- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XuChi
addikt
Hát nem arra találták ki
.
Ezzel autós játékot meg verekedős, meg mászkálós gémeket találtak ki. És azokhoz hibátlan. De fps az csak egér+bill.
Gondolkodom ezen az xfps cuccon de ha belegondolok hogy kellene vennem megint egy logitech g5 egeret egy genius usb gamer keypad-ot és még a vezetékes joy meg az xfps??
Hát ez kb 50k. Háááát az rettentően sok sajnos
-
Nyugi nyugi. Az MS megírta hogy hétfőn nem lesz live. Ma még karbantartás van. Holnapra remélhetőleg már jó lesz. Havi 600Ft kb a live ha 13hónapos kártyát veszel. Ez jobb helyeken egy korsó sör. Ezt a 2 napot leszámítva eledig a live mindíg gyors volt. Most van egy kis karbantartás és a LIVE monyon le. Grat...
-
heihachi
addikt
Ennek most csak az a lényege, hogy lássuk, hány embert tudunk összeszedni, van-e érdeklődés, ha lesz, akkor a következőt jobban és közösen többen megszervezzük, ha sokan leszünk selejtezünk, pályát, autó megkötéseket, időpontot, stb. szervezünk. Ahhoz azonban, hogy ez elinduljon, kell valami fix kiinduló pont, ezek adtam én meg, hidd el, nem személyre szabottak, más indokok alapján lett választva (hogy minél több ember érdeklődését felkeltse, hogy kelljen rákészülni, stb.)
Pályák: Ezek hárman eléggé különbözőek, más-más beállítások szükségesek hozzá az fix (sunset infiled keresztbordái miatt a felfüggesztés fontos lehet, hosszú egyenese miatt a váltót kell jól beállítani; TT sikánok, visszafordítóiba gyorsulásra és fékre kell gyúrni; MLSRW jellegzetes kanyarjára ráfékezni és jól bevenni mindig kihívás, még ilyen autókkal is, ráadásul undorítóan csúszós az az aszfalt), sőt az is elképzelhető, hogy egyik pályára egyik autó, másik pályára másik autó jön be valakinek. Nyilván, ha ez az egyszeri verseny sorozattá tud fejlődni, akkor kiválasztjuk azokat, amik mindenkinek a legjobban bejönnek.
Autók: Az autókra eléggé nagy a mozgástér, B-re tuningolni egyiket sem gond (ami eleve nem magasabb), de sok autónál így már komoly kompromisszumot kell kötni, nem lehet minden fontos cuccot beledobálni. Az jelenthet gondot, hogy a megadott erőt alulról és felülről is teljesítse, de ez szükséges, a mezőny egyben tartása miatt. Az a baj, hogy ha túl erősek a kocsik, akkor széthullik a mezőny, ha meg túl gyengék, akkor meg elunjuk az életünket 5 kör alatt, ezért szerintem most az első versenyre kell a teljesítmény megkötés.
Egyforma autóknak nem látom értelmét, mert a játéknak úgy egy jelentős élvezeti érteke veszik el, tudni illik a személyre szabott, kedvenc autók, vagy pl. egy Lancer - Impreza csata. Ez megint olyan, mint a pályáknál, most ezzel elindulunk, aztán a következő versenyre finomítunk rajta, de így legalább van valami kiinduló alap.Vezetési segítségek: Ezek szerintem általánosan elfogadott beállítások. Ha rajzolja a game az ívet, annak semmi értelme, gyakorlatilag átmegy GH-ba, jókor nyomd meg a jó gombot. Az ABS egyszerűen kikapcsolhatatlan, mert ezt a részét elképesztően elszúrták a készítők. A TCS, STM pedig azért kell, mert sok autó vezethetetlen ezek nélkül, ezekkel viszont verhetetlen, mert a gép mindent korrigál. Aki ilyen autóval akar jönni, az tanulja meg vezetni.
És még egy, azért ilyen "hirtelen" dobtam be az ötletet, hogy lássuk, kik azok, akikre gyakorlatilag állandóan lehet számítani, bármikor. Aztán vagy bejön vagy nem.
A végcél természetesen az, amit Te is írsz. Nagy, szervezett verseny sorozat, sok résztvevővel, sok szervezővel, jól eltalált szabályokkal. Startolhatunk úgy is, hogy heteket szervezgetünk itt a PH-n, de úgy is, hogy játszunk közben, és majd kialakul, én ez utóbbira szavazok
-
tiv83us
veterán
Amelyik e-mail cimedet megadtad a regisztracional, oda kuldeniuk kellett egy e-mailt. Legalabbis akit ismerek, az mind kapott. Az xbox.com-on is csekkold a profilodban a Live-os mail-edet, /majd ha epp nem lesz karbantartas.../ a rendszernek kuldenie kellett egy uzenetet. Ennek nincs koze Hunniahoz, nem hiszem, hogy szurtek az IP-ket, hogy hova kuldjenek ertesitot es hova ne...
-
Silencer83
addikt
irtam Teso a topikodba
szedd ossze a gondolatod milyen gamek kellenek , mert itt kint es ebayen fillerekert megveszem oket eredetibe ( egyebkent a gepem szuz es az is marad, nem lesz beleturkalva
), es viszem haza...
de ujonnan is olcsobbak Londonban a jatekok mint odahaza -
33as
senior tag
Hát srácok gond van!
Wadarr-tól egy idézet:
A mai és a tegnap meleg megtette a hatását... hihetetle, hogy mennyire számit ez a hőmérséklet különbség. Több hdmi-s 65nm-es gépet is hoztak. Holnap kiderül mit tudunk velük csinálni.
Katt ideSzomorú, de hullanak a 65nm-es gépek is.
-
richwar
csendes tag
hi!
social vagy rankedmatch és ott rumble pit az első az a DM de a host beállíthatja h odd bal vagy judgement itt is mindenki mindenki ellen van csak másért kapod a pontot de itt jobban tudnak segíteni.
gamertagod??? bungie.net itt fenn van minden adat hogy nyomod ez pl. öcsémé már a 3. ingyenes hónapot használja
-
ez_meg_emaz
őstag
Irtam már
Kb másfél-2 éves vmi gnf ha joltom de aztán lehet rosszul emlékszem. 19" full screen, nem wide, 1280-as nativ. Annyi tuti hogy achilleus-é volt, töle vettük. Gari is megvan még. Amugy netezésnél nem is látszik hogy sötét lenne csak filmeknél. Mondjuk bs-el tudjuk világositani szal ott sincs nagy gáz, de netes stream videoknál azé néha zavaro. Én tuti nem birnám ki
Modi bácsi visszajön seggbe leszünk rugva. Sok az off. -
ez_meg_emaz
őstag
Tft-t én nem kamázom. Bnömnek van egy (nemistom mien) tft-je (talán gnf, még achilleus-é volt) 1 évesen vette. Őt nem zavarja, de nekem iszonyat sötétnek tünik a kép egyes videoknál, filmeknél. És azonos felbontáson az én crt-men élesebbnek tünik a kép ha közelröl megnézzük. A tft-n egy picit pixelesebb. Mondjuk a szinei szebbek, de ez valszeg azért van mert az én crt-m 5-6éves kb.
Ez a helyzet a tvkkel is. Elég pixeles a képük ahhoz hogy nagyon szép képet adjon(ettöl független nem ronda rajta a játék de lehetne jobb is). Föleg ha azt nézem hogy mig 55cmes lcd-nek 1440 a felbontása, egy 82-esnek 1366 (vagy mennyi), aztán van olyan 1xx cm-es aminek szintén 1366. Az meg akkora kijelzön elég pixeles képet ad. Föleg hogy a képpontok is "ritkábban vannak" egy tv esetében mint egy tft vagy crt esetében.
A másik meg ha a tft nem nativba van akkor tényleg pixeles a kép és ugy nagyon nem jo. Ezért nem értem hogy tudod te 1280-ba tolni ugy hogy meg is vagy vele elégedve.
Ezért jobb pl boxhoz egy crt mert ott bármien felbontást betudok állitani és mind1iken szép lesz. Mert tft nem nativba nem jo szvsz.Viszont a 60hz tényleg elég szar crt-n, tftn meg észre se venni, ott vhogy máshogy van ez a Hz dolog ugy hallottam.
Ami még érdekelne hogy a vga kábel miatt küld 60Hz-es jelet a moncsinak vagy a box küld alapbol 60hz-es jelet? 1010 az elöbbit állította. Jobban belegondolva szerintem az utobbi lesz, csak mert akkor a kábelen mulna kizárolag.
Ja és kösz az elözö válaszokat mindenkinek.
-
(Kolombusz)
veterán
Ó, én már kezdek belejönni. Néha egészen jól megy.
Tegnap hardcore sd-ben lehoztam egy 1v5-t, mikor az utolsót is lelőttem hallottam a csapattársak üvöltését, meg gratulációit, hogy EZ NEM IGAZ? KOLOMBUSZ LEHOZTA LOOOOOL.Jól esett.
Ticsike: write only? Pár hozzászólással fentebb tárgyalták ki ötvenhatmillióhatszázhetvenezerszáztizenegyedjére.
-
bwoay
nagyúr
vagy!: fagyaszd le magad addig, amíg meg nem jelenik a Valhalla box,
illetve a te esetedben az örökké elálló joghurt.
"Mic-ro-soft/Da-none, I'm coming!"viccet félretéve:
én azt fogadtam meg, hogy a régi szériás Premium boxot
a későbbiekben nem fogom visszahűteni dashboardban
(R.I.P. golya gépe), hanem azonnal kikapcsolom,
aztán ha megdöglik, akkor úgy kell neki, ő baja -
Vekiboy
tag
Én is pont a környezetvédelem miatt írtam az akkut. Két db 2500 akkuval szerintem elég sokáig megy a dolog, aztán legalább nem kell pakolgatni a kábeleket. Az tölthető, nem kell cserélgetni. Én vettem még egy gyári wireless controller edigitalban, szerencsére ahhoz is energizert adtak. Haverom olcsó ratyi elemmel használja neki is elég gyakran lemerül..
-
Vekiboy
tag
Szerintem azt meglehetősen rosszul tennéd. Nagyon jó a vezeték nélküli kontroller, nekem amióta megvan a box, az az elem van benne amit adtak hozzá (mondjuk szerencsére energizer, nem teszkó' gazdaságos ) és még mindig félig töltött állapotot jelez.... Pedig csak a gta 4-el 19 órát játszottam... És akkor ott van még a fight ninght 3, forza 2, pgr 3..... Szóval szerintem nagyon jól bírja, de megéri venni hozá tölthető pl energizer 2500as akkukat.
-
Def26
félisten
Nah, rájöttem mi van. Először össze kell hozni a PC-t a boxal (extender, windows media center legyen a PC-n) ez ugye már megvolt. Aztán a boxon a Media fülön belemész a Videos részbe itt nyomsz egy X -et (Change Video Source) és kiválasztod a Connect PC részt. Ezután ugyanebben a menüben meg fog jelenni a PC-d neve és amit a Windows Media Player -ben beállítottál megosztásnak (Windows Media Player-Eszközök-Beállítások-Műsortát-Megosztás Beállítása-XBOX 360 ikon-Engedélyezés)
Nekem ezek után működik a dolog.
-
(Kolombusz)
veterán
Mármint úgy, hogy a pc-n berakod fájlmegosztásba és a boxon a media fülön a sourcenál a géped hálózati nevénél választod ki?
Mert én a media centerből szeretném nézni a divx filmjeimet.
Illetve nem is elvárás ez, de én olyan vagyok, hogyha felmerül egy probléma, ami áthidalható, akkor is inkább megoldom a hibát, mert zavar.
-
bwoay
nagyúr
de, ketten is mondtuk neki, hogy jó hozzá,
csak te aggodalmaskodsz, mert nem gondolod át,
miként is működik a dolog
nem a feszültség vagy az áramerősség nagyobb,
hanem a felvehető teljesítmény. az nem egy konstans érték,
nyilván dashboardban nem annyit fogyaszt,
mint a GoW végén, amikor Raamot írtod. -
Kobe
veterán
a fogyasztóvédelmi jogszabályok alapján az áruház köteles annyiért eladni, amennyi a polcn az aárunál fel van tüntetve.....ha az 1 millás full plazmatvt véletlenül a 200 ezres lcd tv árával rakják ki, akkor a 200 ezres áron köteles adniuk...ez jogszabály....nem tom mért szívtál, 1 mondattal többet kellett volna mondanod a pénztárnál - 8ezer, vagy fogyasztóvédelem, és tied az áru
-
alien_
őstag
Persze, de engem cseppet sem izgat, hogy egy jó játékot lehet-e más, konkurens platformon is tolni, vagy nem, ha már az általam válaszotton megjelenik. Nagy FPS fan vagyok a Wolf3D óta, sosem lennék olyan jó kontrollerrel, mint egérrel, nem hiszem, hogy ugyanazt a játékélményt kapnám ebben a műfajban
Ennek ellenére gondolkozok egy xbox360 premium pack vételén, mert nemsokára 159 font lesz a Game boltokban, és annyiért még egy normális videókártyát sem kapokViszont ha úgy nézzük, akkor veszek még 10 játékot, és össze is raktam egy komolyabb pc-t.
Tényleg, kérdés: a HDMI-s premium pack benq-s drive-val van szerelve?
-
Def26
félisten
Én is ezt olvasam több helyen is, hogy a fejlesztők multiban gondolkodnak, és az extra tartalmakban fognak eltérni a játékok, ez meg attól függ ki mennyit fizet a fejlesztőknek/kiadóknak.
Ugye jelen esetben pl. a GTA IV -ben több (direkt nem írom, hogy csak) letölthető tartalom lesz Xbox 360 -on mint PS3 -on. Ez mondjuk qrva nagy többlet bevétel a fejlesztőknek is, mert gondolom nem kis pénzekről van itt szó, sokkal többről mint mondjuk egy exkluzívitásért. -
-
alien_
őstag
...Starcraft2-ről nem is beszélve, vagy bármilyen stratégiai játékról. Miért nem lehet simán usb-n bármilyen egeret-bill-t rákötni boxra? Ezt még megfejelték volna valami értelmes méretű bordával a gpu-n, nem kéne sokat gondolkoznom.
Áh, veszek egy gameboy-t: az nem melegszik, olcsók a játékok, nem igényel drága tv-tGebriel: Megy az még lejjebb is, itt már csak 58eFt átszámolva, sőt, hétvégén ennyiért még forza-t és még valamit is adtak hozzá ajándékba Argos-ban.
-
alien_
őstag
Ez az, hogy a kedvenc műfajom az fps, és a Far Cry 2 egy nagy húzóerő PC-re, mert ahhoz egér+bill kell.. Múltkor próbáltam haver PS3-án COD4-et.. hát valami katasztrófa az irányítás, legalábbis nekem nagyon
. Biztos meg lehet szokni, de aki controllerrel q3 cmpa/klán arénában egy kört hiba nélkül megcsinál bármelyik pályán, annak becsókolok, egyszerűen nem hiszem el, hogy annyira reflexből, olyan precizitással lehet kezelni egy kontrollert, mint egy egeret.. Aki quakelt már úgy igazán, az tudja, hogy miről beszélekViszont egy xbox360 premium pakk annyi, mint egy normális videókártya (8800gts/9800gtx)..
-
alien_
őstag
A kontroller, meg kb 15 évnyi pc-gamer múlt
palika90: Ez is egy opció, de az xbox+ kb 7 játék árából már vettem egy qrva jó pc-t.. Monitort nem számolom, mert mindkettő platform 22"-es monitorról menne.
Legyetek átkozottak, ti marketingesek a rockstarnál...! Váratják az embert
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest