- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
"A dinamikus kontrasztot az emberek 80%-a kikapcsolja, a maradék 20% azért nem, mert nem is tud róla"
Akkor én kivétel vagyok, mert nem kapcsolom ki és nem azért, mert nem is tudok róla. Nekem nagyon bejön, nem zavar. Inkább az, hogy a vétel előtt többen is mondták, hogy zavaró és óva intenek ettől, de lehet csak megfelelő minőséget kell venni nem?
Persze van, ami nem tetszik a monitoromban, de az nem a kontraszt, így én mindenkinek ajánlom a jó kis Samsung moncsikat a 3000:1-hez intelligens kontraszttal!
-
Elmör
őstag
válasz
Kasza08 #5620 üzenetére
Megnéztem most kicsit jobban is a moncsidat a neten és méltán lehetsz büszke rá. Összehasonlítottam több moncsival is és igazán jó vétel a kategóriában (<60K). Annyi lenne a kérdésem, hogy fel-le mozgatható a képernyő? Nekem általában kicsit felfelé kell tennem, tehát az jó lenne, ha működne.
-
Elmör
őstag
Helló!
Ma nézegettem monitorokat, jó lenne valamikor a közeljövőben egy 22-est venni.
Létezik ebben a méretben nem wide kiadás?
Valamiért nem tetszik ez a nagyon eltolt, széles mód és 19" fölött már nem találtam nem wide-ot.Választ előre is köszönöm!
Szerk.:helyesírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest