- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
hello
Van egy egyéves Samsung 2232BW monitorom, eddig semmi baja nem volt, de most azt vettem észre, hogy halkan zúg ha be van kapcsolva. Akkor zavaró ha nem megy a tv meg semmi mellette. Mitől lehet ez? Garancia érvényes lehet ilyesmire?
ati
-
ati888
senior tag
válasz
metrichye #5251 üzenetére
Hi.
Nekem is 2232Bw-m van pár hete és a bevilágítás tényleg elég nagy, de azért nem olyan vészes, mint a fotóidon. Előbb állítsd be a kontrasztot és a fényerősséget, mert a gyári az egekben van. Nekem is volt egy halott pixelem az első bekapcsolásnál de érdekes módon a kis ronggyal megnyomogattam és eltűnt. Azóta képzelheted hogy sasolom, de nem jött vissza se az se másik hetek óta. Amúgy szerintem remek kis monitor.
ati
-
ati888
senior tag
válasz
kicsiPistike #4541 üzenetére
én is egy Eizo-T965-ről cseréltem 2232BW-re. Sokkal jobba a képe, nekem a színek is jobbak, bár az eizom már öt éves volt és hát elég gyengus volt már, főleg miután lecseréltem tűnt fel. (egyre zöldebb árnyalatú volt az eizo akárhogy állítgattam és ugyanezt figyeltem meg még 3 21-es CRT-n DELL, HP, EIZO) nem tudom a tiéd milyen állapotban van de nekem sokkal jobban bejött a tft, mint gondoltam. Egyedül a bevilágítás zavaró fekete háttérnél. Viszont játékra-filmre 1000-szer jobb, sőt mindenre.
ati
-
ati888
senior tag
válasz
ezanickem #3971 üzenetére
Ezzel néztem, de az az egy amit láttam eltűnt, most azért 3 napig figyelni fogok, mint a sas. Volt hozzá DVI kábel is (valaki itt mondta, hogy nincs), meg volt benne egy kis szövet kendő, ami az írás szerint csak vízzel nedvesítve használható). A régi 21"-os eizomhoz képest sokkal élesebb a kép ugye, meg a fényerő-kontraszt nagyságrendekkel jobb (mondjuk a régi már elég gyengus volt), csak még keresek hozzá valami icc profilt hátha találok.
Ami nem tetszik az ugye a betekintési szög, ami ekkora monitornál már zavaró, hozzá kell szokni, meg a bevilágítás fekete háttérnél oldalt és felül elég erős, de hát ez a kompromisszum a TN esetében.
Többet később.
Szerk: Az előttem szólóval egyetértek, tényleg gáz az összeszerelés, ha az áresést várjuk, akkor soha nem vennénk semmit, a HD sorozat most jön azt még nem néztem, az avi-k szarabbul néznek ki, mint CRT-n, de ezeket mindenki vágja gondolom. Amúgy én 72k-ért vettem. Szintén szlovák.
Hol lehet a paneltipust megnézni?
-
ati888
senior tag
Én épp most csomagoltam ki a 2232BW-met. Helyesebben most állítgatom, ismerkedek vele. Létezik, hogy volt rajta egy pixelhiba és miután egy kicsit a hozzá kapott szövettel "megnyomogattam" eltűnt? mert már nem látom akárhogy nézem. Amúgy volt hozzá mindenfajta kábel, jól néz ki, de egyelőre ennyi.
ati
-
ati888
senior tag
nekem holnap megjön végre a Samsung 2232BW (ha minden igaz). Szurkoljatok és ha érdekel valakit dobok fel pár képet meg letesztelem.
ati.
-
ati888
senior tag
A PC World 2007. novemberi számában vannak 22"-os monitortesztek. Hát elég érdekes eredmények születtek, tesztgyőztes és legjobbak:
1 Iiyama E2200WS-B
2. V7 D22W11
3. Benq FP222W
4. Acer P223W -
ati888
senior tag
Én ma megrendeltem (negyedszer) a 2232BW-t. Kíváncsi leszek ezek tudnak-e hozni.
-
ati888
senior tag
Mindenki azt mondja, hogy a 22"-os monitorok mind TN panelesek. Akkor ez hogy is van: Acer AL2216WSD, PVA panel?:
-
ati888
senior tag
Hi
A te 2232BW-dnek milyen baja van? Mert eddig 3 embert értem el akiknek ilyen van, ebből kettő visszavitte, mert valamilyen bevilágítás volt a képernyő közepe felé (nem tudom pontosan hol, de nem a széleken). Én is tegnap akartam megrendelni de nem volt a nagykerben így várnom kell, bár elbizonytalanodtam, hogy ennyi hibás van. Most megint kezdhetem előről a keresgélést.
ati
-
ati888
senior tag
Ma eldöntöttem, hogy megrendelem a 2232BW-t, erre kiderült, hogy hiánycikk és nem tudnak hozni, pedig 3 napja még tudtak volna. Most várhatok megint.
-
ati888
senior tag
Valaki megnézhetné al Alphasonik nagykerben ennek az iiyamának az árát, aki arrafelé van vagy van kapcsolata.
ati
-
ati888
senior tag
Hello
Utánanéztem ennek az Iiyama E2201W-nek. Azt írják, hogy ez samsung paneles, szemben a 226BW-vel ami ugye nem az (legalábbis ritka, mint a fehér holló), azaz az Iiyama E2201W jobb választás, mert tuti az a samu panel van benne, mint a 226-osban kellene hogy legyen. csak nem kapható sehol.
ati
-
ati888
senior tag
Hi.
Azt már kiveséztük, hogy a Samsung 22"-os monitorjaiban milyen panelek vannak, jók vagy nem jók, de arról még nem esett szó, hogy mondjuk a BENQ, VIEWSONIC, ASUS stb 22"-os monitorokba ki gyártja a panelt. Vagy az LG-PHILIPS panelek mennyire jók vagy nem jók. Kimondottam a 22"-os TN panelesekre gondolok itt.
ati.
-
ati888
senior tag
ha egy 22-es monitoron nem a natív felbontásban játszok sokkal rosszabb lesz a képminőség vagy azért nem olyan rossz a helyzet?
ati
-
ati888
senior tag
Hi.
Eddig a Samsung 2232BW monitort néztem ki magamnak, de a paneltipus kavarás miatt kezdek másfelé kacsingatni. Például a Philips 22"-os monitorairól nem nagyon esett itt szó pedig jónak tűnnek, jó árral. Valakinek tapasztalata van ezekről, esetleg külföldi teszt, mert azt sem nagyon találtam.
köszi.
Ui: A Samsung 2232BW-nek ugye nem állítható a magassága, de a dőlésszög az igen, ugye?
-
ati888
senior tag
A Samsung 223BW és a 226BW között valaki meg tudja állapítani a különbséget? Még ide sorolhatnám a 2232BW-t is.
-
ati888
senior tag
Nektek milyen színű ez a fórumoldal? Mert most vettem a céghez egy tft-t (19" L19W-2SA fujitsu wide) és az eddig itt és otthon is barnás árnyalat helyett ez inkább szürkés. Nem rossz, csak zavar, hogy máshol ez nem így néz ki. Amúgy a betekintési szögeket kivéve meg vagyok elégedve vele, bár ez a legolcsóbb tft, de az irodába bőven elég.
-
ati888
senior tag
na átnyálaztam a tulajdonságaikat. A 2232bw-nek a kontrasztja 1000 (226bw-700; 226cw szintén 1000), a betekintési szögek: 160/160 fok, egyedül a 2232bw-nek 170/170. A design sajna nekem a 226-osoké jobban tetszik, de jelenleg úgy állok, hogy megbarátkozok majd a 2232bw-vel.
Ha addig nem találok valami jobbat.
-
ati888
senior tag
Megint lenne egy kérdésem, mert nem tiszta: Samsung 226CW vagy 2232BW?
ati
-
ati888
senior tag
És a háttérvilágítás nem zavaró a tiéden? Mert a 226bw-t dícsérték ugyan de a háttérvilágítást nagyon erősnek találták. A kettő közül választanék. Most a 2232bw-re hajlok egyre inkább, az árkülönbség pár ezer ft. csak.
Esetleg hasonló 22"-os monitort tudtok ajánlani? Mert nem akarok hirtelen beleugrani.
-
ati888
senior tag
Hi
Valaki meg tudná nekem mondani pontosan mi a különbség a samsung 226BW és 2232BW között, mert nem teljesen tiszta nekem. Esetleg valamilyen külföldi tesztet valaki ismer, mert nem nagyon találtam a 2232BW-ről. ELőre is kösz.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest