- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46114 üzenetére
Képeként vannak beszúrva, és így is változnak!
Majd az új frissítésnél lehet átrendezem!
Ami pont holnap lesz! -
RockHaRD
addikt
válasz
Crazyman33 #46050 üzenetére
én is szivesen játszanék ellened
bár én csak experten játszom, de mint mondtad, nem az a lényeg
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #46062 üzenetére
Na, most lakattal látom Def-nél a Gamercard-omat, de amikor kérdezgettem akkor nem láttam a lakatot, hanem láttam a játékokat, a Tiedet pedig nem jeleníti meg most nekem (piros x, a fehér négyzetben)
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46050 üzenetére
Hát igen túl jól sikerült! Amúgy az első hsz-ben a gamertagok maguktól firrsülnek. Ajánlom a figyelmetekbe djuree avatarját! Nagyonkomoly!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45998 üzenetére
akkor, ha jobb az irányítás biztos, hogy beszerzem...
Ezekhez a Gh-khoz lehet letölteni további dallamokat? Vagy valahogy esetleg lehet kedvencesíteni? (de szép magyar szót alkottam)Mert vannak benne elég langyi számok...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45986 üzenetére
Hogy a kígyóba ne érdekelne... Ez a 2. része ugye, mert ha igen az eggyel játszottam, bár nem sokat még az irányítást sem sikerült megszoknom...
Még elég lassan megy a GH, médium még csak 85 % az easy 95% felett... Még sokx féreütök...Meg igazából még az ujjaim elosztása sem tökéletes, mert az 5. gombot el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogom használni
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45975 üzenetére
Nekem csak 1 választásom lehetett (ha érted érted, ha ne nem
)
Nincs időm hétvégén még a boxra is, mert ezzel tolom PC -n. De köszönöm a meghivást.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45951 üzenetére
Ja-ja, ahogy adalbert is mondja, most nagyon bizonytalan. Normál menetben 4 munkanap alatt itt van.
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #45951 üzenetére
3-5 munkanap, gyakorlatilag nekem általában 4-re jött ki (mondjuk volt közte egy hétvége is), de a mostani már 8 naptári napja úton van (gondolom a légi közlekedés zavar belekavar a postázásba is).
-
Sanya
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45939 üzenetére
gondolom nem a henteshez jársz anyajegyet levetetni. annak is meg van a saját topikja. emellett gúgöl a barátod.
-
dunc
nagyúr
válasz
Így van mi nem Disneyland-be lakunk !!!
Azonkívűl miért ne segitsünk egymásnak? -
Def26
félisten
válasz
+1
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45852 üzenetére
És ha úgy megpróbálnád, hogy RCA-val csatlakozna a box a felvevőhőz és utána a felvevő a tv-hez?
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45848 üzenetére
Nem lehet h nemszereti a HDMI-t?
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45804 üzenetére
Igen arra gondoltam.
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45802 üzenetére
Ja de profilhoz van kötve az is odaadod neki? Csak offline van ?
Gyerekek kiprobáltam az Alien Bred demoját,és isteni, 800 ms pontocska de kell nagyon nagyon !!!! -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45799 üzenetére
75.000 HUNFT a Konzolvilág-nál! A Super Elite Forza Pack.
Mindenféleképpen veszek boxot, csak asszonyommal összekötlözés van napirenden meg nyaralás. Aztán , kicsit túlköltekezni se akarok.
Anno mikor volt boxom 6 hónapja kb. akkor nem vettem észre nagyon nagy különbséget töltési idők között max olyan 2-3 másodpercet.
(#45800) dunc Az tökjó!
(#45802) Crazyman33 Hát akkor MS ezt megint elszúrta valamilyen szinten.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45795 üzenetére
Hát a Ferrari car pack az nagyon kell majd!
Valaki aki próbálta dvd-ről és felmásolva magát az alapjátékot. Nagy különbség volt töltések között? Vagy kibírható?
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #45786 üzenetére
Felcsút is közbeszól...
Még egy év és minden út ide vezet majd.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45788 üzenetére
Csak mert ha a super elite gép nem jönne össze, mert asszonyal tervezünk egy horvát nyaralást is, aztán addig egy arcade gépen gondolkozom.+ forza 3 meg van itthon egy 8gb-os pendrivom.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45783 üzenetére
Fehérvár vagy és még nem próbálhattam ki a cockpit-ed?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45781 üzenetére
nah azért ezzel vitatkoznék, mármint az utolsó mondat nem teljesen bizonyított és tapasztalataim szerint és eddigi kutatásaimra támaszkodva bátran kijelenthetem és/vagy optimális a megfelelő kifejezés...
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #45781 üzenetére
Fuu te
Remélem rádjönn a cifrafosás, végigolvastam azt hittem valami jódolgot írsz!
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45729 üzenetére
Lehangoló
Az MS csak megrendel egy munkát,egy electronikai összeszerelő cégtől,hogy azok ,hogy végeztetik a munkát az nem az MS dolga,az más kérdés,hogy mitől ennyire olcsó a munkaerő !?
-
Djuree
félisten
válasz
Def26: hát összerakni nem túl nehéz, gondolom ezért alkalmaznak nőket (is)
-
Def26
félisten
válasz
Hát igen, de legalább van hol dolgozniuk. Nem egy ismerősöm dolgozik heti 5x16 órát. (06:00-22:00 -ig) Munkásszállón laknak és nincs mellette semmi életük, olyanok mint egy múmia de azt vallják, hogy amíg fiatalok addig kell nyomni. Persze ehhez képest szart sem keresnek, mert olyan 140-145k -t visznek haza.
Egyébként ehhez képest elég jó minőségűek a kontrollerek.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45654 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek és akkor várom a linket...
Jah még valami, én balkezes vok, lenne balkezes gitár is? Mintha valahol láttam volna olyat is. Mert a jobbkezessel a magasabb fokozatok elég nehézkesen mennek...
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45651 üzenetére
persze a spárganélküli biztos kényelmesebb de azok meg valami bűn rondák sajna
ez a sima alap xplorer a legdögösebb sztem, ráadásul fehér, amit a legjobban lehet festeni -
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45646 üzenetére
Itt a ph aprón nemigen találtam jó gitárt, esetleg neked lenne valami bejáratott oldal?? Használtban gondolkodom...
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45646 üzenetére
nekem vezetékes xplorer van és nagyon kényelmes+ugrálni is lehet vele, nagyon hosszú madzagja van, + egy usb hosszabbítóval meg lehet toldani ha valakinek nem elég az a kb. 4 méter
-
runner 125
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45394 üzenetére
Csak az ára érdekel.
Itthon és külföldön is, és h itthon mennyi a legolcsóbb.
Google-ban kerestem, sőt argep.-ben, is de nem találtam semmi érdemlegeset.
Értem, köszi az infót.
-
Janix12
aktív tag
válasz
Crazyman33 #45351 üzenetére
A teljes játék lemezt engedi rámásolni, mint a hdd-esetében?
Ez lenne a lényeg. Vagy csak profil, demó meg videó mentegetésre használható? -
FefeeX
veterán
válasz
Crazyman33 #45349 üzenetére
Megformázza magától hogy jó legyen. Szerintem alapból annyit választ le amekkorát kezelni tud. Viszont mivel 2 partícióm van a 640esen és mindkettő NTFS, alapból formázni akarja mindegyik lehetőségnél.
FATról tud úgy particionálni magának, hogy ami rajt van nem veszik el (pendriveomnál ezt is felajánlotta -- másfél giga hely van rajt, csinálna belőle 1 gigás drive-ot)Ha nem lenne teli mindkét külső vinyóm, hagytam volna formázni, de mindkettő 50% töltöttség felett van...
-
Janix12
aktív tag
válasz
Crazyman33 #45346 üzenetére
Várjuk mindenképp az eredményeket..
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45346 üzenetére
A kérdéseidre a válasz probáld ki és tájékoztass minket mert ezek még ismeretlen vízek
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45333 üzenetére
lehet rajta profil csak ki kell jelentkezni belőle
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45322 üzenetére
bezzeg most sem írtad meg úgy, hogy legyen mit beilleszteni...
-
MeszarosB.
tag
válasz
Crazyman33 #45083 üzenetére
Ügye holnap jön a várvavárt dash frissítés.
Én viszont még nem mennék fel a géppel live-ra,mert egyszerűen nem lenne mivel játszanom még,csak elpazarolnám az ingyenhónapot.
A frissítést gondolom azért még meg lehet másképp is oldani,nem?Ezt valaki idefirkantaná nekem? Plusz,ha sikerülne frissítenem a dasht,és a pendriveomat elfogadtani a géppel,demókat hogy rakhatok rá? Töltsem le,írjam ki valamire,telepítsem fel,ez így menne?
A segítséget előre köszönöm. -
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45081 üzenetére
barmikor lehetne frissiteni, tényleg nem tart semmibol, de nyilvan magamtol nem fogom kitalalni, max beirok mindenféle kamukat
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45055 üzenetére
azoknak szólna, akik képesek minden hónapban újra meg újra felfedezni, hogy a Tescoban milyen irreálisan túlárazott játékok vannak, és szeretnék azokat tételesen felsorolni
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Crazyman33 #45048 üzenetére
WoW Elite árában Arcade
nem mormálisak
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33 #45038 üzenetére
LOL.
Következő esetek állnak fent:
- szimplán csak be akarják húzni az első balekot hogy rásózzák
- a lány azt se tudja hogy mi az a HDMI
- a lány nem tudja, hogy voltak különböző verziói a boxnak
- az összes előző...Ja, most Auchanban jártam és képedtem el a kirakott játékok árán... Pl.: GOW 2 16k, ME 10k... Ehhez képest a kettő együtt nem volt 7k postával (csak érjen ide
)...
Kíváncsi lennék, hogy ilyen árakon mennyi fogyhat... -
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45038 üzenetére
Még jó,hogy vóót nekik !
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45019 üzenetére
ja értem. game-en volt annyiért, kedden rendeltem és még nem jött meg, de nekem ráér
köszi
-
m3ss
veterán
válasz
Crazyman33 #45005 üzenetére
engem olyan elado boritott ki ma, aki 55ert akarta adni a par honapos elitet, mire irom neki, hogy barmit kihoz a boltbol, fel ora mulva mar 5-10%-ot fog bukni rajta, nem beszelve arrol, ha fel eve vette..
erre visszairja, hogy 62-ert vette fel eve, ezert az 55-ben benne is van az az 5-10% -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45005 üzenetére
5500-ért van fóliás
milyen progi ez? én nem tudok ilyenről...
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #44918 üzenetére
a nagyobb boltokban nyugodtan megbízhatsz
-
woodbear
addikt
válasz
Crazyman33 #44833 üzenetére
Az Forza3 eredmények képei közül szúrópróba szerűen rámentem egyre. Konkrétan Erre, hogy leteszteljem magam.
Szerencsém volt, mert B500as Hondám pont volt.Negyedik körben sikerült a táblázat időit nézve 7.helyet mennem. Kiléptem, és eldöntöttem hogy a következőben indulni fogok.
Bár annyi előnyöm volt, hogy láttam a helyezett időket, és így volt ami húzzon. -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #44833 üzenetére
Pontosan.
-
Torry
addikt
válasz
Crazyman33 #44807 üzenetére
Várós.
Eddigi mindegyik Ghost Recon faszájos volt. -
woodbear
addikt
válasz
Crazyman33 #44709 üzenetére
Köszi szépen! Jövő héten letesztelem magam az általad közzétett időkkel meg összevetem a sajátom.
Érdekel a dolog erősen egyébként!
Köszi a linket! -
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #44537 üzenetére
avira sem jelzett
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #44548 üzenetére
Sajnos vannak itt még ilyen elemek,csak anno elég sok gépet megfertőzhetet,mert nyílván még nem voltak felkészülve rá a vírusírtók !!!!
Egy kép volt a ludas a vírusírtó szerint. -
_ak_
addikt
válasz
KasperskyAV is jelzett:
2010.03.21. 20:31:44 Detected: Trojan-Clicker.JS.Agent.ma http://kezins.com/wp-content/uploads/2008/11/mirrors-edge-1.jpg Firefox
-
heihachi
addikt
válasz
Legújabb AVG-nek nincs gondja vele. Most már akkor az is kérdés, hogy szar-e vírusírtóm
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #44515 üzenetére
Én nem tudom,hogy megy ez a ban dolog de haver 2 éve használ x-360 at ,mindig az aktuális firmwarevel,de nem bannolják pedig orba szájba nyomja online,minden játék megvan neki és egyszer fizetet 7k 3 ledes javitásra...kicsit baleknak éreztem magam amikor megjelenéskor 14k-t adtam a GTA 4 ért....közeljövőbe akarok venni x-et,és nagyon csábit a sötét oldal és a 250 ft-s DL verbatin
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #44494 üzenetére
Ez a típus kell hozzá. WD Scorpio BEVS.
-
dunc
nagyúr
válasz
Crazyman33 #44494 üzenetére
Igen westel digital.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #44404 üzenetére
jaja láttam!
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #44355 üzenetére
vedd meg! így nagyon olcsó gépekhez lehet jutni, nem ért hozzá a kereskedő sok esetben. én így vettem 20-ért winyós gépet
ps2-nek volt hirdetve
műszaki bizományiban vettem. de nem egy ilyen hirdetést láttam már, ami nagyon jó vétel lett volna. persze előtte nézd meg jól a gépet. nyugodtan dugd rá netre, nem fognak bannolni ezért. meg szedd le az előlapot, nézd meg matrica stb. rendben van-e (persze csak ha nem flashelt meg buherált).
-
szpal17
őstag
válasz
Crazyman33 #44355 üzenetére
Az arcade gépnek az ODD előlapi műanyagja fehér, ha régi premium lenne akkor ezüst a meghajtó eleje. Ezt szerintem csak így tudod megállapítani ugyanis a gépek között semmilyen különbség nincs.(bár ezt is lecserélhetik). Esetleg az alaplapból is rá lehet jönni.(ha jasperos akkor valószínű arcade)
A bannolást vagy vinyóval tudod megnézni, hogy tudsz-e játékot telepíteni a vinyóra és onnan futtatja-e. Másik lehetőséged, hogy szépen fellépsz amivel azt kockáztatod, hogy bannolnak.(egyébként amikor fel akarsz lépni kiírja)Hát nekem ezek jutottak hirtelen eszembe...
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #44337 üzenetére
Persze, nyilván van aki örülne az éjszakai versenynek, meg az esőnek. A gond ezzel az, hogy ahány embert megkérdeznél, mindegyik másnak örülne, akkor meg miért pont ez a kettő került volna bele?
Én pl. már azzal is beérném, ha lenne egy olyan játékmód, ahol én pakolom be az ellenfeleket. Vagy ha a karrier módban nem csak egy erős ellenfél lenne minden versenyen. Vagy ha esetleg meg tudnám nézni egy adott pályán az összes futott időmet, és nem csak a leggyorsabbat, hogy összevessem az autókat. Vagy ha a karrier módban nem csak azért játszanék, hogy legyen pénzem, mert pillanatnyilag annak más értelme nagyon nincs. Vagy ha esetleg lenne instant replay. Sőt, legjobban annak örülnék, ha lenne benne rendes ralli, poros koszos pályákkal, és akkor ott már lehetne eső is, meg sár, és éjszakai verseny, meg szakaszok közötti szerelés.
Szerintem ennek semmi köze Sanyihoz, meg a soha meg nem jelenő GT5-höz, pusztán az a helyzet, hogy a kialakítandó funkciók és igények száma végtelen, a fejlesztési idő viszont véges.
-
sch_a
addikt
válasz
Crazyman33 #44337 üzenetére
Az azért volt, mert félállásban satuzik már.
Ezzel a hamarabb akarták kiadnival egyetértek. Nem rossza a játék, de van pár elég érdekes hibája. Pl. karrier módban hiába írja ki a max. osztályt, jóval erősebbel is enged indulni, vagy pl. a bizonyos kuplung, amiért ha jól emlékszem heihachi is kiakadt a köridős topicban. -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #44113 üzenetére
Jajaja ilyenre, de magyarhonban keresek!
Djuree nem nekem. Egyik ismerősőm panaszkodott, hogy a joy oldalánál az illesztés közé megy a kosz, mondtma neki moson kezet!
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #43938 üzenetére
Én azt az ön helyében nem tenném... Mondjuk ez nem sokat számít, nem gátol meg a megvételben, de leírtam...
Inkább megbízható helyről drágábban néhány ezer pénzzel, de az garantáltan működik, mintsem ilyen rizikósról... -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #43938 üzenetére
Szerintem is vigyázz
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #43936 üzenetére
HDD -t jól gondold meg. [link]
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #43930 üzenetére
Figyelj oda, hogy aztán a hozzá tartozó lemezt is magkapd. És mielőtt megveszed kérdezz rá, hogy ez jó e a te nyűgödhöz.
Csak azért írom ezt, mert én pl. 20 gb -ról mentem át 120gb -ra, (amihez állítólag bármelyik cd jó), viszont a 60gb -ról 120gb -ra már nem mindegyik cd jó, csak az újak. Az is lehet, hogy ez hülyeség, de nekem ezt mondták. -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #43930 üzenetére
[link] Tessék.
Szerk.
úgye úgye
Szerk2.
(#43932) Def26 Hogy ne mondana. Volt is, és imádtam a fogását.
Én se vagyok nagy mancsú, sőt párom szerint nőgyógyász vagy nőis a tenyerem. De a PS nél az hogy a két analog közvetlen egymás mellet van kényelmetlené teszi a játékot. Szemben az Xbox joy-ánál sokkal kézenfekvőbb hogy nem egymás mellet van a kettő, kényelmesebb kevésbé feszül meg a hüvelyk ujjam. A másik úgye van a Razer onzo joy-a na ott meg az is baba lett, hogy a start és a select gomb lentre került így még praktikusabb nem kell az analogon átnyúlni a start gombért!
Sőt nekem csak az aksis xbox joy a kényelmes.
Pont elfér az aksi mellet az ujjam meg úgy van is súlya, de a vezetékes joy az olyan könnyü hogy rossz fogni!
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #43914 üzenetére
jó, van MS v1, MS v2 meg Logitech. vagy netán lenne tényleg egy harmadik?
Xirtam: nekem mintha úgy jött volna le, h tudja, h nem szimulátor a Dirt
A kérdés lényege, h van-e különbség, pl Dirt2 esetében, h pc-n vagy boxon játszunk-e kormánnyal.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #43305 üzenetére
Igazad van. Bocsi elég szar választ adtam az ilyenbe meg nem nagyon gondoltam bele.
Csak én azt mondom, hogy ilyenre nem költenék igazából. Meg amikor nekem lebannolták a boxom, akkor egyből elpasszoltam. Azt sem biztos hogy meg bírják csinálni 5K ért.
Na mindegy, mégegyszer bocs. -
Integrator
aktív tag
válasz
Crazyman33 #42640 üzenetére
Ment a privi.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Crazyman33 #42630 üzenetére
Na basszus, az enyém is csal néhány fokot
Köszi a leírást -
Ceko
senior tag
válasz
Crazyman33 #42620 üzenetére
Majd megnézem.Csak ezt nem értem ha tényleg 10 percet megy az "FF" akkor ki az a .... aki azzal szeretné használni
!?
-
Integrator
aktív tag
válasz
Crazyman33 #42613 üzenetére
XBOX Wireless Wheel. Ez van Nekem. Ha kell, videót is készíthetek róla, amint force feedbackkel. Hátránya, hogy kb. 10 percig bírja, onnanntól annyira leszívja az aksit, hogy valóban nincs már benne...
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #42615 üzenetére
Mármint arra , hogy elem sporólás végett kikapcsolja azokat a funkciókat amik nem olyan létfontoságúak mint maga a gép és a kontroller közötti kapcsoalt! Szal igen a vibri
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #42609 üzenetére
A játék maga hosszúra sikerült ( szerencsére ). A játék második felénél lesz egy LOADING ablak aztán kiírja h kéri a 2-es discket!
A kormány is úgy viselkedik mint a joy, ha elemel játszól. Joy-ban is ha kifogyóban van a szufla az elemből akkor a rezgést kikapcsolja. Szerintem jó dolog!
-
sch_a
addikt
válasz
Crazyman33 #42609 üzenetére
Játék közben fogja kérni a lemezcserét, úgy tudom.
-
taylorp
senior tag
válasz
Crazyman33 #42126 üzenetére
Úgy az egészet. Az első lépéstől kezdve.
Kezdve a Media Center telepítésével. -
ithomas
őstag
válasz
Crazyman33 #42081 üzenetére
Nem próbáltam...de több ember egyöntetű véleménye ez.
Itt is van néhány szó az új hangszerekről:Aki szivesen játszana velem(egy közepesen szar gitárossal) GH Metallicát az vegyen fel nyugodtan
:
Gamertag: thomaster83
-
rendiboy
tag
válasz
Crazyman33 #41708 üzenetére
Szia! Kiprobaltunk mi mindenfele beallitast, de egyre rosszabb lett a TV, igy visszavittuk az MM-be ahol szerencsenkre egybol jelentkezett a hiba mert epp egy olyan DVD-t tettek be a lejatszoba ami rakotottek ami ejszakai jelenet. Annyira besotetult hogy kikerekedtek a Tv elado szemei, majd hatratoltak a selejtek koze. Beismerte az elado, hogy nem mi voltunk az elsok akik visszahoztuk ezt a tipust. A vegen levasaroltuk az arat es lecsereltuk egy Sony Bravia-ra ami mar tokeletes
-
mad1
veterán
válasz
Crazyman33 #41729 üzenetére
A gitar kavart be ha esetleg masnak is ez lenne majd a problemaja...
Koszi azert.
Kihuztam es betoltotte a db t. -
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #41715 üzenetére
Azért bízom benne hogy elkel!
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #41715 üzenetére
Egyetértek, nekem már küldhetné is, mert a macska elrágta a vezetéket az én fülesemen.
-
rendiboy
tag
válasz
Crazyman33 #41693 üzenetére
Csak nehogy Panasonic L32C10P LCD Tv legyen. Mi azon jatszottunk Dirt 2 Xbox 360-al es hat nem egy nagy elmeny. Ugyanis olyat muvel, hogy a sotetebb jelenteknel a Tv automatikusan lejebb veszi a fenyerot ez altal a kanyonban levo utat alig lehet latni, szinte vakon kell ott vezetni
Valaki talalkozott mar ilyen esettel?
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #41693 üzenetére
most épp Marley meg én című filmet nézzük
-
30z.Samu
félisten
válasz
Crazyman33 #41550 üzenetére
Amikor az első gépemet vettem (akkor még a sötét oldalon álltam), akkor én is kérdezgettem 1-2 dolgot.
De most, hogy tiszta a gép és még van rajta garancia, így nem tud érdekelni, ha esetleg beszarik. Két hetet tudom nélkülözni.
-
StLui
veterán
válasz
Nézd meg Bagira beírását, mit várunk az újaktól, ha egy PhAddikt is azt kérdezi ami az elmúlt 3 oldalon ötször volt téma
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Na, ebben minden benne volt.
Javasolnám hozzáadását az első hsz-hez.(Egyébként boldog ünnepeket mindenkibe!
)
-
norbitális
tag
válasz
Crazyman33 #41530 üzenetére
Ha megnézed az Xbox-od hátulján lévő dátumot és nekünk bediktálod akkor mi megállapítjuk.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Crazyman33 #41528 üzenetére
Gyerekek! Ha valaki tobbet nyom egyhuzamban mint 6-7 ora... akkor ott a legkissebb gond az a RRoD elofordulasa!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #41514 üzenetére
Ez az ami nekem kell azt hiszem
-
DonMedve
addikt
válasz
Crazyman33 #41510 üzenetére
Ahh köszi!Sikerült!
-
sch_a
addikt
válasz
Crazyman33 #41458 üzenetére
Az volt.. Köszi! Én hülye.
-
ithomas
őstag
válasz
Crazyman33 #41425 üzenetére
Megkérdezhetem melyik boltban árulják ennyiért?(Már ha peströl van szó..)
Nyugi...nem a Te példányodra fáj a fogam... -
ithomas
őstag
válasz
Crazyman33 #41390 üzenetére
Metallicát mennyiért szerzed?
Én is akarok majd venni...de occsón...
-
taylorp
senior tag
válasz
Crazyman33 #41396 üzenetére
Köszönöm, ezt már láttam.
7k egy kicsit sok nekem. -
taylorp
senior tag
válasz
Crazyman33 #41390 üzenetére
Guitar Hero III - Legend's of Rock, meg a World Tour nekem is megvan.
Még a "sötét" időkben rengeteg számot töltöttem le a RB-hez, de eredetiben nincs meg. -
taylorp
senior tag
válasz
Crazyman33 #41388 üzenetére
Rock Band 2-d nincs véletlenül?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Crazyman33 #41383 üzenetére
Én kérek elnézést, csak azt hittem ez magától értetődő.
Dordom: Hát sajnos csak azt tudom, hogy hol nem tudnak segíteni.
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest