Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy-boy
csendes tag
Hú de rég irtam már ide..XD
-
levy-boy
csendes tag
Figyu srácok...bnömnek egy 22-es acer van ..na de lényeg...a filmeket nem teszi ki teljes képernyőre,hanem lecsíp mind2 oldalából kb 3-3cm-t..ez miért van?? eddig nem csinálta ezt...nem tom mivan...

-
levy-boy
csendes tag
ja jólvan télleg...nézzétek el nekem....hiszem ÚÚjonc vagyoook...

-
levy-boy
csendes tag
Hát igen..a crt-nek mágneses sugárzása van...és az bacca szét szépe lassan a szemed...na meg jah..ha rosszul van beállitva,akkor vibrál a kép..(amugy is)amit emberi szemmel annyira nem is látsz de ugyanakkor elég káros ..mondjuk a 60Hz-et azért már észreveszed szabad szemmel is,mert szétrobban tőle a fejed...

-
levy-boy
csendes tag
Jó reggelt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
levy-boy
csendes tag
válasz
emkaess
üzenetére
Látod látod..mi lett a 931-böl...

Ma már csak wide moncsit érdemes venni sztem...mert te ugye hagyományost akartál...hogy miért azt nem tudom...nekem is ez a 19"-es kocka moncsim van,de egy wide azért már sokkal jobb játékhoz és filmhez is...ezért fogom én is lecserélni...mondjuk ha sok pénzem lenne ami nincs akkor inkább már egy 24"-es moncsit vennék,de ahoz már kártya is kell...
és nyugi,nem nyujtja szét a képet a wide moncsi... 
-
levy-boy
csendes tag
válasz
emkaess
üzenetére
emkaess...
Sztem mindenféleképpen 22"-es moncsit vegyél...mert pl...tegyük fel h veszel egy 20".as moncsit...1-2hónap mulva meg haverod vesz egy 22"-es moncsit...elmész hozzá meglesni,és akkor csak kamillázni fogsz h mennyivel nagyobb...hazamész és ott vár a te 20"-os moncsid ami meg egy kicsit kicsinek fog tünni a 22"-es mellett..
És akkor fox bánkódni hogy backi nekem is inkább 22"-es kellene...(jóó,ez szélsőséges példa volt,de sztem elég zavaró lehet
)
A válaszidővel meg ne foglalkozz...sztem...
-
levy-boy
csendes tag
Hát én elöször 223 mellett voltam...edigiten ugye 62ropi...de én is ettől tartok hogy pixelhibás lecc a 223...a 226-ról eccer nem olvastam h vki vissza vitte vna pixelhiba miatt...mondjuk jah..árban drágább a 226 de egy hangyafaroknyival nagyobb a képe...jobb válaszidő(mondjuk ez mellékes mert ugysem lehet észrevenni a különbséget)..nah meg az h forgatható...szal ha minden jól megy akkor hó végén v elején rendelem a 226bw-t...

-
levy-boy
csendes tag
Már nem is a monitor a fő téma vagy mi van??

-
-
levy-boy
csendes tag
Na nem vett senki vmi monitort??? irjon már vki vmit..

-
levy-boy
csendes tag
Szeretném lecserélni...elírtam

-
levy-boy
csendes tag
Én most adom majd el az Lg L1952S-t 11hónaposan 40-ért...kicsit kipótolom és hó végén lecserélni egy 226-ra..

-
levy-boy
csendes tag
Jajjj ne szívjátok már 1más vérét!!!
Szerintem biztos hogy jó a 223 is,a 225,a226 és a 2232 is egyaránt!!!
-
levy-boy
csendes tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Armando:
Egy 22"-os wide monitor magassága = 29,61cm...
17"-os hagyományos magassága =27,03cm... <<<---persze ha nem Crt-re gondoltál mert azt viszont nem tom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
levy-boy
csendes tag
Mans20..
A 23ms válaszidővel rendelkező monitort sztem ma már nem nagyon kapsz...söööt..a 8-as is elég ritka már...de a 23-asba ne is gondolokozz mert az már eléggé elavult...
Hát sztem annyi lenne a különbség hogy a 23ms-os játékoknál eléggé elmosoódna a kép..de ez csak az én véleményem...
A 8ms az már fasza játékra...az én 19"-es Lg-m is 8ms és meg vok vele elégedve...
De itt a srácok ugyis meggyőznek engem a Samu 223-al kapcsolatban...de ha szerzek még 11ropit akkor jöhet a 226bw...

-
levy-boy
csendes tag
Hát nem is az h sürgős...csak már várom h meglegyen...10hónapja egy Lg L1952S-t nyúzok...sztem jó kis monitor...de filmek miatt kell a 22-es wide...

-
levy-boy
csendes tag
Sztem én inkább várok hó végéig és veszek egy 226-ot...hátha olcsóbb lesz...de ha nem jön össze akkor marad a 223...végülis mind1

-
levy-boy
csendes tag
Hát jah...messze a moszkva tér..a boltban a 226-os 88.200..
nah de mind1..amjd lecc vmi..azért köcc a tanácsokat...na de most megyek készülödni Szilveszterre.. 
-
levy-boy
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek a segitséget...lehet h 8-án meg is rendelem...mert csak akkor lesz meg a 61.900-am..
de elkapkodni sem szeretném..na de bármilyet is veszek,az lesz az elsö dologm h véleményt irok..üdv -
levy-boy
csendes tag
Nem tom h rendeljek-e egy 223-at az edigittől...mert valszinü h az lesz...nem tom h érdemes-e várni 1hónapot h menjenek le az árak...mert inkább 226felé húz a szivem,csak +11ropim még nincs most..XDDD
-
-
levy-boy
csendes tag
Hali!
Az a helyzet h 22-es monitort szeretnék venni...eddig a Samsung 223bw-el szemeztem,de amint olvastam a véleményeket, kicsit bizonytalan lettem. Igy inkább egyre jobban gondolkodom egy 226bw vagy egy 2232bw...mert ugye ezek árban eléggé közel állnak egymáshoz...szerintetek érdemes várni pár hetet hogy leljebb menjen ezeknek az ára...mert jelenleg csak 60ropim van..ami a 223bw-nek lehet h eleget is tenne,de nincs kedvem bajlódni a pixelhibás 223-al...mert félek h hibásat rendelnék...
vmi javaslat??? thx

Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Haveromnak 20-as moncsija van,bnőmnek 22-es...1értelmü h a 22-es a mellett voksolok...pixelméretekkel meg nem kell ennyit foglalkozni...nyugi,a Samsung nem gyárt kakit... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és nyugi,nem nyujtja szét a képet a wide moncsi...