Új hozzászólás Aktív témák

• MoVieFaN

aktív tag

válasz kchryss #228193 üzenetére

Hónapok óta játszom 23:00-03:00 között, eddig probléma nélkül, viszont ezzel a WG EU3 lépéssel kb. játszhatatlan is lett a random éjfél után. Az igen erősen megcsappant játékosállomány, ami hajnalban sokszor az EU1+EU2 7-9000-et sem éri el, az most 3 szerver közt oszlik meg, ehhez ráadásul még az új játékmód is elvisz jelentős mennyiségű játékost a random csatáktól. 3-5 perc várakozások voltak hajnalban tier 7-8 ban, és az eredményben sem volt köszönet, jól látszik, hogy a MM nem tud mit kezdeni a helyzettel, tier+2 dominált nagyrészt (pl. tegnap SU-130PM 12/4 győzelem, 2 t8, 4 t9, 6 t10, a 12 csatából nem volt olyan, ahol lett volna t6-t7). Nekem ez a 3-5 perc már sok üresjárat, ki is nyomtam a klienst tegnap az egyik csatára várakozás közben 7 perc! után. Eddig max. 1-1,5 perc alatt talált csatát az MM, akár hajnalban is. Amióta van EU3, azóta jelentősen nőtt a várakozási idő, csatányi idők telnek el az üresjárattal. Nálam ez így felejtős, időrabló. :(

[ Szerkesztve ]

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

Új hozzászólás Aktív témák