- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
kisJack #48911 üzenetére
Lesz, és a jelenlegi álláspont szerint meg lehet majd változtatni a mostani account-okban a location-t, szóval nem kell új reg, vagy ilyesmi (hülyék is lennének, a magyar Live-ért fizető bázis magas százaléka jelenlegis fizet, és az tuti, hogy ha bebuknák a mostani accountjukat pontokkkal, beállításokkal és letöltött tartalmakkal együtt, akkor nem lenne egy jó rajtja a cuccnak; a többiek meg úgyis flesselt szarokkal rohangálnak, és úgysem fizetnek).
-
Peat;)
veterán
válasz
kisJack #38401 üzenetére
Én nem játszottam vele, szóval igazat adok akkor hogy merőben újat mutat. Nekem a videokon nagyon nem jött át hogy egy kategóriával szebb lenne a mai játékoknál, csak az hogy a legszebbek egyike. Akkor rossz a szemem.
Meg ezen a szinten az is nehéz hogy valóban sokkal többnek nézzen ki valami, mert régen egyszerű volt, ha egy kocsikerék háromszög helyett hatszög lett akkor leraktuk az állunkat, de itt már melósabb a dolog hogy érzékeljük a javulást...
-
alien_
őstag
válasz
kisJack #36646 üzenetére
Közben beleástam magam jobban a témába, jelenleg 3 fajta ventit használ MS:
-Delta DC Brushless (fehér matrica, rajta DC Brushless felirat)
-Sunon (Zöld/fehér matrica (néhol lilát írnak)
-Nidec (Fekete, nincs matrica)Jelenleg a Nidec a leghalkabb, bár az sem mindegy, hogy hol gyártották a ventit. Elvileg nem konzekvens, hogy melyik gépbe milyen venti van. Nekem mindkét gépemben DC Brushless van.
szaszlaci: Nincs rajta hűtésmod. Azon gondolkozok, hogy megéri-e a harcot, mert a fogyasztóvédelmi törvények alapján cserélniük kell, ha a termék funkcionalitása hibádzik.
zack: Még meg sem jelent a játék...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kisJack #36637 üzenetére
Itt nézz szét [link] és keressed a fórumban iceakost, vagy antihero-t Ők árulnak gold előfizetést és ms pontokat is.
Én anti herotól vásároltam, de a haverom vett iceakostól.
úgy műxik, hogy befizeted vagy átutalod a számlára a pénzt a kiválasztott előfizetésért és ő ha megkapta a pénzt emailben küldi neked a kódot.
Nem kell beszarni, nem vágnak át mert nagyon sok embernek adtak már el ezért ajánlom én is őket, mert tudom hogy nem lehúzós dzsó, mint eggyesek. -
bwoay
nagyúr
válasz
kisJack #31295 üzenetére
a blokk sem kell, csak ha azt látod, hogy regisztráció után
nem egyezik a box support oldalán illetve a számlán szereplő dátum.
ilyen esetekben számlával tudod igazolni, hogy te később vetted,
mint ahogy a MS rendszere állítja. Fordított esetben meg mélyen
hallgat az emberXuChi:
ez aztán az érdem!
vagy eladtad, vagy nem márkaszervizben javíttattad őket,
máskülönben muszáj regisztrálni, ha te nem teszed meg,
akkor az ügyintéző csinálja meg helyetted -
bwoay
nagyúr
válasz
kisJack #31293 üzenetére
a bolt egy évig sem intézi, kapásból a MS-ot hívod, őket meg nem érdekli,
hogy az üzletek mit firkálnak a papírjukra, a saját nyilvántartásuk alapján
dolgoznak, papírt nem is kérnek - a vitatott eseteket leszámítva, akkor is csak
a vásárlást igazoló blokkot, hogy a rajta szereplő dátumtól számolják a 2,
azaz kettő évet
az meg tök mindegy, mikor regisztrálod be, a bolt az eladás időpontját
továbbítja a MS-nak, tehát nem tudsz lemaradni. -
lvnt
őstag
válasz
kisJack #24606 üzenetére
Rezgés kikapcsolása.
Remélem segít! -
Kasza08
őstag
válasz
kisJack #20656 üzenetére
Majd ha lesz boxod, akkor megérted
Van egy olyan fül a beállításoknál, hogy location, ott, és csakis ott kell hungaryt beállítani. PGR4 is magyar egyébként, ahogy a Fable2 és az Undercover is. Utóbbinál a játékban kell beállítani.
X@bbe: 27-én adták ki a jaspert, szóval ha valami nagyforgalmú boltban nézed, akkor 2 hét és tuti lesz jasper is. Szerintem mind1 hol veszed, mert a magyar supportot kell felhívni értelemszerűen, ha elromlik. Egyébként sem kérnek számlát, ha jól tudom.
-
eddie17
addikt
válasz
kisJack #20656 üzenetére
Ja, bocs nem tudtam, hogy még nincs.
Majd ha lesz, akkor a konzol beállításainál lesz. Igen, nincs köze az accounthoz, annak mindenképpen külföldinek kell lennie. De ha a loaklicáziót magyarra állítod, csak akkor lesznek magyarok a játékok. Amúgy angol lenne a forza is. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
kisJack #20489 üzenetére
Én 3K ért vettem újjonan fóliásan a viva pina+Forza 2-t magyar szinkronos felíratos a viva, a forza pedig magyar felíratos. Lehet kapni itt http://www.konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0005.htm Még van belőle
Én is örültem hogy ennyiért hozzá tudtam jutni. Az 576 ban 6k darabja a két játéknak
-
zsocy
őstag
válasz
kisJack #20489 üzenetére
Bár tudom hogy elég sok a rossz tapasztalat, de a Joystation-nél van Forza2/pinata 3K-ért.
Ha alaposan megnézed amit veszel szerintem a használt sem rossz. Enyém is az, és tökéletesen működik.-kdM- : Én megvenném mindkettőt, elég olcsón vannak mivel nem mai cuccok, de mindkettő nagyon nagy élmény a maga műfajában.
-
zsocy
őstag
-
Peat;)
veterán
válasz
kisJack #20259 üzenetére
Használtan jobban megéri játékot venni, hátránya hogy több helyre is kell mászkálni, de nagyokat lehet spórolni. Halo3-at asszem 7-ért láttam a konzoljatek.extra.hu-n, gta4-em nekem is van eladó (jatekaim.hu-n, 8ért hidetem de ph!-s ha bp-i akkor 7-ért is megkapja
) illetve forza2+pinata bundle csomag is van 3-ért a fentebb említett extra.hu-s helyen.
-
p_milan
aktív tag
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest