-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
-
geeri3
csendes tag
Mondjuk én ezt nem érzem problémának, sőt könnyebb így, mert nem mindent szeretnék kirakni csempének, ezzel a módszerrel viszont mindent könnyű gyorsan elindítani.
-
BobTail
őstag
-
Joubert
tag
Most akartam megnézni a naptárban h tavaly ilyenkor mi dolgom volt... Es látom h üres. Sőt most látom h mar a novemberi események sincsenek meg. ez h lehet? El is vesztek vagy csak nem jeleníti meg? H lehet beállítani h ne törölje?
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
legiaap
félisten
válasz SpongyaBob #31906 üzenetére
Itt többet sírtak, hogy oldalról jöjjön be. Lehet olvassák a fórumot az MS-nél azt úgy lesz és felszáradnak a könnyek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz SpongyaBob #31906 üzenetére
Én is remélem, hogy nem fentről fog, szerintem nagyon béna lenne.
[ Módosította: mukibuci ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz BobTail #31904 üzenetére
Ezen a képen igazából minden ocsmány
A hangerőpaneltől sírok, kissé kaotikus számomra, főleg az alulra nyomorított zenelejátszóval. A háttérszínt hagyjuk, a gombokat a képernyőn meg a szinte mindenhol jelen lévő alsó vezérlősáv miatt nem tudom helyretenni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zoli133
addikt
Gondolkozom már egy ideje, hogy összefoglaljam miért nem lehet jó a bal oldalról bejövő notif center / gyorskapcsolós rész és miért logikusabb a felülről elérhető verzió. Nos, szerintem úgy van a legtöbb értelme ha közel bárhonnan elérhető. A balra lapozás nagyon sok helyen másra van használva, persze a lefelé görgetés is, viszont felül már van egy területünk, az állapotsáv amin ezt lehet alkalmazni, tehát nem igényel plusz helyet a képernyőből a plusz funkciók elérése, az állapotsáv meg a legtöbb helyen látszik tehát elérhető így elérhető hozzá kapcsolt funkciók is, míg ugye egy balra rakott notif center csak a főképernyőn lehetne logikus, minden máshol szinte elérhetetlen lenne.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
Zoli133
addikt
válasz mukibuci #31912 üzenetére
HA az állapotsávot fogod meg előjön a notif center, ha bármi mást görgetsz, a balra levő notif sávnál ez nagyobb probléma lenne, hisz nincs bal oldalt elkülönülő rész amivel mondjuk lehet különbséget tenni, ellenben felül van.
-
MODERÁTOR
-
Zoli133
addikt
válasz mukibuci #31916 üzenetére
Itt is lapozol jobbra balra a főképernyő és az alkalmazás lista közt (droidon teljesen egyirányú a dolog), illetve az appokon belül is erősen dominál az oldalra lapozás lehetősége, nem csak a függőleges görgetés.
A nagy "ha" teljesen véletlen volt az előbb, mostanában kicsit tovább ragad a shiftre a kezem mint kellene és nem veszem észre mindig.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
És mi van ha alulról jön? A böngészőben a keresősáv is alulra került könnyítve az egykezes haszálatot. Talán itt is úgy lesz.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
longwild
aktív tag
Es mi van, ha sem lentrol, sem fentrol, sem balrol nem fog jonni? Esetleg egy kulon app lesz, amit kituzhetsz a fokepernyore 😉
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Keep WiFi on when the screen times out opció használata vajon mennyire van rossz hatással az üzemidőre? Tudom, vegyek mindenhova QI töltőt, de ezen kívül is érdekelnek vélemények.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #31923 üzenetére
nagyon nem befolyasolja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Kyller
senior tag
válasz Oppenheimer #31923 üzenetére
Meg néha amúgy se működik Nekem be van kapcsolva, de néha ha felébresztem, akkor látom hogy próbál kapcsolódni...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
csokoládé13
tag
Hello!
Melyik a legprofibb mail app WP-re?
Olyanra lenne szükségem, amivel pdf, docx, xlsx, stb.. fájlokat tudok csatolni közvetlenül a telóról SkyDrive nélkül - amennyiben ilyen lehetséges.Köszi előre is a segítséget!
-
consono
nagyúr
válasz csokoládé13 #31927 üzenetére
Office és PDF fileokat az Office HUB-ból a gyári is tud csatolni email-be...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TheZukker
tag
Van rá valami mód, hogy ne legyek hotmailhez kötve? Tehát van valami gmail alkalmazás?
-
Воланд
titán
-
félisten
WP default emailkliens tamogatja az IMAP IDLE-t?
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Воланд #31937 üzenetére
Koszi.
Azt tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az Outlook.com eleg lassu, amikor uzeneteket kell mozgatni mappak kozott? Peldanak okaert a Fastmail kb. masodpercenkent 1000 uzenetet tud mozgani mappak kozott, az Outlook.com pedig olyan 10-et. (Most mozgatok 21000 uzenetet, es kb. 10-12 masodpercenkent ugrik 75-ot a szamlalo.) Ez nem ujkeletu dolog, egy eve is ilyen volt.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Oppenheimer #31939 üzenetére
Ja, es persze ilyen nagyobb muveleteknel rendszeresen osszef*ssa magat (There was a problem with the Outlook service (a temporary network connectivity issue that has nothing to do with your computer). Please try again.).
while (!sleep) sheep++;
-
regener
veterán
Eszembejutottak erről:
Még énis a Lumia 800-at püfölöm
-
mike1334
veterán
ANKI megy rendesen Windows Phoneokon? Illetve van vmi jó és ingyenes angol-magyar szótár? Lehetőleg kiejtéssel (hanggal) együtt. Köszi.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
moleculez
veterán
válasz csokoládé13 #31927 üzenetére
Mail Engem is érdekelne...
Bing szolgáltatások nem jönnek be, de a Translator az komoly...
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
mike1334
veterán
-
sereeff
aktív tag
Hello mágusok!
tegnap fel akartam rakni egy gyári fuggetlen software-t. El is jutottam addig, hogy nyomj soft resetet, majd a gépen a retry gombot, de nem megy tovább! Hianyzik valami usb driver. Az eszközkezelőben a telefonnál felkiáltójel van de nem rak fel semmit, mondván hogy nem talál. Van valami ötlet a megoldásra?
Köszi....Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest