- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Sajnos nem tudom így látatlanban, nekem Gold-om van, és nekem is csak másodszorra ment fel, valamit kiírt (már nem tom mit
), én meg nyomtam rá egy okét, és kilépett...
De ennek ellenére sem hiszem, hogy ez a Gold privilégium lenne, mivel ez nem egy online szolgáltatás, hogy filmet nézel. Az aztán embertelen pofátlanság lenne, ha ezért Gold reg kéne. Tudom ez nem segít ki...Peat;)
"vidd be egy 100 ponton záró fém biztonsági ajtóval ellátott acélból felépített szobába. Majd kiabálj ki hogy bezárhatják" -
-kdM-
senior tag
pont most frissitettem fel, nem hiszem hogy kell hozza gold acc. (mondjuk en az accountot is frissen csinaltam szoval gold volt)
annyi hogy bejelentkeztem live-ra, elinditottam a divx-es filmet es felajanlotta hogy toltsem le a frissitest...vegignyomkodtam, siman vegigment es mar fent is volt
nekem pedig az lenne a kerdesem hogy annyiszot kapok 1 honap goldot ahanyszor regelek egy accountot?
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest