- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzMhun
tag
http://presse.samsung.de/upload/dokumente/200707017_2232bw.jpg
A talp meg a monitor közti rész hiányzik.
-
-
x64
aktív tag
Egyrészt amit linkeltél, az nem a WSD, hanem a W. Másrészt viszont ez szimpla elírás (van belőle bőven az Acer honlapján), ez lejjebb már a látószögekből látszik. aPVA=178 fok. Ennyi. Szerintem Acerék 22"-osban nem is árultak soha PVA-st (mellesleg ki árul 22"-os PVAst???).
Az Acer egyébként bevezette a két 24"-os monitorját PVA panellel (2416W Value line, 2423W office line), majd gondolt egyet, és inkább TN panellel kezdte árulni, úgy hogy ez néha még a saját honlapján se egyértelmű...
A kereskedőknek halvány gőzük nincs még arról se, hogy mi a különbség, nemhogy arról, hogy a nagykertől, vagy éppen a nagyker az Acer Magyarországtól milyen panelest kap.
Volt ahol az én felhívásomra javították ki a monitor specifikációját.
Kábé két hetet agonizáltam ezen, kismillió üzletet hívtam fel telefonon, hogy akkor melyiket is árulják 110ért, 120ért, végül meguntam és vettem egy 22"-os Samsungot, TN panellel...Egyébként, állítólag, a csúcstermékek.hu 109k-ért tud hozni PVA paneles, DVI csatolós, 24"-os AL2426-ot. Ha meg mégse, akkor postázhatod vissza...
Szerk: ha nem hiszel nekem, hívd fel őket (mármint az Acer Magyarországot): +36-1-336-3300.
-
-
Mauzes
addikt
Mert semmi nem utal rá, hogy bármivel is jobb lenne a 226CW (legalábbis a kevéske vélemény és 1-2 miniteszt alapján), ráadásul jelentősen drágább. Szóval szerintem a 226BW és a 2232BW párosítás megfelelőbb, és azt válaszd, amelyik jobban tetszik, mert ezek közül sem tudja senki megmondani hitelesen (szerintem), hogy melyik jobb!
-
TeeJay
félisten
hát nézd
ahhoz képest hogy TN paneles a 2032BW nekem nagyon tetszik a képe
és tényleg csak minimális a bevilágítás amit szinte nem is lehet látni csak ha nagyon figyelsz. a 205BW-hez képest feleannyi bevilágítás sincs pedig a 205BW is igencsak jó monitor mára fekete meg nagyonszép egy TN paneles monitortól
eddig 19-es Philips CRT monitorom volt de azon se volt sose ilyen szép homogén
a 22"-os Samsung moncsikkal meg vigyázz mert ott a 226BW-nek csak 700:1 kontrasztaránya van nem pedig 1000:1 mint a 2232BW-nélmeg hát a 226 már elég "régi" modell és ha tudsz kicsit várni még én mindenképp az újabb fejlesztést venném a helyedben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest