- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
this is life #12257 üzenetére
Nem is értem miről beszéltek itt Red John meghalt, a Mentalista utolsó részében...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12196 üzenetére
Én mást olvastam, akkor az MS bénázik már megint, ennyi. Pedig akkor jó lett volna ha droidos appok emulátorral futtathatóak 10-esen.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12186 üzenetére
Akkaor ha így van miért dobják ki a rendszerüket és droidos telefonnal jönnek ki, semmi értelme nem lenne.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
Az IOS programok átfordítása projekt továbbra is fut, csak annyira csökken a WP részesedés, hogy már nem biztos hogy megéri az IOs programozóknak a pár napot beleölni, hogy IOS-re megírt programjukat WP-re átfordítsák és pár dolgot leteszteljenek benne. Ez a Project Islandwood maradt meg a kettő közül:[link]
A droidos programok futtatása a Blackberynek sem sikerült fagyás, akkuzabálás stb. A legnagyobb problémák a google szolgáltatásokkal vannak, amik a programok futtatásához szükségesek, ezen a téren és más téren is ott tart be a google ahol tud, a WP-nek, pl. ha megvásásrolt egy programot azonnal leállította a WP-s támogatását.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
A google szolgáltatások kellenének hozzá vagy ezeket imitálni. Ezek memóriazabáló alkalamzások, és merítik az akkut ezerrel, plusz a google ott tartana be ahol tudna ahogy eddig is az MS-nek pl. leállította minden saját app támogatását MS-re amiután megvásásrolta.
Plusz Blackberry-n is próválkoztak hasonlóan, nem sikerült, sok fagyás stb..
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11837 üzenetére
Ez a .107-es milyen egyébként? Én kb 2 hétig használtam a 10-et, a .71-nél visszatettem a 8.1-et, mert lassan nyitotta meg az appokat, pl. spotify. De nem volt hard reset áttéréskor 10-re, csak simán frissítettem.
A gyorsaság milyen 8.1-hez képest, főleg a 8.1-ben írt appok esetén? -
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11832 üzenetére
Újonnan, vagy használtan, és hol vetted ennyiért? (Valami kisöprési akció volt ,vagy tombolán nyerted? Akárhogy is vetted baromira megérte.) A proci nagyon jó benne valódi négymagos 8 szállal, ami a munkádhoz tényleg elég fontos.
szerk: egyébként nem tudom ezek a 2 magos procikra miért írják rá hogy i7-es? [link]
Elvileg az asztalin az i5-ös a valós négy magos proci 4 szállal, az i7-es pedig 4 magos proci ami 8 szálat tud futtatni. A notebookoknál ez tök mást jelent valahogy, de hogy mit az rejtély számomra.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#65388800 #11829 üzenetére
Azért nem hiszem hogy nem vettél észre semmit amikor betetted a 250 GB-os SSD-t a laptopodba? Bár nálad van 8 GB rami .Egyébként a procid tényleg elég jó, sőt 4 magos is ami ritkaság a notebook procik között és nem minden notebook i7-es proci 4 magos a többség csak kétmagos. Az más kérdés, hogy átlagosan használva 31%-kal gyorsabb, hiába fele annyi az ára:[link] Bár a videóvágás, tömörítés esetén tényleg jobb gyorsabb az i7 3610QM 4 magos procid, ha erre használod akkor megérte azt venni. (De ha nem erre használod felesleges volt venni, mert ahogy Blyan is mondta nagyon sok energiát fogyaszt a 4 mag a két maghoz képest és a notebooknál ez számít. A te notebook procid TPD-je 45Watt kb annyit fogyaszt átlagosan mint az én asztali procim és ez azért nem optimális+ hűtést is jól meg kell oldani, amit a notebooknál nehéz.)
Bár ha SSD-d van akkor igazán tök mindegy a proci, ha nem játszol, vagy videószerkesztést csinálsz vele. Notebookba az SSD és valami i3-as proci a legoptimálisabb szerintem,de az SSD a legfontosabb!
-
ToniSoprano
addikt
válasz
busman #11827 üzenetére
Ja ezt írtam, kell a notebookba egy 250-500 gigás SSD jó pénzért, azzal még a régi notebookok is megvadulnak. (De igazán videókártyának nevezni azt ami a notebookokba jellemzően vannak erős túlzás. Mondjuk egy notebook nem is erre való, mert a hűtést sem lehet megoldani rendesen, ezért ilyen lebutított valamik vannak benne ami semmire nem jó igazán.)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
donceleger8 #11822 üzenetére
Szerintem eleve minimum 8 GB ram az alap egy normálisabb gépbe, az i3 laptop processzorok meg nagyon gagyik, ha gyors gépet akarsz vegyél asztalig gépet, vagy tegyél SSD-t a notebookba.
Csak annyit mondok, hogy egy asztali i3-as proci szinte az összes laptop i5-ös procit csúnyán elveri és a legtöbb i7-sel pariban van. Pl. egy modern i7-es notebook procinál amit 250 ezres motebookba tesznek manapság (i7-5500U), átlagosan 31%-kal jobb teljesítményű, gyorsabb egy 30 ezres belépőszintű i3-4170-as asztali proci: [összehasonlítás]
Ezeket a GeForce 920M szintű vagy hasonló dolgokat ne nevezzük már videokártyának, azt egy belépőszintű 40 ezres asztali videokártya is agyonver mindenben: [összehasonlítás]
De itt most ez nem is annyira lényeges.Szóval a notebookoknál az energiatakarékosság miatt sok mindent be kell áldozni. Nekem 120 ezer Ft-os i3-as asztali gépem van 8 Gb rammal, villámgyors a chrome.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #11621 üzenetére
Pl. nézzétek videóban amikor 4:04-nél elhúzza az ujját jobbról balra és csak kb fél mp múlva vált a képernyő: [link] Vicc az egész telefon szerintem.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
spider80 #11613 üzenetére
Elléggé akadozó, sokszor nem azonnal érzékelő, lassú a telefon a tesztben, gyenge proci + gyenge akku + kamera sem carl zeiss. A csávónak a tesztben jó sokat fizethettek.
Gondolom az amoled kijelző dobta meg a költségeket, pedig szerintem az IPS-ekkel sem volt semmi baj ebben a kategóriában, sőt van aki nem rajong az amoledért, mint pl. én.
Akkor inkább 550 LTE. 33 rugóért sokkal jobban megéri: [link] Ennyiért még a gyengusz processzort és a Beta rendszert is meg lehet bocsátani valamennyire.
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, megnézné valaki, hogy a Waze működik-e neki 10-esen? nekem elindul és kilép.
Az az érdekes, hogy eredetileg slow-n még működött, aztán mostmár elindul és de utána amikor a térkép bejönne kilép. Arra gyanakszom arra, hogy feltelepítettem Európát SD-re és ezt tehetett be neki, de emiatt most nem akarom törölni az összeset, mert nem biztos ez a baj. (Egyébként az akkuidő egész jónak tűnik .71-en, tegnap navigáltam a városban.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Pinyo16689 #11149 üzenetére
Ha jól értettem az egyik hozzászólótól, az univerzális appok integrációján dolgoznak a redstonnal. [link]
Ez lenne a 10 moblie fejlesztési lényege gyakorlatilag az univerzális "onecore appok" amelyek mind asztali, tablet, mobil felületen egységesen futnak és az IOS program fordító, amivel IOS programok könynen lefordíthatóak windows 10-rendszerre.Ami azért érdemi változást hozhat érdemi változást, ha a 10-esen lévő univerzális appok mobilon is működnének szerintem: [mark-zuckerberg-goes-all-in-on-windows-10-with-universal-apps-for-facebook-messenger-and-instagram-coming-soon]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #11135 üzenetére
Mármint a gesturs beta nem fut sajnos 10-en csak 8.1-en pedig egyik legjobb, leghasznosabb program WP-re
-
ToniSoprano
addikt
válasz
mdraco #11134 üzenetére
Ja lehet a gestures beta-t nem használom. Az Edget sem, mert ezer oldalt nyitva hagy a háttérben és ez biztos nem optimális, és nekem kicsik is a betűk. Szerintem az Edge nem jó még sajnos. Helyette UC Browsert használok, lehet nagyítani a betűket, viszont az UC gördülékenyebb lett, mint 8.1en (kicsit ott szaggatottan görgetett), gondolom a jobb közös böngésző motor miatt. Viber nekem műkszik jól, messengert fenn van, de annyira ritkán használom, endomondot nem használom.
Esetlhet a háttérfolyamatokat érdemes megnézni ami nem program kell napi szinten, online letiltani. És az is tuti, hogy a preview küldözget adatokat a háttérben a fejlesztőknek, ha valami kicsit csinálok, gondolom ez is lassítja a rendszert szívja a mobilnetet, állandóan töltöget valamit fel, a rendszer 5-6 nap alatt 21,5 MB-ot használt el a mobilnetemből. Remélem ilyen a véglegesnél nem lesz. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Aethelstone #11130 üzenetére
Szerintem nem,ahogy néztem másokat is lement sokkal többet, mint a 8.1 de meg lehet próbálni, lehet lefelé kompatibilis. De ha nem volt kikapcsolva a biztonsági mentés 8.1-en akkor elviláeg csinált olyat, csak nem tudom megőrzi-e.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Aethelstone #11128 üzenetére
Ne tudom, hogy a régebbi biztonsági mentést vissza lehet-e hozni, vagy csak a legultolsót, de szeritem logikus lenne, hogy eltárolja a szerver.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Aethelstone #11126 üzenetére
A kinézetet vissza lehet állítani, hogy úgy nézzenek ki a csempék mint 9.1-en.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
feketedini #11124 üzenetére
Lockmix, legjobb mindent egyedileg lehet méretezni, beállítani. Ezt is egy az egyben áthozta 8.1-ről.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
mdraco #11120 üzenetére
Mi a baj, nekem tökéletes is dáig, sokkal gyorsabb lett a teló, főleg a fényképek megnyitása egy pillanat, a gépelés is nagyon gyors, érzésre kb 50%-kal gyorsabb a teló, mint 8.1en volt: 640 DS
Én nem csináltam hard resetet idáig először a slow-n .28-at tettem fel, és utána asszem .36 jött, majd .68, most a .71 van fenn. Mondjuk jött közben 28 alkalamzás frissítés is, főleg gyári alkalmazások pl. fényképek ,nem tudom ezek a .71 miatt jöttek, amíg azokat nem telepítettem baromi lassú volt a teló.2 aktív dual sim folyamatos mobilnet, whatsapp, skype, viber folyamatosan használva, de online megy a messenger, facebook stb. :
[főképenyőm]Záróképernyő is folyamatosan frissül időjáráselőrejelzés, névnapok, napnyugta napkelte stb:
[zátóképernyőm] -
ToniSoprano
addikt
Naj tényleg egyszerű, köszönöm a többieknek is a segítséget.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #11109 üzenetére
Insiderben hogy lehet bejelenteni a lehet bejelenteni a hibákat?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
KunEmber #11108 üzenetére
Akkor jól éreztem még ha maxra teszem is 10-esben a betűméretet kb. 20%-kal kisebb mint 8.1 alatt volt, mondjuk ez XL-en nem lehet zavaró annyira, mert nagyobb a teló, de 640 alatt már engem jobban fáraszt:
[Win 10 maximális betűméret] [Win 8.1 betűméret] -
ToniSoprano
addikt
válasz
KunEmber #11104 üzenetére
Akkor csak kell a hard reset, csak egy csomó app van fenn, hosszú lesz.
szerk. Ha 175%-ról 200%-ra, vahy 225%-ra teszem a méretet, tényleg növeli a szöveget, de nekem az is kicsi:
[betűméret] Kb 20%-kal kéne nagyobbnak lennie, legalábbis a 8.1-en emlékeim szerint ennyivel nagyobb volt.Tudnál egy scrreshotot feltenni nálad mekkorák a betűk, feleslegesen nem akarnék mindent áttelepíteni?
(Meg azt is akarom tesztelni tényleg szükséges-e hard reset, mert eddig nem kellene, működik minden rendesen.) -
ToniSoprano
addikt
Nekem 640 DS-en jól működik a 10-es, két kérdésem van:
- Az edge esetében kisebbek lettek a betűk, mint korábban explorerben voltak, ezt lehet változtatni? mert én hiába változtatom a betűnagyságot egden mobilnézetben nem változik, de pl. whatsappon, vagy Viberen változik!
- Az tapasztalatam a Gestures beta nem működik 10 alatt, főleg arra kéne, hogy a fülemhez emelem a telefont akkor felveszi a hívást, ez hasznos volt, erre van valami alternatíva 10-en?Egyébként a rendszer gyors, használható, gyorsabb mint a 8.1, most a .71 van fenn. Én nem csináltam hard resetet 8.1-ről áttérésről elég sok kb 8-9 program, megy online lusta voltam: [link] Így sem éreztem egyelőre nagyobb problémát 4 nap után. Nyilván egy nagyobb frissítés után még egy darabig hülyéskedik, egyszer volt hogy kiakapcs akku ki-becsináltam, de utána megjavult. De ez 8.1-en is így volt amikor egy nagyobb frissítés jött, hogy idő kellett amíg gatyába rázódott.
És valami bíztatót is mondjak az Iphone 6 pl. IOS 9 hivatalosan így jött ki, minden Iphon tulaj elismerte a hiba náluk is jelentkezett, mindjuk két hát mulva javították a hibát A videót 3:10-től érdemes nézni:
[Iphone 6 plus bemutató videó] A rokonnak a 4S-re a hivatalos IOS 8 frissítés után használhatatlan lett a telefonja, még hívást sem tudott fogadni, vagy kezdeményezni 2 hétig. -
ToniSoprano
addikt
Arról, hogy amióta az Microsoft néven futnak a telefonok, azóta az 1 GB a minimum, még a legolcsóbb a 15 ezres nagyon spórolós telónál is a Lumia 435-nél, vagy a 25 ezres 532-nél is. Én most nem a Nokia időszakról beszéltem, ott pont fordítva volt, hiszen pl. a Lumia 630 erős snapi 400-as procit kapott cserébe csak fél giga ramot.
Ettől még futhat rendesen a windows 10 fél gigán is.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MasterMark #9890 üzenetére
Ilyen korlátozás nem volt, csak az MS a legolcsóbb kb. 15 ezres telefonjába a Lumia 435-be is 1 GB ramot pakolt, amiben egyébként 2 MP-es kamera van annyira spóroltak mindenen.
Ez azért eléggé árulkodó dolog. -
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, ez a része, a közös feljlesztői környezet a windwos 10-es rendszeren működik a gyakrolatban, vannak közös appok az asztalival pl. viber, facebook, messenger, ilyesmi?
"A Microsoft a Windows 8-cal már elindult ebbe az irányba, de a munkát csak a Windows 10 megjelenésével tekinthetjük majd befejezettnek. A lényeg az, hogy az egységesítés szellemében a szoftverfejlesztőknek nem lesz nehéz dolga, elég lesz megírni az alkalmazásokat egyszer, és azok futnak majd asztali gépen, tableten és okostelefonon egyaránt, sőt még Xbox One-on is. Természetesen a dolog a klasszikus programokra nem vonatkozik, csak azokra az appokra, amelyek a PC-n a Modern UI felület alatt futnak, de a lépés mégis nagyon fontosnak tekinthető, mivel nagy mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a Windows Store-ban elérhető alkalmazások száma és minősége drámai mértékben növekedjék." -
ToniSoprano
addikt
válasz
szabadicsjoe #8280 üzenetére
Nem szeretem a függő telefonokat, de most a Telekomnál még hűség idő nélkül is nagyon kedvező az ára a 950-nek: 167 ezer Ft, de dokkolóval együtt!!!! [link]
Kollégám aki ezer éve Telekomos 10 ezer körüli havi díjjal két év hűséggel 68-ért rendelte meg a 950-et és ő is dokkolóval együtt kapja. -
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #3697 üzenetére
Ja tudom, szerencsére ha jól tudom, csak megvették nem ők fejlesztették talán nem rontják teljesen el. Egyébként régebbi tapasztalataim szinte az összes google által fejlesztett app, erőforrás és akkuzabáló, persze baromira erőltetik, első dolog letiltogatni azokat ha lehet. Mondjuk droidon van ezer jobb alternatíva, csak első dolog, hogy letiltogatni kell.
-
ToniSoprano
addikt
A Waze kicsit idönként megakad nekem, pl. útvonaltervezésnél köröz, ha előszörre nem volt belőve,bekapcsolva GPS/pozíció, és közben keres pozit, mintha ciklusba lenne, de vissza gombbal kijönn belőle. És ha megvan az útvonal jól tervez, stabil. De legutolsó frissítés a Waze-ben 2014.02.25-én volt, ami azért több mint 1,5 éve volt.
A vibernél a problémám, hogy nem tud videó telefonálást, ez azért lenn jó mert többség ezt használja és akkor elég lenne egy programot használni mindenre, nem kéne skype mellette.
De tényleg viszonylag jól futnak, csak már régóta nincsnek frissítve, pl. WP-n 4.5-ös verzió van csak, droidon, IOS-en 5.5-ös. Bár lehet ha 10-en meglesz az app intergráció az asztalival valahogy akkor ez megoldódik, mert ott van olyan verzió ami tud videót.De összességében nem életbe vágóak e nélkül is elég jól használható a WP mindennapokban, az alap appok megvannak, még ha nem is frissebbek.
-
ToniSoprano
addikt
Ez azt jelenti, hogy maga az alkalmazás fut, de pl. ha jól beállítjuk akkor a google drive helyett, pl. a one drive-ot hívja meg, vagy névjegyeknél a MS belső programot? Mondjuk a bing kereső sza.r Mo-n itt sajnálom, hogy nem lehet a Googlet használni, a jobb oldali kereső gomb így felesleges is most.
Mindegy csak sikerüljön jól megoldani, a droidos appok futását, pl. Waze, Viber újabb drodios verzió, fast for facebook, real reacing,miracast, típusú programok hiányoznak.
Ezek szerinted futhathatnak átfordítás után?Mondjuk az nem is biztos baj, ha a google service nem fut, mert a google programjai általában hibásak, vagy baromira erőforrászabálóak, első amit letiltottam mindig ezek a gyári szoftverek voltak gmail, facebook és társai bár azóta lehet jobb a helyzet, de általában voltak jobban optimlaizált alternatívák pl. fast for faebook és társai.
Egyébként azt sem értettem, miért Google Play Servicenek külön és több példányban futnia droidon. Pl régi droidos 4.0-as mobilon 3 db google service fut, a 4.4-es tableten van amikor 1, van amikor 2 folyamatként fut folyamatosan váltogatja és hol 40 MB-ot hol 80 MB-ot zabál a memóriából, ez is eléggé fura dolog, nem túl nagy optimalizáltságra utal, bár nem értek hozzá... -
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #3691 üzenetére
Miért, nem lehet írni egy google play service-t, vagy valami emulátort windwos 10-re is. Mondjuk ehhez kooperálni kéne a Google-al gondolom, hogy ezt normálisan meg lehessen írni.
A google play service egyébként mit csinál droidon pontosan, azt látom valami 10 mb körüli program ami fut állandóan, de mit csinál? -
ToniSoprano
addikt
A project Astoriás dolgokat valaki teszteli? Bár olvasom csak nagyon belső kör kaphatta tesztelésre. A google service-t igénylő appok, most akkor futni fognak, vagy nem fognak futni, vagy még dolgoznak rajta.
[link]"Project Astoria will require you to make modifications if your app uses Google Play Services, and if not, you won’t need to make any modifications — as expected."
Ez alapján a google play services cuucok is futhatnak, mondjuk a nélkül az egésznek nem sok értelme lenne.
Azért erre kíváncsi leszek, sok függ tőle, az app támogatás hiány a legnagyobb probléma a többivel együtt lehet élni. Én szeretem a csempés rendszert, nekem egyszerű, logikus. -
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #3659 üzenetére
Nekem dual simes Lumia 640 van, egy éjszaka nekem elég sokat, kb. 8-12%-ot merül, ez kicsit sok, nem tom normális-e WP-n. Mondjuk nekem folyamatos 3G megy, és whatsapp, skype ilyesmi programok is aktívak. Repülő üzemmódban kb csak 1-2%-ot merül.
Elég lenne csak időzítve, a 3G-s APN net kártyát kikapcsolni, mert zavaró is, van amikor a Brazíliában élő rokonok az időeltolódás miatt éjjel 2-kor küldenek whatsappon képeket, üzeneteket. Mondjuk erre, hogy ne keltsenek fel tényleg jó a quiet hours.
No mindegy nem akkora probléma, csak droidon ezer program van rá, de más szempontból meg jobb a WP, ebben az alacsony árkategóriában, pl. az oprendszer támogatottsága/frissítés/hibajavítás.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #3655 üzenetére
Igaz, de én szilikon tokban hordom, ahol így bemélyedésben / kivágásban van a gomb, így kicsi az esély hogy feloldódik. Egyébként pont ezért szeretem az ilyen tokokat, mert ha megfogom a telót, nem kell félni, hogy véletlenül megnyomom a pl. lezáró gombot és a gomboknál is meg tudom fogni a telót.
És ezt, hogy a lezáróképernyő kikapcsolható legyen elég egyszerűn lenne leprogramozni, de lehet másnak nem probléma csak nekem.
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
Én elég lelkes voltam a WP-re való váltásnál de pár dolog azért eléggé idegesít, nem tudom windwows 10-en ezekre lesz-e megoldás, valaki aki teszteli a rendszert tud válaszolni:
1. Ez az áttűnési animáció nekem kicsit idegesítő, és lassú (a tableten droid van és azon le lehet tiltani és gyorsabb lesz minden) win 10-en ezeket le lehet majd tiltani?
2. A lezáróképernyőt nem tudom kikapcsolni, pl. a fényképezésnél inkább zavar csak felesleges pluszművelet, de máskor is, mert az ikonokon úgy is látom ha üzenet érkezett. Windows 10-n ezt ki lehet majd kapcsolni?
3.A fontos appok pl. Viber, Wazze támogatása, frissítése WP-n nem megoldott és egyre kevésbé írnak más fontos fejlesztők programokat a WP-re. Pl. viberben nem lehet videótelefonálni, a WP alatt, Waze, kicsit hibás, van amikor belassul, de azért használható. A projekt astroria lenne a megoldás, erre, bár állítólag elég bonyolult lesz drodios programokat konvertálni, és nekünk kell tesztelni majd működik-e jól. Nem a Storeból már tesztelve lesznek letölthetők a droidból átfordított programok, ami nem tetszik.
4. Nem találok olyan programot amivel időzíteni lehetne, hogy pl. este 11-től reggel 5-ig áttegye repülő üzemmódba automatikusan, jó lenne, mert így sokkal kevésbé fogyna az akku éjjel, így simán kibírja a 2 napot. (Ez nem életbevágó de jó lenne.)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
chipesz #3065 üzenetére
Meg annyiból is jó, hogy ha a Storeba teszik fel, valamennyire le lesz tesztelve, gondolom ez a cél vele.
BB-n sok gondolt a Play közvetlen elérésével és sok app rosszul működött .Ez az ugyanaz fut dolog szerintem csak elvileg megy 100%-an. Ha kisebb hiba van akkor esetleg kérik a fejlesztőt nézze már meg mi lehet az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest