- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
hosszu ido utan ma ismet hasznaltam az fb chat-et, es valami hihetetlen, hogy mekkora egy rakas szar. pedig regen normalisan lehetett rajta beszelgetni.
de legalabb az outlook menti rendesen a beszelgeteseket.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
jah, latszik is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
hmm...., szoval megis vannak olyanok akik annak ellenere vesznek lumiat, hogy nem lesz ra wp8. pedig azt irtak, hogy a kutyanak sem fog kelleni.
-
félisten
Kijott a NOK Q3 reportja.
http://www.results.nokia.com/results/Nokia_results2012Q3e.pdf
Keves Lumia (2.9M), sok Asha (6.5M) ment el.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
NGA
addikt
Már miért lenne "brutálisan" túlárazva 500 dollárért?
Te hány dollárra számítottál egy 10,6"-os minőségi (nem kinai dzsunkaművek), kb 8 óra aksiidővel jogtiszta office-al, Tegra 3 procival, 32 GB háttértárolóval, SD kártya hellyel, USB porttal rendelkező tabletnél?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De továbbra sem értem, hogy miért kell a telefon hotspotba Mac szűrés?
Mert egy egységsugarú usernek azt is nehéz elmagyarázni, hogy hogy írja be a jelszót, amivel fel tud csatlakozni a készülékedre...Azt meg az esetek 99%ban úgy sem állandóra használod - azaz meg van osztva max. két órát, és csókolom, otthon router, kávézóban free wifi, stb.
Mastermark: rejtett SSID is lópikula, az erős WPA2 már valami
pushalias: persze hogy nem, nem is erről volt szó.
szerk.: OFF-ba tettem, de ezt itt fejezzük be, ha akartok róla vitatkozni, irány az OFFtopik
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A MAC addresst a hardware info fül alapján tudod megnézni, azt beállítod a routerbe és voila.
Randras: A tetheringet nem arra találták ki, hogy stabil és folyamatos wifit szórjon hetekig. Ezért felesleges olyan dolgokat belefejleszteni, mint mac szűrés, firewall, upnp, dmz és társai. Ez nem egy router.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
nagyúr
-
Воланд
titán
-
catroot
veterán
Lehet anno kérdezte valaki, de WP-n nem lehet állítani MAC-szűrést, igaz?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dunbar
senior tag
Annyira nem tetszenek, mint az Omnia (külsőre), a kijelzőben szeretnék majd egy ugrást váltáskor, így ha választhatnék is az Omniát választanám. És valószínűleg marad is sokáig, mert nagyon szeretem, zenére oké, fényképezőnek oké (legfőképpen iskolai anyagok fényképezésére használom, és egy A4-es oldal ha olvashatóan látszik akkor nekem elég), játszani már nem játszom jó ideje, videókra meg netezésre szeretem, de oda jó lenne HD kijelző, videók miatt a 16GB-nál nagyobb hely (ATIV 32+64GB kártya, cserélhető akkumulátor + 4,8" HD SAMOLED a sorozatfüggőségemnek nagyon szimpatikus) WP8 nem jelentene előrelépést nekem, hacsak nem raknak bele több videoformátum támogatást, és gondolom nem fognak.
Igazából külsőre az itt linkelt koncepción kívül egyáltalán nincs olyan a piacon, ami annyira tetszene, mint az Omnia.
-
Dunbar
senior tag
válasz Integrale #950 üzenetére
Ilyenre gondoltam, nagyon bejönne.
randras: A felsorolt kb. megegyezne az Ativ S spec-ével, sőt a kijelző kisebb is De a kis kínais megoldás nem rossz ötlet, olyan Vonnegut Kékszakáll elgondolás alapján
Ha lesz WP8-as telefonom (az nem most lesz, hanem majd ha lemennek az árak, vagy ha meghal az Omnia) akkor valószínűleg az ATIV lesz a mai kínálatot elnézve, pedig műanyag, a WP meg AMOLED-gyilkos Csak hát cserélhető akksi nincs sehol máshol, az pedig alapkövetelmény nekem.
-
Lall
veterán
válasz bull84ghia #951 üzenetére
Meg ha lenne benne egy 5000mAh akksi ami bírja 1 hétig.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Dunbar
senior tag
válasz Barthezz2 #939 üzenetére
Az egész hátlapnak feketének kéne lennie
Ezenkívül: (Full )HD 4" NOVA IPS kijelző, microSDXC bővíthetőség, L920 kamera, Wolfson DAC, az alsó gombok ne legyenek érintősek. 1+GB RAM 32+GB ROM S4 vagy erősebb proci gondolom nyilvánvaló
Ja és az akkunak mindenképpen cserélhetőnek kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Persze, hogy egyből iPhonera költhesd a pénzt, na azt már nem
Barthezz: a Samsung szerintem az összes közül a legrandább, dehát kinek a pap, kinek a paplan
Az igaz, hogy eléggé satnya a felhozatal, és szeretném látni az egymagos, belépő szintű modelleket, és marha jó lett volna, ha már a startra van belőle legalább egy darab (igaz, hogy akkor nehezebb lenne a Lumia 920-ast meg a 820-at eladni), de ha a karácsonyi szezonig nem fog tornyosulni előttünk két-három olcsó variáns, akkor majd megint vakargathatja a feje búbját sales team az év végén mind a három cégnél (MS, Nokia, HTC), hogy vajon mi a pékből veszik meg a gyereknek a felfújható pikachu mintás plüssmacit.mikibuci: segítek a hol lehet majd kapni kérdéssel:
Itt nem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha designt nézzük, eddig nálam mind drop out De attól még áll az állításom, hogy szerintem nem ér 60k-val többet
Na jó, az Ativ S az bejön, csak Samu(a válogatós mindenemet), de lehet az lesz belőle, ha csak márciusig elő nem lépnek valami értékelhető darabbal még
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz mukibuci #932 üzenetére
Finnyás egy banda vagytok, tudjátok-e?
Amúgy azért zaklatom szegény randrast, mert két hét már nem a világ vége, ki lehet bírni addig.
És lehet hogy tényleg nem szól akkorát a WP8, mint amit itt mi sokan szeretnénk - akkor tényleg mondás lesz, hogy a TItant megkapja 30k-val olcsóbban, mint bármelyik kezdő WP8-as telót.szerk.: Hozzátéve azt, hogy a WP7-nek a 7.8 lesz az EOL, onnan nincs tovább. A Nokia ha jófej lesz kiad még pár cuccot a Lumiákra, és szevasz, ennyi volt.
A WP8-as készülékek előtt meg ott áll még a szoftver és hardver support.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Hát látva a kinti Lumia előfizus árát kíváncsi leszek itt mennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
Nokia Lumia 920 to be available on Vodafone UK from free at £37/month
"draga, hulye a nokia, kinek fog ez kelleni"
-
randras
veterán
És akkor most mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Szerintem most már csak WP8-as telefont érdemes venni, ha a keretből és az időből futja. Meg kell várni a megjelenést, a végleges teszteket és a magyar árakat. Most még nem kapható egyik sem, tehát az áruk sem valós.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
pengegyerek
aktív tag
válasz pengegyerek #774 üzenetére
Nos megoldottam a problémát, a következőket kell tenni ha valakinek előjönne a Zune szoftverbe való bejelentkezési probléma:
http://www.xbox.com oldalon bejelentkezel a már meglévő windowslive- os felhasználóddal vagy regisztrálsz egy újat ha nincs, ott elfogadod az új használati feltételeket, a régiót Magyarországra állítod és máris be tudsz jelentkezni a Zune szoftverben.
Sok szerencsét hozzá."Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Interactive Brokers társalgó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest