- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
de gondolom csak akkor tiltja le ha neten nyomulok
mindenesetre jó tudni h lehet használni más vinyóval
gondolom kisebb forrasztásokkal lehet megoldani
azt esetleg nem tudod h mekkora amit elkezel?
van egy 80as is meg 1 terrás is
át szeretnék pártolni konzolra
meguntam h mindig gépet bővítek
csak még 1-2 dolognak utána akarok nézni
pl ez a linux dolog engem nagyon érdekelne
esetleg hálózatba kötött vinyót látja?
kicsit sokat kérdezősködök tudom
filmnézésre is szeretném használni
azt tudom h a régi boxra ráment az xmbc, de azt nem tudom h a 360-ra is rámegy-e -
szaszlaci
addikt
Az nem jó, ha a kép is fagy, akkor VGA/CPU adhatta meg magát. (Illetve a forrasztásuk)
Beviszed mondjuk a Konzolvilágba, ott van a Váci úton az Árpád-hídnál.
Ott megmondják, szerintem ők is tudnak újragolyózni. Ha megvan add el!sch_a: próbáld ki ezeket az infiniumokat, jónak tűnnek nagyon. De Duracellel sem foghatsz mellé, egy ezresér megvan a két darab.
-
Xirtam
veterán
Hello! Én kitoltam 1000/1000 re ezt a remek játékot!
Mikor repülnek feléd mindig kettéválnak egyik balra a másik jobbra megy! Vagy elszaladsz balra / jobra vagy középen jókor időzítesz és villámcsapásal megölöd őket! Ilyen egyszerű! Majd utána ha elfogytak az X járművek utána a csillagrombólot erővel kell lezuhantattni, de megint jönnek majd ilyen X gépek akkor megint ugrasz aztán villám!
További kérdésed van a jtáékkal kapcsolatban csak szólj!
-
Mr.Grincs
veterán
Pl amit érdemes megvenni az a Call of Duty 3, nem azért mert pont van eladó nekem, hanem mert tényleg alap kultuszjáték
Burnout Revengere gondolsz vagy a Paradise ra? nekem szintén megvan a Revenge az is jó, elég jó áron hozzá lehet jutni a játékokhoz újjonann. De nállam egyben 6K
Aktív témák
- Mobil flották
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest