrva mint amit a linkelt videón látni, de szerintem elég gáz. A grafika szép, de az élek ricegősek. Maga a játék HATALMAS. Hihetetlen hangulata van. Ja ami nem tetszik nekem: az autók "lengedezése"... Olyan mintha nem lenne bennük lengéscsillapító, csak rugó....
-
Vekiboy
tag
Na egy órán belül megyek az 576 shopba egy gta 4-ért, és megpróbálom eloszlatni az arcadeosok félelmét, ha már senki nem teszi meg.
-
Vekiboy
tag
Na de milyen a gta 4?? Vagy azért nem ír senki, mert mind azzal játszotok??
-
Vekiboy
tag
OFF:
Bocsi de ha tudnál olvasni akkor látnád, hogy leírtam Samsung, sony, jvc szervízben dolgozom..... (szeged, transcommers kft ha érdekel valakit, vagy csak a hitelesség kedvéért, és nem felvágásból írogatom le)
Ma a tv-s kollega elmondta, hogy többek között mi a baj. A samsung kb 2 év után ráhagyja az alkatrészek gyártását az adott típusokhoz. Aztán hoppá, nincs alkatrész, nem nagyon lehet javítani... Ameddig működik addig nincs baj, de szerintem nem is írtam olyat, hogy a samsung hűűű de sz@r.... Nekem is van pár samu kütyüm.. A sonyhoz van alkatrész, javítható csak éppen drágán. Ez van. Mielőtt leállsz kritizálni kétszer olvasd át amit írtam légyszíves, mert én mindig megpróbálok, nem légből kapott hülyeségeket megosztani az emberekkel, hanem tapasztalatokat, vagy éppen kollegáim tapasztalatait. -
Vekiboy
tag
válasz
(Kolombusz) #10160 üzenetére
Samsungot nem nagyon ajánlom. Egyszer már leírtam miért. Sok a baj velük, és a garanciális szervízelés sem valami korrekt (nem a szervízek részéről). Na a lényeg, sony, samsung, jvc szervízben dolgozom és nekem azt javasolta kollegám, hogy inkább vegyek sonyt, pl: Sony KDL-32S3000, Sony KDL-32P3000, Sony KDL-32U2000 32"-os és 149-169 között lehet kapni. Nagyon jó képük van, és nincs velük sok gond, pedig abból is elég sokat vesznek.
-
Vekiboy
tag
válasz
Mákos7észta #10038 üzenetére
Akkor inkább konzolstudio.hu, náluk 6990-.
-
Vekiboy
tag
válasz
proper #10019 üzenetére
Okés, megvan, sikerült a móka. Köszönöm a segítséget, és bocsánat az értetlenkedés miatt. Nem tudtam, hogy mindig az adott megjelenítőhöz tartozó beállításokat hozza, tehát tv-nél pal50, pal60, monitornál meg a felbontások.
Mégegyszer köszi!
hocika: megvan, csak át kellett nyomni tv-re és ott beállítani (egyébként ezt nem kicsit hülyeségnek tartom, de ez van)
-
Vekiboy
tag
válasz
hocika #10012 üzenetére
Akksit lehet tenni bele? Mármint pl 2500-as energizer akkukat? Csak mert azok 1,2V-on mennek, az elemek pedig 1,5V-on. Vagy semmi jelentősége?
Proper: milyen formában lehet állítani 60 Hz-re? Úgy értem melyik menüpont alatt? Mert én leírtam, hogy mit tudok állítani a display settings opció alatt, ott erre utaló beállítást nem találtam.
-
Vekiboy
tag
A vicc az, hogy a monitorom 60 Hz-et ír, ki ha lenyitom a menüjét..... Nem értem. De egyedül a feeding frenzy csinálja. Na nem mintha meghalnék e játék nélkül csak épp idegel, hogy mi van ha más is csinálni fogja..
borix:
Szerintem nagyon szép a képe, de ugye a monitor egy tök alapkategória. A bevilágítás csak full fekete képernyőnél észrevehető, ilyen meg ugye ritkán fordul elő... A színek jók, a képfrissítés sebessége jó, egyszóval nekem kielégítő a minősége. Persze egy hdtv-n biztos még sokkal jobb lenne 9x, 1xx centin pl. -
Vekiboy
tag
Valaki az én problémámra nem tud megoldást?
-
Vekiboy
tag
Egy 22-es Samsung 223Bw monitoron nyomom. Beállításoknál meg van a felbontás, a képformátum (wide vagy sima 4:3), meg még egy beállítási lehetőség. Két napja van meg, még nem olvastam a leírását, lehet most előveszem.
Skynet258:
Sikerült elolvasnom. Nem gond, te is meg én is rosszul vettük le a dolgokat. Ezennel bocsánatot kérek, de most sem én voltam az aki az iq-dat kritizálta. Üdv -
Vekiboy
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Az arcadeos lemezen lévő feeding frenzy nevű játék nem indul el, kiírja, hogy állítsam pal 60-ra mert nem támogatja a pal 50-et... Na most ezt ugye a beállítások, display beállítások alatt kéne megtennem, de sehogy sem sikerül... Béna vagyok, ez van.
-
Vekiboy
tag
válasz
Skynet258 #9973 üzenetére
Nos: amikor válaszolok valakinek tudtommal csak az az üzenet jelenik meg amire válaszolok. Így a nevedet nem láttam, amikor írtam. Sebaj. Nem is akarok ezen vitázni, felesleges. Csak te meg minden hozzászólásodban kritizálsz valamit. Ha szerkesztés alatt lenne törlés, nem lett volna két hozzászólás 3 másodpercen belül.
Na mindegy béke, kritizálj nyugodtan.Egyébként router.....
(tudod van az a kis gomb amivel lehet szerkeszteni)
-
Vekiboy
tag
Az első hozzászólásomat kétszer küldte el. Mivel törölni nem tudom így lett belőle mosoly jel..... Azt hittem az eddigi hozzászólásaimból kiderült, hogy nem csak tölteléket írok....
Ezt már nem neked írom, csak nem jegyeztem meg a kedves user nevét:
A valahogy előre kell lépni rangban szöveggel meg el lehet távozni messzi vidékre mert nem 5 éves vagyok, ne magadból indulj ki......
-
Vekiboy
tag
Nem csak elméleti alapon, de egyelőre csak az árnak kérdeztem utána. Nagy mennyiségben nem tudom ide tudja e adni ennyiért, mert ha nekem kell akkor okés. Szerintem azért pár darabot biztos tud adni ha kell. Nekem még ráér. De ha gondolod szívesen megkérdezem amint beszélek vele.
-
Vekiboy
tag
-
-
Vekiboy
tag
Tiszta poén, hogy vannak benne olyan gépek is mint a 2es golf, meg a corrado vr6. (nem volkswagen fan vagyok de akkor is). Én is tegnap vettem a boxot, és a fn3-al nyomultam 4 óra hosszát.
A forza 2 irányítása milyen?Szerk: Martin gyerek az valami hatalmas p*cs.... Eléggé el van telve magától... Én nem olvastam a konzolt, de most megvettem a 2006-os évfolyamot 990-ért, és néha szó szerint felidegesít ahogy és amiket ír. Flegma, nagy az arca, pedig szerintem anyuka/apuka pénzeli/pénzelte és azt hiszi magáról, hogy ő a király.....
Szerintem már nem éri meg pc-re költeni ha játszani akarsz rajta: egyrészt a fejlesztők is inkább a konzolokat tekintik elsődlegesnek, és amilyen ütemben fejlődik a számítástechnika azt egyszerűen a magyar pénztárcákkal nem lehet bírni. (max ha sokat összelopkodsz belőlük
)
-
-
Vekiboy
tag
válasz
spammer #9908 üzenetére
Pro street-ben alapból king fokozatra kell állítani a dolgokat, mert akkor nincs bekapcsolva a sok segítség és jobb a dolog. A füst túlzó, aki már volt gyorsulási versenyen az tudja. Még bmw-s gumifüstöltetés közben sincs annyi füst mint pro streetben.... Kicsit rajolni akartak vele a srácok de átestek a ló túlolalára..... Pedig nem nézne ki rosszul, meg végre volt benne bmw...
-
Vekiboy
tag
-
Vekiboy
tag
konzone.hu, konzolstudio.hu. (ha a kérdés xbox-ra vonatkozott
)
Na megvettem a gépet.
Két óra tapasztalata:
-a drive tényleg elég hangos, de ha nem néma csöndben vagy akkor nem zavaró
-a konttoller szerintem hibátlan!!!
-a project gotham racing 3 csalódás volt nekem grafikailag, pl a kocsik szélei tiszta ricegősek (recések), a fák ratyin néznek ki
-a fight night round 3 nagyon kajak, iszonyat jó vele játszani (köszi a tippet)Ja meg kaptam ajándék woodie gyári előlapot, ha valakinek esetleg kellene írjon, én még ki sem bontottam.
-
Vekiboy
tag
Jó csak van egy x2 4800+, 4 gb geil black dragon 800 Mhz-es ram, asus 8800 gts 320 mb, gépem és van olyan játék ami már élvezhetetlenül belassul, ha szépen felhúzom a grafkót... Ez gáz szerintem én többet nem költök pc-re. Ha az x sem lesz frankó akkor meg ott a psp-m aztán azzal tolom a gameket.....
-
Vekiboy
tag
válasz
spammer #9848 üzenetére
Akkor megkaptam a választ! Hiszek nektek marad a FN3. Mindkettőnek leszedtem a bemutatóját gametrailers-ről, csak nem bírtam dönteni.
Gta 4-et előrendelte valaki? Hihetetlen mekkora game lesz ha minden igaz.
Délután végre megyek megvenni az X DOBOZT!!! Basszus de várom. Kíváncsi vagyok a grafikára, pc-hez vagyok szokva. -
Vekiboy
tag
Melyiket vegyem, ajánlatokat, tippeket várok (csak ez a kettő játszik): Fight night round 3, vagy def jam icon?? Segítsetek!
-
Vekiboy
tag
válasz
Ticsike #9760 üzenetére
Várom persze mint a megváltót. Most úgy alakult, hogy elegem van a pc-re költésből... Vettem jó vga-t 4 hónapja most már van ami akad rajta.... Így most lesz a psp és pc mellé egy box. Remélem jó lesz. Nem akarom flasheltetni. Az első játék pedig a pgr 3 mert viszonylag jó áron volt mediaban.( 4990) Forza 2-t akartam de sehol nem találtam jó áron.
Az X230-at csak ajánlani tudom én is nagyon frankó cuccos az árához képest pedig még inkább az!
-
Vekiboy
tag
válasz
Ticsike #9754 üzenetére
Hali. A kábelt még nem volt szerencsém kipróbálni (csak pénteken veszem meg az x-et, de az 576 shopban ajánlotta a srác mert ő is pont ugyanilyet vett, én neki is működik frankón. Egyébként speedlink "márkájú" a psp-mhez is van ilyen márkájú cuccom, azzal semmi baj nem volt (autós töltő és adatkábel) Nekem a logitech x230-hoz adtak gyárilag egy kis kábelt aminek az egyik fele 3,5-es jack aljzat a másik felén meg van a két db rca bemenet. Szerintem ilyen kábelt/átalakítót is kapsz külön. Mediaba bemész és megkéred valamelyik csókát, hogy adjon olyan kábelt aminek az egyik végén van 3,5-es jack bemenet/aljzat (ahogy jobban tetszik) a másik vége pedig stereo rca-ban (szintén aljzatok) végződik. Megveszed a vga kábelt, aminek van két rca dugója, egy vga csatija meg egy x-hez való dugója. Az rca dugókat rádugod a kis kábel átalakítódra, a jackes felébe bedugod a fülest/hangszórót a többi meg adja magát.
Remélem nem zavartalak még jobban össze.Üdv
-
Vekiboy
tag
Hát igazándiból, a samsungokat nem szeressük' mert raklapszám kell őket bevinni javítani (pedig nekem kűlsőre samsung tetszik leginkább). Sonyból egy típust javasolt 82 centiben (nem tom már melyiket, de szívesen megkérdezem). Grundigokat dícsérte nagyon (gondolta volna a tököm, hogy azok jók) De pénteken megkérdezem nektek és írok konkrét típusokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest