- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Egy gyors választ kérnék, rég nézegettem a monitorokat egyik haveromnak 22"-es kéne amin van dvi csati max 42 ezerért uj, szerintetek melyik lenne a legjobb vétel?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Valaki nem tudja Samsung 245b-hez melyik Magic Tune progi jó?
-
B-L-A-C-K
titán
Haligali!
Ha valaki esetleg elakarja adni 22" tft moncsiját (csak samsung) az irjon nekem privit....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Devil Smile #9879 üzenetére
Hüha, az nem kéne....
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek nincs eladó 24"-26" colos TFT-je?
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek van valami tapasztalata a Samsung T260-as monitorról?
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek van valami tapasztalata a Samsung 2693-as moncsiról?
-
B-L-A-C-K
titán
Esetleg ha valakit érdekelne...: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Hogyhogy tönkremennek? Semmi bajuk ezeknek sött játékra alakalmasabbak is..Az tény hogy a betekintési szöge és a háttérvilágitása jobb a nem tn-panelos moncsiknak de ettől eltekintve nem sokkal több a külömbség....3-4 de még 5 évet is lazán kibír sőtt még többet is de addigra már lesz korszerübb és jobb...
-
B-L-A-C-K
titán
Attól függ milyen árban szeretnél nekem Sasmung 2493-as van TN panel van benne játékra filmer netezésre (pivot miatt főleg) tökéletes én nagyon szeretem, és viszonylag nem egy drága 100K körül. A 244T jó moncsi de ha már olyan árkategóriában veszel szerintem van tőle jobb is vagyis az már elég régi modell...Dell 2408-as se rossz de attól függ mennyit szánsz rá....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#31342592 #8855 üzenetére
Ird már le légyszi milyen mértékű az utánhúzás vagy ha tudsz egy képet csinálni megköszönném/nénk. Amugy én pl Samung 226BW-nél egyedűl call of duty 2-ben tapasztaltam utánhúzást mikor eldobtad a bombát de viszont már Sasmung 2493-ason egy nagyon kicsi utánahúzást nem találtam....
-
B-L-A-C-K
titán
Én válaszolok és igazat is adok neked én is jártam már ugy nem értem rá visszaolvasni mert gyorsan kellett a válasz, aki meg nem akar válaszolni mert elege van belőle ne tegye...
Szerintem vedd a Samsung 2253LW-t jobban néz ki ujabb fajta, és a dinamikus kontrasztja is több 5000-ezerrel szerintem 2 ezer plusz meg nem kölömbség ha már kiadsz ennyit egy monitorra....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
raskolnikoff #8691 üzenetére
Jah aki akar néze is akkor meg feltétlenűl...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TazLeacher #8647 üzenetére
Vegyél Samsung 2493 nekem nagyon tetszik, de elötte szerintem nézd meg valahol élöben és ugy döntsd el, én is igy tettem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mákos7észta #8585 üzenetére
(Not Available) ez azért van mert dvi csatin keresztül csatlakoztatod és ezt magának állitja be nézd meg ha d-subra kötöd ugy menni fog...
A csikok azt nem tudom miért vannak miylen videókarid van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8562 üzenetére
Azért nem kell lebecsűlni az uj tn panelos moncsikat sem pl nekem a 2493 hihetetlenül klasz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8553 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8549 üzenetére
Nem is tudtam azt hittem csak abban külömbözik hogy a hangot is továbitja, már csak egy kábel kéne meg egy olyan vga...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8546 üzenetére
Az én monitoromon már van hdmi is szerinted szebb lenne vele a kép vagy ugyan oylan mint dvi-vel, sajna nem tudom megnézni mert nincs olyan kábelem....
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött a Samsung 2493 moncsim doboza eszméletlen gatyi rosszabb mint egy banános doboz...
De ami benne van nagyon király...
Pixelhiba nuku, fénye nagyon errős szolizni lehett vele...Játékról és fimről majd késöbb mondok infót mert most 6600GT vga-val nyomom vele, ami semmire se jó full hd felbontásban csak netezni max de holnap jön egy jobb, de eslő benyomásra csak ajánlani tudom mindenkinek....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8504 üzenetére
Nem értem amugy ezt a kalibrálás dolgot szerintem egyén föggö kinek mi a jó, nekem volt vagy 4 tft-monitorom és mindent be tudtam tökéletesen lőni....
-
B-L-A-C-K
titán
Hát az ujjabaknál már ezrevehetőn jobb, 226bw dinamikusan 3000 ezer volt nekem már az is nagyon farankó volt számomra, de jövö hét elején jön meg a Samsung 2493-as moncsim annak 10 ezres lesz azt olvastam hogy ez már dinamikusan nagyon gyorsan váltja a kontrasztot de majd meglátjük...
Ha pixelhibamentes lesz és nem kell visszaküldenem jövö hét végére teljes teszt leirással fogok tudni rendelkezni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
old_artist #8471 üzenetére
Milyen panel van abba?
Szerk...ja elolvastam a tesztet és megtaláltam...
-
B-L-A-C-K
titán
Árban nem sokkal olcsobb, régebbi fajta, a dinamikus kontrasztarány váltakozási ideje hosszabb,nincs benne pivot funkció, nem annyira jól néz ki...Hát igy elsőre ennyi, amugy ha érdekel jobban még mi a pontos előnye illetve hátránya jövö héten néz be mert akkor már nekem megjön (Sasmsung 2493), mivel rendeltem 1et én is...
-
B-L-A-C-K
titán
Na megrendeltem jutányos áron egy Samsung 2493HM "Kilimanjaro" 24" TFT-t
Remélem nem lesz rossz igaz tn+film panelos de ennyi pénzért amennyiért veszem nekem tökéletes ja meg ezeke már elméletileg ujabb fajta tn+film panel van ezekbe. Forgatható mindenhogy, 5ms, 10000:' kontraszt....Csak nem lesz gatyi...
226Bw után remélem hasonlóan megleszek vele elégedve...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lucif-R #7995 üzenetére
Igen Furky kollega kérdéseit akrtam én is feltenni hogya amcsiból rendeled jó hogy olcsobb de no gari vagyis nem hiszem hogy küldözgeted ha esetleg gyári hibás, mondjuk ha elötte ott kipróbálják még talán belehet vállalni...Ja és igen az eldődje is jó 2407-es és azt már 140 körül meg is kapod...
A másik anno nekem a samsung 913N monitoromon volt pár pixelhiba ami 2 év után jött elő, és a fele igaz nem nyomogatással de kopogtatással eltünt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lucif-R #7990 üzenetére
Ha már ilyen árkategóriában gondolkozol akkor én egyértelműen ezt vennem...Dell UltraSharp 2408WFP
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Greg Vinous #7979 üzenetére
Ilyen probléma nekem is volt régen valamelyik tft-mnél, és nekem az volt a gond hogy az akkori vga-mon 2db dvi csati volt a monitorba meg d-sub és dvi átalakitót használtam és volt 2 fajta dvi átalakitóm külsöre ugyan úgy néztek ki de az egyiknél elmosodott betüket kaptam a másik meg tökéletes volt...
-
B-L-A-C-K
titán
Vegyen már valaki egy [ilyen] moncsit és mondja már el a véleményét róla mert kiváncsi lennék milyen...
Jónak tünik és a 120 ezer forintos körüli ára se rossz igaz TN paneles de állitolag ujabb mint a 223,226bw...stbk be van
-5ms
-10000:1 kontraszt...Szerk: most látom valahol 3000:1 kontrasztal irják, nem tudom akkor most melyik a valós...
-
B-L-A-C-K
titán
Erről a jószágról valami infója van valakinek? Samsung 2693 HM (26") gondolom esni fog pár hónap múlva ennek is az ára. Ezzel is nagyon szemezgetek...
-
B-L-A-C-K
titán
Hát nem tudom engem csak a nagysága fog meg...Itt van egy kép róla melette egy Samsung 226-os van olyanom már volt és az is elég nagy volt nekem, de akkor ez miylen lehet előben...
-
B-L-A-C-K
titán
Erről van valakinek valami véleménye vagy tapasztalata? [link]
Szeptemberbe tervezek komplett gép cserét ha még megy lejebb az ára lehet beruházok 1 ilyenre...Igaz dvi csati nincs benne de hdmi van és az még jobb is elvileg...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
raskolnikoff #7823 üzenetére
4 db nyomás...
-
B-L-A-C-K
titán
Viewsonic 2216w moncsiról kérek tapasztalatokat és véleményeket gyorsan...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
s.s.j.goku #7463 üzenetére
223bw-t vegyél akkor...Az is jó...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
s.s.j.goku #7457 üzenetére
226BW-t ajánlom...
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki vegyen már egy ilyet és mondja már el a véleményét róla..
-
B-L-A-C-K
titán
Acer P221W-t még most sem vett valaki? Nagyon kiváncsi lennék milyen, mert ha jó vennék én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged