- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
"Infinity" #14555 üzenetére
Menüjében nem kell állítani a forrást? Vagy gombbal?
-
válasz
"Infinity" #14551 üzenetére
Még nincs áram alatt a rendszer, a HDMI kábel csatlakoztatva van mégis azt írja ki hogy nincs input
És ha áram alatt van?
-
válasz
S*Tom* #14540 üzenetére
Csak kérdés, hogy milyen monitoron, mert léteznek direkt ilyen monitoros digitalizáló táblák, de azok 600k-nál kezdődnek (21"), annyit nem adnék érte. Nekem nem kell, hogy 1024 fokozatban érzékelje a nyomását meg a dőlésszögét a ceruzának, csak annyi kell, hogy hol van, de az pontosan...
-
Valakinek van tapasztalata érintőképernyős monitorokkal?
Digitalizáló tábla helyett lehet használni rendesen?
A rajztáblával az a baj, hogy a monitoron nézed, miközben az asztalon rajzolsz, nem elég pontos/meg kell szokni.
Mennyivel jobb lenne eleve a monitoron körbemaszkolni egy bonyolult alakzatot. Erre használható egy ilyen?
Konkrétan a Dell ST2220T-t néztem ki, nem is túl drága és ips paneles... -
Nem azért kell neki a 100 fps, mert észreveszi szemmel a különbséget a 60-tól, hanem vannak olyan játékok, amik másként viselkednek magasabb fps-en. Ő meg megszokta a 100-at, és úgy tud játszani. Ezért mondtam neki, hogy tft-nél mindegy, látványban nem lesz különbség, de ha százra állítja, akkor ugyanúgy tud majd játszani...
-
Most van egy Samsung 244t-m. A DVI része nem teljesen jó, ezért rendeltek egy másik elektronikát hozzá. Ma meg is jött, de az se jó. Felajánlották, hogy egy 10-est kellene ráfizetnem, és kicsrélik egy 245t-re. Viszont most azt olvastam a samsung oldalán a speceinél, hogy a 245t csak 300 cd/m² -t tud. A 244t 500 cd/m² -es. Mennyit számít ez? Egyáltalán így van ez? Nem csak elírták?
Pls help, mert délután választ kell adnom... -
64 bites vistán szeretnék 244t-t hsználni natív felbontásban. Eddig kevés sikerrel.
Vagy 1600x1200 a max felbontás, vagy ha kikapcsolom az engedélyezett frekvenciák fület, akkor 1920x1080. 1900x1200 nincs. A VGA Ati 3870. A samsung oldalán csak XP-s driver van, de ha azt felrakom, akkor sincs változás.
Valami ötlet? -
Nem használt, csak valami miatt nem tökéletes, tehát nem lehet eladni újként. Vannak pixelhibásak, karcos keret, vagy csak hiányos a csomagolás. Meg kell nézni, és ami tetszik azt megvenni. Vannak tökéletesek is. Linket nem tudok, személyesen jobb megnézni a cuccokat. Szegeden a Kossuth L. sgt és a Rókusi krt. sarkán van. Van sok mosógép és hűtőszekrény is
-
Ja, és még annyi előnye van, hogy lehet alkudni
A 244t-t 140-ért árulták. Ez az egy darab volt. Mondom az eladó srácnak (eszméletlen egy fazon egyébként), hogy engem érdekelne 120-ért, nemelehet-e. Megkérdezte a főnököt, és lehetett
Persze nem akarok senkit rábeszélni az Outletre, de nekem jók a tapasztalataim, és hát mégiscsak ugyanazt megkapom 60%-os áron, azért nem mindegy...
-
válasz
woodpaul #6599 üzenetére
Én egy 971p-t vettem tőlük kb fél éve 55k-ért, semmi baja nem volt, se pixelhiba, se esztétikai, illetve annyi, hogy a bekapcsoló gombja körüli kis szürke fedőlemezke kicsit kiáll
Most meg végül vettem egy 244t-t. Leteszteltem a boltban, nincs pixelhiba, nincs semmilyen esztétikai hiba, valami kábel nincs meg hozzá, meg a driver CD, de nekem elég egy DVI kábel, driver meg van a neten.
Bruttó 120 volt, egy év gari... -
Én is ilyen cipőben jártam/járok, úgyhogy talán hasznos lehet.
A legjobb az S-IPS paneles grafikára, utána PVA. A TN filmes felejtős.
S-IPS-t értelmes áron nem nagyon lehet találni, marad a PVA.Két 21-es CRT-m volt, de kellett a hely, úgyhogy el lettek adva. Az egyik helyett egy Samsung 971P-t vettem Samsung Outletben, 19", 1280x1024. Nem rosz, de persze nem hasonlítható az EIZO CRT-hez. A másik monitort most vadászom. Samsung 214t-t néztem Outletben, kerek 100-ért adják egy év garival, 21", 1600x1200. A másik lehetőség, hogy valami wide 24 vagy 26 colos, ezek 1920x1200-as felbontásúak, előnye, hogy ráfér két A/4-es lap egymás mellett. Viszont 160-180k körül mozog az áruk. Persze az ideális valami grafikára szánt EIZO, de azok fél millánál kezdődnek ugye...
-
Acer AL2623W – 26''-osról senki?
-
Van ez az Acer AL2623W – 26''-os monitor. PVA paneles és ocó
Lehet tudni erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged