- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
m.facebook.com, ha kell kirakod csempére....én úgy használom...group conversation meg whatsapp vagy skype only...FB-n hülyeségek csak.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
-
Lall
veterán
Bizony. Gyakorlatilag annyit tud, hogy méri mennyit futottál + pár statisztika a végén.
macika: Ezt a 2km-t már megbeszéltük. 2km-nél rámondja a füledre a rohadék, hogy vedd meg a pro változatot. Szóval túl sok infóval nem lát el.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Set-Comment™
senior tag
Nomofobiasok (No mobile phobia) izzadnak rajta Egyebkent a droid rettentoen szereti enni az akkut mivel konnyen beragadnak service-ek, legalabbis regebben igy volt. Nameg mivel Java alapu az egesz dalvik, alapbol halalra van itelve. Szvsz az emberiseg egyik legnagyobb bune maga az android nepszerusege.
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
jockas
senior tag
Én sem értem, hogy mire jó ez a nézegetés...a mobil van értünk és nem fordítva. Értelmesebb dolgom is van annál, hogy azt nézzem mennyit fogyaszt a mobil. Ez valami droid szokás lehet, hogy folyton nézegetni akarják mi mit és hogyan csinál és mennyi mindent be lehet állítani... Furcsa mód engem hidegen hagy és lesz..., csak tegye a dolgát. Ha meg lemerül, akkor töltőre vele. 1-1 típusnál meg be lehet lőni az általános fórumbeli visszajelzések szerint, hogy mennyit bírhat folyamatos tapizás vagy hozzá nem nyúlás mellett.
Ez nem droid, hanem WP...ezt használni kell, nem bütykölni! -
batai15
félisten
Jó csak ez azért fail mert pl azr hiszed mennyit nyomkodtad pl azt hiszed 2 óra és simán kibirja a napot. De közbe lehet max 1 óra volt valójában. Tehát a kijelző idővel lehet a legpontosabb akku adatokat meg kapni hogy mit is bír.
Így be tudod lőni a fogyasztást is.[ Szerkesztve ]
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Message HUB / Üzeneteken belül jönnek meg a facebook üzenetek, pár óra elteltével ismét teszteltem és most is OK! Nekem össze van kötve facebookal a teló.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
MODERÁTOR
-
pushalias
addikt
Message HUB/Üzenetek, és annak mennek is ki az értesítései.
(#22515) legiaap A top android készülékek a piac alig több, mint negyedét jelentik, miközben a Samsung egymagában 60% felett van. És ebben a topban olyan csúcskészülékek is benne vannak ám, mint az Ácse, meg az Y.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Valami tényleg készülhet, mert olyan történt ami eddig soha, jöttek értesítések FB messenger üzenetekről, igaz pár óra csúszással de jöttek!!! Ráadásul nem egy sima beszélgetésről hanem egy olyanról amiben 4-en vagyunk, erről még az FB-kal összekapcsolt üzenet központ sem küldött értesítést soha
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
daniel909
addikt
fb chat. az én csempét most nem használom, de régen az egész jól működött. (persze csoporton belüli dolgokról nem értesített, elég ostoba módon.) na, kitettem most kíváncsiságból, és csoporton belüli eseményeket most sem jelez.
upgrade-ig szerintem hagyjad. de utána már érdemes próbálgatni a csetet.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
mert fű fa bejelöli az embert, és a végén azon kapja magát, hogy napi 10 kiskutyás kisbabás és idézetes poszt kerül a szeme elé. vissza nem igazolni pedig parasztság.
persze mint mindenre erre is akad megoldás... csak le kell iratkozni azokról az emberekről akik idegesítő dolgokat tesznek ki és kész. de eddig kevesen jutnak el, és csak megy a panaszkodás.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
NGA
addikt
Nem értem a gondotok.
1. gmail.com - minden tökéletesen működik, melléklet megérkezik, letölti, elmenti stb. email küldés tökéletes
2. live.com - minden tökéletesen működik, melléklet megérkezik, letölti, elmenti stb. email küldés tökéletesNokia Lumia 520
"hogyan lehet telefonon megváltoztatni, hogy melyik címről küldje"
Ezt sem értem. Nekem minden postafiokom külön van, ha a gmail-ról küldöm, oda megyek bele, ha a live-ről, akkor oda.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
jó, hát te ilyet láttál én olyat. ezekből sosem tudjuk meg mi az igazság. szerintem a nagy képernyő menőnek, jónak, modernnek hat az átlag emberek fejében, ezért akinek van erre pénze, olyat fog venni.
azért elég sok tepsi fogy a nagyvilágban.....YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
negyedes
addikt
Nincs szabalyozas, de nem akarnam keverni a szemelyes levelezesemet a cegessel.
a poen az hogy mikor ide kerultem beallitotttam ugyan igy ahogy most van es nem torolte, kb 2 honap mulva kezdte torolni is synckor a telorol a leveleket.
pushalias: nagyon jol tudom, de akinel van a mail szerver nem hajlando belerakni tobb hdd, ha elarulom mennyi helyunk van szerintem, te is szivlapattal utned a pasast.
100 mega
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
azt hogy ne torolje ugy mint a desktop outlook.....
limitalt tarhelyunk van es az asztali kliensek ugy vannak beallitva hogy 3 nap utan toroljek. Ugye ezt megcsinaljak es a wp megy utannuk, frissiti a mail es ha mar nincs a szerveren, akkor a telefonrol is torli. De az asztali kliens megtartja, hiaba nincs mar a szerveren.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
mightymo3
tag
Köszi szépen, akkor marad így mert kell Facebook fiók és nem akarok ezzel foglalkozni.
Amúgy ti mivel szabjátok testre a telefont vannak trükkök amit használtok. Mert én minden nap fedezek fel újat.
Pl. Alkamazások lockscreenre való használatát értelmét, melyik épűlbe. Wiztiles vagy a Skinery tiles ezekkel nagyon sok dolgot ki lehet hozni a teló homescreenjéből. Akkor az akku kijelzés szinten lockscreennen. Ahogy látom egyre jobb ilyes fajta fejlesztés és lehetőség. Még csak most kezdem igazán értékelni -
petroleumlam
tag
Én se újabb telefonra váltottam, pedig nem vagyok Juli néni. Nincsen mindenkinek szükség 8 magra meg dzsíforsz videokártyára egy telefonba.
@Crey:
Ugyan mi kellene még? De ti most komolyan azt hiszitek, hogy dolgokat felejtenek ki a telefonból? Szeretném kihangsúlyozni a felejtenek szót.
[ Módosította: mukibuci ]
-
kezman
őstag
Julis nénit poénnak szántam, van egy második telefonom, 3310, gondoltam átrakom a számokat, legalábbis a többségét, de hát ez úgy látom almás, majd bepötyögöm a fontosakat , azért kösz az építő jellegű hozzászólásokat,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lall
veterán
Most már csak azt kérdőjelezem meg, hogy a hozzászólásom elolvastd -e? Hol írtam, hogy a sok hülyének ez kell....?
Ha erre a válaszra számítottál, akkor minek írtad? Nem baj, ha nem értelek ugye.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Én ezt tudom, csak nem értem, miért vannak úgy oda egyesek érte. A Lomogramból fel lehet tölteni Fb, twitter, Flickr, Tumblr, Vk. Igaz itt nincs
futófotóverseny. De persze izlések és...Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
hmm, pedig jobb lesz, ha megbarátkozol ezzel a módszerrel és megtanulod mennyit kell ráhagyni, hogy jó legyen, mert amíg a HP nem ad ki egy szoftvert hozzá, addig nem fog menni máshogy, erre pedig az esély alulról karcolja a nullát
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
negyedes
addikt
-
StLui
veterán
Ezt tényleg más sem tudta hogy kell, vagy azt hitétek hülyéskedek kérdéssel?
Rajta tartom az ujjam a fiókon és felugrik egy menü. Viszont az elsőt (Microsoft fiók) nem lehet törölni, viszont ott csak az emailokat lehet szinkronizáltatni, tehát fel kell venni külön is a winlive fiókot, hogy legyenek névjegyek, naptár, feladatok is.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!