- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
#59070464 #20262 üzenetére
Igen, a sima aksi nem tölti magát minden nélkül.
A quick charge kithez ki kell szedni az aksit, azt meg irtad az elején hogy nem akarod.
Ha folyamatos játékot akarsz akkor play&charge kit kell, de elég 1 aksi is, mert ha merül csak rádugod és tölti is.
A töltési időkről sajnos nem tudok semmit.
Viszont én még mindig inkább vennék egy Sanyo Eneloop töltő és aksi szettet, jár hozzá 4 db.
Mivel ezek nagyon lassan vesztik el a töltést, kettő mindig készenlétben lehet, kettő meg a kontrollerben. Nekem ez van, 2 hete minden este játszom pár órát és még nem merült le, pedig még soha nem töltöttem, úgy használom ahogy kivettem a dobozból. Ez a cucc 5K környékén van, a play&charge meg drágábban. Az aksicsere pedig sokkal kissebb kellemetlenség mint a P&C vezetékét kerülgetni.Szerintem.
BullZeye : Ha netre van kötve a box, csak bekapcsolod és rövid időn belül leszedi az új dasht, virusmentesen
Dugj bele egy hálókábelt.
-
dunc
nagyúr
válasz
#59070464 #17321 üzenetére
"Gondolom a drivefx gagyi" kikérem magamnak !!!!!!
Nem gagyi sőt kiválloan teszi a dolgát
Ígyényes anyaghasználat preciz müködés.Nekem is ilyen van. A logitech nem nagyon csinál gagyit,van töllük egy sima pc-s kontroller 2003 ba vettem tescoba 1K-ért és a mai napig semmi baja.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest