- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Gazala #11905 üzenetére
akkor én hazudok? Én nem vagyok kereső képes, anyám fizetése 120k, ami elmegy a kajára, rezsire, nagyfater tartozására. Apám 140-t keres, ami elmegy a kocsi lízingjére, a felvett kölcsönre, ilyen-olyan adósságokra, telefon+benzin. Ha én hozzá jutok valami pénzhez, előfordul, hogy kölcsön kell adnom nekik. Ennyi pénz mégis csak annyira elég, hogy jól lakjunk, nem lakunk putriban...sőt azért szvsz. szép házunk van
Szóval ez abszolút olyan kérdés, ami teljesen relatív, hogy ki-hogy él. Ha nagyfaterom még élne, akkor nem tartozna anyám 300k-val a cetelemnek, és talán lenne pénz eredetire gamere/hónap. Az pedig más dolog, hogy innen-onnan hallom, hogy ez milyen jó játék, az milyen überfasza. Én eleve kíváncsi természetű vagyok, ráadásul hamar megunós. Én 2 óránál tovább nem tudok egy játékkal játszani.
Én is fless nélkül szeretnék eredeti játékokon játszani, mert nem kell attól aggódni, hogy mikor jön a szerver rendőrség (tesóm haverjánál már volt ilyen), hogy mikor szakad ki a GPU lába, mikor bannolnak Liveról.
Viszont nyárimelóból eredeti game-ket fogok venni, az tuti(kicsit lelkiismeret furdalást okoz ez, hogy a m$ mennyi mindent megtesz a vásárlóiért, és akkor én meg lopom a gameket. Le a kalappal a m$ előtt, télleg
-
GyuZa
tag
válasz
Gazala #11939 üzenetére
Nekem úgyszintén szimpatikusak. Részemről szombaton fog elválni, hogy milyen megjelenítőt tudok vásárolni, monitort, vagy esetleg hdtv-t. Ezen múlik, hogy vga, vagy hdmi kábelt rendelek majd tőlük. Azt hiszem pár hsz-el odébb itt volt róla szó, hogy bizonyos utángyártott darabok nem viszik át a hangot. Érdeklődtem, azt mondták csak 1 féle kábel létezik (ami nem igaz, mert 2 féle van), de mindegyik átviszi a hangot, mindenesetre én hiszek nekik.
Kérdeztem a srácot, ha már úgysem adnak számlát a módosított boxról, akkor nem kéne annak picit olcsóbbnak lennie? Semmi válasz... inkább megköszöntem a többi infót és nem szívtam tovább a vérét, még a végén tesznek majd a box mellé vmi "szerencsecsomagot".
-
Def26
félisten
válasz
Gazala #11905 üzenetére
"egy jatekert 10-15k nem draga, meg a magyar fizetesekhez kepest sem." Ezt szerintem te sem gondolod komolyan.... qrva drága egy játék a Magyar fizetésehez képest. Tudod mihez képest nem drága, az Angol 500e ft -os alap fizetéshez pl. nem drága.
Én is csak azért tudom megvenni, mert a feleségem "felsővezető" és megengedhetjük magunknak, de ha csak az én fizumat nézem (145k) akkor igencsak elgondolkodnék, hogy tankoljak vagy játszak.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Gazala #11905 üzenetére
Teljesen igazad van!
Azt hittem, hogy hűűű, annyi játék lesz, amivel játszani fogok, hogy azt csak warezzal tudom majd megoldani. Megtörtént a fless. Azóta van kb. 10 játékom, aminek a felét nem vettem volna meg, ha játszok a demójával.
Ez havonta egy játékot jelent. Ennyit kibirnék és ki is fogok, csak megvárom, míg kibanolnak liveról.
-
Kobe
veterán
válasz
Gazala #11411 üzenetére
nekem megvan rá a lóvém, szépen kapargattam minden hónapban az ösztöndíjam, de megmondtam h addig nem veszek amíg nem marad pluszba nyárra pár 100, így gyakorlatilag nekiállhatnék olcsó jánoskodni énis, h arcadera hajtok, csak 48 és (mostmár csak) 62 ezer forintos árnál megnéztem mi kéne még az arcadeba - componens HD kábel minimum -3-4 ezer ft.....vinyó sem árt, 16 ezer ft ....akkor az bár, ha utolag veszem de akkor is olyan 68-70 ezer ft-os premium....de azt meg már kapok 62 ér, akkor inkább spórolok egy hónapot és megspórolok 8-10 ezret a következő hónapokon
nekem is drága egy ilyen cucc, msotanában elég sok mindenre csezstem el zsét, csak annyira nem kell hogy egy hónapot ne bírjak ki pluszba, ahelyett hogy pórul járjak később mennyit költök rá pluszba
Aktív témák
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Eredeti Xbox 360 játékok
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest