- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
asbi_
tag
válasz
Peat;) #24832 üzenetére
köszi szépen mindenkinek a válaszokat, szerintem valami 32-es tv-nél maradok majd.. (a válság meg bekaphatja, hogy nem tudom eladni senkinek a bringám
)
btw, ma jött meg a GoW 2, tényleg nagyon nagy királyság ez a játék!
7k volt használtan, bár szép sárga csík rajta van, hogy bundle copy, de ennyi belefér ennyi pénzért.. -
30z.Samu
félisten
-
tiv83us
veterán
válasz
Peat;) #24693 üzenetére
Na ja, de azert egy alapfokon dadogo angolost megneznek, hogy hogyan ertelmez peldaul elveszett iratokat, leveleket, logokat amiket talalni lehet a Fallout 3-ban. Na meg a leirasok, csirkeveto gyartas manual...stb
Persze a foszalon vegiglehet vonulni, mert "vegigvisz" a jatek, de az RPG-k igazi izet a mellek kuldetesek adjak, mint ahogyan a Mass Effect-ben is. -
Don47
tag
válasz
Peat;) #23889 üzenetére
A porszívó hanghoz szvsz nem sok köze van, de azért beleszólnék:
"Az alaplap tök ugyanaz az áprilisi és októberi gépben is, ez 100%."
Nem. A Falconból kétféle alváltozat biztosan létezik, de néhány helyen olvastam v3-ról is. Kisebb alaplapi változtatásokról van szó, például a Falcon v2-ben a memory chipek helye változott meg. (Falcon v2 = lot 0825, vagy újabb - kivéve persze a Jaspereket.)
ps: az enyém Falcon v2, és telepített játéknál egyáltalán nem tűnik fel a box hangja.
-
fidor
csendes tag
-
fidor
csendes tag
válasz
Peat;) #23884 üzenetére
Nem persze én ilyenekhez nem értek nem fogok neki állni gányolni.Ez is arcade 2008 áprilisban lett véve.Azt hiszem ez a 205 w tápos de ismerek olyat akinek szintén arcade gépe van 2008 okt. Vette és szinte semmi hangja sincs,hogy melyik alaplap van benne pasz.Lehet,hogy az újjabb alaplap?Nemtudom.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;) #23725 üzenetére
Hát úgyértem fokozatmentesen pörög fel a venti, ahogy igénybe van véve a proci és a gpu. Nem állandó a fordulata.
A dvd olvasót én csak akkor hallom, amikor felmásolok a vinyóra valamit, vagy berakom a gémet egy pillanatra ellenőrzi hogy van e benne és játék közben nem is megy. De amíg nem volt akkor tényleg elég hangos volt. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Peat;) #23245 üzenetére
Nem bánnám, nekem a ventijeim kezdettől fogva idegesítő hangon, zörögve járnak.
Hátha cserélik.
A meghajtóm nekem sose volt hangos, mert a fless mellett lelassították, de ha kapok egy új meghajtót is, azt sem bánom. Csak kell majd vennem egy Forza2-t (karbondobozosat fogok az ebayről sztem), meg egy GH3-at. Más lényeges játék nincs, amivel játszok és nincs meg eredetiben. COD-ok, GOW-ok, Halo, GH-k, TDU, stb. megvan eredetiben, nem lesz gond. -
-
-
OddMan
őstag
válasz
Peat;) #22642 üzenetére
Igen, tényleg csak az átvezetők szaggatnak, a játék már ment rendesen. Éppen most toltam végig a demót. Egész jónak tűnik ez a játék, szerintem erre a stílusra találták ki a konzolt.
Amúgy én is 120GB-os merevlemezt rendeltem, ahol én vettem ott a 60-as meg a 120-as között 3e ft. a különbség, szóval a 60-as egyelőre tényleg nem éri meg.Esetleg abban tudnátok segíteni, hogyan lehet ilyen demókat találni a neten?
Az "Alone in the Dark" és "Fable II" demók érdekelnének, bár lehet Fable-nek nincs is játszható demója. -
Coyote2000
őstag
válasz
Peat;) #22402 üzenetére
ne is mondd, pont odakapcsoltam, hát össze lehetett hasonlítani a "Shrekből az angyal" színvonalával, az pont előtte volt...
Kb 20-22 évvel ezelőtt nagy Vuk-rajongó voltam (ki nem???), emiatt voltam kíváncsi a folytatásra - de ez a Vuk-kultusz meggyalázása. Kb 10 percet néztem belőle, de sztorija nem volt, a hangok cseszték a fülemet, amúgy az egész meg egy FPS játék látványát utánozta, volt négy kameraállás: stabil, zoomolós, követős, meg körben forgós. Ráadásul ezt teljesen hülyén alkalmazták, logikátlanul. A karakterek is inkább idegesítőek voltak mint szerethetőek... El is kapcsoltam gyorsan.
Aki rosszul viselkedik az évben azzal megnézetném, durvább büntetés mint a virgács...
Ha a Süsüt vagy Macskafogót is megerőszakolják, akkor lerohanom a TV székházat.
-
Djuree
félisten
-
Kasza08
őstag
válasz
Peat;) #21281 üzenetére
Ha az angol jól megy, akkor Mass Effect, sokat beszélnek benne, és neked válaszolgatni, szóval elküldheted az anyjába, de be is nyalhatsz neki
Persze a Fallout sem nélkülözi az angol középfokút.
Fallout3-at nagyon szidtákpedig aki játszott vele, az azt mondta, hogy isten játék. Tiv játszott mind2-vel, kérdezdd meg őt is.
-
nofi
addikt
válasz
Peat;) #21281 üzenetére
Mindkettővel játszottam, igaz PCn, de a lényegen nem változtat. A Fallouttal még nem végeztem, reményeim szerint majd boxon végigtolom. Jóval hosszabb mint a Mass Effect és nekem ez a posztapokaliptikus világ jön be jobban, szvsz sokkal kidolgozottabb is. Utóbbi is tetszett, egy kellemes sci-fi sztori kicsit pozitívabb, színesebb világképpel.
Felirat mindkettőben van, ellenben a Mass Effect annyiból könnyebb, hogy elég egyértelműek a küldetések, inkább csak a trécselés ami sok beszéddel jár. A Falloutban azért sokkal fontosabb szerepe van a beszédnek és sok mindent csak naplókból, feljegyzésekből lehet kibogarászni -
Sanya
nagyúr
válasz
Peat;) #21100 üzenetére
azért mert ha eredetizel, akkor is kibír a fej minimum 1 évet, és a kibővített garancia az én olvasatom szerint a 3 ledes problémára vonatkozik, a fejegységre nem...
mellesleg sokkal halkabb, gyorsabb vele a konzol.Mr.Grincs: nem kell oda nagykerengedély
napijegyet váltasz ( csak 1 napra szól)
-
OddMan
őstag
válasz
Peat;) #21091 üzenetére
Nekem kezdésnek elég az arcade. Tavasszal olcsón veszek hozzá egy használt 20GB-os hdd-t. Az Xbox live-ot nem fogom használni és általában egyszerre max. egy-két játékkal fogok játszani, szóval nekem nem kell óriási merevlemez. Aztán mikor mindenki veszi az új 120GB-os merevlemezeket, akkor fogok én olcsón használt 60GB-os hdd-t venni.
Nos, ez a terv, ezért akarok most egyelőre arcade csomagot akcióban 40e ft.-ért.Megvettem 4500 ft.-ért a „Gears of War” játékot. Gondolom fog menni merevlemez nélkül is memóriakártyával ugye?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;) #21041 üzenetére
Hidd el hamar el fog telni az a két év
Biztos hogy a sixaxis irányításhoz hasonlót vagy komolyabbat fog kitalálni az ms, de szerintem még maradnak lemzen a játékok Blu ray lemezen talán más úgysincs a piacon. Amire nagyon oda kéen tenni a hangsúlyt az az optikai meghajtó és a hűtés
Gyári vízhűtő alapból
-
kisJack
aktív tag
válasz
Peat;) #20263 üzenetére
Kösz srácok! Ezek tényleg nagyon jó áron vannak, de nincsenek rossz tapasztalatok használt játékokról? Én egyszer vettem használtat még anno PS2-re a Vice City-t és sajna kb 2 hétig működött rendesen, aztán kezdett olyanokat művelni hogy nem tudta időben betölteni a dolgokat és egyszerűen kifogyott alólam az út, leestem a semmibe, meg hasonlók. Akkor nagyon mérges voltam, hiába kaptam meg féláron ha utána dobhatom ki.
Aztán később hallottam vmit, nem tudom hogy igaz-e, hogy ha van egy hibás/karcos eredeti gémed, azt elküldheted a kiadónak és minden további nélkül cserélik. Nem tudtam kipróbálni, mert akkor már nem volt meg, a PS-se.
Peat;): Ha a GTA-val nincsenek ilyen gondok és tényleg szép a lemez, én már veszem is!! De komolyan!
-
Kephamos
addikt
válasz
Peat;) #19679 üzenetére
Régi CRT monitorral, régi Orion tv-vel hogyan lehet összekötni? Illetve hallottam, hogy valami új olvasó vana mostaniakba, amit nem lehet flash-elni. Mi az a flashelés és mivel jár?
mod.: demókat hogy lehet beszerezni? Milyen az online közösség? Sokan játszanak hálóban egy-egy játékkal?
-
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #18177 üzenetére
Jah, jah, az az. 2 kör, az 15 perc ott (azzal az autóval, amivel mentem), és ezt végig úgy, hogy a McLaren ott jött a nyomomban, de úgy, hogy ha nagyobbat fékeztem, hátulról meglökött, szóval nem nagyon lehetett bátortalanság miatt fékezni, kockáztatni kellett, hogy elfér, vagy nem fér el az a gáz a kanyarban, de szerencsére végig kiadta az ív
Nyerni a 15 perces pályán 1 másodperc alatti különbséggel sikerült, és a második jobb kört futott, mint én. Vagy 10-szer biztos megelőzött én meg vissza, komolyan majd kiugrott a szívem
, úgy izgultam. Mondjuk ezt már vissza kellett vennem mediumra, meg kellett stm+tcs, mert egyszerűen azok nélkül az a verseny sorozat nem volt hozható (béna voltam hozzá na, ez van).
-
-
tiv83us
veterán
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #17032 üzenetére
Az a baj, hogy ha az első kanyarban összetörik minden autó, akkor elveszi az emberek kedvét, és inkább kilépkednek, mert úgy már esélytelen, és ehhez akár egy ráfutásos baleset is elég.
Ezen távon a gumikopás pedig semmit nem jelent, mert ez nagyon rövid táv.Amúgy szingleben nekem is rajta van minden, amit nehezíteni lehet, kivéve manuálsi váltó és abs, de a multi az más, oda ezek nem jók szvsz, de ha gondoljátok, berakhatjuk
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #16569 üzenetére
miután volt szerencsém a Wii boxhoz,
a FN3 meg a második játékom volt a géphez,
összehasonlítanám a kettőt:
a Wii box olyan, mint a gombfoci a focihoz képest:
van, aki élvezi, meg mozogni is kell hozzá, de attól még nem foci.
A FN3 meg olyan, mint focit nézni a TV-ben a kanapéról
(ha már ez előbb is labadarúgás volt a hasonlatban),
annyi különbséggel, hogy ezt te irányítod.
Csak ez nem foci, hanem boxNem tudom, mennyire érezhető, hogy milyen különbségre gondolok.
A FN3 nekem teljesen olyan volt, mint amikor boxmeccset nézek,
tehát szívesen nézem azt is, ha más játszik, és közben beleélem magam
a mérkőzésbe. Állítólag agyatlan egy game,
de nekem valszeg nem sikerült kitapasztalnom az AI gyengéit,
és rendesen megküzdöttem az ellenféllel jópár meccsen.
Még véletlenül sem sorolnám a verekedős játékok közé (mint egyesek),
bár ha az ember átállítja az ütéseket az analóg karok helyett a gombokra,
akkor lehet, hogy hasonlóvá válik, mint egy Tekken -
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #16563 üzenetére
csak a FN3-van, talán a Facebreakerre gondolsz,
de az kb annyira box, mint amennyire a Mario Kart autóverseny.
viszont most jelentették be a FN4-et.
El nem tudom képzelni, mi újat hozhat, mert már a 3 is egy kiváló játék,
olyan grafikával, ami még most is nevetségessé tesz jópár új sportjátékot. -
Djuree
félisten
-
spammer
veterán
válasz
Peat;) #16045 üzenetére
Ne mérd a KOTORhoz, az RPG volt, ez meg inkább hack and slash akció. Szerintem nem is volt a készítők célja hogy KOTOR szerű legyen. Nem is ugyanaz a fejlesztőcsapat. A közös mindössze a SW univerzum. De ha kaszabolós cuccként kezeled, akkor szerintem egész korrekt lesz. Demo sajnos tényleg elég rövid, nem sokat mutat meg, éppen ezért bízom benne, hogy a full jobb lesz.
szerk: Lite On infora én is kiváncsi lennék
-
feka007
veterán
válasz
Peat;) #15748 üzenetére
Hát nem tudom... A mostani generációra is azt mondták, hogy zek már nemcsak játékgépek lesznek, hanem a pc-hez hasonlóan sokmindenre lehet majd őket használni, ennek ellenére nálam megmaradtak csak játékgépnek, dvd-zni PS2-vel is lehetett már. Talán a PSP-t mondanám sokoldalúbbnak, azt lehet használni GPS-nek, van rajta erős wifi, filmnézésre is jó, tv-re köthető, vannak rá jó játékok, szerintem jókis cucc.
-
feka007
veterán
válasz
Peat;) #15741 üzenetére
Hát pedig nem véletlenül maradnak rengetegen a pc-nél azok közül, akik olyanokkal játszanak, amik konzolon is elérhetőek, pl fps-ek. Konzolon elég körülményes multizni, nincs rendes szerverkereső, nem tudsz klánba menni normálisan, kevesebb add-on jelenik meg hozzájuk, szvsz messze elmarad a pc-s multitól. Szóval hardcore fps-ezőknek pc, aki meg csakúgy játszani akar, annak konzol, én nekem pc jobban bejön ez biztos.
Igen, eddig úgy volt, hogy az Ati más irányú fejlesztést folytatott a vga-k terén, mint ahogy a játékok haladtak az nV befolyásának köszönhetően, most viszont az Ati is kénytelen lett alkalmazkodni az nV irányelvéhez, és ki is egynelítődött a dolog, a 4870 még a GTX 280-at is behozza sokszor, holott 20k a különbség.
A 8800gtx például 2 éves kártya, és most is van támogatottsága, és visz is mindent.Oké, nem vitatom, hogy ár/értékben a konzolok előrébb vannak, de aki komolyabban játszik online, annak konzol felejtős, mert béna a multi rajta.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Peat;) #15082 üzenetére
Nem kéne ennyire túldramatizálni!
Van aki megveszi eredetiben és van aki nem! Mindenkinek a saját dolga ezt eldönteni.
Ha kicsit végiggondolod kiket támogatsz ezáltal hogy megveszed az eredeti játékokat lehet megváltozik egy kicsit a véleményed. Milliomos vagy legalábbis pénzes se*gfejeket akik arra sem méltatnak minket hogy, egy normális hibáktól mentes nem 2-3 napos játékot kiadjanak. Te megdolgozol azért hogy megvehess egy játékot és egy kicsit kiszakadva a szürke hétköznapokból szórakozz, nem kevés pénzért!!
Ők meg nevetnek rajtad hogy, nézd a hülyét megvette a pocsék játékunkat, hál istennek megint nem kell elmenni kétkezű munkát keresni/végezni!
Arra lennék kíváncsi ha nem gari és live függő lenne a warez, hányan vennének eredeti játékokat?By - Nesh
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #15082 üzenetére
ááá, nem érted a lényeget.
szó nincs arról, hogy aki warezol, az más társadalmi réteghez tartozik
ez nem ilyen bonyolult, ők csupán jobban sajnálják a pénzt játékokra,
mint te vagy én. más kérdés, hogy általában több játékuk is van,
mint annak, aki megvásárolja. amikor előállnak a szokásos
"én ezt nem engedhetem meg magamnak, azért warezolok!" szöveggel,
akkor szoktam mondani, hogy hja, hát havi 5 játékot én sem bírnék anyagilag.
de nekem elég havi egy is, sőt...az emberek zöme letölti azt is, amire nincs szüksége.
beérné kevesebbel is, de miután ingyen van, miért ne?
ez mondjuk sokszor azt eredményezi, hogy egy játékkal sem képes leülni
huzamosabb ideig, mert ki kell próbálni az újakat, és végül már nem tudja,
hogy melyikhez nyúljon. magyarán a játék kárára megy.nekem megér annyit egy játék, hogy fizessek érte,
másnak meg nem, ebben semmi kivetnivalót nem látok,
csak amikor jön a "könnyen papolsz, neked jól megy,
én meg csóró vagyok, kényszerűségből warezolok..."
Nem találkoztam még olyan warezzal, ami létszükséglet lenne -
Prof01
veterán
válasz
Peat;) #15082 üzenetére
Én pl. nem vagyok naplopó. Jelenleg is melózok (nyári meló), és vettem is belőle egy 22"os monitort, hogy végre ne Sd TV-n kelljen játszanom. 2db eredeti játék ára volt, de nekem ez többet megér. Sokat kellett melóznom azért a sz@ros 30k-ért.
Ha lenne jól fizető munkám (ami MO-n, nem igen van), akkor nem sajnálnám a 30k-t játékra. De így igen.
-
Kasza08
őstag
válasz
Peat;) #15023 üzenetére
Ha nem tetszik, akkor ne használd
ennyire egyszerű.
Sztem is okos dolog, hogy megveszed most a PS3-at 100-ért, netezni, filmet nézni lehet vele, PC se kell, és még 5-6 évig jó.
5-6 év alatt a egy gamerPC-be 1,5 milliót is beleölhetsz.A telepítés viszont tényleg hülyeség. Ezt sosem hiányolom a konzolban.
-
Prof01
veterán
válasz
Peat;) #15023 üzenetére
Netezés tényleg nem szükséges, de nem árt ha filmet nézni, zenét hallgazitni azért lehet rajta. Winyóra telepítés gondolom azért kell, mert lassú lenne a 20GB-s játékokat lemezről olvasni és a fejet is kevésbé használja így. Sztem ez nem rossz dolog. 5-10 percet mindenki ki tud várni.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #14983 üzenetére
ja, ez egy pontos topic, mert a múltkor is belebonyolódott már valaki,
aztán nekem nem hiányznak Jasperező, Arcade-ozó, Pro/Premiumozó,
Zephyrező, Elitező meg Falconozó újoncok,
akiknek minden egyes alkalommal el kell magyarázni,
hogy Arcade-ból, Elite-ből meg Proból is van Jasper,
mert az csak egy architektúra -
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #14531 üzenetére
Én jelenleg még hardon tolom, bár csak 31. szinten vok, az még messze van a 35 től.
De az biztos, hogy jól kell beállítgatni a kocsikat, különben esélytelen. Gyakorlatilag minden pályára külön be kell állítani legalább a váltót, a leszorító erőt, meg a futóművet (tehát gyakorlatilag mindent).
Haverommal nemrég ezzel szórakoztunk, úgy találtuk, hogy két beálíltás közt lehet 1-5 másodperc is kocsitól és pályától függően. Ráadásul jártam már úgy is, hogy vissza kellett venni a tuningból, mert túl sok volt a kraft, minden kanyarban keresztben jött ki a kocsi. Kivettem 20kw-ot, simán vertem ugyanazt a gárdát, ahol előtte 4.-5. voltam.
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest