Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
meduzah
csendes tag
válasz
Gebriel #37505 üzenetére
Nem tudom ez megmagyarázza-e mitől gyorsabb.
(javítottam)
"Silverstoneban tök egyenes szakaszon első voltam, bejött mögém a gyerek, nem ért hozzám és már ki is tette a felkiáltó jelet."
Én ebből feltételeztem, hogy "lőtávolságon" belül van. Az 50-60m nagyon messze van még a szélárnyéktól, nem is értem. Ez valami bug lesz?
Nekem még nincs meg a játék, nemtom kipróbálni.
Ja! Bocs, ezt nem te írtad!
-
meduzah
csendes tag
Platinumshop-ban akciós az MS kormány. 18 ropi, szerintem jó vétel.
-
meduzah
csendes tag
"Casualon, de az csak annyit változtat, hogy több flasbacket kapsz."
Meg az ellenfelek sem nyomják annyira.
Hardcore fokozaton a leggyorsabb ellenfél 3:00 körüli időket megy és nincs flashback sem. (egyébként mi ez a flashback, ha szabad kérdeznem?
)
Nekem amúgy nagyon tetszik. Állat csapatás!Eddig 3:06.65-re sikerült lefaragnom az időt kormánnyal. Nem vagyok elégedett de olyan nehéz, mert az első sodrós visszafordító után inkább "élményautózásra" kezd hasonlítani és akkor az idő már a kutyát nem érdekli.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest