- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Tomics #40838 üzenetére
össze se lehet hasonlítani az enyémmel...még a start gombot is alig lehet benyomni. van amelyik játéknál nem is érzékeli a menüben ha lefelé akarok navigálni az analóg karral. ja és az analóg karok tapintása ritka szar, érezni hogy le van kopva a felület, ragad
van pofájuk ilyet újként árulni...holnap kiverem a balhét. vagy adják vissza az árát vagy adjanak egy dobozos újat
Kerüljétek ezeket a rohadt sufniboltokat.
szerk: bocs, ideges vagyok...
-
Sakab
senior tag
válasz
Tomics #40429 üzenetére
már mint mit hagyok bedugva?
Hát azért nem semmi h se a ps se a box nem tudja ezt amit kb egy 20 30ezer Ftos lejátszó tud h hálóra rádugom rámásolom a filmet azon tárolom és ha megakarom nézni megnézem...mivan ezekkel a konzol gyártókkal nem értem...mozgás érzékelős hülyeségre van idejük ilyet meg nem bírnak 1ik be se bele tenni..úgy nézki csak marad akkor a box meg popron hour páros -
Sakab
senior tag
válasz
Tomics #40422 üzenetére
Hm az barátságos ár...és erről a jövőre kijövő kis kütyüről amit a tv alé kell tenni és érzékeli a mozgásod hirtelen nem jut eszembe a neve....erről lehet már tudni vmit árat esetleg vagy megjelenés dátumát vagy vmit? Xvides videókat hálón tudnék rámásolni és lejátszani?Fogyasztása az kb menyi lenne?
-
Thome
veterán
válasz
Tomics #39934 üzenetére
Konzolvilágos csávóka inkább no comment...
2 napja rendeltem egy Pc-s MW2-t... Ma este írják mailben, hogy csak jövőhét pénteken kapnak... Időben szólhattak volna... Miért nem kezdtem az 576-tal, vagy a cdgalaxissal, ma már a kezemben lett volna...
Innentől kezdve engem el is felejthetnek, na nem azért mert nem volt nekik játékuk, hanem 2 napig tartott egy mailt megírni, én pedig örültem volna, ha a kezemben van a cucc. Kész vicc ez a bolt.
-
libus
őstag
válasz
Tomics #39858 üzenetére
Ha jól tudom, létezik ebből az XBOX 360 PRO 60Gb-ból már Jasperes is. Igaz?
Szóval, akkor inkább azt ajánlod..
Ennek is 150W-os a tápja és 65nm-es mint az Elite változat?
Különben tapasztalatból mondtad, hogy jobbak a Jasperesek, mint a Falcon V2-sek, vagy csak mert újabb kiadás?
Mert én már olvastam azt is, hogy jobban a Falcon 2-sek, de ennek az ellenkezőjét is.
Most akkor így igazodjon el az ember. -
alien_
őstag
válasz
Tomics #39792 üzenetére
Biztos sokan nem fognak velem ebben egyetérteni, de szerintem ezeknél a gépeknél már felesleges óvatoskodni. Használd nyugodtan, max. pár percet járathatod játék előtt/után, hogy egyenletesebben melegedjen/hűljön, de szvsz ez is alaptalan már. Alapjáraton van rá két év garancia, aminél pedig 1 év csak, azoknál is kiharcolható az EU-s fogyasztóvédelmi törvény alapján a 2 év, szóval én nem kímélem a gépem. Jelenleg a Jasper lappal szerelt dobozok hibaaránya 3-4% között van, szóval elég kevés esélyed van rá, hogy tönkremenjen.
-
kircso13
senior tag
válasz
Tomics #39591 üzenetére
Hát ezt én sem gondoltam komolyan, h ezt csinálom
! Nem nem új a gép! 2005 ös , yenon alaplapos! A terv h egy számítógép házba kerül át a cuccos! A gpu passzív hűtésére így lehet rárakni 12 cm ventit. a cpu ra meg egy normális hűtőt és a ramokra meg bordákat. a panel aljját bedig venti fogja hűteni! Így a hő el fog veszni! Még annó egy videokarin csináltam ezt meg, 2 oldalról lett hűtve és a hőtermelés max terhelés mellett elenyésző volt!
a gép nem modolt, csak eredeti lemezt eszik és azt is fog végig
-
StLui
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #39296 üzenetére
Van olyan dvdtok amiből alig lehet kitépni a dvd-t és sajna van olyan hogy kiesik belőle simán.
Én Londonban vettem a COD 4 et tanulva az előző esetemből, úgy becsomagoltam mintha hímestojás lenne, mert féltem hogy a repülőn kiesik a helyéről amikor dobálják be a bőröndöket.Egyszer már jártam úgy hogy úgy dobták, hogy ki is tört a kereke a bőröndömnek.
-
Thome
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #39293 üzenetére
Úgy is pont így jártam COD WAW-val. Kiesett a korong a helyéről. A büdös trehány posta a hibás hogy úgy dobálják a csomagokat mint a teveszzart. Azóta én tokbe újságpapaírt tömök hogy még véletlenül se essen k a helyéről a korong + le is ragsztom vagy négy helyen a dvd-t.
-
Def26
félisten
válasz
Tomics #39109 üzenetére
1. Passz...
2. Joy nagyon jól bírja, egyszer földhöz csaptam, ekkor kiugrott a "B" gomb, aztán később megint földhöz vágtam ekkor meg "visszaugrott". Egy dolgot vettem észre, hogy az analóg teteje ahol az ujjaddal érintkezik nagyon gyorsan kopik.
3. Szvsz Duracell, Energizer akkuk a jók/olcsók. Nekem Energizer van (de ezt általában leszólják). kb. 2 hétig nyomom vele.
4. Rezgőmotor természetesen nagyon eszi az akkut. De én nem használom, mert félek az epilepszia veszélytől. -
Djuree
félisten
válasz
Tomics #38386 üzenetére
nem. csak ha éppen nem volt rá játék akkor eladtam, mert pénzem az nem nagyon volt, hobbim meg annál több amire költeni kellett, ha meg éppen volt pár játék rá amivel nyomulni akartam vettem egyet
bann-t el lehet kerülni, az elromlás meg szerencsére nem volt jellemző, az első gépemnél volt 3 led de kicserélték, azóta 30z.samu kollágánál teljesít szolgálatot, azóta is hibátlanul
nem mellesleg jó pénzt kerestem a boxok adás-vételével
most hogy van melóm, megállapodok egy piros elittel, remélem örökreGebriel: pontosabban azért is. amúgy van eredeti játékom is vagy 30, ami olyan azért kiadom szivesen azt a pénzt, meg amiből szeretnék folytatást, ezzel is elősegítem a folytatás kiadását
. de amit egyszer tolok csak végig azért nem fogok 10k+ kiadni, majd ha milliomos leszek
-
Thome
veterán
válasz
Tomics #38214 üzenetére
Öcsémvazze: LINK
mobbo: Ilyet veszek én is, ég és föld a különbség vele: LINK (Whisper Max)
Ez kimondottan Xbox360-ba készült.2 videó róla:
1.: Állítható fordulatszám
2.: Összehasonlítás a gyári ventilátor hangerejével -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomics #37960 üzenetére
Nem nehéz megszokni. 1 FPS játékot végigjátszol easy fokozaton akkor tudsz menni onnantól kezdve tanulod meg igazán jól kezelni a joyt.
Atomgeszi:
Át tudod íratni a nevedre. Én is átírattam anno a nyáron a 2. boxomat. Bereggelte a tulaj de átírattam a nevemre azzal sztorival, hogy az unokatesóm nekemadta és át szeretném írtani. Ez most is bevállna, csak süketelni kell ezerrel, hogy ajándékba kaptad tőle stb stb. Ehhez az kell hogy tudjad az előző tulaj minden adatát, néc, cím, emailcím telefonszám. Hogy át tudd írtani a nevedre, ha később gebasz van vele akkor a te címedről vigyék el a szervízbe. -
Thome
veterán
válasz
Tomics #37960 üzenetére
2013 előtt ne várd az új konzolt!
A Kontrollerrel való irányítást ki milyen gyorsan szokja meg, egyéni. Nekem gyorsan sikerült átszoknom, de még közel sem nyomom normális szinten!
Tv-t/monitort pedig olyat vegyél lehetőleg, ami HD ready (1366x768-as felbontás, ez kb 20"-ig van, magyarul kb 50cm), de ha nincs akkora méretben (nagyobb tv-t szeretnél, 22"-24"-26", 55-60-65cm), akkor a Full HD jöhet csak szóba.
30z.Samu: 2013-ról tudok!
Végülis mindegy, minimum van még benne 2,5-3 év.
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest