- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
válasz
p_milan #28604 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy én vagyok a hülye, aki pontosan odaért a megbeszélt időre és helyre egy másik városból, és várt téged 20 percig, nem te, aki addig oda sem megy a megbeszélt helyre amíg nem hívják, és erre utalást sem tett előzőleg semmilyen formában.
Az meg hab a tortán, hogy még átmész ebbe a személyeskedő stílusba... -
HaroWerks
senior tag
Egy kis érdekesség p_milan fórumtársról:
Megbeszéltük privátban, hogy megveszek tőle egy xbox játékot, náluk találkoztunk volna, a házuk alatt a bejáratnál.
Nekem innen Budaörsről az kb 40km-es út (szerencsére bringával mentem, így nem buktam a benzin árát).
Szerda 18:30-ra beszéltünk meg, 25-től 45-ig vártam rá, sehol senki (én nem hívtam, sajnos csak 30 Ft volt már a kártyán, ezt az utolsó 1 perc beszélgetést pedig nem ilyen hülyeségre fogom elverni az otthonomtól 20 km-re, a város másik végében).
Mint este kiderült, végig otthon volt, és azt várta, hogy még én hívjam fel ha ott vagyok, hogy méltóztasson lejönni.
Privátban nem szólt előre, hogy ha ott vagyok hívnom is kell, az akkor megint más dolog, de így, hogy erről nem szólt semmit, és várja, hogy én hívjam, mert addig nem fog lejönni, ez csöppet érdekes hozzáállás.
Találkoztam már a 8 év alatt kb 150 emberrel üzletelni, de még soha nem volt ilyenre példa, hogy van egy megbeszélt fix időpont, és addig nem jön oda valaki amíg fel nem hívom, hogy én már ott vagyok. Másokkal akkor szoktuk megbeszélni, hogy rácsörgök, ha nincs fix időpont, csak annyi, hogy x és y óra között megyek valamikor, aztán jelzek ha ott vagyok.
Utána 19:00-kor még találkoztam mással is innen a fórumról, természetesen ő ott volt ahová meg lett beszélve, nagyon korrekt volt.
Az egyetlen tegnap esti üzenete (amiben leírta, hogy otthon volt, és miért nem hívtam) óta pedig arra sem méltat már, hogy privátban válaszoljon, legalább annyit, hogy bocs.Persze mit vár az ember egy olyantól, aki arra is lusta, hogy lejöjjön a házuk bejáratához, vagy legalább kinézzen az ablakon, hogy van-e a kapu előtt valaki...
-
HaroWerks
senior tag
Pedig egy Falcon lehet, hogy jobb választás
A Jasper változatok hullanak keményen ramhibával."Egyébként a jelenleg legmegbízhatóbb alaplap amit kapni lehet a Falcon V2-es. Azt keressétek mert a Jasperre már megint visszarakták a 8 db ramot és forrasztástechnológia is még gyengébb lett."
"Nem kell ahhoz semmit mondanom, hogy kiderüljön, hogy ez a Jasper sem igazán sikerült jól. Hozzánk is többet visszahoztak már és mások is panaszkodnak szóval adok neki 1-2 hónapot amíg rájönnek az userek, hogy mi is a helyzet ezzel."
Wadarr írta egy másik fórumon, szervizelés terén kevés tapasztaltabb ember van nála idehaza
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Djuree #28541 üzenetére
Ez egy egész jó írás a témával kapcsolatban: Hogyan ismerjük fel a Jasper Xbox 360-at?
-
HaroWerks
senior tag
Nem hittem volna, hogy kb 2 hét konzolozás után furcsa lesz PC-vel játszani.
Kényelmetlen és fura volt a billentyűzet, az egér még elmegy, de hiányzik a rezgés -
HaroWerks
senior tag
Van néhány eladó eredeti Blu-ray filmem ([katt ide]), elcserélném őket eredeti XBOX / XBOX 360 játékokra, akit érdekel valami az írjon
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Xirtam #28329 üzenetére
Nem nagyon szoktam vadulni vele.
A LS már dobozból kivéve kattogott, a RS meg tegnap kezdte a beragadást, Bioshock demo közben vettem észre. Az a baja, hogy ha jobbra elmozdítom kb 1mm-t akkor abban a helyzetben marad, nem megy vissza középre, így meg egy FPS-ben lassan, folyamatosan fordul jobbra. Ha 1 mm-nél tovább mozdítom el, akkor már visszamegy középre rendesen.
Este játszottunk haverommal pár órát, akkor úgy tűnt működik a RS rendesen, lehet, hogy megjavult -
HaroWerks
senior tag
Megoldódott a (#28145) hsz-ban leírt dolog.
Megjött a monitorom a szervizből, most, hogy működnek rajta a gombok tudtam állítgatni, az "AV Mode" be volt kapcsolva és emiatt lett rusnya a kép, úgy nézett ki vele mint ha nem natívban ment volna, kicsit be is zoom-olt a képbe, és a színeket is teljesen elrontotta.
Most nagyon szép éles a kép 20 centiről nézve is, így már szuper ez a konzolMost viszont a controller kezdi megadni magát, a LS kattog, a RS meg az egyik irányba mindig beragad, egy FPS-ben nagyon idegesítő, elfordul magától jobbra az emberem
-
HaroWerks
senior tag
Hehe
13 év PC után nehéz átszokni, ennyi az egész.
Nem bántam meg, hogy megvettem, összességében nagyon tetszik, jó rajta játszani.Szegénykém holnap megy le a régi 62 centis CRT TV-hez 1-2 hétre, a monitort délelőtt vinnem kell szervizbe, meghaltak rajta az érintőgombok.
Egyik nap próbáltam már az említett TV-n, szerintem CRT-n is nagyon szép -
HaroWerks
senior tag
válasz
CosmoBacsika #28146 üzenetére
Nem igazán az AA-ra gondoltam, hanem, hogy részletszegényebb, homályosabb a kép.
Csináltam 2 képet:
Red Alert 3 - PC (1920, minden maxon, de AA&anizo nélkül)
A többi játéknál nem ennyire vészes a dolog, de azoknál is látható.
Szóval ez ilyen, vagy én rontottam el valamit? -
HaroWerks
senior tag
Sziasztok!
Szerdán megvettem életem első konzolját (X360 Premium 60GB), mondhatni hirtelen felindulásból, kb csak 2 hete találtam ki, hogy kellene egy konzol, előtte sosem voltam oda érte.
13 év PC használat után még nagyon furcsa ez az egész.
A controller-es irányítás mellett az nagyon fura, hogy közelről nézve sok játék úgy néz ki, mint egy pc-s játék kb 640x480-ban (pl RA3, ez eddig a legrondább közelről), távolabbról nézve viszont már nagyon szépek. Ez normális, hogy ilyen? (a megjelenítő jelenleg egy 24"-os 16:9 FullHD monitor HDMI-vel összekötve, Dashboard-ban 1080p és Expanded van beállítva).
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest