-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz Habib[HUN] #62879 üzenetére
Ok, ezzel én is így vagyok, mármint kipróbáltam az artit, és kb. 150 csata után rájöttem, hogy nem az én műfajom - de ettől még szerintem igenis van helyük a játékban.
Egyébként ha már annyian leírták mostanság a véleményüket az artikkal kapcsolatban, én is megteszem:
- oldalanként ne legyen több, mint három
- a sebzésük legyen kisebb, a splash radius-uk viszont legyen sokkal, de sokkal nagyobb,
Így "kiszámíthatóbbá" válnának mind a játékos, mind az ellenség esetében. (Mármint a játékos nem anyázna annyit egy félrement lövés miatt, mert splash dmg-t úgy is kapna, az ellenfél meg nem parázna annyira kimenni a fedezékből, mert kisebb eséllyel enne "vanshot".)Olyasmiről már nem is merek beszélni, hogy mekkora poén lenne, ha a fejlesztett fizikával bejönnének a HP-val rendelkező tereptárgyak, amikbe az arti sokkal nagyobbat tudna beleverni.
Pl. ellenség beáll egy ház vagy szikla mögé, heavinek és TD-nek 5-6 lövés kéne hogy elbontsa, az arti meg megoldja egy lövésből!"A nagy tömegű tankok bizonyos hidakon nem tudnának átkelni, mert beszakad alattuk."
Erre én is gondoltam, valóban nagy poén lenne!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Eladó gyors PC : Win10/6Gen Core i5/12GB DDR4/SSD+HDD/Wifi BT/MSi GTX 2GB HDMi VGA !
- Samsung 19" TFT monitor eladó! Pixelhiba mentes!
- KERESEK - Kingston HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16
- Huawei Mate 10 Lite
- Lenovo Irodai Mini PC SFF I Intel Core i3 4130 I 8GB DDR3 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest