-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
liksoft
nagyúr
Láma kérdésem lenne. M$-fiók nélkül még a lámpa applikációt sem tudom telepíteni? Vagyis a nagy testvér mindent akar rólam tudni? Névjegyek hogyan menthetőek? Csak felhőn keresztül? Létezik, hogy eljött az új világ amit nem akarok?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
-
netpeti98
addikt
válasz liksoft #67505 üzenetére
Így jegyzi meg a vásárlásokat és a már egyszer telepített appokat, de szerintem ezt a másik 2 platformon se tudod megoldani account nélkül. Max androidon valami kétes forrásból felrakott .apk-val vagy itt ha fejlesztő vagy.
Szerk.: senki nem fogja megnézni, hogy valós adatokat adtál-e meg a fiókodban
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz netpeti98 #67506 üzenetére
Ezzel csak az a gondom, hogy kisgyereknek érzem magam tőle akire vigyázni és figyelni kell. Lenne más megoldás is. Valamint mobil, így más csatornán is regisztrálhatna. Mindegy. Agyrém, és 1984-en már jócskán túl vagyunk.
-
liksoft
nagyúr
válasz #56474624 #67507 üzenetére
Hivatalos M$ oldalon letölthetem, átmásolhatom a telora, majd az áruház indításával telepíthetem. Sehol NINCS szó róla, hogy fiók kell hozzá. Ezért kérdeztem, mert így szerettem volna. Ugyanis az on-line esetén is visított, hogy FIÓK! FIÓK! FIÓK!
Tudom, paranoiás vagyok, de....
Úgy tűnik, nem tudom megkerülni. Őszinte leszek, ez a megkötés eldöntötte bennem, ez volt az első és valószínűleg az utolsó ilyen telefonom, melyben ilyen kötöttségek vannak.
Köszönöm Mindenkinek a segítségét és türelmét.
-
törölt tag
válasz liksoft #67509 üzenetére
Meg lehet kerülni, csak akkor különböző warez oldalakról kell beszerezned az alkalmazásokat. Aki vállalja ezt a rizikót, az tehát megcsinálhatja.
Bár nekem eszembe sem jutott, ha figyelnek, figyelnek, nem érdekel. Amíg a fejembe nem látnak bele, a gondolataim az enyémek, addig nyugodt vagyok. -
gyurkikrisz
őstag
Kisse paranoias vagy. Megis miert erdekelne barkit is a te adatod? Gondolom arra fenik a fogukat...
De az egesz egy kenyelmi szolgaltatas, nem ertem szamodra ez miert teher. Ha nyomsz egy hr-t, egybol visszaallitja. Francnak kell mar a kokori visszamasolgatos baromsag.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz tatararpad #67519 üzenetére
Elárulok egy titkot: csak és kizárólag olyan alkalmazást telepíthetsz a telefonodra, ami akkor fent van az Áruházban. Konklúzió: a warez gyakorlatilag lehetetlen ezen a platformon.
Do the thing!
-
félisten
-
Zolly444
aktív tag
Na felment a win10 preview.. Ez még nagyon gyerekcipőben van.. Ha eltűnik a navigációs sáv alul(lumia535), akkor nem tudom visszahozni.. Sok apró hiba, lassú.. Mintha egy 30ezres droidom lenne
Az emojik, és az új billentyűzet tetszik. Jó lesz de még sok a hiba[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
helló! sikerült eldöntenem, hogy beszerzek egy nokia 735-öt életem első okostelójaként. tudtok valami megbízható céget, ahol beszerezhetném? elég nagy a szórás, és az is látom, hogy egyes helyeken 3 féle áron árulják. erről tud valaki valamit?
a másik: ugye be lehet úgy állítani a telót, hogy semmilyen hangot ne adjon ki?
[ Szerkesztve ]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
yootti
tag
Üdv!
Három hete javítják a mezei 520-asom.(feloldógomb nem működik).Érdekes....Ennyi idő alatt egy házat fel lehet építeni,nem beszélve arról,hogy húsz másodpercenként jön le a sorról egy új Audi.Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
Kbali
nagyúr
válasz yootti #67530 üzenetére
Nekem is 3 hete van központi szervizben a 820-am, kijelző + alaplapcsere (vagy bevizsgálás). Ha sima kijelzőcsere kellett volna, az megvan 2 óra alatt (Bp. Váci úti Care), de eleve 1,5-2 hetet mondtak.
Valamelyik nap próbáltam őket hívni, hogy mi a helyzet, de nem vették fel egyik telefont sem, nem is hívtak vissza.
Azt is el tudom képzelni, hogy a x20-as szériához kezdenek kifogyni az alkatrészből. -
yootti
tag
válasz Bukk900 #67531 üzenetére
Nyíregyháza.A logisztikára hivatkoznak.Szombathelyre kűldték.Tehát a posta oda egy nap a javítás egy nap(amúgy öt perc és akkor nagyon sokat mondtam)vissza posta egy nap.De legy összességében egy hét.De nem három.....
Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
liksoft
nagyúr
Beletrafáltál. Céges mail van, magán bankszámlám sincs, így neten sem vásároltam még kártyával. Mégis élek, és jól érzem magam. Sőt, egy telefon ott kezdődik, és végződik, hogy a túloldalon lévővel beszélni tudjak. A mostani készülékbe is a "barátom" hajszolt bele, mert meg kell néznem milyen a "mobilbarát" oldal. Különben kétkártyás bunkofonom lenne. És komoly alkalmazás a lámpa, amit szerettem volna feltelepíteni (ha már a gyáriban nincs), új mail és azonosítók, névre szóló reklámok, egyéb regisztrációk és biszbaszok nélkül.
Tudom! Nem kell részletezni! Én vagyok.......
-
liksoft
nagyúr
válasz Plazmacucci #67522 üzenetére
Csak szakmám alapján paranoiás.
-
liksoft
nagyúr
Előbbiektől függetlenül lenne kérdésem. PC-re hogyan tudom a tárolt telefonszámokat átmenteni? Előzőek alapján a felhő számomra NEM játékos!
-
btudos
nagyúr
Az alkalmazasboltbol semmilyen rendszeren nem fogsz tudni fiok nelkul letolteni alkalmazast, arra azert keszulj fel.
Vettel egy olyan telefont, amin az OS az osszes mobil OS-t nezve a leginkabb epit a felhore, anelkul igencsak nehezkes vele az elet. Minimalis utanaolvasassal kiderithetted volna, hogy ez a rendszer szamodra nem megfelelo.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
liksoft
nagyúr
válasz Plazmacucci #67539 üzenetére
Bunkofonra való átvitel BT segítségével lehetséges? Mert akkor ezt az eszközt közbeiktatom.
-
félisten
-
liksoft
nagyúr
válasz Plazmacucci #67543 üzenetére
Leírtam. A Google miatt kell, hogy a mobilbarát oldalt össze tudjam rakni. Valamint 2 kártyás, így nem kell 2 telefont hurcolnom, és szépen fényképez (ez már bónusz, de jól jön).
-
liksoft
nagyúr
A szeparált rendszereket preferálom, hiszen minden funkciónak van eszköze. Ezek vegyítését és annak erőltetését nem tudom elfogadni. Opcionális esetben nincs vele gondom. Csak az erőből való átvitele ellen küzdök. Én még az öregebb, saját gondolkodásában bízó emberekhez tartozom, és ha nekem erőből mondják meg mi a jó, akkor míg megtehetem, ellenkezni fogok. Lehet, ehhez a történelmünk utolsó 50 éve is hozzájárul, de nem vagyok hajlandó a "ja, akkor tényleg váááá" felkiáltással használni a számomra felesleges dolgokat. Egy lámpa, egy digitális szemét. De az, hogy adataim ÉN töltsem fel önként és dalolva a felhőbe.... amiről tudjuk mennyire biztonságos. Tudom, a kapcsolatok "nem nagy adatok"... , DE IGEN! Minden lépésről lépésre történik, egy gyermek fejlődése, és egy rendszer használata során is. Vagyis ma csak ez, holnap a felhő nélkül semmit nem tehetünk. Hát nem! Ha idővel nem találok megoldást, marad a papír. Sajnálom, de elveimhez ennyire ragaszkodok.
Azért azt megkérdezném, a létrehozott digitális szemetemet (fiókot) tudom törölni, hogy ne szemeteljek?
-
Integrale
veterán
válasz liksoft #67547 üzenetére
Nagyapám 71 éves, jelenlegi Androidos telefonját ő állította be, hogy mentsen mindent felhőbe, mert nem akar bajlódni a másolgatással meg a kábelezéssel. Hazaér, wifi zóna és már mentődnek is a képek és társai.
Teljesen felesleges és szerintem alaptalan is, félni ezektől, pláne úgy, hogy nélkülük a saját dolgod nehezíted meg.
Más megközelítésből, ha a nagy testvér nagyon kíváncsi rád, szerinted nem pont te leszel a gyanús, hogy nem találni rólad semmit?Ha már beírtad a telefonba a fiókod, akkor az benne is marad gyári visszaállításig.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
Gondolj arra, hogy az nem szemét hanem fontos adat amiből a cégek élnek. Legyen az gugli vagy ms. Az ilyen szemetekkel képesek munkát adni több ezer embernek. Arról most nem is beszélek, hogy mennyivel kényelmesebb és könnyebb az élet, mert gondolom az nem hat meg.
Integrale
+1 Jogos, én sem dolgoznék együtt szívesen azzal a ki noteszbe írja a telefonszámokat ceruzával és nem létezik az interneten. Gondolom paypass kártyája sincs.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem lehet, hogy csak savanyú a szőlő? Ha a számomra legértékesebb adatokról mindig lesz egy állandóan rendelkezésre álló és naprakész biztonsági mentésem a felhős tárhelyemen, akkor soha a büdös életben nem akarok majd HDD-ről adatot mentetni, hanem ha elromlik akkor veszek egy újat és letöltöm rá a dolgaimat?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest