- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
BITBOYS #23622 üzenetére
Volt, és szerintem baromság. El akarnak adni a szolgáltatást (sajátjukat, vagy valaki másét, mindegy), és kerítettek hozzá egy idióta sztorit. Persze nem elképzelhetetlen, hogy egy-két chip megadja magát, de asszem ezért felesleges szétbarmolni a gépet. Gariba vissza kel küldeni és annyi.
-
late
tag
válasz
BITBOYS #10081 üzenetére
Tudnátok ajánlani vmi jó kis verekedős gamét, lehetőleg olyat, aminek a demoja liveon is fenn van, cool lenne, a méret miatt.
A proji microsoftos VGA kábellel lesz összekötve a boxal, ami közvetlenül mellette lesz, vga kábel hosszabítás nem szükséges, így remélem nem romlik annyit a minősége sem.
Mostanában többen bizonygatták, hogy a VGA simán van olyan jó mint a HDMI, csak a hangot nem tolja át, de arra meg ott van az optikai csati. -
late
tag
válasz
BITBOYS #10075 üzenetére
Már nincs sok hátra a melóból aztán megyek beizzítom a cuccost.
A devil demoját asszem még megvan hdd-n, az már SDTV-n is nagyon szép volt.
A Burnout sorozat pedig a kedvenceim közé tartozik.
Jelenleg sajna még nincs optikai bemenetes hangcuccom így, maradt a sztereo jel 5.1-re kötve.
Az tuti, h nem lesz szebb, mint az LCD, azt a kontrasztot színhűséget, csak egy méreg drága proji adhatná vissza ideális vászonnal, fényviszon mellett, vagy semmi, de a proji méretével jelenleg semmilyen más megjelenítő nem vetekedhet.
A 4000 órás lámpa idő meg az én játékidőmmel elég sok ideig elég lesz. A Tv csatikat továbbra is SDTV-n nézem, a filmek persze szigorúan projin. -
MixY
tag
válasz
BITBOYS #8183 üzenetére
Sztem is hülyeség, hogy tuti az lesz, de benne van a "megeshet" kategóriába... de ez csak olyanoknál fordul elő, aki napi 5-10 órát játszik... én napi max. 2-t (hétvégén 3-4
)... szal ha nem gyilkolod a gépet, akkor semmi baja nem lesz... ha esetleg "megesik", akkor kapsz újat.
Szerk.: nekem is régi Premium van (2007.09.01-es gyártás, tápra 203W van ráírva, EW-ben vettem 60k-ért két játékkal, nekem tökéletes)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest