- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Godimodi #43576 üzenetére
Szétudod finoman pattintani mert alapból pöckökkel van megoldva az a doboz. Csavarhúzóval szétpattintod és tökéletesen elfér egymás melett!
Csak óvatosan!
(#43584) HollyBoni Szerintem nem éri meg. Vagyis ez attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Ha játszani akarsz akkor ne cseréld el a boxot a laptopra. Ha viszont már nem használod a boxot csak áll akkor cseréld el. De nemtudom nem egy erős notebook én kihagynám!
-
Xirtam
veterán
válasz
Godimodi #43102 üzenetére
Ha állítva használod mindkét oldalról hül a gép. Ha fekve akkor pont a nyák alja nem tud lehülni mert alulról nem tud hülni. Az meg hogy a HDD fele megy a meleg levegő annak semmi baja nem lesz tőle, mivel tiszta lyuk ott az egész.
Jasperes lapnál már tökmindegy épp hogy langyosodik a box. ez a falcon v2 esekre volt igaz, hogy állítva sokkal megbízhatobbak voltak!
Visza olvastok 1~2 hsz-t ott tárgyaltuk ki ezt a hűtési próbélámkat! De mára már valami 20% viszaesett a 3LED hiba is mióta jasperesek vannak!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Godimodi #43025 üzenetére
Próbáld meg frissíteni online. Mert tuti van hozzá frissítés. Természetesen csak akkor ha nem warezolsz, ha meg igen akkor azt kell mondjam, hogy ez akkor benne van a pakliban és ez akkor ezt máshogy nemtudtad volna kijavítani.
Szinte minden játékhoz van frissítés, javítás. Vagyis inkább UPDATE.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest