- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
Wp 7.8 telepítésről, egy tényleg szájbarágós leírást tudna küldeni valaki nekem, htc mozarthoz? User 1.0-hoz mérten kéne
-
MODERÁTOR
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Megkérdezném, hogy telón elkészített OneNote bejegyzést hogyan tudok automatikusan, vagy manuálisan felszinkronizálni SkyDrive-ra? 800-as Lumiáról van szó, amin még nincs 7.8.
-
dejaris
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
Most léptem be a WhatsAppba, amikor is azonnal megérkezett egy üzenet amit még kedden délben küldtek el... Wifi és 3G azóta is folyamatosan volt és használtam is a telefont.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Legtöbbször nekem is megjön azonnal, függetlenül, hogy wifin, hagy 3G-n van, illetve hogy használom-e a telefont, vagy sem. Azonban nem ez volt az első eset, hogy csak akkor kapom meg az üzenetet, mikor belépek az appba.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
legiaap
félisten
Nekem sincs ilyen
Ja azt hittem Viber-ről van szó.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
kellene az a kurva vpn wp-re....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Assdak
őstag
Nokia maps, Google maps vitához. A pontosságról csak annyit, hogy az összes nagy német prémium márka, illetve a PSA konszern autóiba, a Nokia szállítja már egy ideje a navit, van ahol a Google-t lecserélve.
-
viktor82
őstag
Sziasztok,lenne egy 710lumiám ,hogy tudnám a piactérből a bank kártya adataimat törölni?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
AMD Power
titán
-
Воланд
titán
tisztara mazlistanak erzem magam, hr ota folyamatosan kapom a facebook, viber, foursquare ertesiteseket.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
Csodbe ment az MS...kész...vége...lehet lehúzni a rolót...
http://www.microsoft.com/en-us/news/press/2013/jan13/01-24fy13Q2earningsPR.aspx
Operating income, net income, and diluted earnings per share for the quarter were $7.77 billion, $6.38 billion, and $0.76 per share.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
őstag
Hát ez? Keveredik az új és a régi.
Hogy direktlinkelek skydrive-ról?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Pttypang #10395 üzenetére
expansys-nal van, de annyiert inkabb kosz nem. viszont ha bekerulne a t-hez, akkor dominoba lehet, h ki is hoznam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest