- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
monosgeri21 #17956 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
monosgeri21 #17952 üzenetére
Milyen telefon? 930-on semmi..
Az tényleg gáz, hogy ha kell egy wdrt, akkor már lehet, hogy csak a 8.1 megy vissza, ami alaltt meg egy csomó minden meg nem támogatott???
Hát kapja be az Ms..
Még remélem közel fél évig kibírja, akkor Os váltás, nem szívesen, de nem hagyott más utat az Ms... -
starr
őstag
válasz
monosgeri21 #17952 üzenetére
Nyomtam egy HR tegnap előtt, lehet nem kellett volna. Az appok sem frissültek a legújabbra azóta.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
monosgeri21 #17897 üzenetére
Azért ez egy igen szemét, rohadék lépés az Ms-től
Devices not on this list will not officially receive the Windows 10 Creators Update nor will they receive any future builds from our Development Branch that we release as part of the Windows Insider Program -
busman
veterán
válasz
monosgeri21 #16033 üzenetére
Sehol semmi .😁
-
mtomi95
senior tag
válasz
monosgeri21 #15883 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy a slow ringes 14372-ről van/volt szó!
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #15810 üzenetére
ezért rohadt foshatár hulladék a mobilos oldal..nem lehet állítani rajta a hozzászólások számát...pedig jó lenne
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13609 üzenetére
tehát geri? kinek volt igaza, nem mr demó-nak?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13607 üzenetére
le vagy maradva... nyomj magadban egy F5-öt
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13604 üzenetére
gondolj amit szeretnél
nem szólok bele... apropó demó, a 640 lte-re a 8.10.15148.160 rendszer a legfrissebb ami tartalmazza a "Anti-theft reset protection" funkciót... a Windows 10 Mobile-ban ez hol van?
ha teljes értékű lenne akkor ezt is tartalmaznia kéne
tehát a jelenlegi 10 nem teljes értékű 10, mert bizonyos funkciók hiányoznak belőle, tehát Demó
a demók meg vagy korlátozott funkciókkal rendelkeznek vagy nem tartalmaznak minden funkciót
akkor miért maradt ki? szándékosan vagy véletlenül?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13555 üzenetére
én nem mondtam hogy díszedény
csak nem szeretem(sőt szerintem senki sem) ha valaki olyan dolgot állít amit nem tud alátámasztani.... tudod, mondani bármit lehet...az más hogy amit mond azt alá tudja-e támasztani egy megbízható forrással...
ezúton kérek bocsánatot Woland úrtól amiért nem hittem neki tegnap...
ilyet nem sűrűn látni PH-n, igaz?
és akkor most hogy a TH2 nem lesz Insideren... át lehet állni Fast vagy Slow ringre?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13552 üzenetére
sajnos ez...
ennyi volt a nagy windows 10 frissítési hullám, aki kapott örülhet, aki nem az vagy használja az insider verziót vagy kerít támogatott telefont....
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13055 üzenetére
[link] feature("funkció") - nekem fjúcsör
scyllarus: a jövő a "future"...
-
scyllarus
veterán
válasz
monosgeri21 #13055 üzenetére
Jövő
-
mtomi95
senior tag
válasz
monosgeri21 #13019 üzenetére
De ez nem BullShit. Itt jelenleg minden működik a a bing kereső gombon kívül, amit ha lenyomok az Edge-be kötök ki. Minden patent eddig.
-
hodostamas
addikt
válasz
monosgeri21 #12382 üzenetére
Insider Fast nálam nem hozza
-
Imi1981
veterán
válasz
monosgeri21 #12183 üzenetére
Mint írtam nem értek hozzá csak gondoltam több androidos appot alakítanának Windows 10-re és igy több alkalmazás lenne.Azért ugyan olyan alkalmazások amik androidon es wp-n is van az androidos verziók igényesebbek jobbak mint wp-n. Persze ha ez nem ilyen egyszerű akkor nem szóltam semmit.
-
starr
őstag
válasz
monosgeri21 #12159 üzenetére
100%-ig biztos vagyok benne, hogy soha.
-
tomboy0013
veterán
válasz
monosgeri21 #12144 üzenetére
Na nem mintha ennek bármi köze is lenne a rendszer működéséhez. Idővel ide is meg og érkezni a frissítés, vagy maximum a következő frissítés helyrehozza. Volt már ilyen.
-
pprod94
aktív tag
válasz
monosgeri21 #11891 üzenetére
Ez az x50 only elég gonosz dolog.
-
törölt tag
válasz
és mi a pontos száma?
Ha ebben sincs már javítva a @ jel sírni fogok
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Microsoft releases the first Redstone build of Windows 10 Mobile to Insiders Egyenlőre csak x50-esekre.
Bátraké a szerencse.. de én megvárom az első tapasztalatokat.
-
Steelers
senior tag
válasz
monosgeri21 #11370 üzenetére
Egyébként honnan tudod milyen ez a build? Te belső ember vagy?
-
tomboy0013
veterán
válasz
monosgeri21 #11370 üzenetére
Nem gyorsabb a 8.1-nél viszont sose fagy.
-
Steelers
senior tag
válasz
monosgeri21 #11367 üzenetére
nem kötelező...
-
juve600
nagyúr
válasz
monosgeri21 #11337 üzenetére
Nagy különbség nincsen
-
L7wy
őstag
válasz
monosgeri21 #10754 üzenetére
Nekem az se tetszett, azon érződött hogy valami nagyon félkész ötlet stabilan megvalósítva, ez meg már teljesebb ötlet de félkész állapotban.
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #10471 üzenetére
Igazad van 😂
Akkor ez valami újítás lesz egyszerre nézhetem a weblap címeket és böngészhetek is egyben
-
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10443 üzenetére
Hiába linkelsz képet. Be van kapcsolva.
-
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10439 üzenetére
Hiába nézegetem. Backup be van kapcsolva, SMS üres
De mindegy. Úgysem volt benne semmi fontos. -
Syl
nagyúr
válasz
monosgeri21 #10437 üzenetére
És honnan is maradnának meg a régi SMS-ek, ha nem rakom vissza a backupot?
Mondom hogy tegnap tettem vissza a 8.1-et, backup visszaállítás nélkül és üres az SMS program. Ezen nincs mit magyarázni -
csabi10
senior tag
válasz
monosgeri21 #10324 üzenetére
Hogyan lehet lementeni?
-
KunEmber
senior tag
válasz
monosgeri21 #10197 üzenetére
Ez is valami félelmetesen elrontott hülyeség lehet, mert pl. nálam (már megint) jó. Outlook 17.6525, Messaging 2.12, Groove 3.6.1580.
Megkaptam az Insider frissítést is.Ja, és igen, mielőtt megkérdezi valaki, .63 után volt HR. (És működik a mozgásadatok is végre!)
-
Воланд
titán
válasz
monosgeri21 #10194 üzenetére
fos
-
válasz
monosgeri21 #10197 üzenetére
Most tényleg volt update vagy csak írtak róla?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #10194 üzenetére
mondjuk ezt én is észre vettem...esetleg van tipped esetleg hogy mely alkalmazás rendelkezhet frissítéssel mert akkor ezt megnézem én is, a WPCentrálon írták hogy az Insider app frissült....hát mondom én nem láttam,rákeresek, nincs frissítés...megnéztem az appot hát frissűt
szerintem a .63-ban nincs szükség már megerősítésre mint a korábbi buildokban és elvileg valóban csak wifiriől frissít, mobilnetről nem, nos egy példát felhozva, bár nem ez a platform, de a google a mai napig nem tudta azt megcsinálni hogy a play csak wifiről frissítsen hiába van beállítva, ugyan úgy lefrissít mobilnetről... -
confuser
senior tag
válasz
monosgeri21 #9844 üzenetére
1 dolognak azért lehet örülni. Miután kiment ez a frisstés, utána már nem kell szolgáltatói jóváhagyás az újabb buildekhez ezeknél a készülékeknél, Insider nélkül sem.
-
galmat
aktív tag
válasz
monosgeri21 #9833 üzenetére
Na, azaz .29-et adja ki a T-Mobile a széles közönségnek. Ennyit azoknak, akik itt azt hajtogatják, hogy preview. Ez nem az, ami hivatalos mindenkinek kiadott os, az nem preview többé, már ne haragudjatok.
Ráadásul .36-on vagyunk már a preview programban, és ez is bugos, HR után is: Edge csontra fagyások, edgben a javaslatok mező nem tűnik el, hiába nyitja már a webhelyet. Onedrive nem tölt fel minden képet, ha igen, amit igen, is késéssel, holott 8.1-ben hibátlan volt.
De legalább az üzemidő rendben van 640-en, ahogy melegedési problémái is elmúltak 1-2 build óta. -
farlac
csendes tag
válasz
monosgeri21 #9770 üzenetére
730-amon mióta kijött az 581-es verzió, azóta az van fent. Napi használatban. Eleinte nekem is voltak lassulások, nem azt csinálta amit én akartam, de kb. 3 hete mikor kijött az 586-os, kapott egy hard resetet és nem állítottam vissza semmit, hanem 0-ról laktam be a telefont. Azóta mint a villám, egy szavam nem lehet rá
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #9750 üzenetére
kumulatív frissítéssel fogják integrálni a végleges fjúcsöröket azoknak akiknek insider verzió van fent,mivel ez nem végleges kiadás így nem tartalmaz minden elérhető funkciót...mivel az insider kiadás is tele van hibával, elég kicsi az esélye hogy ebből egyhamar lesz végleges kiadás...jóformán a legtöbb alap funkciók hibásan mennek egyes modelleken...főleg a 930-on,pl. a 4 mikrofonból csak az elsődleges működik rendesen,a kihangosítás off,kamera videó hangrögzítés még off,diktafon is off, egyes appok használatakor a kijelző vibrál,meg hasonlók...amíg ezek a hibák nem lesznek 100%ban javítva,addig nagyon sokan ne is számítsanak végleges verzióra...
-
RaZroX
addikt
válasz
monosgeri21 #9750 üzenetére
Ez most csak valami vicc ugye ?
Nem is jön rá frissítés vagy javítás ?
Szerk.: Ja bocs, azt hittem már kijött a "final".. sok idő után most került hozzám megint wp, kissé levagyok maradva.
(#9751) netpeti98: Hát nem tudom, még csak most tettem fel. Majd megírom privátban holnap ha érdekel.
-
liquidgold
tag
válasz
monosgeri21 #8678 üzenetére
Warum nicht?
-
Švejk
őstag
válasz
monosgeri21 #8388 üzenetére
Lesz ma új build??
-
Boonen007
őstag
válasz
monosgeri21 #7645 üzenetére
Egy ember aki látja a dolgokat. Igen teljesen igazad van. Az lett az eredménye, hogy ami jó elgondolások voltak WP7-8-ban mindent kiszedtek és sikeresen elsz@rták.
-
savoo
addikt
válasz
monosgeri21 #6029 üzenetére
FB messengernek szerintem nincs széles csempéje.
-
Blyan
félisten
válasz
monosgeri21 #525 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
monosgeri21 #523 üzenetére
Hívás közben a kijelző felső felét hívás közben megérintve azonnal lekapcsol a kijelző - amíg hozzáérsz. Nálam megbízhatóan működik, nem volt még vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest