- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Ricsard #24801 üzenetére
Azt sajna nem tudom, hogy mi az ami akciós ott, DE nem nagyon érdemes ott vásásrolni mert nagy drágaság jellemzi őket. Játékok is horror áron vannak
MÁS: Gondolkodtam sokat az új gép vásárlásán, ugye hamarosan esedékes is lesz.
60 guriga a pro és 70 guriga az elite, de max 72-73K.
Ha abból indulunk ki hogy 60a pro és hozzá van a 60as hdd és plusz 10K-t hozzáteszünk annyiért már "dupla" nagyságú hdd-t kapot és az szerintem jobban megéri. Ami amúgy meg 34K külön. És ha Arcade packot veszünk az is 45,9 K +34K a hdd az már majdnem 80 guriga...És akkor még fekete is a dologSzóval jobban megéri szeritnem egyből elite gépet venni aki megteheti.
-
sch_a
addikt
válasz
Ricsard #21886 üzenetére
Hát én sajnos vidéken lakok, konzolok szempontjából eléggé eldugott helyen, 50km-es körzetben nem tudok ilyennel foglalkozó üzletet.
A boxot megvettem egy multiban, már csak játék hiányzik hozzá. A konzolvilágnál találtam a legolcsóbban olyanokat, amik engem érdekelnek. Vasárnap meg is rendeltem, aztán nem hozták, nem hozták... próbáltam hívni őket, küldtem e-amilt.. Majd kiraktak egy hírt a weboldalukra, h annyi megrendelésük van, h nem tudják vállalni az összes kiszállítását az ünnepek előtt, és h írjon mailt akinek húzódik a rendelése. Nos én írtam, 1 órára rá már hívtak telefonon, azt mondta h feladja a csomagot, másnapra ott van. Aztán jött a hír h pénteken zárva vannak, a csomagok is késnek
Csak remélni tudom h ideérkeznek vmikor -
Kasza08
őstag
válasz
Ricsard #21895 üzenetére
konzolok szervízét én is tudom ajánlani, laza, rugalmas, és jófejek az eladók. Korrekt bolt, jó árakkal. Én a 60GB-s promat 62-ért vettem egy CoD4-el. Egy bontatlan GOTYE CoD4-et nem nagyon láttam még 7-ért (mert hogy 55k a sima konzol), főleg nem boltban. Jah, és a megunt játékokat beszámítják
másik a platinum shop, én ott vettem a rock bandemet, szerintem bizalommal fordulj oda te is a GH-t illetően. Jófej az eladó, jól elbeszélgettem vele a Sziget fesztiválról, ő is volt. Mondta, hogy a Rock Band-eket tőle vitték az EA-s csávók a szigetre. 3db-ot vittek, abból 1 dobot majka baszott el
Überkonzolról is jók a vélemények, ott még nem jártam.
-
mad1
veterán
válasz
Ricsard #21895 üzenetére
Elmentrem hogy downgradelje a psp met a fia meg szepen kicserelte a kijelzomet Ez egy szemuveges 50es paraszt csavo.nem?...
3 pixelhiba nem kerul ra csak ugy....
En az olcsokonzol .hu t ajanlanam,tud a csavo,es mindent elotted csinal.Csak 1 baj van a varos szelen lakik. -
ithomas
őstag
válasz
Ricsard #21886 üzenetére
Gondolhatod....hogy nincs az az üzlet...aki képes lenne egy, a közvetlenül aranyvasárnap előtti pénteki napot elszalasztani...hacsak nincs valami egetverő nagy gáz a dologban.
Én amúgy a boxot vagy náluk,vagy a konzolstudioba terveztem megvenni,de most már teljesen egyértelmű hogy hol is fogom...
A másik meg az email...3 helyen is érdeklődtem (köztük itt is) pár napja a jasper lapos példányok felöl,egy teljesen kulturált normális levélben...ebből 1 helyről voltak hajlandóak legalább annyit visszaírni,hogy nincs..majd lesz.
Utálom ha semmibe néznek,és válaszra se méltatnak...főleg ha az ő üzleti érdekük lenne...de mondjuk mostmár érthető a dolog...jelenleg kisebb bajuk is nagyobb annál..
A másik "leszarom a fejed" üzlet a Multiformat volt...innentől kezdve lehet hogy olcsobb 2 db ezressel a PRO,ők is mennek a levesbe...ennyi. -
sch_a
addikt
válasz
Ricsard #21733 üzenetére
Vasárnap rendeltem onnan játékokat, de még nem jött meg. Próbáltam őket hívni, írtam e-mailt is... De még mindig nem tudom mikor jön meg. A visszaigazoló e-mailen üresen hagyták a kiszállítás időpontját is. Ráadásul az egyik játék árán azóta emeltek is, szóval most fogalmam sincs h kijön-e vagy nem, és ha kijön akkor milyen árral
-
zsocy
őstag
válasz
Ricsard #21501 üzenetére
Szia,
Nekem is GH3 wireless gitárom van, én magában vettem játék nélkül 16K-ért újan.
A Legends és az Aerosmith gitárja amúgy tökugyanaz, csak más az előlapja. Az meg cserélhető, lehet hozzá venni pár ezerért akármilyet. Szóval csak ezért ne vegyél Aerosmithet, a hardver ugyanaz.
-
tiv83us
veterán
válasz
Ricsard #21444 üzenetére
Hi,
Mind a negy GH: WT gitarnak a pengetoje fosott be, eleinte csak nehanyat hagyott ki, aztan mar sokat, aztan mar csak felfele lehetett vele "pengetni", aztan mar arra se.
Az eddigi legszivosabb a GH3 gitar, csak az meg olyan kis viccesen kicsike.Egyebkent a GH sorozatot annyira nem ajanlom, foleg nem az Aerosmith-et, eleg nagy csalodas volt.
Mondjuk ez szubjektiv, de nekem a Rock Band jon be a legjobban, minden heten 10-15 uj zene jon ki hozza, de alapbol is jo zenek vannak benne es nincs is feleslegesen agyon chartolva, csak azert hogy nehezitsenek a jatekon /lasd GH: WT/.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest