- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
fogas22 #3592 üzenetére
Az árak inkább januárban szoktak lemenni, amikor a bennmaradt készletektől szabadulnak meg a boltok.
Tükröződő felületű monitorból én az Asus PW201-e ajánlom, sajnos az edigitalból már elkapkodták az akciós áru darabokat, de ha 100 alatt be tudod szerezni az már jó vételnek számít (P-MVA panel, webkamera, bemenetek tömkelege, állítható talp).Pivotra lehet venni külön monitortalpat, itt vannak pl az Ergotron termékei. Mondjuk kicsit drágák, de biztos lehet találni hasonlót nonameben is, olcsóbban. A monitorok nagy részén van VESA szabványú felfogatóhely, csak arra kell figyelni mekkora a mérete.
Ha tartod a 16:10-es képarányt nem romlik olyan nagy mértékben a kép, de 1280x800 alá nem érdmes menni (ilyen szempontból a 20"-asok jobbak, a kisebb pixelméret miatt).
-
Myers
senior tag
válasz
fogas22 #3576 üzenetére
Hi!
Én nagyon sokáig tanulmányoztam a HP w2207 -et. Ez glare felületű. Viszont "itthon" csak a pixmániában kapható. Nem tudom ez mennyire számít itthonnak. Szóval csak postán tudod átvenni, boltban nem, és így meg sem tudod nézni vásárlás előtt. Olyan 85k körül van az ára.
Számomra ez egy álommonitor lenne, ha nem lenne glare. (Mostanában próbálgattam egy glare laptopot, és néha erősen zavaró volt a tükröződés.) Ugyanis mindenfelé forgatható állítható és pivotos. Nálam a pivot lett volna a lényeg.
Itt van róla egy nagyon fullos kb 15 oldalas teszt. A 8 oldalon látni, hogy tükröződik, mint állat.
Örülnék, ha lenne valakinek ilyen, és be tudna számolni róla.
-------------------------------
De most látom ezen az oldalon a talpat
Maga a talp 1
Maga a talp 2Azt írja, hogy ez Vesa 100-as felfogatáson csatlakokozik a monitorhoz, azaz elvileg bármelyik monitor pivotossá tehető ezáltal, mert fel lehet rá szerelni!!!
Szerintetek lehet külön ilyen talpat venni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DUNE médialejátszók topicja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest