- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz
Kami11 #14241 üzenetére
Az Xbox360 mac címének helye, képekkel ilusztrálva:
Mac Adress -
Kasza08
őstag
válasz
Kami11 #14220 üzenetére
Én erősen gondolkozom, hogy visszavigyem a golemhez a gépemet és kiszedetem a hűtésmodot, amit ők beszéltek rám.
Elég zavaró hangja van, és igazuk van az előttem szólóknak. Ott gari, és miért jó nekem egy olyan tuning ami 3év utánra teszi a 3ledet?
Nem tudom, hogy itt olvastam-e, de azt jósolták az Xboxnak és a PS3nak is, hogy még kb. 3-4 évük van a leváltásukig. Remélem így lesz, a PC-m hol tartana ki eddig?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Kami11 #14224 üzenetére
Pedig én is a fagyasztót akartam írni még tegnap este.
Én eleve azt csodálom, hogy emberek ilyen könnyedén vennék azt,
ha valami roppant körülményes/kényelmetlen módon kellene használni a gépet.
(Ok, ott a másik véglet, akik felháborodnak,
hogy micsoda szar tákolmányt gyártott a Microsoft,
és ők ezzel nem is hajlandóak játszani.)
Soha nem fogom megérteni, hogy ha van egy garanciális gép,
akkor miért állnak neki egyesek mindenféle megoldáson gondolkodni,
amik végülis arra irányulnak, hogy amennyiben magától elromlana a gép,
akkor ők ezt házi módszerrel megoldják.
Szerintem ezzel marhára nem érdemes foglalkozni,
ha elromlik, akkor baszakodjon vele az, aki legyártotta.
Az meg kinek kell, hogy meghosszabbodjon az élettartama annyira,
hogy garanciaidőn túl romoljon el... -
F.B.I.
veterán
válasz
Kami11 #14224 üzenetére
Többször is el lett mondva, amelyik gép el akar romlani az el is fog, akár vízzel van akár hűtésmoddal. Mostanában adta be a kulcsot egy 23 hónapja hibátlanul működő gépünk, a múlt héten pedig egy 13 hónapja gondtalan gépecske főzte meg magát. Aki teheti játszon klímában, mert 27-30 fokos szoba hőmérsékletek nem tesznek jót egyik gépnek sem. Ahogy Kolombusz is írta ott a gari és le kell sza.ni az egészet nem kell izgulni. Az MS-nél nagyon korrektek ki van nyalva a fenekünk ezzela a 3 év garival ( bár csak a 3 ledre de ő a fő ellenség ) amit sajnos a Sony-nál nem mondhatsz el. A 2008 gyártási év előtt készültek közül sajnos mindegyik megdögölhet bármikor azonban az MS javítás után ezekkel sem lehet nagyon gond. Az újaknál meg a módosított magméret és a hűtés fejlesztése ( más aluborda a CPU-n és segédborda a GPU-nál ) nagyban hozzájárult a 3 led kiküszöbölésében. Nem a levegőbe beszélek 6 gép van a családban szinte mindegyik volt Frankfurtban.
Magyarul vegyetek újat ha meg régi van gari no para.
-
spammer
veterán
válasz
Kami11 #14070 üzenetére
Bal felül , KERESŐ.. beírod, és meglátod. Ha nem akarsz utánaolvasni, pedig már ki lett tárgyalva, akkor annyit mondok: ott ne vegyél..
Ajánlok párat, érdeklődj utána a boltoknál (mail, telefon, személyesen, tökmindegy):
multiformat, überkonzol, platinumshop
És olvasd át a FAQ nevű képződményt!
-
Peat;)
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
Kami11 #14070 üzenetére
ők azt állítják h az általuk beszerelt modokkal még csak 1-2 gép hibásodott meg. Úgy tűnik ebben igazság is lehet, hiszen több esetben még akkor is állítják a hűtést, ha te arra sem engedélyt nem adtál, se nem kérted külön. Kvázi így védik ki a garanciális problémákat, aki eredetileg nem azt szeretne rendelni, esetleg meglepődik a kéázhezvétel és próba után
-
tiv83us
veterán
válasz
Kami11 #14054 üzenetére
Ez meg "fraud", de ha igy van, akkor a ceg hadd vigye el a balhet, csak tenyleg ne legyen gaz mikor tenyleg bedoglik es gariztatni kell. Szoval ha megbizol a cegben, akkor igy megeri. Ha meg valami gagyimatyi a banda, inkabb vegyel egy HDMI-sat, annak kevesebb az eselye, hogy felvillan a harom piros led.
A tobbihez tanacsot itt nem adhatunk, mert nem lenne legalis... -
FishAir
senior tag
válasz
Kami11 #14052 üzenetére
HDMI nélkülit ne vegyél, mert azok régebbiek és nagyobb a meghibásodás valószínűsége. Szóval nem csak a csatolóban más a két gép. A "bolt" ahonnan bemásoltad a rizsát, azért szórja most ezeket, mert az új meghajtós gépekkel jelenleg nem tudnak mit kezdeni, olyan téren amit Te szeretnél.
-
Kobe
veterán
válasz
Kami11 #14054 üzenetére
messziről jött ember azt mond, amit akar....
az említett bolt vevői körét is érdemes megnézni, többségében fiatalok...nyílván őket nem olyan nehéz átejteni a palánkon, volt már aki olyan boxot kapott amit a kutya szájából rángathattak ki úgy le volt lakva, vagy használt cuccot, ondván ellenőrzés céljából volt létrehozva profil benne.....oks, de 4-5 ?
-
dunc
nagyúr
válasz
Kami11 #14052 üzenetére
Ne vedd meg ,kell a 65 nm-cpu a régi gépeknél gyakran elöfordul a 3 ledes hiba.
A Olvasófej kimélő FW=sokszor egyenlő erösebb pop-up jelenség .és hibás betöltés,szerintem maradj a warezmentes néhány játékos világba ,és akár egy sima arcade pack ami olcsó,és hdmi-s,sőt 65 nm cpu tehát nem a megsülős széria.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest