- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
A reboot avagy az előd TDU iszonyatosat ment. Komoly bandánk volt nekünk pc-seknek kormány/pedállal itt ph-n.
Óriási pálya nem szim de nem is nfs, manuálba, pro módba, kormánnyal a nagy verseny körbe a pályán 55 (!!) perces verseny padlógázzal hiper carokkal ,egy hiba és kezdhetted előrőlGonosz volt!
Volt egy jó 6-8 hónap amikor ha haza értem melóból, cipő+kabát rajtam, gép on, mire bebootolt én már ott ültem innivalóval, kajával a kormány előtt
-
Televan74
nagyúr
A 343 számú steam játékos az írás pillanatában eléggé alázó. De ha megnézzük a csúcsot ami a mindenkori legtöbb 5305 játékost jelent, az meg egyenesen siralmas. Ezek szerint nagyon sz@r játék lett belőle. Szerintem ennél még egy indie címmel is többen játszanak. Jó hogy nem vettem meg, csak pénz kidobás lett volna, hiszen ennek a játéknak az online közösség lett volna a lényege.
Forza Horizon 5 -t mai is peakbe 22.000 -en tolták.
-
Dtomka
veterán
Test Drive (videójáték) – Wikipédia
Egy nagyszerű játék volt a Test Drive c. játék. Sok-sok év elteltével a TDU 2 egy remek játék volt. De a FH sorozat nagyon magasra tette a lécet így nem sok autós játéknak van esélye. -
homerhamm
addikt
Az a 3 ember biztos örül neki.
-
TESCO-Zsömle
titán
Roppantmód sajnálom ezt a frencsájzt. Hányattatott sorsú elődjeihez szép emlékek fűznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest