- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
don_peter #49092 üzenetére
ui: A régi Boxra gondoltam azon nincs wifi! Heee
Beépített nincs, de venni lehetett hozzá természetesen
(#49093) Rebell: Ha már szóba került az 50K, a router meg a vásárlás, akkor biztosan inkább rászánnék még egy 15K-t, és vennék 65-ért egy Slim-et, mert ha az 50K-s Elite-hez wifi-vevőt is akarsz, akkor ugyanott fogsz járni árban.
-
Morden24
nagyúr
válasz
don_peter #49029 üzenetére
Itt egy cikk, olvasd el, de amúgy első kézből származó infóm nincsen
-
Djuree
félisten
válasz
don_peter #48971 üzenetére
a street figher nem mindenkinek tetszik a nagyon szines rajzfilmes grafja miatt. nekem sem tetszik...
virtua meg a suol calibur pedig nagyon jók, elég ha csak az értékeléseket megnézed
sőt mindkettő nagyon hosszú ideig leköt, vannak küldetések, karaktercsinálás stb, nincs 2 ugyanolyan csata köszönhetően a millió kinézetnek...én mind a 2-vel rengeteget toltam... -
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #33484 üzenetére
Nem, nem így van!
Úgy írom, nem von el hőt az áramló hidegebb levegő a hűtőbordától.
Tehát nem csökkenti tovább lényegesen a hőmérsékletét.
De mivel nem fűti már semmi a bordát, ezért csak a környezete fogja szép lassan elvonni tőle a hőt.Akkor lenne egy ingyen energia gépem, ha a borda felfűtené magát
-
Peat;)
veterán
válasz
don_peter #33307 üzenetére
Én nem poénkodtam mint a modi, a golden axe fika az tök jogos. Semmiben sem kiemelkedő, gyenge alkotás. De a mass effectre ez egyáltalán nem igaz, pl ahogy a burnoutra sem. Mindkettő nagyot alakított egy rétegnek a kategóriájában, mass effect kifejezetten. Attól hogy te nem a réteg tagja vagy nem a játék a ratyi! Míg a golden axe minden rétegnek az. Ééértem?
A másik plusz pont egyébként az én szememben az a mass-nak hogy mert scifi világba átlépni. Nem tudom ki hogy van vele de a fantasytól én már falra mászok. Fallout3 az ami még elüt a fantasy középkortól, de nekem nem jön be, mert az előzményeit játszottam és ez nem fallout már számomra...de attól még f3 is fasza game csak nem nekem.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
don_peter #33275 üzenetére
Mass Effecthez annyit, hogy számodra kilőve. De azt mondani rá hogy ratyi csak gratulálni tudok. Ez olyan mint ha az arab milliárdosok beszélgetnek, hogy neki csak ferrari kell, a lambo meg porsche nem mert az..ratyi. A mass effect is egy jól összerakott, minőségi játék, nagy játékidővel és remek történettel. Neked nem jön be. De attól még nem ratyi
. Nekem is vannak játékok amelyek nem jönnek be, de nem írom le hogy ratyi, pl ilyen a burnout sorozat, fél órát leizzadtam vele majd azt mondtam nem. De akinek bejön a stílusa annak isteni game. Mert minőségi, szép és gyors, jól összerakott. Látni rajta. Míg egy nfs prostreet-re kapásból mondom én is hogy ratyi. Szóval ratyi és nekem nem jön be az nem ugyanaz, lehet elég lett volna ez az egy mondat is
Mass effectnek is van jó kis zenéje.
[link] már aki szereti a scifi szerűt.
-
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #33218 üzenetére
Én azt hittem a PS tökéletes
Természetesen nem másolat, csak így pont olyan legalább az a két gomb, mint az X360-é
Húú. Leányzó <-> gamepad? Ki lehetsz éhezveAzé ennél se mindenki ért egyet.
Elhiszem amúgy komolyra fordítva, hogy nem pont az, de volt azért honnan ötletet meríteni.
Ha már játékajánlás, akkor én a következőket javaslom, hogy próbálja ki mindenki, függetlenül mi a kedvenc műfaja, nem fog csalódni.
Első körben: Devil May Cry 4, Fable 2, Mirrors Edge.
Második eresztés: Gears of War 1-2, HALO 3, Ninja Blade. -
Xirtam
veterán
válasz
don_peter #33245 üzenetére
Hát azért ezt ne mondd h nem ajánlod senkinek...attól h te béna voltál / nem szereted ezeket az RPG TPS-eket ettől másnak tetszhet és ezt mindenki hadd döntse el maga, így a játék és a fejlesztők védelmére állva azt mondom! Tessék kipróbálni utána ha nem tetszik letenni!
-
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #32992 üzenetére
"Eddig egyik hozzászólásom sem tetszet neked!"
Most erre mit mondjak? Azért vitatkozok, mert nem értek veled egyet. Nagy bűn ám egy fórumon.."Hiszen a PS kontrollerében alapból van akkumulátor nem, kell cserélgetni..."
Hát én úgy írnám, hogy nem lehet cserélgetni. Mit teszel ha játék közben lemerül??
Amúgy lehet X-hez lítiumot venni és asztali töltőt, tehát csak belerakod, mikor nem játszol.
Van választásod, nehogy már ez hátrány legyen.."nem lenne garancia futár, ha kevesebb gép adná fel...."
Na de van, és ez tök jó dolog. Ahogy írtad, PS is hajlamos meghalni, mégha nem is ennyi. Mégse jön futár. (Sony mennyi gart is ad? Ha jól emlékszet TV-re 2 év. De lehet csak egy.)"hogy jobb a fejlettebb blu-ray."
Már miért lenne jobb jelenleg játékkonzolokhoz a BluRay??? Olyan lassú, hogy muszály feltelepíteni a játékot, ellenben a DL-el, amit lehet lemezről is futtatni teljesen jól.
Ezen kívül az árában is meglátszik: BR játékok mindig drágábbak 1-2 ezressel, és tuti hogy ez csak az alapanyag miatt van.
(Évekkel ezelőtt hihető volt, hogy húú, milesz ha nem fér el a DL-en a játék? Hát elfér..)"Meséld már el hogy teszel be egy normál pc-és vinyot a Boxba?"
Költségspórolás végett szétszerelem a külső 20-as keretet. Így nem fog elveszni a box garanciája ugye. Aztán egy kis szoftveres moddolással belerakom a 120-as vinyót, és ezután teljes értékű lemezként fogja használni. Mintha egy 120-ast vettem volna többszörös áron."melyik való játékra"
Mindkettő arra való. Csak szerintem a box sokkal inkább. Egy mondatban olcsóbb, nagyobb a szabadság, jobb a támogatás, szebb kép. Nálam a telepítés amúgy se "konzol-érzés", az maradjon csak meg a PC-s szenvedésnél. Konzol = bedobom a játékot és megy. -
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #32982 üzenetére
Nem megsértődni kell, mert többen nem értünk veled egyet, hanem venni a fáradságot, és elmagyarázni az értetlen fejünknek, hogy miért is élünk tévedésben.
Az nem indok, hogy ez a jobb, mert mindkettőt megvettem annyi a lóvém, aztán senki ne mondjon ellent! Egy vita akkor meddő, ha csak vélemény van, indokolni nem tudjuk kellőképpen.
És nem hinném, hogy összeszokott a csapat, én például pár napja találtam rá a topikra. Engem is leoltottak, mikor a PS3 ereje mellett érveltem, hát meggyőztek.
Ugye érted, hogy most sem leoltani akarlak, csak hát úgy érzem megint nem volt túl értelmes amit írtál.
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #32943 üzenetére
Nem támad le senki, de szerintem nem helytálló az érvelésed..
-Joypad: oké, ez tetszés kérdése. Minden esetre huzamosabb ideig nem használtam PS3-at, de nem volt az a tipikus formatervezett, kézbe simuló, okosan kialakított Microsoft termék.
-Elem kérdés: na, itt egyértelmű! PS3 lemerül, nem tudod kicserélni az akksit egy sima alkálira, amíg feltöltöd a hozzá tetszés szerint vásárolt cerkát vagy lítiumot. Lehet kábelezni, szarakodni..
-Ár: nem kell megvenni HDD-t, Wifit, ... akármit, ha nem kell, (nekem nem hiányzott semmi az Arcade csomagból), és így jóval olcsóbb. PS-t 45-ért?
-HDD: szintén nem kell megvenni, csak ha úgy gondolod szükség van rá. Egy kis moddal a 20-asból csinálsz 120-ast, ha nem lenne elég. És itt csak a HDD-t kell szétszerelni (gari ugye)
-Játék indítás: téged idézlek : "kit érdekel mi van benne, lehet 32 magos CPU is" Így van. Kit érdekel hány gigás a lemez? Ugyan az a játék. Az egyiknél kötelező a telepítés, mert túl lassú hozzá a BluRay, ezért kapott gyárilag HDD-t!
-Garanciafutár: Azért az csak nem baj, hogy nem kell rohangálni..
-Elégés: azt gondoltam, PS3 stabilabb. Lehet tévedtem..
-Multi: Igen, ez a másik hátrány, azért is írtam külön. Szempontokat írtam, nem fényezést!
-Melyik való játékra?: ezen érvek alapján nálam inkább az X.
Ezek logikus érvek, beláthatod te is. Hogyha ezek ellenére te valami megmagyarázhatatlan szimpátiát érzel a fényes fekete bogár iránt, azzal nincs semmi baj. De ne akard megmagyarázni, hogy ezekben a pontokban jobb, mert nem igaz!
Bár ahogy írod, nálad is a sarokban hever a PS és X-et használsz -
alien_
őstag
válasz
"Minél jön házhoz a garanciafutár? A PS3-nál nincs szükség ilyenre, mert sokkal kisebb a meghibásodási aránya, mint pajtásának..."
Szerintem ez a "PS3 nem megy tönkre" mítosz kapásból megdőlne, ha otthon nem csak elvétve lenne 1-1 tulaj...Én ismerek jópár embert, akinek már ment tönkre a Sony-ja. Egyébként meg az MS garira egy rossz szó nem lehet, pedig újabb lapokra abszolút nem kéne 3 év garit vállalnia: "Legutóbb tavaly februárban készített külsős cég felmérést az Xbox 360 konzolok meghibásodási arányáról: akkor 16.4 százalékon állt a mutató." /gamekapocs/
"Egyébként kb annyi idő alatt olvassa át a PS3 a blu-ray 25GB-os lemezét, mint a Box a DL 8.5GB-os lemezét. Nem mindegy a lemez kapacitása..."
Az egy dolog, hogy nagyobb a lemez kapacitása, de több adat is van rajta, és fel is rakja-e az egészet?Minden esetre most, hogy ledobott $100 -at az árából a PS3, már versenyképesebb egy Premium mellett a szememben.
-
Gebriel
veterán
válasz
Minek jobb a joypad-ja?
Nekem a PS joypadja sokkal jóban bejön. Jóban kézre áll.
360 joy addig kényelmes amíg a LT, LB, RT, RB gombokat csak egy-egy ujjal használom,
Abban az esetben amikor már minden egyes gombhoz használnám egy ujjamat kényelmetlen.
És egy FPS Hardcore játékban igen komoly időveszteség okoz első verzió.De kétségtelenül ez a legtutibb
heihachi
Köszi.
Az nem gond a PS3-hoz is 3 EU, US, JAP volt a demok miatt. -
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #32920 üzenetére
Betéptél?
Nem alacsonyítja le senki a PS3-at (függetlenül hogy ez egy X360 fórum), de hát az általam felvázolt szempontokat nézve az X jön ki győztesen.
Ha írsz értelmes szempontokat, amiben a PS3 ráver (és nem említettem), szívesen olvasnám.
És igazam van, mert az állam én vagyok.
-
szaszlaci
addikt
válasz
don_peter #32783 üzenetére
és heihachinak:
Hát én is erről beszélek, hogy az X-en nem mennek rosszabbúl a játékok..Sőt, tuti nem kéne a Sony konzolja, mert X párti vagyok, a játékok knézete miatt is.
Szóval ahogy olvastam:
A hardvere viszont erősebb a PS3-nak, csak épp nincs kihasználva.
Ha nem a Microsoft gyártaná, aki "jobban jelen van" a játékokban, mint a Sony.
Ezt úgy értem, például xbox classic megjelenése előtt komoly pénzeket fizetett a fejlesztőknek, hogy az ő gépükre fejlesszen, ilyesmik..Aztán mindkét konzolon mennie kell a játékoknak, nem fogják mégegyszer megírni, csak hogy szebb legyen PS3-on.
Sőt, még valami olyan is rémlik, hogy PS3-ra nem optimalizálják, hanem X-re írják nagyrészt, arra csak ráteszik. Aztán menne ott sokkal gyorsabban, ha megcsinálnák rá normálisan. Csak épp elég nehéz azt a 7 + 1 magot programozni..Szóval az érdekelt, csak szöveg ez, vagy tényleg nem gyorsabb rajta a játék.
Olyanal játszottál, ami CSAK PS3-ra jelent meg? Elvileg azok nagyon jól néznek ki, mert normálisan rájukírták.Ez volt ám a PS2-nél is, ha valamire vették a fáradságot és értettek hozzá, akkor elég komoly dolgokat tudtak ám írni rá..
De mondom, szerintem is agyakorlat az, hogy szebb, jobb, olcsóbb, .... konzol az X360! És ez számít csakis. Meg élégősebb is
Sickboy25: ha szétszeded és lefotózod a lapot, megmondjuk. De ha leírod a gyártási dátumot, akkor is lehet találgatni. Az ott van a hátulján.
Közben válaszoltak látom, csatlakozó teljesen pontos valóban. -
-
_ak_
addikt
válasz
don_peter #32703 üzenetére
A neved mellett a gamer score van. Játékot pedig csak MS pontért, amit külön kell megvenned.
eddie17: most próbálgatom. singlbe simán kinyírtam, de multiba mindig meghal a team. igaz sokszor én ölöm meg a csapattársaimat, csak fogalmam sincs, h hogyan vagy miért írja a számlámra, mert a közelükbe sem lövök.Ezt leszámítva nem tűnik rosszank. 1-2szer biztos végigtolom coopba.
-
tiv83us
veterán
válasz
don_peter #32697 üzenetére
Ha ilyen autos megszallott lennek, akkor biztos tovabb maradt volna a HDD-n 5 percnel a Dirt 2, de nem vagyok...
Egyebkent nekem pont a menuje tetszett, szerintem nagyon klasszul eltalaltak /az elso reszet soha nem lattam/.A Wolf3D-vel kapcsolatban nem ertem a kerdesedet, hogy erted, hogy "lementeni es feltenni masik boxra"?
Gebriel: Valami /hiba/uzenetet nem dob?
-
tiv83us
veterán
válasz
don_peter #32603 üzenetére
Tenyleg nem kotekedes, hanem elismeres, hogy az Europai posta hetvegen /vasarnap is/ kemenyen dolgozik
/Penteken megjelent, gondolom meg aznap feladtak, szombat-vasarnap tovabbitgattak/ es hetfon mar a kezedben volt. Ez niceps: Gondolom Djorgy-nek is ilyen sok segitokesz kulfoldi baratja van
-
tiv83us
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
don_peter #32557 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy egy szerszámmal csak egy félét. A boxot csak játékra használom és nagyon meg vagyok elégedve vele.
A PS3 nál is megjelent a RSOD azaz "red screen of death". Nézzétek meg az Xmedia honalpját.
Ez a 300 dollár érte nem is sok, majd ha bejön a slim és tényleg lemegye az ára 60K alá akor veszek eggyet ilyen multimédiás központnak
De szigorúan a vastagot. Kitudja milyen hiábi lesznek a PS3 slimnek.
-
_ak_
addikt
válasz
don_peter #32266 üzenetére
Fel lehet menni live-ra, ha csak demot töltesz vagy híreket olvasol, pusztán ezért nem bannolnak, ellenben, ha gold előfizetéssel online szeretnél játszani tört géppel, akkor magad alatt vágod a fát, mindegy, h eredeti lemezzel játszol-e vagy sem, mert mind a lemez, mind az olvasó tartalmaz olyan biztonsági szektorokat/opciókat, amik a mai napig ismeretlenek, vagy frissítenek.
Én pl aki szeretne mondjuk GTA4 kiegészítőt venni, elég kellemetlen kockázatot vállalok azzal, h kifizetem a kiegészítőt, mert, ha valamilyen oknál fogva mégis bannt kapok, akkor bukom a kiegészítőt is, legalábbis abból a szempontból, h többet nem tudom letölteni, ha elveszik.
Def26: kipróbálnám, de vmi hihetetlen ajánlatokat kapok
pontosabban van 1-2 reális ajánlat, de azok egyáltalán nem követik az a többi hirdető árait -
-
bwoay
nagyúr
válasz
don_peter #32249 üzenetére
én emlékszem arra a fw frissítésre, amivel a PS3 már le tudta játszani a DiVX-et,
szóval erős túlzás azt állítani, hogy alapból tudta, de ha te már ezzel a fw-e vetted,
akkor érthető a dolog.amit az 1080p-ről írsz, abból szerintem max annyi következik,
hogy a PS3 akkor is engedi a beállítást, ha a kijelződ nem támogatja.
ugyanakkor:ja és még valami:
én annak örülnék igazán, ha nem szerepelnének a topicban
valótlan állítások, pláne tényként tálalva. Akárhogy is nézzük,
ez egy szakmai topic, és ha olyasmit írsz, ami nem helytálló,
akkor azt helyesbíteni fogjuk, akár elfogadod, hogy tévedtél, akár nem. -
bwoay
nagyúr
válasz
don_peter #32225 üzenetére
értem én, hogy egy kérdésre válaszoltál legjobb tudásod szerint,
de attól még hülyeség, amit írtál, ráadásul azóta sem igazán akarod belátni.ahogy sch_a is rámutatott, kíváncsi lennék, milyen kijelzőn próbálod beállítani
az 1080p-t, a szomszédén? mert ha saját bevallásod szerint a TV-d nem tudja
ezt a felbontást, akkor eleve fura a dolog, hogy PS3-on miként tudtad beállítaniegyébként ahogy elnézem, körbelinkelhetjük neked a fél világot,
te valahol, valamikor az ellenkezőjét olvastad a jelenlegi helyzetnek,
így számodra az a mérvadó. Ezt nem is bánom, tőlem maradj nyugodtan
ebben a hitben, de amikor arról van szó, hogy egy nyilvános fórumon
valakinek válaszként adod ezt, akkor azt feltétlenül helyesbíteni kell.külön tetszett az a mondat, miszerint a PS3 AZÉRT "multibb",
mert ALAPBÓL jó zenehallgatásra, filmnézésre, ALAPBÓL van rajta
merevlemez, meg HDMI. A wifi meg a BD-ROM valóban meghatározó különbség,
de hogy a többit miként érted, az számomra rejtély. -
sch_a
addikt
válasz
don_peter #32225 üzenetére
Te magad mondtad h nincs full hd-s megjelenítőd..
Am. a hd ready nem biztos h tudja a 1080i-t, a hd ready minimum 720 sort tud megjeleníteni, de általában nem éri el az 1080-at.
Különben meg te azt mondtad, hogy a ps3-as játékok futnak 1080p-ben, ami így nem teljesen igaz, mivel a gép skálázza fel 688 v. 720-ról.
-
bwoay
nagyúr
válasz
don_peter #32213 üzenetére
ez nem tény, hanem továbbra is baromság, amit te annak ellenére szajkózol,
hogy mindkét általunk beillesztett linken meggyőződhetsz a tévedésedről
(alien_ postjáról ne is beszéljünk).amit te linkelsz, az arról szól, hogy 2005-ben a HDMI nélküli xbox360
mit tudott átpréselni a komponens kábelen az akkor éppen aktuális firmware-rel.
azóta történt egy s más -
Def26
félisten
-
Markoka1993
tag
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest