- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #29458 üzenetére
Mindig mozgásban kell lenni, menj minden fele, ott én is szívtam sokat
Jön egy nagy hóhér az elől menekülni kell amíg nem jön a helikopter. Menj föl a tetőre is meg össze vissza a területen, mert ott találsz lőszert kincset meg növényt amivel be tudod lőni magad meg a csajt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gege71.hu #29265 üzenetére
ezen egész sokáig lehet röhögni/dühöngeni,
attól függően, hogy valaki meséli neked, vagy veled történik.
mennyibe került és hol vetted?Grincs:
inkább a te gondolatmeneted fura.
A garancia a 3LED-es, fatális hibára vonatkozik, nem magára a hűtési rendszerre.
Ha megsütöd a géped, de nem 3LED-del jelzi, hanem csak 2-vel,
akkor simán bukod(jan):
az tetszik, hogy xbox dobszetet keresel, amikor meg belinkelik,
rákérdezel, hogy ez akkor csak boxhoz jó?
igen, miért, mihez szeretnéd használni?
GH-n kívül Rock Band is megy vele, sőt, RB-hez van másik dobszet,
meg még az utángyártottak, de ilyesmivel nemigen fogsz találkozni.
Rock Bandben van lehetőség arra (tudtommal), hogy saját zenéidre dobolj. -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #29244 üzenetére
#29244-re ill elotte lev problémafelütésre ha valakinek van még ötlete akkor szívesen várom!
Voltam a boltban, ott s eműködött, de a szállítmányból kivettek még 1et, az se volt jó. Pontosabban nem latja az eszkozt a box.
Most varom a hivasukat, hogy kideritsek az adapter(ek)kel van e a gond vagy valami rém egyszerű dolog amin(mostmár elég sokan) átsiklunk.gege
-
bwoay
nagyúr
válasz
gege71.hu #29244 üzenetére
az a baj, hogy most nem tudok beszállni a hibakeresésbe,
mert pont ma adtam kölcsön egy cimborámnak, és álltam át kábelre.próbálj ki több USB portot, ne csak a hátsót.
nálam volt olyan gond, hogy hátul nem is működött, mert a TV,
ami felette van, annyira leárnyékolta. fogtam egy USB hosszabbítót,
és kihoztam oldalra, így legalább látom a LED-et is,
és ha piros, akkor valami nem kóser.ja, még annyit, hogy nálam asszem nem is látta meg a hálózatot,
pedig nincs rejtve az SSID, viszont mikor beírtam,
meg a kulcsot is, akkor ment minden. Tehát amit írsz,
hogy kidobja a hálózatok neveit, na ilyen sose volt -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #28042 üzenetére
Van némi magyar vonatkozása is a játéknak. A játék karakterének megalkotását a második világháborúban titkos ügynökként munkálkodó Violette Szabó inspirálta, férje magyar származású volt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Violette_Szabo
45 februárjában intézték el a németek. -
K3NZO
senior tag
válasz
gege71.hu #27787 üzenetére
Live regisztráció. Ezen az oldalon minden le van írva, ezt a tutorial-t kövessétek és minden menni fog. Fontos jó címet megadni mert a rendszer az alapján lokalizál, és állapítja meg, hogy csatlakozhatsz e LIVE-ra vagy sem. De minden le van írva az fent említett címen.
-
breetai
aktív tag
válasz
gege71.hu #27785 üzenetére
Hi! A LIVE szolgáltatás hivatalosan Magyar honban nincs/nem elérhető. A gond az ha a LIVEkontodnál nem egy legalább ausztriai vagy amerikai ... (ahól van LIVE) címet adtál meg hanem a valodit/magyart NEM IS FOG BEENGEDNI.
A megoldás az, hogy módosítod a lakhelyed stb-t az adataidnál azt már live is vagy. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #27383 üzenetére
Igen attól felejti el az időt hogy kihúzzátok a konektorból. De ha van router a közelben vagy a nem közelben és veszel vagy elér a gyári utp kábel és össze van dugva a boxxal a router akkor már nem felejti el az időt mert ahogy bekapcsolod a vasat azonnal frissíti a dátumot és az időt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #27318 üzenetére
Pendriveomat felismerte ami 2Gb os. A 8Gb os Ipod ot is felismeri és a mobilomat is felismerte USB kábelével SonyEricsson V630i a telefonomba 2GB os memóriakártya van. És a képeket és a zenéket is simán viszi.
Ajánlom az acsivadászok figyelmébe a GTA 4 be a 200 galamb levadászását. 50G-t lehet érte szerezni. Tegnap megcsináltam. Hát nem volt egyszerű. Nagyon eldugott helyeken volt pár db galamb. Az a titka, hogy ne rontson egyetse az ember hogy amikor a játszol a játékkal nem nagyon kéne lelőni a galambokat vagy, ha igen akkor érdemes felírni, hogy a térkép és a videó alapján azt a helyet már kis is hagyhatod. Eléggé idegörlő az egész
A youtube on náéztem hogy hol vannak el rajtva a galambok, amiket nem találtam meg elsőre.
-
sch_a
addikt
válasz
gege71.hu #27041 üzenetére
Öcsém, aki hasonló korú, a Lego Indiana Jones-al és a Kung Fu Pandával játszott sokat, meg a Burnout Paradise is tetszett neki
Amit én gondoltam neki, h majd a Viva Pinatával el lesz, nos hát az nem jött be neki, mondjuk ahogy belenéztem nem csodálom...
(amúgy a Legon Indiana Jones + Kung Fu Panda eladó h egy kis reklámot is csináljak magamnak
)
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest