- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Akkor neked is leírom. Jól olvastad.
Akinek még nem volt kormánya annak tökéletes, mert nincs mihez viszonyítani.
Kettő DFP-t nyúztam el a GT alatt. Utána a Forzához vettem a Drive FX-et, mivel az is Logiotech. Gondoltam hogy legalább DFP szintű, ugye a név kötelez. Aztán mikor kipróbáltam legszívesebben sírva fakadtam volna, hogy erre pénzt adtam ki. Eladtam és vettem egy MS kormányt. Nem DFP szint ez sem, de már közelít.
Nem értem a Logitech gondolkodását (vagy elképzelhető hogy meg van kötve a kezük), miért nem gyártanak Box-ra is tökéletes kormányt? Lenne rá igény tuti. Inkább adnék érte több pénzt (persze nem annyit mint a Porsche kormány), csak normális lenne. Anno mikor az első DFP-t vettem, a fickó hülyének nézett hogy a 30 ezres kell nem a 8-10ezres. Szerintem nem érdemes ilyenen spórolni, ha sokat használod.Drive FX vs. MS kormi.
Olyan mint a magyar gázolaj vs. amerikai gázolaj. Ég és föld, főztél már vele? (Hofi) -
FefeeX
veterán
Igen. Meg kell bontani, kár hogy a FAQ az első HSZben nem működik, mert abban volt a link a youtube-os videóra...
Eddig nekem is megy a DD WRT, csak az általam írt problémák vannak vele
(kiakad a sok peertől, meg max 36 megabitet ereszt át, kábelesen is)
#45196: nem kompatibilis az X360nal emuban? Amúgy mi van, ha valaki lemarad?
StLui: dehogy kell, lekapja az új dashboardot, felteszi pendriveról, aztán már szól is a dolog
Egyébként nekem a Tekken6 tette fel az új dash-t. (nem a legfrissebbet, természetesen)
heihachi:
"eredeti a gamma"
ez 99%ban nem szükséges feltétel az elérendő cél érdekében. -
Sipi16
őstag
Csak azért gondoltam, mert este lehet, hogy egyszerübb lenne ha a tv-böl jönne a hang. Mondjuk a szomszédok még nem szóltak egyszer sem, de azt nem is akarom elérni. Lehet, hogy csak az erösítö marad és akkor a tv meg csöndbe lesz
Bocsi, most is sikerült a nyelveket összekevernem.
-
dunc
nagyúr
És a két szoftver az kafu ?
Rühelem a szemtelenűl alkudozó embereket,és ha ráadásul szellemi fogyatékos is és nincs szövegértemlezési képesége, a FIX ár az fix . Néhány dologban egyetértek pl én is szívesen vásárolok új dolgokat,használtam magamtól mernék vásárolni mert hepciásan vigyázok a dolgaimra,és ahogy értesültem Gabriel forumtárs is ilyen,amennyiben neked nincs szükséged a 2 "ajándék" játékra valóban az új termék megvásárlása kézenfekvöbb !! (konzolvilágot fél napig hívtam,és egyszer se vették fel a telefont
)
(#45029) Xirtam Az MS-t is mindenért beperlik,hülye lenne ő ha nem perelne !!!
-
bwoay
nagyúr
"eloszor is mas hirdeteseben hagy tegyek mar arajnalatot kedvemre"
egész nyugodtan, feltéve, hogy vállalod a következményeit.
"ha kereskedsz:
- minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét." -
Roland18x
tag
-
Gebriel
veterán
Részben igazad van, de az új gép is be krepálhat, igaz kisebb eséllyel.
Példádat nézve akár az én hirdetésem is lehetne.
Mert én is kb bolti áron adom, csak mellette van majd 10k értékbe softver.
Ráadásul aki ismer az tudja, hogy igen csak vigyázok a termékeimre, de ha még is baj lenne azt is megszoktam oldni. Olvas csak bele a PS3 topicabaÉn Iceakos-tól vennék Live crd. itt. 200% megbízható
-
Crazyman33
senior tag
Pont tegnap reggel tapasztaltam ezt a Vaterán.
Forza3-t akartam venni, fóliásat.
Az eladó hirdette 9500-ért. Megkérdeztem tőle, hogy ez most komoly, és belinkeltem az oldalt ahol 8ezer.
Erre visszaírt hogy megérdemelnék egy figyelmeztetés.
Megkérdeztem tőle hogy miről beszél?
Tovább túrtam, és találtam fóliásat 7ezerért, megvettem. Nem tudok rá mit mondani, ha nem akarja eladni.Vagy biztos van olyan, aki nem nézz szét és megveszi egyből. -
K3NZO
senior tag
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest