- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #27346 üzenetére
Hello
Eloszor is koszi tiv a nem elfogult valaszt, sajnos nem volt modom ps3 at kiprobalnom es xbox360... Egyszer kaptunk kolcson (xbox360) de nem jatszottam vele.
Mr.Grincs:
Azert necces a valasztas, mert van egy psp 3000-em, amirol azt olvastam hogy osszekotheto a ps3-mal. A hivatalos sony honlapon.Meg valamiert a sony fele huz a szivem 50 szazalekban.
Masreszt ott van az xbox olcsobb tobb a jatek. Nembeszelve a live-rol...(ps3 nal nem hallotam ilyen szolgaltatasrol hogy valamilyen jatekot multiba jatszani.) Ami viszont meg az XBOX fele huz hogy nem reg folroppent az a hir hogy MMORPG jatekot terveznek xbox ra LOTRO stb.... Elvileg nem fikcio hanem mar kesz teny es dolgoznak rajta... Talan ez lenne a nyomos ok az utobbi.
Design: Nekem kinezetre mind a ketto bejon xbox is feketeben, a ps3 is de inkabb feher szinben.
Jatekok: Hu hat teny hogy xbox ra sokkal tobb jatek van es jelenik meg.
Garancia: Hat en ugytudom mind a kettore jar de javitsatok ki hogyha nem igy van...Udv tacsk0
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Mit erdemesebb vanni ps3 vagy xbox360 at??
Udv tacsk0
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest