Új hozzászólás Aktív témák

• Angel1981

veterán

válasz Habib[HUN] #62879 üzenetére

Ok, ezzel én is így vagyok, mármint kipróbáltam az artit, és kb. 150 csata után rájöttem, hogy nem az én műfajom - de ettől még szerintem igenis van helyük a játékban.

Egyébként ha már annyian leírták mostanság a véleményüket az artikkal kapcsolatban, én is megteszem:
    - oldalanként ne legyen több, mint három
    - a sebzésük legyen kisebb, a splash radius-uk viszont legyen sokkal, de sokkal nagyobb,
    Így "kiszámíthatóbbá" válnának mind a játékos, mind az ellenség esetében. (Mármint a játékos nem anyázna annyit egy félrement lövés miatt, mert splash dmg-t úgy is kapna, az ellenfél meg nem parázna annyira kimenni a fedezékből, mert kisebb eséllyel enne "vanshot".)

Olyasmiről már nem is merek beszélni, hogy mekkora poén lenne, ha a fejlesztett fizikával bejönnének a HP-val rendelkező tereptárgyak, amikbe az arti sokkal nagyobbat tudna beleverni.
    Pl. ellenség beáll egy ház vagy szikla mögé, heavinek és TD-nek 5-6 lövés kéne hogy elbontsa, az arti meg megoldja egy lövésből!

"A nagy tömegű tankok bizonyos hidakon nem tudnának átkelni, mert beszakad alattuk."

Erre én is gondoltam, valóban nagy poén lenne! ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák