- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
na megnéztem én is lassan 1év után mien panelos a 223bw-m:
M-ME22V0CFA-1001 -> CMO ? -
zolynet
veterán
válasz
Draken #11788 üzenetére
a dell-el tuti jól jársz mert nagyon rendben vannak azok a tft-k amiket most gyártanak ... ahol dolgozom ott ugyan csak 20" (1600x1200) tft-k vannak, de elájukás ... bár egyet már cseréltünk mert szellemképes volt, ami egy ki-bekapcs után megszünt amúgy...
azt hittem hogy a nagyobb samu a drága, de neeem, hát akkor árérték arányban nyert a 26"os samu, mindkettővel jó lóra tettél/teszel
dizájnja sokkaljobban tetszik a dell-nek, de nekem az nem érne +10K-t sem -
zolynet
veterán
válasz
Terminator_ #11580 üzenetére
sorry 2x, router
-
zolynet
veterán
válasz
Terminator_ #11580 üzenetére
ne türelmetlenkedj
mindamellett neked is barátod a sokat emlegetett gugli, ahol kb a második találatnál találtál volna némi hasznos infót, ennyi -
zolynet
veterán
-bele lehetne tenni hogy mit is takar valójában a pixelgarancia, mert vannak homályosságok. 3nap vs 3év, stb...
- ha a natív felbontást - legyen most 1680x1050 - visszavesszük 1280x900-ra akkor tulajdonképpen teljesen nézhető, játszható, nem pixeles felületet kapunk (én legalább is crysis-nál ezt tapasztaltam, amit le is írtam párszor) /nem nagy okosítás, csak egy meglátás/
-hány cm-ről nézhető a 20-22-24"... ez is sűrűn kérdés, amit azért be lehet határolni, bár kinek mi az ízlése, ez is csak inkább rizsa, de már a többit gyakorlatilag összeszedtétekBiztos pazar kis 1. hsz lesz, amit majd milliószor linkelünk.
-
zolynet
veterán
válasz
7600GT #11459 üzenetére
2243BW 50K -> szvsz randa de ua tudja mint 2253BW társa 54K-ért (2ms/5ms, nem észrevehető) a jó öreg 2232BW 49-50K akinek a lcdtv-s formavilág jön be
Philips 220CW8FB (jóáron kínálják, nem ismerem a céget)
Samsung T220 59-60K
haver vmi LG 22" használ, szintén 54K körül vette, elvanájulva ... gyakorlatilag Furky már leírta, csak árat pontosítottam, ill voksolok egy 2253bw-re -
zolynet
veterán
válasz
ez_meg_emaz #8985 üzenetére
nem mondtam h nem tetszik ... kétfajta kávával árulják?
lcdtv-s külső nekem nem bejövős ... most ha vennék akkor sztem lenovo lenne -
zolynet
veterán
mit megy a konfigod? tuning? vantage/06mark?
még 1 szavazat a Samsung SyncMaster 2493HM-re .... bár kiköpött ua a tulajdonság mégis -20K-val olcsóbb Acer AL2416WB, nagyon furcsa (garis feltételek is nagyon hasonlóaknak kell lenniük)
PowerBuldog: felejtsd el, annyiért 22"-t is meg tudsz csípni
-
zolynet
veterán
Mennyi az az annyi? Azért egy hdmi elférne rajta, de azt én nem láttam feltüntetve.
Milyen gariancia van a moncsira, melyről semmit nem hallotta még. Még annyit sem mint a hannsg-ről. A nagyon kevés infó és tapasztalatok miatt én valszeg nem ezt választanám, de persze a te döntésed, h milyen monitort veszel. -
zolynet
veterán
válasz
janos666 #8097 üzenetére
melóhelyemen ~féléve használunk 3db dell 2007fp-t, amiből 1-et cseréltettünk ghosting probléma miatt, de ettől eltekintve egy panasz nem érheti a monitort, félelmetesen jó....teszem hozzá gyorsan h nem grafikai munkára használjuk, azirányban nem tudok tapasztalatot mondani
8800gt tökéletesen kihatja a 1680as felbontást, semmi probléma nincsen....top 10ben levő vga, nem kéne hogy probléma legyen, kivéve crysis természetesen ott okoskodni kell h legyen ~40fps
hosszútávon lehet jobban megéri a hd-ba fektetni és akkor 1920x1200, mert senki sem 1 évre vesz monitort ... ez a Lenovo L220x nagyon jó vételnek tűnik, ha nem nagy a difi (meg egyébként is) akkor a nagyobb tft-t venném
ahogy látom 3év garanciával adják, ~ 90K környékén -
zolynet
veterán
válasz
L!NK->Q3 #8064 üzenetére
most megnéztem és nagyon gáz, pláne ha azt hozzáveszem h ~fél éve 1680as felbontásba nézem.....
Samsung 6600 128BIT/256MB ( nah ez itt a bibi) ---> ezt lecseréled és menni fog az 1680-ban is
..... a márkája samsung, az tuti???
60Kért jó ár, de csak ha nem bp-en szerzed be (árgép.hu), jó vétel nem fogod megbánni
-
zolynet
veterán
válasz
AstraCDX #8044 üzenetére
mien konfigra gondoltál ami majd kihajtja neked a 1920as felbontást???
mondom, min: 3,6-4ghz környékén járatott c2d /e8xxx széria/
vga: 8800gt és felfelemindamellett tegnapi cikk: 24 colos monitorok megfizethető áron ... jó olvasgatást mindenkinek
-
zolynet
veterán
Ez a Dell 2007FP 80K-ért dúrván kihagyhatatlan. Ennyiért ilyen minőséget nem találsz.
Amúgy meg tényleg el kell dönteni h akkor grafika vagy tn panel, mert nagyon nem mindegy.
Ha TN akkor 223bw nálam - az elfogultság közrejátszásával - best-buy. -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
#20584850 #7220 üzenetére
szavazat a 223BW-re , elfogultság
anno csináltam egy képet a saját 223BW-m bevilágításáról...még mindíg nem zavar, nagyon örülök h ezt a moncsit választottamcoopeer: üdv a klubban
ZEN1TH: jó választás
tboy34 ha jól tom a 226BW forgatható, kb ez minden különbség....sztem nálad is a tft kinézete/kávája lesz az ami eldötni h melyiket veszed
-
zolynet
veterán
válasz
haralambusz #7183 üzenetére
1280x800-ban használom a dell d620am....azaz használtam amég meg nem jött a 20" Dell 2007FP
azon 1600x1200 természetesen.
-
zolynet
veterán
válasz
shouryuken #7108 üzenetére
mennyibe fájt a moncsi? /persze tom árgép meg depo meg minden.../ -
zolynet
veterán
válasz
shouryuken #7102 üzenetére
sztem tuti, nem fogsz csalódni
-
zolynet
veterán
válasz
VinoRosso #6889 üzenetére
Mi csak örülhetünk h ennyiért már TN paneles 22"os moncsit lehet venni. Nem ótvarok, de nem is kőkemény grafikai munkára alkalmasak. De játékra filmezésre modellezésre szerintem kifogástalanok, ár-érték bestbuy-ok. Sztem lassam már tényleg a külső dönti el a vevővel h Asus-t, Samsung-ot .... xy márkát vesz. Ha már veszel DVI minimálisan legyen rajta ha netán natívtól eltérő felbontást használnál. (csík a két szélén azt helló)
1-200hsz-t visszaolvasva ugyan látni fogod h zömében samsung moncsikat vettünk akik ide beírtunk de az tényleg nem jelenti azt h sokkalta jobb lenne mint pl az asus és társai.
Nálam kőkeményen az ár döntött a samsung 223bw felé. -
zolynet
veterán
Egynek a Samsung 214T-t tudnám ajnlani, mit ahogy Furky is megírta ez már egyátalán nem a TN árkategória ezért is kérdeztem erre rá rögtön.
Dell 2007/2407lcd panel olvasmány: Amit az LCD monitorokról tudni érdemes
-
zolynet
veterán
Alternatíváid: asus vw202s, samsung 205bw, a nagyon kedvelt samu 2032bw, lg 204wt
mind tn paneles, a különbség elhanyagolható, leginkább a külső fog dönteni, h melyiknek jön be jobban a kávája
A vga-d elég lesz egy ideig még, max a váltó 1280x800-on játszol majd, csak ha nagyon sas vagy akkor veszel észre pixeleket, én nem vettem észre a 22"-omon. -
zolynet
veterán
válasz
abridabri #6743 üzenetére
Mondhatnám h legtöbbünknek aki ide benézett és ezt a kérdést tette fel nem érte meg a +12K azért a 0,4"-ért. (~1cm)
Lineage2 nem fog kinézni rajta szarul, egyrészt ablakban is lehet programot futtatni másrészt meg úgyis meg lehet oldani h a képernyő jobb-bal oldalán fekete csík, miután 4:3 arány.
1 szavazat a 223BW-re. -
zolynet
veterán
Neked tutira van egy text fájlod és abból kopipésztelsz.
Nagyon nem szeretsz link-elni. pl: elektronika keresés ... sztem vicces sztem -
zolynet
veterán
Örülni kéne inkább h végre emberi áron hozzájuthatunk 22"-os kijelzőkhöz. Olcsó, én aztán ugyan nem bánom h 48K-ért jutottam hozzá a ~22"-os 223BW moncsimhoz. Ha vki azzal a kérdéseel néz be a fórumra h ajánljunk neki vmi nem TN paneles monitort akkor valószínűleg nem fogjuk elhalmozni TN paneles tft-kel ill tanácsokkal.
Lehet nem az lesz a válaszunk a kérdésére hogy, van olyan is amilyet te szeretnél, de inkább vegyél olcsó tn paneles 22"-at. ... -
zolynet
veterán
válasz
luw2win #6634 üzenetére
a keresés eredménye -> olvasmány
Furky így kell eztmár annyiszor leírtuk a sztorit...
Nekem a 223bw kávája jobban bejön mint az lcd tv-s. A differencia nem nagy, azt az olvasmányból kiszűröd. Majd eldöntöd h neked megér-e +10K-t a 2232bw. (nekem nem érne meg még most sem....miután 223bw tulaj vagyok)
-
zolynet
veterán
Nemtom mennyi lesz az árkülönbség de annnyira nem nagy a differencia a két moncsi között.
Dell 2408WFP Annyira bizonyára jó lesz hogy egy kicsit lejjebb nyomja a 2407 árát.
Cégnél a kistesóját (20";1600x1200) használom már 3-4 hónapja, nagyon odatette ezeket a moncsikat a Dell. -
zolynet
veterán
Ha már 54-55K-nál jársz akkor semmiképp nem vennék 19wide-ot, minimum 20.1" de ott már a 21,6"os már emlegetett 223bw. Ugyan leginkább natívban játszok de semmivel sem rosszabb a 1280x800as felbontás, számomra nem volt pixeles. Azért tegyük hozzá , hogy eljárt az idő a 9800xt felett, már jó 2éve. De valszeg előbb utóbb az is cserélve lesz. Addig meg 1280x800ban nyomod legfeljebb.
-
zolynet
veterán
Samu 205bw és akkor nem sokat kell hozzátenned. De még mindig a 223bw-t favorizálom.
-
zolynet
veterán
60K-ért leginkább egy Samu 223BW-t vennék, de mint látom egyre lejjebb mész "-ban. Tulajdonképpen mekkora moncsit szeretnél?
Aszongyák a Hanns.G. moncsikkal sincs semmi baj: pl egy 17"-os -
zolynet
veterán
Szintén voltam benn 1-2 hónapja....drágán adják és már ránézésre is gyanús volt h mindre rá volt ragasztva hogy panel, meg egy ilyen gyanús jel: Ø
A hanyagolható boltok közé sorolnám én is.
Mindamellett ha jól emlészem vissza volt ott egy 214T amit 100K-ért árultak.
Tesztelni nem teszteltem le semmit, lcd tv-t kerestem. -
zolynet
veterán
válasz
trippla #6404 üzenetére
fényerő 20-25
kontraszt 50-55
crt-ről váltottam, egy rövid ideig 10-40-en használtam mert sütött nagyonluw2win: Elég bőő kereted van rá, de sztem elég a 223bw/225bw/226bw is ~60-70K
azért kicsit olvass utána mielőtt befeltetsz....gyorsan végig lehet olvasni párszáz hsz-t...v csak beírod a keresőbe h 223bw v 226bw és már köpdösi is ki a sok hozzászólást -
zolynet
veterán
Kinek papné kinek a paplan alapon:
2032bw>206bw>204WT
Bár nekem a 2032bw lcdtv-s kinézete nem tetszik, ezért inkább 206bw-t vennék,
viszont ha jól láttam a 2032bw-nek a betekintési szögei 170fok a 206bw 160fok ellenében.
Nem egy nagy differencia, sztem a kinézet fog dönetni.
De leginkább: a TN panel már csak TN panel marad. -
zolynet
veterán
válasz
horvathkrisz #6201 üzenetére
Ilyen például a World Series of Poker 2005,2007 és a 2008 is. Utóbbinál úgy reménykedtem h vmi emberi febontást be lehet állítani. De olyan ótvar felbontások vannak: 800x600,1024x768 és a legszebb amit nem tudom ki talált ki de megköveztetném.... 1280x768
Be fogom perelni őket, szemetek. Pesze lehet ablak módban is játszani. -
zolynet
veterán
válasz
Adamka3kerék #6245 üzenetére
Úgy láttam hogy a 223bw/225bw/226bw-nek is ugyanannyi a képponttávolsága: 0,282 mm
NE féljetek a 223BW-től.
-
zolynet
veterán
Nem horpad be a homlokom csak kicsit kirugtunk a hámból tegnap.
Egy nagyon jó lehetséges alternatíva számodra a Dell 2407WFP
Ezen a linken találsz hozzászólásokat is, nem olvastam el csak párat. Nem sok mást mondanak mit hogy Istencsászár a monitor.
Többiek sem ajánlottak eddig semmit, remélem ma megteszik.
Keresünk még neked lehetséges alternatívát.Csak irigykedtem tegnap, mert nekem még nem esett át a vasam a nagy átalakításon.
-
zolynet
veterán
válasz
emkaess #6124 üzenetére
1év , de mind1.
Mindamellett a vas jócskán kevés egy 22"-oshoz.
Más: ha 800x600-ban van 50-91fps-ed low details-ban, mi a fészkes fenének nem játszod med-en minimálisan v 1024x768-ban...de ez már csak tényleg max a kíváncsiság.
Februárban eladom a vasamat, érdekel?Fluff: a házimozihoz inkább projektort vegyél
-
zolynet
veterán
válasz
emkaess #6122 üzenetére
1280x900-ban, közepes graf beállítás mellett még elkaristol sztem. Nem fogsz sztem látni különbséget te sem 1680x1050 és az 1280x900 között. De ha vki lát szóljon, kíváncsi vagyok. Vga kicsit karcsú már a játékoknak, meg aztán ki tuja mien procid van...ha már itt tartunk az adataidnál a konfigura részt igazán kitölthetnéd.
/nem kéne barkóbázni/
-
zolynet
veterán
70-80cm-ről nézem a 21.6"-t, tökkéletes
levy-boy: rol33 adatainál teljesen ki van töltve a konfigurációs rész
-
zolynet
veterán
20" VS 22"
A nagy és a még nagyobb....már csak egy 24"-es kéne mellé és akkor az jött volna h az annál is nagyobb.monitor méretek kiegészítve 24-26-27-30"-ig
-
zolynet
veterán
"semmi előnye nincs a 22 colos wide moncsiknak csak annyi hogy nagyobb a pixelmérete" ... pont annyi nem elég? Nem kötekedni akarok mindig, de nem beszélném le az embereket a 22" monitorrol a 20" prémium miatt. Ha csak azt nézzük a garanciális szabályok/szabványok mindkettőre ugyanazok.
Olyan sokkal többe nem kerül a 2032bw hogy akkora panelkülönbség legyen.
Csak annyi,h nem tudom mennyire állja meg a helyét az, h prémium.Képponttávolság: 0.258 x 0.258 mm (2032bw) VS 0.282 x 0.282 (223bw)
Elenyésző különbség.
~70cm-ről nézem a 22"-os, akinek minimálisan van ennyi,
az sztem ne tétovázzon a két verzió között, 22".+ ígértem, h csinálok képet a 223BW bevilágításáról: [link]
Engem aztán egy cseppet sem zavar. -
zolynet
veterán
22" vs 180cm képátló
nemofffolok tovább szkúzi -
zolynet
veterán
válasz
Adamka3kerék #5974 üzenetére
"De az nem opció itt...mellesleg arról mindenki pixelgondot ír,2őt 3at visszavisznek,mire 1 jót kapnak" ..... nananananaaaa, talán nem kéne annyira általánosítani. Volt 1 vki (nemkerestemvissza, bocs) aki leírta h az edigitaltól vett és pixelhibás volt 2 v 3 is, belefutott ennyi. De 98%-ban aki vett 223BW-t az tökéletesen meg van vele elégedve. (köztük jómagam)
2032bw-vel 206bw-vel is jól jársz, semmi ébemenő nagy különbség nincs. Külsőre amelyik jobban tetszik azt fogod megvenni. -
zolynet
veterán
Sztem pl pont a HL2 nem tartozik azon játékok közé melynek olyan nagyon brutális gép kellene. Miután nincs kitöltve az adataidnál h milyen konfigod van így nehéz megállapítani h elbírná-e natívan az 1680x1050-et. Péztárca függvénye minden, de sztem 17crt után már a 19wide is megváltás lehet, bár teszem hozzá gondolom nem 2-3évre akarod venni a monitort. Így aztán lehet h most kellene inkább kicsit többet rááldozni a nagyobb érdekében minthogy utólag bánkódni. Pénztárca....
1280x900-ban nem pixelesedik be nálam pl a crysis, teljesen játszható. /Csak le kell szedjem a 16AA/8AF-et/
Crt-d ha mákod van 4-5K-ért elmegy ~1-2hónapon belül. -
zolynet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest