Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
Szia!
En csak segiteni akartam a tapasztalatommal a tobbieknek, nem mindenaron rabeszelni mindenkit, hogy szlovakot ne vegyenek, viszont 3-bol 3 szlovak samsung rossz volt nalam, kulonbozo boltokbol, orszagokbol es mas-mas gyartasi idovel, szerintem ez mar nem veletlen. Szerencsere ezzel a romaniai gyartasuval nincs semmi problemam, vegre valahara! (2007 decembe eleje ota akarok egy hibatlan 22 colos samsung moncsit) -
Furky
őstag
Nem tudom. Fogalmam sincs... De most már legalább tudjuk, hogy egy része hova kerül a visszavitt monitoroknak
Talán úgy, hogy a gyártó eladja nekik olcsóbban, vagy inkább pofátlanul olcsón, mert hát végülis "selejt", és a boltosok meg meg 2-3-szorozzák az árát, és elkezdik forgalmazni garantáltan pixelhibásan.
-
Nem azért kell neki a 100 fps, mert észreveszi szemmel a különbséget a 60-tól, hanem vannak olyan játékok, amik másként viselkednek magasabb fps-en. Ő meg megszokta a 100-at, és úgy tud játszani. Ezért mondtam neki, hogy tft-nél mindegy, látványban nem lesz különbség, de ha százra állítja, akkor ugyanúgy tud majd játszani...
-
eastlake
csendes tag
Szerintem szinte mindegy, hogy 226 vagy 223-at veszed. Képminőség egyiknél sem lesz rosszabb, külsőre is ugyanaz mindkettő, kétlem, hogy a 2ms és 5ms közti különbséget észrevennéd. Ha árban nem igazán van köztük különbség és az megnyugtat, hogy 2ms-est veszel, akkor vedd a 226-ost. De ha jópár ezer különbség van a kettő között, szerintem semmivel se kapsz rosszabb monitort ha a 223-ast választod
-
Furky
őstag
Szerintem az emberek 90%-a nem is tudja, hogy mi az a TN panel, csak annyit látnak, hogy 2 éve a 19es monitor 70-80ezer volt, most meg 40-50. Lement az ára, dejó, most már lecserélem a régi crt-t
A 90% szerintem nem durva saccolás, mert nem a fórumból indulok ki, akik itt kérdeznek, válaszolnak, olvasnak, hanem úgy általánosan
-
Khaal
őstag
Amikor én vettem monitort a 20"-as P-MVA-m kb 10 ezerrel többe került mint egy olcsó 22"-es TN-es. Én a jobb minőséget választottam a nagyobb képmérettel szemben (mondjuk eltartott egy ideig mire megszoktam a pici pixeleket, de valamit valamiért).
Sajnos most már nem igazán van választási lehetőség, TN vagy az a pár ritka fecske ami még kapható (Dell 2007wfp, Samsung 961bw).
A gond ugye akkor kezdődik amikor a nagyobb monitort már nem csak szépen pont szemben leülve akarja nézni az ember. -
Furky
őstag
Nem vitatkozom a továbbiakban ilyen hülyeségeken Veled, mert túlságosan elfogult vagy a 20as méretre
Ha valakinek meg van a lehetősége arra, hogy 22est vegyen, és nem tud dönteni, hogy 20, vagy 22, tuti a nagyobbat fogom ajánlani, még akkor is, ha az egy 223bw. Ha lehetőségem van rá miért vegyek kicsit? Miért vegyek A osztályos mercit, ha telik a C osztályra is?
-
zolynet
veterán
70-80cm-ről nézem a 21.6"-t, tökkéletes
levy-boy: rol33 adatainál teljesen ki van töltve a konfigurációs rész
-
Elydan
aktív tag
Szia,
a fényerőt hol tudom állítani?
Az az igazság,hogy még azt sem tudom,hogy melyik a dvi és melyik az analóg? Jelenleg a videókártyámra van kötve a monitor.
őróla lenne szó. Ha vki rávetne egy pillantást,és véleményezné azt megköszönném
-
Furky
őstag
Nem csak neked furcsa, nekem is
De kb már sejtem miért olcsóbb
Mégpedig azééért, mert nem is 22"-os, hanem ugyebár 21,6", illetve nincs benne az az elektronika, ami a 226bw-ben bennevan, amivel az 5ms-ről 2ms-re lehet állítani
Eddig ezt találtam különbségnek. Én sem vennék 223bw-t igazság szerint, de aki 22est akar, azt ne beszéljük rá 20asra
Mert már eldöntötte, hogy 22est akar
Nos mivel én sem vennék 223bw-t, ezért vettem 226bw-t. De ez én vagyok. Más ember másmolyen, máshogy látja
-
trippla
tag
Éppen azért szeretnék 22"-osat mert nagy és filmet is fogok rajta nézni. Ez a monitor albérletbe(koleszba) kellene, mert otthon otthon van egy Viewsonic VP930 monitorom, ami nagyon szuper, csak az ára is és szerintem annyival nem jobb, de szerintem az már inkább beletartozik a prémium kategóriába, mint a 206bw v. 2032bw.
Különben én is gondolkoztam 20"-os kategórián, de annyival nem drágább a 22", hogy inkább ne azt vegyem.
Még gyűjtök rá és szerintem a 223bw lesz a győztes!Kösz a képet zolynet!
Szerintem ez a megvilágítás sem vészes, igaz az én MVA paneles Viewsonic monitoromhoz képest nagy. A lényeg az, hogy nem olyan, mint sok monitornál, hogy alul hrtelen fényes csík. Dehát ez csak Tn+film és kb 30e-rel olcsóbb is, ja és 22". Sajnos élőben még nem láttam, vidéken nehéz az üzletekben készleten ilyet találni.
-
Furky
őstag
Jaaaaaaaaaaaaaaaj. Már megint a 20" prémium
A sz@r hatalmas pixelméretű 22esekkel szemben. Igazábal más mellett nem is érvelhetsz, csak ez az egyvalami szól a 20as mellett, meg hogy olcsóbb. De nem értem miért nehéz felfogni, ha valaki piros autót akar, akkor pirosat fog venni, nem "prémium"kéket, mert kéket akkor venne, ha nem piros kellene neki, hanem kék.
Az persze nem előnye a 22esnek, hogy 5 centivel nagyobb. Nameg a te prémium 2032bw-det még forgatni sem lehet. Milyen prémium az, amit még forgatni sem lehet? Magasságát sem lehet állítani. És most nem kell azzal jönni, hogy: mert ilyen a kávája. hát ezaz... Nem prémium. Pont.mod: a 206bw sem sima fekete, hanem lakkozott. Szerintem. És ízlésesen design-os. Nem egy minitévére, hanem monitorra hasonlít inkább.
-
goom
senior tag
Gyengén látó embernek - sajnos én is ilyen vagyok - szerintem sokkal-sokkal jobb a nagyobb pixel, ugyanazon felbontás mellett. Ezt jól megtanultam az előző TFT-men: megbántam, hogy 17"-ost vettem 19"-os helyett (ugye mindkettő 1280×1024). Most egy-két hétig dolgoztam 206BW-vel is - nagyon szép, de nekem kicsik a karakterek.
És hát, a nagy képméret... hm, nem rossz dolog ám!
icram45, köszönöm! -
zolynet
veterán
"semmi előnye nincs a 22 colos wide moncsiknak csak annyi hogy nagyobb a pixelmérete" ... pont annyi nem elég? Nem kötekedni akarok mindig, de nem beszélném le az embereket a 22" monitorrol a 20" prémium miatt. Ha csak azt nézzük a garanciális szabályok/szabványok mindkettőre ugyanazok.
Olyan sokkal többe nem kerül a 2032bw hogy akkora panelkülönbség legyen.
Csak annyi,h nem tudom mennyire állja meg a helyét az, h prémium.Képponttávolság: 0.258 x 0.258 mm (2032bw) VS 0.282 x 0.282 (223bw)
Elenyésző különbség.
~70cm-ről nézem a 22"-os, akinek minimálisan van ennyi,
az sztem ne tétovázzon a két verzió között, 22".+ ígértem, h csinálok képet a 223BW bevilágításáról: [link]
Engem aztán egy cseppet sem zavar. -
Kristof86
tag
Elhiszem , hogy védeni akarod a monitorodat, de akkor is ha egy picickét körültekintőbb lettél volna akkor látnád , hogy 2db különböző panel teszt található a Samsung 2232nél is.
És a tesztek alapján sajnos eggyik sem jobb a 226bw-nél. Sőt azt kell hogy mondjam , hogy neked valószínüleg ez a paneltípusú monitorod van[link] ami fényévekkel eltér a 226bw S-panelosnál.
Az igazság az , hogy egyedül a dizjájna jobb a 2232BW-nek!Ha valaki netántán tudna S panelset szerezni akkor az annak baromi nagy mázlija van. . Ha valaki tudna Magyarországon S panelest szerni arra én vevő vagyok!!!
-
BigDil
csendes tag
Azért TeeJay-nek különleges szeme van ebből a szempontból, meg egyébként is elég szubjektív dolog ez.
Technikailag teljesen igaz amit írsz, de megkockáztatom, hogy az emberek 95%-a egy 20-as és egy 22-es, azonos felbontású monitor képe közt csak annyi különbséget lát, hogy a 22-es nagyobb. -
Karima
őstag
Hi!
Brightness:20 Contrast:60 beállításon van (a képeken is) (ja és gyárilag nekem nem maxon volt). És persze dvi-n használom.
Ennek fényében mi a javaslat? Vigyem vissza? Még a 3 napban bőven benne lennék, csak nemtom, hogy emiatt kicserélik-e.
U.i.: kipróbáltam az általad leírt beállítást és ott is ugyanúgy látszik.
-
Rick4
félisten
én összekötöttem, de ugye a 7600GST-mnél az a szokás, hogy induláskor érzékeli, melyik dvi kimeneten van eszköz, és mivel csak a d-sub volt rádugva akkor, így csak az analóg bemenetre adot jelet, így meg se makkant a dvi kábeles rész. restart, csak a dvi volt bekötve, és ez is működik..
ha nem bírja, hát 3 napos csere, és kész..nincs sehol sem leírva, hogy nem lehet...
-
zitrom
tag
Mind a kettő(DVI,D-Sub) is rá volt kötve a monitora,sztem ezért is volt ez a nem töltöm be a felhasználói fiókokat csak ha 3-4-szer újraindítasz tipusú probléma
És ugye mindkettő rá volt kötve és analógként működött...most már átvarázsoltam csak DVI-ra,ugyan nem nagyon lehet a beállításokkal bíbelődni de úgy szép így ahogy van
thanx a választ -
zolynet
veterán
most néztem 5 fényerő 30kontrasztól húztam fel most 35 fényerő 65 kontraszt....a szemem folyik ki
... milyen szemed van neked? v az enyém nagyon sötét
lehet h 25-60 lesz az ideális számomra...
többi 223BW tulaj írjon legyen kedves egy pü h ő h használja, előre is köszönöm -
SystemRoot
őstag
Jah, nem katasztrófa persze, de azért sokan rákültenek 100K körül és akkor sztem már nagy érvágás TN-t venni.
Amúgy sztem jelentős gond még mindig a belátási szög. Kifejezetten ha az ember alulról nézi (pl gyakori hogy magasabban van a monitor mint a fejünk)
Bevilágítást én még mindig rendszeresen látok...tény hogy nem vész.
Én otthoni használatra ha filmnézés is benne van akkor nem ajánlom. Játékokra vlszeg még jó mert azok még a 18bit-színmélységeit sem használják ki tudtommal.... -
SystemRoot
őstag
Plusz a TN panelnek gyakran vannak egyéb fogyatékosságai is: pl sarkokban fehér foltok (világítás) stb...
Jah és ugye az ha egy TN-re jobb kontraszot írnak akkor az vlszeg gagyi dynamic kontraszt szal ne dőljön be senki.Én nem igazán ajánlom a TN paneleseket. Egyszerűen sztem igénytelen.
Üdv: SystemRoot
-
zolynet
veterán
Nekem is megér 1-2K bőven.
Dobjukössz izibe, már csak azért is hogy jól rádcáfolhassunk.
Mert eddig nem nagyon jött 223BW-ektől panasz, max nemistom kinek (elnézést) volt azonnali pixelhibája, de a legtöbbünk örül mint majom a farkának.
De majd 5-10év múlva ténylegesen kiderítjük, hogy helyt áll-e az h leolcsósított. -
Vincsó
aktív tag
A HD felbontás az 1280x720-nél kezdődik... ez a 720p van még 1080i és 1080p(1920*1080) Amúgy hiába raknád ki egy 20 colos monitorra a 1080p-t amikor a monitor felbontása 1680*1050 így azt nem tudná megjeleníteni ezért gondolom a videólejátszó átalakítaná..
Amúgy néztem mindkét felbontásban filmet és bőven jó minőség a 720p is
G@ß!: nekem is az általad említett 24 colos Dell képernyőm van.... és hidd el elég hozzá egy HD 3870 videókártya is... amit lassan 50 K-ért be lehet szerezni itt a bazárban is...
A másik meg hogy én speciel azért nem vettem 24 colos Samu-t... mert az 200 K... és ua. a panel... és ráadásul dizájn téren fényévekkel jobb a Dell(legalábbis szerintem, de biztos elfogult is vagyok)
-
d@minator
addikt
Elég hát. Ahogy Khaal mondta vegyen PVA-t akinek plussz pénze van. Nekem csak minuszom a bankszámlán.
Azért egy olyan Viera-t án is elfogadnék.TV-nél a TN panel kicsukva.
Hozzáteszem semmi bajom a nem TN paneles monitorokkal mielőtt még egy nemtéen tulaj megsértődne.
De a Samu 223BW is 100k felett van. VGA csere, platform csere...kb. 140 ezer magyar forint ha meglesz a 8800GT.
-
Furky
őstag
Látom nagyon nehéz megérteni a Samsung kategorizálását. A 2232 "friss" a 225hez képest. Ja és a 2232 forgatható? állítható magasság? vesa szabvály? Nincs, upsz... Nem egy kategória, a 2232 belépőszint, a 225 meg amikor megjelent, akkor a középszintet képviselte. Ha kell segítség, elmagyarázom mégegyszer, 2232 belépőszint, 225, 226 középszint, és azok nem "mai" darabok, mint a 2232. Várd meg, amíg kiadják az új 22-est a középkategóriában, és ahhoz hasonlítsad a 2232-t. Amúgy a 226bw most is többet tud, mint a 2232. forgatható, és van rajta vesa is... A kép ugyanolyan szép, a panel mindkettőben király, de nem egy kategória. Mintha ezt az új clio-t hasonlítanád a megane-hoz, ami már 2-3-4 éves fejlesztésű. Mindkettő lehet jó kocsi, a célnak megfelelő, de nem egy kategória. A 226-ot a 223-hoz hasonlítsad. Légyszi-légyszi értsd meg
-
d@minator
addikt
Lehet. De a kérdést fordítva is fel lehet tenni. Mitől drágább a 226BW és a 2x32BW?
Mert nem 5 hanem 2ms-esek. Ez plusz elektronika és újdonság.
Mert a 2x32BW TV kinézetű és videó csatlakozókkal is el van látva aminek megkérik az árát. (Lásd egy DVI-s monitor is többe kerül vagy 5-7k-val, mint egy anélküli.)
Mert nem 21,6" hanem 22"-os.
Mert nem chung-hwa gyártja a paneleket, hanem Samsung, CMO netán Chi-Mei.Ellenpélda az 5ms 225BW de az lehet, hogy Samu paneles és az állítható magasságú talp felár, meg lehet, hogy nem is gyártják már.
Más gyártók 5ms-es monitorai szintén olcsóbbak a 2ms-nél főként a 21,6-osok. (LG)
Szóval lehet, hogy olcsóbb táp van benne de lehet, hogy nem. Én nem írnám le a 223BW-t. Elégedett vagyok vele.
-
d@minator
addikt
Na kérem szépen...
A 223BW nem lebutított 2032 hanem a 2032 feltuningolt 223. (az 5ms panel miatt mivel mindkettőben alapvetően 5ms-os van)
Nem hiszem, hogy sok tapasztalatod van bármelyik felsorolt monitorról főleg az időtállóságára vonatkozóan, mivel hogy senkinek sincs.
A képponttávolságok miatt feleleges favorizálni a 20"-t, mert nézési távtól függ. Ha natív nem wide (1280x1024) felbontást használsz akkor is jobb a 22-es.
A 223BW meg 5ms-os persze, hogy olcsóbb az általad felsorolt 2ms-osoktól. -
-
Mauzes
addikt
Valószínűleg így van. A 2X6BW szériánál is a 22" CMO, míg a 20" CPT paneles (amit itt most már lehet kapni).
A "szép képről" csak annyit, hogy azért látod szebbnek a képet, mert kisebb méretben jeleníti meg ugyanazt, és a szemed így nem látja (annyira) a részleteket. Mondjuk nem tudom, honnan nézed a monitorod, de a 0,0024 cm-es pixelméretkülönbség szerintem elég jelentéktelen (a milliméter 2/100 részét kellene látni). Így a döntő inkább az, hogy a karaktereket, ikonokat ki milyen méretben szeretné látni.
-
Reac^
őstag
Több irányból is támadható az állításod. Ugyanis a "szép kép" fogalmat nem az átmérő és az arány milyenségéből illene meghatározni hanem az adott panel tulajdonságaiból.
Lehet szép képe egy sima arányú 19"-nak is ha jó a kontrasztja, erős a fényereje, és jó a késleltetése, meg persze a lehető legjobb minőségű panelra építik.
Acer 19"wide ról váltok (már eladtam), az 700:1-es volt, aztán megjelent az új széira (vittük céghez többet is) Acer X19W, az már 1000:1-es kontrasztú volt, és sokkal de sokkal szebb képet adott.
Aztán másik tapasztalat, az LG-vel volt, amikor próbára elhoztunk egy 22" (21,6")-ost. 1000:1-es kontrasztút, mert olcsó. Annyira ótvar szinei voltak, fent melegebb szinek voltak (ph alapszín piros volt kb), a monitor alja felé pedig hidegebbek lettek a színek, ott meg kb kék volt az alapszin, jó nagy túlzásokkal). Aztán viszavittük és hoztunk 226BW-t 3000:1 dinamikus kontrasztal, annak persze tökéletes volt a képe.
Ebből kiindulva kérdeztem, hogy fogok e hátrányt szenvedni a 226BW v 2232BW helyett egy 223BW-vel ami 1000:1 300cd és 5ms-es.
-
x64
aktív tag
Jó az!
A két legnagyobb TFT LCD panelgyártó, az LG.Philips és a Samsung, dél-koreai székhelyű, míg a sorban következők, az AUO (AU Optronics), CMO (Chi Mei Optoelectronics), CPT (Chunghwa Picture Tubes) pedig taiwani bejegyzésű cégek. A japán gyártók olyan csekély részesedéssel rendelkeznek (Nec, Hitachi), hogy ők nem játszanak meghatározó szerepet a piacon.
Gyusz: Igazad lehet, tényleg *csak* 8000.
Szerk: TeeJay kicsit rá van gyógyulva a 2032-jére, szerinte az a jók legjobbika...
Mondjuk érthető, én meg a 2232-ről mondom ugyanezt...
Amúgy kinek a pap, kinek meg a neje. Aki szereti a mütyűr pixeleket, annak 20", aki meg a nagyobbakat annak 22" javasolt. Vagy úgy is lehet fogalmazni, hogy 17"-ról 20"-ra, 19"-ról meg 22"-re érdemes váltani. -
Reac^
őstag
-
x64
aktív tag
A szervízmenüben a version száma: M-PE22B0CDA-1002
Ebből a CDA-1002 azt jelzi, hogy CMO paneles.
[panelek version alapján]xAx-xxxx : Samsung.
xLx-xxxx : AU Optronics.
xDx-xxxx : CMO.
xIx-xxxx : CPT. -
Myers
senior tag
Ok, megy!!!
Csak a prohardver, a képernyő bal felén van, a jobb felén meg van egy 20 centis fehér terület. Ezzel mit lehet csinálni?
Meg ugye most jönnének azok a dolgok, amikhez már ész kell
Menüket, driver állítgatni.
De amúgy, ez hatalmas! Forgatni kell a fejem, hogy belássam.
-
zolynet
veterán
Nem akartam teljesen elvenni a kenyered.
Mostmár komolyan átmegyek hozzád és megnézem ezt a sokat istenített monitort.
Ja, mert a Samu 206BW nem 60K környékén van.Kinek melyik káva tetszik.
-
zolynet
veterán
depo.hu -> ezért kell 60K-ért madj 22"-os wide-ot venni, 1000:1 kontraszt, dvi, 5ms, gyönyörű külső, kiváló portéka.....az enyémet nem adom
Myers: igazad van , nekem is még a másik kiszemeltem egy Viewsonic moncsi volt, bár a képét nem láttam, de eddig az ami még egy márka nálam tft-ben.
littlemole: kár 8800GTS-be belefeccelni, jobb is, olcsóbb is a 8800GT
-
_Lord_B_
tag
Köszi, igyexem ugy kalkulálni, hogy a moncsi mellé még meg tudjak venni egy 8800 Gt is
szoval most a LG L245WP-BN vel szemezek, viszont nem sok az a 8 ms válaszidő játékoknál? vagy annyira az nem vésze, máshol azt irják, hogy jo ez a moncsi és nem sok az a 8 ms, de már arra is gondoltam, hogy tervezéshez megtartom a CRT-t és veszek egy Film+TN panelest játékra, de ott is annyira rosszulhangzik a 160° betekintési szög, még filmnél is zavaró lehet...
-
humax
senior tag
2032BW most MMben 60000, jo ar?
szerinted 2032BW vagy 2232?a nagyssag kiviteleben?szerintem jobb a 2032 nem?ha mar egy felbontasok van.
csak az szeretnek kerdezni hogy milyan felbontas ajalasz?frq?
en nem szeretek a kis betoket,kicsit gyenge a szemem))
hogy lehet alitani hogy internetezes nel ne legyen kicsik a betok?vagy ezen nem lesz kicsik a betok?
egy divix filmet neztel ra milyan?lesznek fekete csikok?16:10 kell nezni?vagy 3:4?
nem lesz osze huzas?
ja amugy mnem zug?(hang)
a maga a doboza( fenyes fekete )nem zavar a szemd -
VR6-Fan
veterán
annyi a kérdésem még hogy 205BW vagy bármilyen 20-asnak úgye 1680X1050 a natívja, és ha én ezt pl 1-1 játéknál vissza veszem 1440X900 akkor nem lesz csúnye a felbontása
(1440 VS 1280-at úgy értem hogy megjelenítet pixel mennyiségre nagyából meggyeznek
nem gáz a 5ms-es válaszidő és a kontraszt aránya 1000:1 a 205-ösnek?
ill 2032BW-ből a west end-i MM-be csak polcon vagy 30db van, áfa-ra lehet náluk vásárlni gondlom, pixel gari tapasztalata valakinek?
-
zolynet
veterán
Ugyanott ajánlom mindenkinek a Samsung 223BW-t. Ill www.depo.hu
-
Myers
senior tag
"ezért kell nagykerben vagy normális kiskerben venni monitort
edigital mediamarkt saturn és társait hagyni kell"
Ezt most nem teljesen értem. Az e-digitalról közben kiderült, hogy vissza lehet vinni. A MM-ról meg azt írta valaki pár hsz-el ezelőtt, hogy semmit nem néznek, visszaveszik egyből.
Akkor miért kell hanyagolni pl a MM-ot? Akkor most mire gondoltál?
(Egyébként én sem szeretek ilyen MM típusú helyeken vásárolni. Nyagykerben meg nem tudok.)
Egyébként az e-digitalban meg azt írják, hogy a viewsonicot garantáltan pixelhiba mentesen adják ide, mert ők leellenőrzik!
-
fogas22
csendes tag
-
zolynet
veterán
Csak 1 hete hajtom a 223BW-met de eddig shol semmi nesz....erre mondják madj többen is hogy térjnük vissza rá 2év múlva.
Meglátjuk. Este GTR2 futam lesz...szememnek szokni kell még ezt a tűéles és fényes képet. Most 15 van a fényerő a kontraszt meg 50-en. Csak nehogy elaludjak a volán mögött.
-
Osynho
addikt
Ha a legjobb cuccokat tennék az ilyen kategóriájú monitorokba (ide tartozik a 2032bw is
), akkor sajna nagyon nem ennyibe kerülnének... Egyébként ez nem kifejezetten 223bw típushiba, mert több Samsung monitoról is hallottam, hogy ciripel. Továbbmegyek, bármelyik tft, vagy akár crt is zúghat. Ugye a belső táp átka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged