- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Bementem ma venni a Speedshop-ba egy ilyet, és nagy meglepetésemre, meg is örültem, ki volt rakva egy HTC Titan. Gyorsan le is lomboztak, ki van kapcsolva, le van merülve, és mégcsak le sem lehet emelni, csak az elejét bámulhatom.
Gyakorlatilag két dolgot tudtam meg: tényleg kurva nagy, és tényleg fekete.
Tetszik, szerintem ha elviszik a mostani telefont, megveszem. Aztán majd jól a nyakatokra járok.
-
félisten
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #792 üzenetére
Még jó hogy.
Xbox Live-on is és Outlook.com-on is ugyan azzal a Live ID-vel jelentkezek be.Más: Ez volt má' ? Microsoft Officially Details Xbox Music Service On Three Screens
[ Szerkesztve ]
PS4
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
De az az adott sim alapján írja nem?
Amúgy miként is lehet azt elérni?
Everybody lies.
-
zoo8800
veterán
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
Nekem TLH-HU -t ír, elvileg az enyém is Telenor függő.
rip and tear, until it is done
-
félisten
-
MODERÁTOR
Izé.. csak ha kijön az X-Box Music, akkor pápá Zune, azt ugye tudod?
Más:
Telenor függő Lumia 800-on van valami jele annak, hogy telenor függő? Haver náluk vett egyet, és most másik kártyával használná, de addig nem nyírná szét a normál SIM-et, míg nem tudja, tudja-e használni benne. Ezt most csak azért kérdem, mert a Vodás 2 év hűséggel vett Trophy az nekem független, de itt kicsit egyszerűbb volt a próba..Everybody lies.
-
catroot
veterán
válasz pengegyerek #774 üzenetére
Fú valamelyik wp-s topikban láttam ezt nem rég, de sajna nem ugrik be, hogy kinek volt ez a gondja még
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
negyven2
veterán
válasz mrhitoshi #779 üzenetére
Ezen a linken a Privacy and Online Settings-ban mi van beállítva. Ha nem Adult akkor állítsd át arra.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon régi a Live címem. A kezdetkor regisztráltam, mikor az MSN indult. Talán 2005-ben ?
Nem is lényeg. De valami megoldás csak létezik. Kellene valami szülői microsoft fiók. (LoL)
Alapesetben ez mi, vagy hol lehetne ezt elérni ?(#780) mukibuci : Persze. Itt több mint 18 az életkor.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz MasterMark #746 üzenetére
Meg sem adtam életkort.
Az Outlook.com-on mikor bejelentkezek, akkor ott ami fel jön életkor, az elmúlt 18. Nem is értem ez az egészet.PS4
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy próbálok bejelentkezni a windows live accountommal a Zune szoftverben, elfogadom a feltételeket és amikor bejelentkezne a következő történik:
Ha a befejezésre megyek, nem leszek bejelentkezve, ha kilépek szintén, ha interneten csinálom nem a szoftverben ugyanez de ott nem is tudok tovább lépni a feltételeknél.
Mit csinálhatok rosszul?"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
legiaap
félisten
Nektek is szarul jön most be az outlook.com?A naptáras részt mikor csinálják már meg olyan tile-osra?
Az még mindig a régi.Minden nap írok valamit a naptáramba, de ha mondjuk akarok törölni, de már azt sem tudom mikor írtam bele (lehet évekkel ezelőtt), azt hogy lehet megtalálni?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #767 üzenetére
"I just saw your article about xbox account migration.
I also saw a lot of comments about how the process plays out. Well about 2 months ago I emailed Steve Ballmer and explained my plight and why I thought not allowing account migration was a bad move. I never got a response from Steve himself, but a day or two later I was contacted by Microsofts “Customer Advocacy and Exception Management Team”. They gave me access to this account migration and my account was finished migrating last week.
During the migration my hotmail address that the account was linked to carried on working without issue.
Once migration was complete when I logged into account.microsoft.com I now had two microsoft personal accounts. One was a UK-Personal (my old account) and a new US-Personal account. My xbox gamertag was moved to the new US-Personal Account as was my purchase history.
In my case I never lost any content (Xbox live arcade games, game add-ons, Games for Windows Live). The only issue I had was then when viewing my purchase history on xbox.com items would show up as ‘unidentified item’. If I clicked to add the item to my download queue it would then show up properly though.
It’s a little clunky but overall it worked. Also, while this isn’t much the xbox customer service gave me a free month of xbox live gold to thank me for my patience.
Thought I would share my experience." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #767 üzenetére
hát az eszem megáll
hogy mire jó így kitolni a felhasználókkal, nem értem..... -
catroot
veterán
-
Воланд
titán
"addig ugyanazt a kínálatot mutatta, mint a Zune"
pont ez. ha mar ott van az a szajba.... wp-s telefonom, plusz hajlando lennek meg a win8-at is megvenni, akkor elvarnam, hogy a csatolt szolgaltatasok mukodjenek rajta. igy mind a telefonon, mind pedig a gepen bamulhatom az ures, win8-on szurke zenealkalmazast. es baszhatom a zune-t, mert ugye az magyar regios reggel nem erheto el, ujat csinalni nem fogok, normalis migralas jelenleg nincs es ha lenne is, az sem erne semmit a kesobbiekben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rage47
veterán
Én azt vártam, hogy WP8-on már nem kell annyit szívnunk, ha más régióban vagyunk :/
Ugye most volt hír, hogy lehet régiót választani, de akkor jó pár hétig nem használhatod az accodat, ez is milyen megoldás -
Izé, mi olyan nagy dolog ebben az Xbox Musicban?
Amíg működött Win8 alatt (circa múlt hét közepe), addig ugyanazt a kínálatot mutatta, mint a Zune. Mivel megdöglött menetközben (a kiemeltek listája bejön, innen tudok is hallgatni, de ha belemegyek egy műfajba, elkeffen), a Zune-t szoktam egyébként teljesértékűen használni helyette
Amúgy US accountom van, és élő előfizetésem a Music Passra.
“All nothings are not equal.”
-
Воланд
titán
igen, ma jott ki az update ra.
-
Воланд
titán
"Free streaming1 on Windows 8 and Windows RT tablets and PCs launches Oct. 26 in 15 markets worldwide. Xbox Music Pass will be available for Windows 8, Windows RT and Windows Phone 8 in 22 markets worldwide; it will begin rolling out tomorrow on Xbox 360 in the same markets. Xbox Music Store will also be accessible on Windows 8, Windows RT and Windows Phone 8 in 22 markets worldwide as devices become available."
egyreszt mennyi az eselye, hogy ebben mo benne van? masreszt hiaba csinalsz uk regios fiokot, ip ellenorzes van, ezert mo-rol nem is tudod igenybe venni az adott szolgaltatast.
-
Rage47
veterán
Én optimista próbálok maradni mindig, de egyre jobban látom, hogy a MS nem ért a felhasználótábora növeléséhez. Az Apple mennyivel okosabban csinálja például :/
Akár csak ha a WP7 frissíthetőséget vesszük. Apple részen a régebbi telefonok megkapják ugyanazt a verziót, mint az újak, valszeg kevesebb feature-rel, de akkor is ugyanaz a verziószám és a user azt érzi, hogy ugyanazt kapta. WP-nél meg kapunk egy 7.8-at, ami még a nevéből is hallatszik, hogy nem ugyanaz...
-
Воланд
titán
varhato volt. egyebkent win8-on es wp8-on az elerhetosege sokkal nagyobb kibaszas. sebaj, legalabb nem kell megvennem itthonra a win8-at es wp8-ra sem valtok egy jo darabig. grat ms!!!
-
catroot
veterán
-
MasterMark
titán
Nem tudom, nekem nem így van beállítva, csak a kép miatt, állítottam át. (A beállítások nem, a mappák így vannak.)
Figyelt mappa azért nincs, mert most nekem úgy van megcsinálva, hogy ami a Zune mappában van, az a telefonon is legyen. Ez egy amolyan letükrözése a telefonnak a gépre. Azaz minden ami ezekben a mappákban van, az a telefonon is van. Ezt az automata szinkronizálásra állítva, magától felmásolna mindent ami ebben a mappában van. Azaz ha valamit "bedobsz" ezekbe a mappákba, azt a telefonra magától felszinkronizálná.
Azaz az asztalon van például 3 mappa, egy képek, egy videók, és egy zenék, és amit odahúzol, azt amikor rádugod a telefont, magától rárakja.
(Nekem ugyan manuálisra van állítva mert így szeretem.)Switch Tax
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #746 üzenetére
de akkor azzal a beállítással csak a zune mappából szinkronizál automatikusan a telefonra, a figyelt mappákból nem? csak mert nálad látszólag nincsenek figyelt mappák, csak a zune mappák, tehát neked nyilván működik a dolog. (vagy az alap képek, videók stb. mappákat nem kell külön megadni neki?)
nem mintha engem érintene, csak próbálom megérteni.más: ez valószeg el fog veszni a topikok rengetegében, úgyhogy belinkelem ide is.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz mrhitoshi #744 üzenetére
Elmúlt az a profilod 18 éves? Milyen lokalizáción van?
blex: A figyelt mappa, minden olyan amit a zune figyel. (Ergo bármi amit oda beraksz, az megjelenik a gyűjteményben.) A zune mappa az egy külön mappa, amit te kreálsz, és kijelölsz a zune számára, tehát ami ott van az is megjelenik a gyűjteménynél. (Ezeket külön lehet szedni mint ahogy nálam is van, és akkor ami a zune mappába bemegy, azt autómatikusan fel is szinkronizálja. A képen látott beállításoknál.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #743 üzenetére
mi a különbség a figyelt mappák, meg a zune mappák között? el vagyok veszve..
-
mrhitoshi
veterán
Lenne egy kis problémám. Megváltoztak a felhasználói feltételek, és el kellene fogadni, viszont kér egy szülői engedélyt. Itt jön a probléma, hogy ha belépek az outlook lapra, akkor ott olyan életkor szerepel, ami miatt nem kellene hogy kérjen ilyet. Ha pedig nem fogadom el a feltételeket, akkor ugye használhatatlan a telefon.
Nem tudom érthető volt e ez a valami. Szóval tud valaki valami megoldást ?[ Szerkesztve ]
PS4
-
amanoba
őstag
-
btudos
nagyúr
-
amanoba
őstag
várható német lumia árak, és forgalmazás kezdés: [link]
november 1-től.
920 - 650€
820 - 450€ha volt már, sry..
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
-
Pikkolo^^
addikt
Ha felrakok egy custom rom-t akkor hogyan oldható meg, hogy minden telepített programom ismét automatikusan telepedjen és ne kelljen minden kézzel felrakni ill. játékoknál hogyan marad ak meg az elért eredmények?
-
gbela
senior tag
Be lehet úgy lőni a facebookot a telón, h pushba kapjam ha üzenetet írnak, viszont ne mutasson on-line facebook chaten?
eddig én nem használtam, egy ismerős most vett wp-t és ő facebookolna. androidos mókáján simán ment pushba, de nem volt chaten. ha itt üzenetek alatt belőttem neki akkor chaten online volt. ha kapcsolódás elrejtésére tettem az állapotot akkor nem látszott on-line, viszont akkor nem is jöttek pushba az üzenetek ha írtak
hogyvanez?
-
blex
senior tag
válasz MasterMark #718 üzenetére
és akkor csak ezeket rakja a telefonra automatikusan, nem az egész gyűjteményt?
-
blex
senior tag
a beállítások, szoftver, gyűjteményben be lehet állítani, hogy honnan szinkronizálgasson a program. viszont csak egy konkrét mappából automatikusan és a többiből manuálisan szinkronizálni nem nagyon lehet...
a telefon, szinkronizálási beállításoknál lehet beállítani, hogy hogyan közelítse meg a program a problémát. döntsd el, hogy neked mi a jó.. -
batai15
félisten
zuneban hogyan tudom meg oldani hogy meg adok egy mappát, abba bele dobálok dolgokat és magától felpakolgatja a telefonra?
-
nábob
tag
Elvileg a samsungok mukodnek/mukodtek modemkent. ( http://news.softpedia.com/news/Windows-Phone-7-Does-USB-Tethering-Shows-WiFi-MAC-Address-Easily-166047.shtml )
A lumiakat nem lehet esetleg modemkent hasznalni?Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #708 üzenetére
Szerintem jelenleg a lehető legtöbb készülék a lehető legjobb.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Na, ez van nálam is, ami neked BOX-on.. Valami csak lesz, mert így elég gáz, hogy se itt, se ott nem fog menni.
Más:
Komolyan mondom, nem hiszem el. Ez valami WP8 előírás, vagy agyfrász, hogy minden telefon kétszer akkora, mint a kijelző?
Everybody lies.
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #689 üzenetére
Sikerült a notebook-ot összekötni a konzollal (este ugye hibát írt), így elindítottam volna a 10 perces előzeteset a konzolon, mert a gépen nem ajánlotta fel a lejátszást.
Viszont konzolon ugye purchase van az ingyenes cuccra is, de nem ment a dolog, mert nem jó régióban vagyok (szóval cseszhetem, hogy UK-re vagyok állítva mindenhol)...
Hát így kíváncsi leszek a migrálásra, mert rohadtul nem terveztem.
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #689 üzenetére
Akkor tulajdonképpen most az amivel beazonosítja, hogy Magyarországon vagy? IP alapján, vagy, hogy magyar bank van regelve?
Mert pl. iTunes-nál UK-s régiót nem tudtam megadni, hiába adtam meg angol címet, a kártyánál írta, hogy az már magyar, így eltolhattam a biciklit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest