- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
hm...arcade packon tényleg gondolkozom, de nem lehet tudni semmit azokról a fránya jasperekről, hogy mivan velü ? :S
-
Kobe
veterán
most volt újabb áresés. 40 K ért már elgondolkoznék az arcade packon, koca gamerként. A vinyók még mindig igazából csak livehoz kellenek ? Az ilyen mászkálós ügyességi lövöldözős gamek érdekelnek, mint Prince of persia, meg hasonlók. Szóval vajh így ölég az arcade is ?
-
Kobe
veterán
egy technikai kérdésem volna.
A box mint olyan alkalmas valamilyen formában HD tartalmak lejátszására ? valami frissítéssel mondjuk MKV kéra ?
-
Kobe
veterán
csak egy érdekesség....kedvenc boltom igazolta önmagát, használt core pakk 60ért, utolsó átalakítható darab premiumok meg 85ért....ez így szép és jó, csak mi lesz ha elfogynak ezek ?
szánalmas....
-
Kobe
veterán
válasz
ez_meg_emaz #14508 üzenetére
nem lesz 40 K ez fix. A jasper érkezésével a falconos gépek ára az egekbe fog szökni okosítás miatt, így ettől nem kell félni. Sztem az a helyzet lesz, hogy megéri majd originálba venni a gamekat használtan vagy playasian 1-2 gamet cserélgetve, mert mindenki a flashelhető holmikat fogja keresni. Ha megnézed, már msot drágábban mennek az utolsó darabok a non-liton driveos gépekből
-
Kobe
veterán
válasz
30z.Samu #14083 üzenetére
hát én spec pont ugy akarok venni h flash nem kéne bele....de sajna másra kellene zseton így lehet csak jasper emgjelenése után jóval később jutok hozzá. Gáz mert Prince of persia, és Force Unelashed nagyon kéne. Lehet akkor originálba megveszem ezt a kettőt és premium helyett arcadeot veszek, még nem tom, de sajna anyagi krach befigyel most.
-
Kobe
veterán
válasz
30z.Samu #14073 üzenetére
és ? az még nem cáfolja meg h kis utánjárással csak én kb fél tucat esetről hallottam h annak is hűtésmoddolták a gépét aki nem kérte. Nyílván kifizetődő, mert nem kell gariztatni, de ha én nem azt kérem, akkor önkényesen ne azt küldjenek amihez kedvük van aznap
a 3 év max annyit jelent, h nagy valószínűséggel volt több emberke mint amiről hallottam, h így járt, többet nem
-
Kobe
veterán
válasz
Kami11 #14070 üzenetére
ők azt állítják h az általuk beszerelt modokkal még csak 1-2 gép hibásodott meg. Úgy tűnik ebben igazság is lehet, hiszen több esetben még akkor is állítják a hűtést, ha te arra sem engedélyt nem adtál, se nem kérted külön. Kvázi így védik ki a garanciális problémákat, aki eredetileg nem azt szeretne rendelni, esetleg meglepődik a kéázhezvétel és próba után
-
Kobe
veterán
válasz
Kami11 #14054 üzenetére
messziről jött ember azt mond, amit akar....
az említett bolt vevői körét is érdemes megnézni, többségében fiatalok...nyílván őket nem olyan nehéz átejteni a palánkon, volt már aki olyan boxot kapott amit a kutya szájából rángathattak ki úgy le volt lakva, vagy használt cuccot, ondván ellenőrzés céljából volt létrehozva profil benne.....oks, de 4-5 ?
-
Kobe
veterán
megszólalt az önérzetes "felnőtt"...nem akarlak kiábrándítani de semmiben sem jobb a stílusod egy 14 évesénél
bár feltételezem csak az irigység beszél belőled, hogy a mai fiatalság már nextgen konzolt kap a szüleitől, neked meg anno ősök kiszúrták a szemed a csattogós lepkével.
-
Kobe
veterán
válasz
FishAir #13531 üzenetére
csak ő azt írta, ugy varázsol 5.1 et hogy boxról tvre, tvről hifire, kanyarban sem volt hogy direktbe köti optikain mondjuk a boxot a hifire. Ezért írtam h érdekes lesz ha a tvn vezeti át az 5.1 et. Abból max legjobb esetben is 2.0 ból kevert 5.1 jön ki ha a hifi tudja ezt az opciót.
-
Kobe
veterán
válasz
Fusion01 #13525 üzenetére
az egy dolog, hogy tvre rá van dugva. De mint gondolom minden tvn, ezen is 2 db RCA révén van rádugva, legalábbis oylan tvt, amin analóg 5.1 lenne, még nem láttam. Esetleg optikain gondoltad, mert ugy ímmel ámmal még okés. De sztem a tv nem fogja neked átjátszani 2 db RCA n - így tuti nem - de még optikain sem 5.1 be a hifi felé.
-
Kobe
veterán
hm....valami talán elkezdődött jasper terén ? golemnél pl már hiánycikk a hdmi s premium és arcade, ujabb szálíltmány kérdéses, lehet lekerülnek a raktáak polcairól is a falconosak lassacskán ?
-
Kobe
veterán
válasz
Fusion01 #13031 üzenetére
tapasztalat hogy kábelnél beza kurva mindegy a márka, középkategóriáig legalábbis....persze, audiofilek meg 5 méteres vászonnal, full HD projektorral és Bose 7.1 el rendelkezők nem ezt mondják de az ilyen párszáz és 1-2 ezer forintos tételeknél k*rvamndegy....és ők nem is pár ezres kábelt vesznek....
de középkategóriáig és otthoni házimozikhoz roahdtul nem 8-10 ezres kábel kell...
legalábbis amit monnyuk tecsóban 2900 ért kapsz, nem hiszem h abromi más lenne mint amit kiskerben monnyuk 3500ért, aki még rá is rakja a amga kis hasznát... -
Kobe
veterán
válasz
Skynet258 #12869 üzenetére
nekem is 82 es van, és 2-3 méter körül az igazi. Viszont kérdés mekkora szobba. Nekem olyan 3x6 os a szobám és gyakorlatilag mindehonnan jól látható, nincs is nagyon oylan távolság ahonnan ne lehetne rendesen látni, ha nem 25 m2 feletti tök üres szobában ahsználja az ember elég. Ha meg nagy szobában, oda már valóban kevés, de ezt embere válogatja
-
Kobe
veterán
válasz
golya87 #12699 üzenetére
aki emgveszi az 50 ezres házat, az legalább 200-250 ezres belsővel pakolja meg....akkor lenne hülye, ha 200 ezres házat venne hozzá, azért ne kerüljük a szzont a fazonnal
60 ezres vízhűtés akkor érne valamit ha valóban a beépített venti lenne a zaj forrása, de mivel a meghajtó sokkal relevánsabb részét teszi ki a zajnak, ezért az illető széllel szemben pisál, ennyi.
-
Kobe
veterán
nem tom, én is fillózok golemen, főképp mert szeretném olcsón emgúszni a dolgot.....írták, hogy áfás számlát adnak, ha előre jelzed hogy kérsz. Mivel már asszem 2 éve működnek így nem sorolnám a könnyen jött könnyen ment kategóriába, de ezt természetesen a jövő dönti el.
Vagy tudja valaki kbra mikor indultak ? -
Kobe
veterán
válasz
Mákos7észta #12648 üzenetére
azt lett volna érdemes emgkérdezni hogy a számlaigény módosítja e az árat, mivel ahogy nézem pont az ÁFA mértékű a külömnbség a boltjuk és a többi shop között.
-
Kobe
veterán
válasz
Mákos7észta #12591 üzenetére
ööö
lehetz hülye kérdés, bnem vágom miféle VGA kábelre gondolsz és hogy hogyan....a premiumhoz jár egy komponens hd kábel, arról a hangot, a képet vga kábellel kössem a tvre ? erre gondoltál ? ha nem léggy szíves homáylosíts fel - mert itt kicsit képzavar vana D-Sub csati, VGHA káel és RCA között - mmint hogy jön össze az RCA és a VGA kábelkösz
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12584 üzenetére
nem vagyok otthon, a geniuson hátul milyen 2 csatornás kimenetek vannak ? gondolom ugyanugy megy a TV csatlakozoján is mint a game n ami asszem csak 5000estől van benne,.....mintha AC3, DVD, TV, VCD/MP3 lenne, nem ?
Fishair, HD Ready tvn gondolom nem kell kábelt vagdosni, a hozzá kapott komponens kábel is tudja az 1360at, vagy 1080i t, vagy tévedek ?
-
Kobe
veterán
a tvm hd ready, olvasgattam, tudja az 1080i, t arra szeretném majd rakni ha lehet component en, nem csak hdmi n
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12579 üzenetére
nekem is csak erről nem találtam képet ....mint a hátuljárol
nem tod mennyibe lehet cserélni benne egy forgatómotort a potihoz ? vmiért lekzdett baromi hangosan búgni ha távvezérlem hangerőtFishAir : igen, premiumot szeretnék venni, ahhoz van komponens hd-av, arra gondoltam énis h így megoldható. Ha jól emlékszem nekem Game még nincs rajta, de sztem ugyanugy megy tv vel, vagy másikkal ha abba dugom. AC3, dvd, vcd/mp3 van rajtqa emg talán még vmi, msot nem otthon vagyok nem tom megnézni de talán válaszol a kolléga h mivan rajta
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12576 üzenetére
nekem elég lenne mondjuk 2.1 is, nem muszáj 5.1, csak a tv hangszóróját nem szeretem annyira, jobb az a kis régi genius
filmnél még ok az 5.1, játéknál annyira nem lényeg, sztereo vagy 2.1 menjen hogy élvezetesebb legyen
na lehet kicsit belekavarodtam
Van egy samu lcd tv, minden fajta ki-be menettel, HDMI, Dsub, analóg, illetve vannak audio out ok is rajta asszem
Van egy genius sw 5.1 ht - 3600 as régebbi kiadás, amire jeléenleg egy dvd lejátszó van kötve, analóg dd 5.1 csatlakozó - 6 rca - van rajta az 5.1 nek, szoval optika, dts nuku. Vannak különféle modok, tv, dvd, ac3, stb+majd lesz egy box
ezeket össze lehet bárhogy ugy hozni hogy a box 1360x768 as felbontáson menjen, a hang meg legalább sztereóban a hangfalszettről ?
-
Kobe
veterán
válasz
Tomekk. #12571 üzenetére
nekem még a réhgi 3600as van
Előől vannak a panelen a gombok, TVm VCD, AC3 stb.....a megfelelőt kiválasztva lesz 5.1 a hang - pl Ac3 ha pcn, meg ha dvd t választasz----ilyen alapon ha mondjuk a boxot bekötöm hátra - mert van mág hátul többnekbemenet asszem, nekem jelenleg egy dvd lejátszo van rákötve analóg kábelezéssel - szóval ha a maradék likakba bekötöm a boxot és ha boxozok éás átkapcsolom mondjuk tvre akkor 2.1 nek kéne jönnie nem ?
Mákos - van egy samsung lcd tvm, meg egy analóg 5.1 csatlakozáású genius 5.1 em, nincs rajta dts, sem optikai. Ezekből ezek szerint lehetne ugy sztereó vagy 2.1 hangot kicsiholni, hogy a boxot rákötöm tvre (milkyen kábellel kell ekkor?) , a tvről meg a hangfal subwooferébe RCA kábelt löketek és ott a paneléon átváltom mondjuk tvre ? szóval így működne ? ill ha igen, mivel kéne rákötnöm boxot tvre ? tvn van minden, HDMI, D-Sub, analóg.
-
Kobe
veterán
ez érdekelne engem is mmint a gemnius 5.1 - de sztem ott kicsit meg kell buherálni kábelt, mmivel ugye azon még nincs rendes csati hanem a kábelt kell beszorítani....no, mindegy, majd kiderül...nem lehet ugy hogy szétszeded a kábel egyik végét, és "összesodrod" azzal ami a hangfalba megy? szóval ugy összebuherálni, hogy egyszerre legyen pl a hangfal a subwooferen keresztül a dvd re kötve és eccerre a boxra....nem az egész, csak a front hangfalk mondjuk, sztereó is több mint a semmi. Ezt emglehet valahogy buherálni vajon ?
kb még egy honap mire meglesz box bakker....
-
-
Kobe
veterán
nem tudja valaki, lehet kapni valami matricát rá vagy ilyesmit ? volt egy box ami tetszett de elitere nem lesz szükségem szóval gondoltam ha emglesz felmatricáznám
rolko: a bant nem a játék után kapod hanem a gép után, szóval nem mehetsz
-
Kobe
veterán
nah. érdeklődtem golem forumán...az áraik jók, de nagyon megy a vetítés a garanciáról, nekem az jött le, hogy gyakorlatilag csak azzal hajlandóak érdemben foglalkozni amiben benne van a hűtésmod, mert azt ugyis vissza kell küldeni hozzájuk visszaalakításra, és valószínűleg van lehetőség a számlával okoskodni
.....de ha pl ilyeneket nem kérsz, akkor valahogy hirtelen a ráerőltetés része jön, kell mert ezek tények, én emg írtam h nekem nem kéne semmilyen hűtésmod, ekkor már hirtelen a visszajelzések h igenis bírja hűtés nélkül az már jöttment fórumos szakbarbárságnak bizonyul....
-
Kobe
veterán
válasz
Peat;) #11967 üzenetére
a szám - 49% a Világgazdaság c napilap pár héttel ezelőtti címlapján volt, egy cikkel kapcsoaltosan ahol az "ír csodát" emlegették és elemzték. Én hiteles forrásnak tartom azt az újságot
de a 49% ba sok minden más is beletartozik....minden egyéb járulék is és mivel átlagban valamilyen szinten mindenki beleesik a 36% ba is egy részben, ezért simán reális a 49% mint statisztikai mutató. a munkaadó egyszer jóváírja neked a bruttó bért, az első 15napra jutó táppénzt, plusz az azon túli táppénzt, családi pótlékot miegyebet, de ekkor már el is vonja a saját járulékait ami irreleváns mivel utánad fizeti meg,a járulékalap csak a bruttó és első 15 napra jutó táppénzből fog összetevődni. Amit levonhatnak tőled azok az előlegek, utalványok, kártérítések, letiltások, szakszervezeti díj, 15,5% nyugdíj és eü biztosítási járulék, illetve szja előleg, valamint van munkavállalói járulék is, ami tényleg 17% ot jelent kb (16,5%).
A 49 tehát nem feltétlenül a konkrét, hanem a nagy átlagot sújtó terhek mértékét....de akárhogy nézem, így is ugyis kurva magas
És aki külfölddel jön elő, hogy drága...nekem speciel családom több mint fele Finnországban van már, hihetetlen jó szociális háló, oylan támogatások hogy csak nézel, és oylan fizetés, hogy igaz h kint drágább az élet, de annyival kevesebb a járulék, hogy simán megél kint az ember, és még megtakarításokat is képez. És igen, ők is xboxoznak -
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #11923 üzenetére
sajnos a magyar jogszabályokból fakadóan nem lopás....tudjuk, magáncélra stb, finoman körülírja...de a magyar végiggondolja, átlag net az olyan 8 ezer forint, ha ahsználhatót akar, és még abból sem mindenhol van telefonvonal nélküli, de ha kisebb csomagja van az is 8ra jön ki kb....nem bassz*k seggbe a gumibottal, ha 8 ezer ftért letölt havonta két játékot vagy egyet, akkor minek fizessen még pluszba a játékért, ha a fizetésből a netet is cska nyögvenyelősen...
-
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #11921 üzenetére
biztos vagy te ebben? pesten talán így van, mert alapból magasabbak a bérek, de elárulom, mára igen szűk lett az a réteg, amit piacképesnek lehet nevezni....talán BME...és ha megnézzük, az azért az átlag 80 ezer felvételiző/év kupacból elég kis részt tesz ki....a maradéknak szemrebbenés nélkül a képébe vágják, főleg ugy hogy a hirdetések 80% éves szakmai tapasztalatokat követel. Ez egy ügyes fogás, mivel legtöbben azt mondják, természetesen betölthető a pozció gyakorlat nélkül, csak mondjuk fele annyi vagy harmada fizuért. Mit gondolsz, mért menekül mindenki mint patkány a süllyedő hajóról? A 40-50 év körüli munkások azért mert itthon a műhelyben túlórával talán kapnak 100at, máshol ugyanennyi melóért 500at, nem vicc, személyes tapasztalat. A fiatalok meg inkább elmennek külföldön melózni pár évre kulimunkát végezni, amiből tud majd itthon házat venni vagy lakást....mi marad itthon ? nyugdíjas és tehetős, nem csoda hogy oylana körkép amilyen
-
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #11908 üzenetére
az itt hozászólok többsége majd felnő, leszakad anyuci-apuci csecsebimbójáról, és elgondolkozik ha 70-80 ezres kezdőfizuval bökik ki a szemét, mint az erős átlagnak és a régi munkásemberek többségének, akkor máris másképp fogja látni a dolgokat....akkor hirtelen 10-15 ezer forint nagyon sok lesz az albérlet, lakástörlesztőrészlet, és a 240 ftos kilós kenyér mellett...és elgondolkozik, hogy elég ropogós lenne az a kenyér ha vaj helyett dvdt kenne rá.
Nem leszólni akarom a többséget, cska röhej nézni, hogy a többség gyakorlatilag zéró életképes tapasztalattal mégis menynire jól vágja a magyar realitástnem mondom hogy húde ismerem ezt az érát, de pont msot vagyok abban a korban h nincs többé anyuci szoknyája meg a rendszeres zsebpénz kólára, és beza kurva rövid idő alatt kurvára át kellett értékelni dolgokat
ui: Gazala a gond az hogy a 145 ezres fizu általában levonások előtt.....nem tudom, tisztában vagy e vele magyarrszágon mekkora bérjárulékok vannak ? 49%. A hűdedrága anglia és írország max 30%...
-
Kobe
veterán
nem beszólni akarok csak kb jasper előtt 2 hónappal vízhűtésen gondolkodni és direkt bukni a garit....nem épp kifizetődő, vagy logikus, mondhatni hülyeség. Alapjáraton nincs akkora hangja, simán elviselhető, ha meg beszarik cserélik az újra, akkor minek kidobni az ablakon kvázi 20-30 kilót pluszba ?
csak mert a vízhűtés ma trendi ?bocs
apropó, milyen boltokat érdemes nézni ahol neten lehet rendelni gépet, hasonló alapfunkciókkal mint golemnál, és mégis adnak valami papírt hozzá ?
-
Kobe
veterán
és mekkora felbontású az a projektor ha szabad tudni ? gondolom hagyományos, 1280 at sem vivő... kétlem, hogy megérné 3 méteres átmérőbe 1024x768 ba, HD proji még msot is milliós tétel
ezt nem leszólásként mondom, csak sztem így felesleges, nem a méret a lényeg hanem a részletesség, átlagos méretű magyar lakásokban meg a 32-37 colos LCD tvk is bőven elégnek bizonyulnak
-
Kobe
veterán
válasz
Gazala #11411 üzenetére
nekem megvan rá a lóvém, szépen kapargattam minden hónapban az ösztöndíjam, de megmondtam h addig nem veszek amíg nem marad pluszba nyárra pár 100, így gyakorlatilag nekiállhatnék olcsó jánoskodni énis, h arcadera hajtok, csak 48 és (mostmár csak) 62 ezer forintos árnál megnéztem mi kéne még az arcadeba - componens HD kábel minimum -3-4 ezer ft.....vinyó sem árt, 16 ezer ft ....akkor az bár, ha utolag veszem de akkor is olyan 68-70 ezer ft-os premium....de azt meg már kapok 62 ér, akkor inkább spórolok egy hónapot és megspórolok 8-10 ezret a következő hónapokon
nekem is drága egy ilyen cucc, msotanában elég sok mindenre csezstem el zsét, csak annyira nem kell hogy egy hónapot ne bírjak ki pluszba, ahelyett hogy pórul járjak később mennyit költök rá pluszba
-
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #11387 üzenetére
nekem meg a holnapi vizsgán múlik 4 év után kibasznak e az 5 éves egyeteről vagy sem...
nyomás alatt teljesít a paraszt....
-
Kobe
veterán
iveon eérhető a dragon ball burst limit dmeoja....kámeháme h ilyenko nicns boxom
-
Kobe
veterán
nos, utánajártam kicsit a dolgoknak és sztem magam mércéjéhez képest optimális döntést hoztam...amint vége a vizsgáknak és meglesz a lóvém, beruházok egy premiumba, csak flash, semmi egyéb mod....augusztusban jasper, ha juliustol augusztusig kibírja és uténa behal, hát, cserélik jasperre - és a cserére még több esélyem van mint a ventiket buherálva....cska lenne már vége a kva vizsgáknak
-
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #11246 üzenetére
sajna hiába a live, ha nem tudsz ismerősbe botlani...ilyen tekintetből jobb az xlink, mivel ott azzal dumálsz le partit akivel akarsz
-
Kobe
veterán
válasz
alien_ #11133 üzenetére
csak én hosszútávon gondolkodok, junusban még vizsgázok + melózok, juliusban szintúgy+ nyaralás, lóvém kb julius közepére jönne össze - most is emgvan rá csak nem akarom elbaszni, kell a zsé nyárra és különben is vizsgadrukk van....juli közepe - vége nyaralással telik, akor 1-2 hetet már csak tunnék várni a jasperre és nem kell hurcolásztatni és könyörögni neki h ugyan degelj má emg had legyen jasper helyetted...
-
Kobe
veterán
több helyen a jasperről úgy cikkeznek, hogy még olcsóbb is lehet a jelenlegi cuccoknál, mivel olcsóbb a gyártása....ez mennyire elhet reális info ? illetve ezek már valami normális hűtéssel lesznek ellátva, vagy csak nem melegednek túl?
-
Kobe
veterán
ezért van az ún. vásárlók könyve....onnan nem tudják kitörölni
általában ilyen eseteknél, ha utólagos döntés van, azt is csekkolják, van e bejegyzés benne az üggyel kapcsolatban..és ha jól tudom, fényképes felvételeket is elfogadnak, kamerás mobilok előnyben, exif infó stb....asszem volt már h így ítlték oda a a kaszinóban játékgépen 11 millás nyereményt, hogy lefényképezték a kijelzőt, h tényleg annyi a jussa a csapatnak aki játszott rajta.
-
Kobe
veterán
a fogyasztóvédelmi jogszabályok alapján az áruház köteles annyiért eladni, amennyi a polcn az aárunál fel van tüntetve.....ha az 1 millás full plazmatvt véletlenül a 200 ezres lcd tv árával rakják ki, akkor a 200 ezres áron köteles adniuk...ez jogszabály....nem tom mért szívtál, 1 mondattal többet kellett volna mondanod a pénztárnál - 8ezer, vagy fogyasztóvédelem, és tied az áru
-
Kobe
veterán
ha július környékén terveztem xboxot venni, érdemes vajon várni nálunk is augusztusig a jasperre ? golemnél rendelném vagy valami hasonló oldalon de gondolom akkor ott megy majd a dömping a régi szériát kiárusitják....
árban lesz valami változás vajon ? drágább lehe e a japer a msotani 62 ezer ft körüli árnál, illetve tuti hogy ezeknél már semmilyen hűtésmod nem kell ? (annyit várnék, hogy ne turbinát kelljen üzemeltetni) -
Kobe
veterán
hm
újabb áresés, a szemfülesek már 62 ezerért hozzájuthatnak a premiumhoz -
Kobe
veterán
válasz
sakeee82 #10649 üzenetére
[OFF]én inkább azt tartom röhejnek hogy 512 belső memoria, és egy lassan 3 éves cpu-gpu párosítás, ami emgvan 50 ezerből, röhögve hozza azt a minőséget amihez PC-n 8800 GT meg egyebek kellenek 150K+ ért. - nem mintha most nem hallanád, hogy bakker erre adtam ki 100ezreket, inkább konzol kellett volna.Nekem régi, még radeon 9600os,, a64 es gépem van de eszembe nem jutna cserélni, most lesz box, ha jön uj, az se lesz nagyon 100 fölött és az is veeri majd sztem a PC-t.
azért az üzletpolitika nem gyengén meglátszik így a PC-szektorban: optimalizálj szarul, adj ki hetente új hardwaret, az hozza a lóvét...szóval durván emglátszik, hogy egyes dolgokat simán ki lehetne hozni a "készlet" negyedéből kb
ha 3 évente cseréli az ember a konzolját, akkor is oclsobban kijön mint a pc -trend követésévelén személy szerint a konzol és a htpc összeolvadását jósolom egy 5 éven belül, ami nagyjábol ki is iktatja a hagyományos asztali PC-ket és régi hardcore játékos társadalmat.[/OFF]
-
Kobe
veterán
remélem a külön kapható HD-DVD meghajtó helyébe jövőre már a külső, xboxhoz való BD egység lesz a nyerő.....nem szívesen cserélném a házimozim, ha boxhoz kapnék +ba egy lejátszóegységet, elég lenne hangfalaimat dts csatolásura cserélni, spórolnék pár ezret sztem, de még tuti vannak páran így.
Boxra azért leszek kivi hogy szuperál a BD mert ugye PS3 nál játékok minden szar arra jelenik emg asszem - lehet nemjól tudom, javitsatok ki, viszont az írott BD ket le sem játssza, remélem hasonló funkciók könnyebben kiküszöbölhetők boxnál. -
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #10471 üzenetére
plazma felejtős sztem élettartam szempontjából...és felbontás
-
Kobe
veterán
válasz
spammer #10453 üzenetére
épp ez az....kalandjáték meg mászkálós párti vagyok, szóval gta nem érdekelne, assasin's creed, uj prince of persia, gears of war, army of two, calll of duty - tudom ezek lövöldözősek....már inkább....még mindig filózok az arcade és premium között, nem tom nem érné meg utolag venni vionyót és akkor lehetne előbb tolni a gammákat :S
-
Kobe
veterán
válasz
tobias40 #10448 üzenetére
ha még a magyar jogszabályokat is nézzük, és otthoni felhasználásra készített biztonsági másolatokról is lenne szó, ok lenne, de amit a törvény is warezként fogad el az a másolat pénzért való továbbadása...sőt, kvázi ez a warez definíciója....kicsit tájékozódj mielőtt előveszed a dölyfös kamaszönéreztet...
-
Kobe
veterán
ez a popup mizéria ez csak így a GTA IV kapcsán jött elő, vagy mindig is jelen volt ez a probléma a flashelt gép/másolt játék kategóriában ?
mondjuk engem GTA egy percig nem mozgat meg, csak jólenne tudni h ezt hogyan lehet kivéteni, mert ha mindegyiknél ez van akkor inkább lemondok boxról...
-
Kobe
veterán
namost az egyik azt mondja, nem a vinyót használja swappelésre, a másik azt, hogy mégis...okosabb meg nem lettem tőle
-
Kobe
veterán
öh,hát akkor lehet jobban emgéri az arcade nekem....flasheltetném, szóval Live kilőve, HDMI port kéne mert LCD tvre kötném, játékok közül emg inkább a mászkálós - assasins creed, bioshock, uj prince of eprsia majd érdekelne, gondolm ezeknek nem kell vinyó különösebben.
GTA IV mondjuk nem is nagyon érdekel
-
Kobe
veterán
nah, következő értelmes kérdésem
az arcade verzió miben tér el mondjuk a premiumtól ? igazából azt ovlasgattam, hogy HDMI-set érdemes venni, namost ez van arcadeon is, illetve vinyó nincs azt tom, de van pl memóriakártya ami elvileg emntéseknek elég....cirka 16 ezer a kül a kettő között, de nem jövök rá a lényegi eltérésre ami maitt pl GTA IV et írták h arcadeon szarabbul megy... -
Kobe
veterán
egy uccsó kérdés
meolvastam h gyártástól függően eltérő a fogyasztás...a kisebb a 173 W os asszem...nem tudom, hogy ezek melyikek, a 2007 valamikor ősszel után gyárott falcon laposak vagy más specifikációt kell nézni ? -
Kobe
veterán
válasz
spammer #10258 üzenetére
én ugy tudom golemesek, ha 3ledes gond van, visszaalakítják garanciáztatás előtt.
hűtésmodot emg azért akarnék, mert olyan mint az óvszer, jobb ha van mintha nincs....főleg ha tényleg visszaalakítják, és ahogy olvasgattam, a modok nagyon lecsökkentik a 3 ledes hiba valósíznűségét....nyílván ha nem akarnám flasheltetni, nem nyúlnék hozzá, de mivel valszeg backup lemezek lesznek meghajtva, inkább beszereltetnék vmit h csökkentsem a rizikófaktort...legalábbis az, hogy az első szériákban nagyon durva meghibásodási arány volt, és vmit változtattak az újakban, de még azoknál is hallani hibákat, nem győzött meg arról, hogy nem kell a mod.
megjegyzem hallottam már oylanrol is, hogy gyakorlatilag sérült matricával, flashelve, hűtésmoddal küldte el vki gariztatni a gépet és ugyanugy minden gond nélkül visszaküldték neki, miután helyrehozták... -
Kobe
veterán
nyáron vezsek majd boxot sztem....én golemnál néztem a hdmi-s premiumot alapból, mivel lcd tvm van,azon van hdmi, kihasználo akkor már....65 K Forza 2 vel meg viva pinataval és 1 ezressel drágább, mint a játé nélküli...szóval még a hülyének is emgéri sztem
gondoltam ha rendelek, akkor már a hűtésmod ot is megrendelem bele egyből, illetve hűtéskésleltetést, gyári venti gyorsabban megy, plusz 5 percig megy még a, ez plusz 6 K, megvagyok 70ből mindennel együtt....legalábbis remélemde érdekelne más véleménye is erről a packról
-
Kobe
veterán
válasz
spammer #10059 üzenetére
a tv vel való összekötés kevésbé kivitelezhető, meg nem akarok egyik hangrendszeremtől sem emgválni - 5.1 és 2.0 - mert mindegyik másra, de arra nagyon jó, így gondoltam h kialakítok cska egy régi gépet netre emg zenére, és a tvhez csaok minden multimédiás kütyüt, játszani is inkább azon lenne érdemes...éés ugye 2 rendszert 1 hangkarira nem tudok kötni, jó volna emgtartani mindkettőt, így hiába van HD ha azt csak sztereóról tom hallgatni
ileltve valamilyen szinten belevettem a játékba hogy blu ray képeslesz a box is, de ha analog hangfalcucc nem megy rá akkor bukta az egész -
Kobe
veterán
sziasztok
mostanában próbálok keresgélni valami oclsó emgoldást a HD tartalmak lejátszására, ill a játékélmény fokozására, lehetőleg nem 100ezrekért
gondolkodtam rajta, az xbox hátha alkalmas erre. ezért szeretnék infót kérni: van eg 32 colos samsung lcd tvm, illetve egy netezős konfigom, ami arra amire kell tökéletesen elég, a HD filemket azonban rosszul kezeli a kapacitásai miatt.
emellett van egy régebbi, analóg kimenetes 5.1 em, gneius 3600as, perpill msot ezt használom a tv-hez dvd lejátszóra kötve.
Kérdéseim tehát : van valami mód arra, hogy a box eljátsza a HD filmeket - 720p s verziókat mondjuk ? illetve használható-e ez az 5.1 es valamilyen formában ? külön cserélni emiatt nem akaromköszi
-
Kobe
veterán
sztem ezt kvagyorsan abba kéne hagyni amíg egy moderátor nem figyelmeztet benneteket vagy zárja a topicot
Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest